dobro, ti našao mene citirati baš. zanimljivo.
Gdje sam ja tvrdio da ono nije faul što je Spahić uradio? Napisao sam da je faul nad Spahićem, prije svega. Znači prije one situacije na crti. Bolje čitaj malo.
ono JEST bio faul. prvo je bio faul na Spahiću, pa onda faul Spahića na Nasriju. Sudija je komotno mogao dosuditi i suprotan faul ili slobodan udarac.
!ebem ga ja, svima je kontraverzan taj penal, pa i Štimac maloprije o tome priča, ma svako ko vrijedi išta u fudbalu, ali samo tebi eto nije jasno.
nisam niti jednog trena rekao da je bio penal, ali bio je spahicev faul nad nasrijem, to je evidentno, pa onakvi potezi se ne rade kad uzmes termin sa rajom, a ne na utakmici koja odlucuje o plasmanu na EP.
ja zaista ne vidim faul nad spahicem, ono je tipicna situacija, gdje se dva igraca malo guraju, koja se na jednoj prosjecnoj utakmici desi stotinu puta
kao da meni ne bi bilo drago da smo poderali zabare u sred pariza, ali treba biti realan, spahic je kao mnogo puta dosad postupio amaterski i vodjen srcem a ne razumom, ono kao ma podmetnucu mu nogu, nek se sjebe
opet ponavljam, faul je bio, ali ne u 16 metara, ali opet su trebali biti dovoljno pametni da skontaju da ce se u takvoj utakmici to svirati kao penal
pocetnicka greska