@Plavih_11 razumijemo se u potpunosti...sve i da je 1 KM, na STETU je kluba. Valjda ce se neke stvari posloziti u buducnosti nekada, valjda ce neki ljudi doci tobe nekada...najgore od svega sto znam da JUG moze napraviti extra atmosferu i bez velike pirotehnike i slicnih sranja. Kaze mi poznanik u Mariboru, inace navijac Maribora, da im "jaca grupa" nikada ranije "nije gostovala", a gostovali su im mnogi!Plavih_11 wrote:Neka smo 15 domacih utakmica imali prosjecno 1.500 KM kazne, to ti je 22.500 KM. E ako dodas i kaznu za Maribor to je oko 82.000 KM. Sumnjam da je bilo vise od toga, a i to je puno ...vryzas wrote:JThomas wrote:opet ostaje prosta činjenica da su ovakvi ispadi kod nekih stvarno ispadi...a kod nekih stalno stanje stvari. a ekscesi su uvijek zapaženiji od onoga na šta si navikao.
Bitno je da se vise nikada ne ponovi onakvo sranje, a na klubu i vodjama navijaca je da nadju nacin! Isto tako za baklje, cupanje stolica i ostala sranja koja idu na stetu FK Željeznicar!! Nisam nasao podatak koliko smo para "pljunuli" prosle godine za kazne, ali vjerujem da ta cifra iznosi preko 100 milja ukljucujuci kaznu UEFE zbog Maribora. Jbt. klub "baci" 100 milja zbog gluposti, a ovamo ih se "proziva" sto ne dovedemo pojacanja, sto ne platimo nekog igraca, sto se ne sanira dio stadiona itd. itd.!
100.000 KM ode "u vjetar"![]()
"Sjebali su se" bukvalno ponasanjem i navijanjem nasih navijaca, a ovo nije rekao iz kurtoazije vjeruj mi!