Kandidat obmanjuje javnost. Ako ne kontaš problem pitaj kakvog stručnjaka u okolini.homo-sapiens wrote:Na ovom forumu ima dio koji se zove religija pa tamo idi raspravljaj. Svako ima pravo da sam odredjuje svoj odnos s Bogom onako kako on to zeli. Na sudnjem danu sigurno neces ti biti ta koja ces bilo koga sta pitati, zato se ne pravi advokatom Bozijim. I na kraju, kakve veze ima ta tvoja konstatacija sa oktobarskim izborima, sto je ovdje tema?Kako može osoba koja je promijenila ime iz Muhamed Gracić u Dennis Gratz tvrditi za sebe da je vjernik? Ovo je blasfemija.
Odlična opservacija jednog forumaša ...
mostarac wrote:Sve ukazuje na to da je Nasa Stranka filijala SBiH i znak da ce polako da dolazi do transfera iz SBiH-a u Nasu Stranku dok se SBiH ne ugasi, tj. laganini ce da se desavaju prelazi i prelazak istih likova sa novom retorikom jer u buducnosti ce se opcija nacionalizma morati zamjeniti opcijom proevropskog preseravanja, a znamo sta misle i koliko SBiH moze da krade. jedan dio ce da ode i u SDA, a drugi ce da ode u Nasu Stranku.Nacin je perfektan jer u SDP ne mogu preci i nezgodno im je malo, a nasa stranka je idealna varijanta. Ovo Nasa dobro smrdi i to je stranka koja moze biti i ovog i onog i nit znamo jel lijevo jel desno je li centar. Samo znamo da je ko biva nasa, tj. njihova. Ja sam po informacijama koje imam gotovo 100% siguran da je njihova i da je filijala SBiH-a, iako tu ima i casnih ljudi sa casnim namjerama, al za cas ce ti ljudi da se smaknu i politicki ubiju kad za to dodje vrijeme i kad nalete vukovi.
O nasoj stranci vise necu govoriti nista do izbora jer smatram da se bilo kakvom negativnom ili pozitivnom pricom o nasoj stranci od strane ljudi koji preferiraju SDP kao svoju opciju njoj samo podize cijena, a SDP gubi. Zato bi volio da svi oni koji misle na izborima glasati za SDP budu suzdrzani od komentara o nasoj stranci jer sa tim SDP samo gubi, a stranka koja u vecini opstina nece preci ni izborni prag krade dragocjene glasove (jer nacionalisticki nece dobiti sigurno nijedan) i vijecnicka mjesta, a mandate ce pokupiti zna se vec ko, a svaki glas na izborima je vazan.