Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedaneska wrote:
big mac istina nema neku veličinu, ali ima snagu, prvi put sam osjetio šta znači ona "sitno ali dinamitno", ukus je fenomenalan, jer je sos tako sastavljen da prosječan normalan konzument ne može odoljeti...
Pa je li te stid
Ako ti zaista ovako razmisljas, ja imam naiskrenije zaljenje za tobom, fakat
jedaneska wrote:
big mac istina nema neku veličinu, ali ima snagu, prvi put sam osjetio šta znači ona "sitno ali dinamitno", ukus je fenomenalan, jer je sos tako sastavljen da prosječan normalan konzument ne može odoljeti...
Pa je li te stid
Ako ti zaista ovako razmisljas, ja imam naiskrenije zaljenje za tobom, fakat
ladyblue18 wrote:Sto se tice Tz, nisu je spominjali uopste, samo je spomenut Mo, Bl, i Ze.
Tuzla, krajem 2012, u Avaz-Robot centar!
Meni je uvijek bilo fascinantno kako ti iz dijaspore znas sve informacije bolje od nas koji smo ovdje i uvijek su kontra od onoga sto cujemo od ljudi iz PR-a.
Zanimljivo, BL je najavljena ali niko ovdje pojma nema gdje tačno! Rečeno je da će biti u sklopu Delta Cityja ali niko pouzdano ne zna reći gdje će on biti. Uglavnom, raja nagađa da će to biti ili između Palasa i Boske ili kod Merkatora u Boriku/na istočnom tranzitu.
Ridjobrki wrote:Zanimljivo, BL je najavljena ali niko ovdje pojma nema gdje tačno! Rečeno je da će biti u sklopu Delta Cityja ali niko pouzdano ne zna reći gdje će on biti. Uglavnom, raja nagađa da će to biti ili između Palasa i Boske ili kod Merkatora u Boriku/na istočnom tranzitu.
cranberries wrote:Tuzlanski ce biti kada se izgradi Avaz centar. Drugi ce biti kod Ismeta i Mese na uglu ali tek u 2013 ovaj drugi.
Mostarski ce biti kada se izgradi Brodomerkur.
pa sto ne otvore kod Mese i Ismeta prije..ta zgrada je gotova
ima banka koja je rezervisala na odredjeno vrijeme pod ugovorom, ali takodjer se radi na dobijanju dozvole za rusenje zgrade kina jer se vlasnik ne javlja a zgrada predstavlja opasnost za prolaznike kao i za novu zgradu Hukica koju radi tehnograd. Drugi ce biti kao sto sarajevsko pivo rece u avaz centru kada se izgradi tj. sredinom/krajem 2012
Volim pojesti nesto iz MCD ali nisam toliko zeljan da jednem dnevno/sedmicno. I otisao sam juce da cekiram, ok je bila guzvica cekanje nekih 6-7 minuta, mjesto sam nasao odmah. Po ukusu se naravno ne razlikuje nista od ostalih u svijetu koje sam jeo (sto je i logicno jel') Ali ono sto svi napominju ovdje da i ja napomenem, prestrasno je koliko su ta djeca ljubazna. SVI ugostitelji bi trebali na obuku u MCD da vide sta je servilnost i ljubaznost. Nema "izvoli komsija", "reci" ili slicno...maksimala osmjeh i strpljenje (iako su sve kase radile u 16, laktali su se od frke). Za ove sto misle da jedu "vrhunsko meso" kod nasih ugostitelja samo nek ispitaju pojmove, trideset godina stara argentinska govedina, smrznuta konjetina, soja itd itd. Cisto da ne bude da laprdam, slucajno sam dosao u posjed papira koji dnevno zaduzuju radnici jednog lokalnog fast food "lanca" na kojem pise LOJ, SOJA,STARI HLJEB, ZACINI, MESO...sa dnevnim zaprimanjima i potrosnjom. Nema potrebe napominjati da je namanji procenat mesa u tome. Zato, lagano smirite, MCD nije gurmanski lanac, MCD je upravo ono sto kazu LANAC BRZE HRANE, ne jedes tamo dnevno, naravno da ces uvijek izabrati dolmice i pite od nane/majke naspram MCD ali ako trebas brzo da pregrizes nesto a da ne cekas neljubazne rostiljdzije iz melise i slicnih. Plus, imidz grada se mijenja kad hodas glavnom ulicom i vidis M zuto kako svijetli...
Jel ko uslikao ''sitnog al dinamitnog'' da vidimo to cudo na forumu... A ne bi bilo lose kada bi neko uslikao i cijene pa da rastabirim fino sta cu i kako cu