Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ja kazem starom ako odbrani ovo odmah za mjesec dana ide u Manchester al jbg ... Sad mu je prilika da se dokaze ako Manchester napadne[/quote]
Ssila je Manchester,zna?
Begović je sjajan golman za svoje godine, ali ako se već upoređuje sa Hasagićem na primjer, ima jednu poveliku manu - momak se definitivno još uvijek plaši istrčati na dubinske lopte. Kada ne bi bio onoliko "zakucan" za gol-liniju, bio bi kompletan golman, sigurno. Za nadati se da će taj segment igre popraviti.
Žao mi zbog Begovića..nado sam se da se momak proslavi..
A ovi ušlje uz svestranu pomoć sudije došli samo po bodove, igra nikakva, ni za qurca..
Generalno nije imao skoro nikakvog posla, golove treba pripisati sudiji..
Supić odigrao svoju prvu utkmicu za Temišvar. Temišvar je dobio sa 2:0 Dinamo koji je trenutno 7. na tabeli. Temišvar je 3. sa 3 boda zaostatka za Vaslui-em i bodom zaostaka za Rapidom.
Hasagić branio za Istanbulspor. Odigrali neriješeno kući 1:1 sa Gaziantepspor-om koji je trenutno 11. na tabeli. Istanbulspor je 7. na tabeli sa 9 bodova zaostatka za prvim Fener-om i 8 za drugim Bešiktašem
Branio Asmir. Nisam vidio golove tako da ne znam koliko je do njega, ali nije dobro u dvije tekme 8 golova. Mislim nije dobro za samopouzdanje. Iako protiv Manchestera nije kriv ni za jedan, ipak su 4 gola puno.
Dammme wrote:Supić odigrao svoju prvu utkmicu za Temišvar. Temišvar je dobio sa 2:0 Dinamo koji je trenutno 7. na tabeli. Temišvar je 3. sa 3 boda zaostatka za Vaslui-em i bodom zaostaka za Rapidom.
Hasagić branio za Istanbulspor. Odigrali neriješeno kući 1:1 sa Gaziantepspor-om koji je trenutno 11. na tabeli. Istanbulspor je 7. na tabeli sa 9 bodova zaostatka za prvim Fener-om i 8 za drugim Bešiktašem
Kako su se ovo zvijezde poklopile?
A za Asmira, jebi ga, nije jednostavan zadatak branit u najslabijoj ekipi najjače lige na svijetu, biće bolje...
jeza u ledja wrote:A Supic....pitam se kako to brani ako je "cetvrti golman" u Temisvaru?
Neko će se izvinut za one dezinformacije u cilju blaćenja jednog našeg reprezentativca? Ne vjerujem...
Dobro, cinjenica je da nije branio. Kazu da nije bio ni na klupi. Eto sad jeste. To znaci da ima neki kvalitet, ili da je ostala 3 golmana udario biciklom.
Temisvar je vodeca ekipa sedme po jacini lige u Evropi.
jeza u ledja wrote:A Supic....pitam se kako to brani ako je "cetvrti golman" u Temisvaru?
Neko će se izvinut za one dezinformacije u cilju blaćenja jednog našeg reprezentativca? Ne vjerujem...
Dobro, cinjenica je da nije branio. Kazu da nije bio ni na klupi. Eto sad jeste. To znaci da ima neki kvalitet, ili da je ostala 3 golmana udario biciklom.
Da, činjenica je. Ali mene zanima gdje se pronašla relevantnost "činjenice" da je on 4. golman Temišvara
cyprus wrote:
Da, činjenica je. Ali mene zanima gdje se pronašla relevantnost "činjenice" da je on 4. golman Temišvara
Ma Temišvar uopšte nema 4 golmana, za početak. Nije bilo ni logično da brani čim je došao jer dugo nije imao klub. Hvala bogu i Keno je branio. Nadam se da će se obadvojica ustaliti do kraja sezone.
Nema. http://www.politimisoara.com/
Klikni na echipa.
Ovaj 4-ti golman od 20 godina sa transfermarketa je vjerovatno junior. Koliko vidim, po cijeni je Supić duplo skuplji od ovog trećeg golmana. i 4 puta jeftiniji od prvog golmana.