Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
General_Jackson wrote:Jeli neko slušao ovu "stručnu" analizu Alihodžić-Babić?
Prvo lupiše obojica "Novi Zeland dosada nije postigao nijedan gol na SP" (valjda se ona 2 protiv Škotske 82´ne priznaju)
A onda Alihodžić sam izvali kako je Novi Zeland u kvalifikacijama bio ispred Australije koja je morala u razigravanje
I ja sam zapazio to za Novi Zeland i kvalifikacije. Još kaže Alihodžić "svi želimo da Italijani prođu!"
A onda ga Babić "smiri" sa "Da, šteta bi bilo da ispadne tako velika selekcija". Navijam za Želju, ali stvarno...
Je li moguće da niko nije primijetio da je uporedio Luis Fabianov gol sa Džekinim volejem protiv Turske?!
Baš IDENTIČNI golovi!!! Pored živog Landona Donovana...
Molim Boga da Dindane izađe iz igre da me više ne nervira pogrešnim izgovorom prezimena ovog igrača...
Glupan jedan nepismeni, gdje ih samo nalaze ovako zatucane i neinformisane.
Robben wrote:Robinjo je opet zapucao jednu priliku...
Molim Boga da Dindane izađe iz igre da me više ne nervira pogrešnim izgovorom prezimena ovog igrača...
Glupan jedan nepismeni, gdje ih samo nalaze ovako zatucane i neinformisane.
Sreća pa Marwijk nije zvao Seedorfa, ja mislim da se do danas još nikad nisu odlučili kako se ispravno čita njegovo prezime "Sedorf", "Zedorf", "Sidorf", "Zidorf"
"Vodeči igrač po pretrčanosti, pretrčao je 5.5 hiljada kilometara"
Last edited by Obuca9 on 20/06/2010 21:29, edited 1 time in total.
Zvezdas wrote:velid spaho je jedini komentator u BiH kojem stvarno nemam zamjerki. dobar je i onaj sa hayata, ne znam kako se zove, sto prenosi spansku ligu. ovi ostali - nidje veze. corsovic malopre poce pricu o paragvaju sa povrsinom drzave... samo on zna kakve to veze ima sa utakmicom
Ma daaaaaaj, pa taj nekad veze nema kako se zovu igraci koji igraju utakmicu, ne pogleda ni line-ups prije pocetka. Pocesto naginje nekim timovima (posebno Realu, jedan od one dvojice sigurno ).
ma ja vala i ne obracam puno paznju na imena igraca, bitno mi je da komentator poznaje fudbal, a ne da citav prenos cita statistiku, jer ne moze da prepozna nesto na terenu. igrao sam fudbal aktivno i tvrdim da su spaho i taj sa hayata najbolji poznavaoci fudbala (kad vec nema bahe). ali eto neko voli da slusa statistiku i razne gluposti oko privatnog zivota fudbalera, ja ne volim...
evo pocinje 2.pol. i odmah kemo i statistika - a sta ce drugo kad ne zna analizirati 1.pol.
Vernes_AMG wrote:joj ovo za mravojeda i gilberta je najjace
Pa de podijelite i sa nama?
Rekao da je Gilbert kavaljer, voli zivotinje i da je mravojed u Londonu dobio ime po njemu i da je naucio da svira mandolinu i gitaru, i da rado svira prijateljima.