sjedim na solji i surfam mcdonalds lokacije da kontradiktujem...i naso sam najmanje jednu: izrael-liban. india-pakistan moze biti druga, argenitina-engleska moze biti treca, doduse ne znam jeli 83-4 bilo mcdjeva u argentini.to sam ja wrote:Jah, na wc vazda najbolje idejed2 wrote:bilo je jedna stara teza da nikada nisu ratovale dvije zemlje koje imaju otvorene mcdonaldse i onda neki dan tako sjedim u wcu i kontam...
pa nije li nato napao srbiju koja ima mcdonalds... nisu li ratovale srbija i hrvatska, obje imaju mcdonalds......ja sam cak razmisljala da stavim blok pa da zapisujem
....nego apropo ratovanja i mc...nije tada Croatia imala mc..tako da teza izgleda jos uvijek stoji
McDonald's u Sarajevu???
- karanana
#376 Re: McDonald's u Sarajevu???
- aloneir
#377 Re: McDonald's u Sarajevu???
McDonalds nije u nasem gradu samo zato sto nije konkurentan domacem tradicionalnom proizvodu.
-
Bijeli_sa
#378 Re: McDonald's u Sarajevu???
ja sam za McDONALD'S u sarajevu..........pa ko nece ne mora
- Luke Perry
#379 Re: McDonald's u Sarajevu???
A i BigMac je bolji od cevapa. Mogao bih ga jesti non-stop. 
-
Abacija
#380 Re: McDonald's u Sarajevu???
To je zato sto u njega stavljaju nekakav sirup od kukuruza pa si postao ovisan. Sad sam zaboravio kako se taj sirup zove ali na jednom dokumentarcu su pokazali kako taj sirup stvara ovisnost slicnu onoj kod upotrebe narkotika.Luke Perry wrote:A i BigMac je bolji od cevapa. Mogao bih ga jesti non-stop.
-
d2
#381 Re: McDonald's u Sarajevu???
treba staviti blokic na ves masinu da se zapisu ove wc idejeto sam ja wrote:Jah, na wc vazda najbolje idejed2 wrote:bilo je jedna stara teza da nikada nisu ratovale dvije zemlje koje imaju otvorene mcdonaldse i onda neki dan tako sjedim u wcu i kontam...
pa nije li nato napao srbiju koja ima mcdonalds... nisu li ratovale srbija i hrvatska, obje imaju mcdonalds......ja sam cak razmisljala da stavim blok pa da zapisujem
....nego apropo ratovanja i mc...nije tada Croatia imala mc..tako da teza izgleda jos uvijek stoji
-
d2
#382 Re: McDonald's u Sarajevu???
karanana wrote:sjedim na solji i surfam mcdonalds lokacije da kontradiktujem...i naso sam najmanje jednu: izrael-liban. india-pakistan moze biti druga, argenitina-engleska moze biti treca, doduse ne znam jeli 83-4 bilo mcdjeva u argentini.to sam ja wrote:Jah, na wc vazda najbolje idejed2 wrote:bilo je jedna stara teza da nikada nisu ratovale dvije zemlje koje imaju otvorene mcdonaldse i onda neki dan tako sjedim u wcu i kontam...
-
d2
#383 Re: McDonald's u Sarajevu???
ja mislim da bi mcd bio krcat ...aloneir wrote:McDonalds nije u nasem gradu samo zato sto nije konkurentan domacem tradicionalnom proizvodu.
- Luke Perry
#384 Re: McDonald's u Sarajevu???
BigMac bi mogao jesti do iznemoglosti. Toliko je superioran nad cevapima.
-
Abacija
#385 Re: McDonald's u Sarajevu???
Bijeli luk lijeci sve. Trebalo bi ga besplatno dijeliti svim narkomanima.Luke Perry wrote:BigMac bi mogao jesti do iznemoglosti. Toliko je superioran nad cevapima.
- Luke Perry
#386 Re: McDonald's u Sarajevu???
E zemljace kad zagrizes onaj hamburger a on se topi u ustima, ee zivote
Sta ti vise treba.prste da polizes 
- hakazvaka
#387 Re: McDonald's u Sarajevu???
porcija cevapaLuke Perry wrote:E zemljace kad zagrizes onaj hamburger a on se topi u ustima, ee zivoteSta ti vise treba.prste da polizes
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#388 Re: McDonald's u Sarajevu???
ja jedem mek
samo kad sam vani
to mi nekako isto svugdje
pa mi skigurno jer znam sto jedem
samo kad sam vani
to mi nekako isto svugdje
pa mi skigurno jer znam sto jedem
- madner
#389 Re: McDonald's u Sarajevu???
Kakav BigMac pored domace pljeskavice.
Jos ako je sa salamonelom, pa dobijes sve za 2.5 KM
Jos ako je sa salamonelom, pa dobijes sve za 2.5 KM
- daduli_sa
#390 Re: McDonald's u Sarajevu???
Her Flick wrote:kada neko pomene McDonald's sjetim se onog filma Super size me (ja mislim da se ovako zove)
to mi je dovoljno da Mac, gdje god se nalazim, zaobilazim u sirokom luku
Uvijek ne nerniralo kad vidim da ljudi dodju u posjetu nekom gradu/drzavi i onda se sjate u McD. da bi jeli... Pa sto se uopste posjecuju drugi gradovi i kulture? Da bi se reklo da se bilo ili da bi se upoznale druge kulture i nacini zivota... a tu spada i upoznavanje drugih vrsta jela.
Ali ne, bolje otici u McD i pojesti sve onako dobro isprzeno u 1002452. puta koristenom ulju sa dodatnom porcijom majoneze i kecapa! I obavezno Cola. Light.
-
d2
#391 Re: McDonald's u Sarajevu???
odlicno, ti fino zaobidjes i pustis druge kojima se tu jede da tu i jedu...
- madner
#392 Re: McDonald's u Sarajevu???
Uvijek me je nerviralo kada neko kaze da ga nervira ponasanje drugih ljudi koje ga opste ne tangira.daduli_sa wrote:Her Flick wrote:kada neko pomene McDonald's sjetim se onog filma Super size me (ja mislim da se ovako zove)
to mi je dovoljno da Mac, gdje god se nalazim, zaobilazim u sirokom luku![]()
Uvijek ne nerniralo kad vidim da ljudi dodju u posjetu nekom gradu/drzavi i onda se sjate u McD. da bi jeli... Pa sto se uopste posjecuju drugi gradovi i kulture? Da bi se reklo da se bilo ili da bi se upoznale druge kulture i nacini zivota... a tu spada i upoznavanje drugih vrsta jela.
Ali ne, bolje otici u McD i pojesti sve onako dobro isprzeno u 1002452. puta koristenom ulju sa dodatnom porcijom majoneze i kecapa! I obavezno Cola. Light.
Ali eto malo da se napravi pametan.
- karanana
#393 Re: McDonald's u Sarajevu???
uvijek me nerviralo kada dodjem u posjetu drugim ljudima u drugim zemljama kada mi oni govore sta i kako cu da radim kada sam kod njih i gdje cu da trosim svoje pare. ako mi se jede mcdonalds, ne znam kako to utice na njih ako ih ne poslusam i ne odem da pojedem nesto drugo, osim ako nisu vlasnici cevabdzinicedaduli_sa wrote:Her Flick wrote:kada neko pomene McDonald's sjetim se onog filma Super size me (ja mislim da se ovako zove)
- madner
#394 Re: McDonald's u Sarajevu???
Kakav si ti covjek ako odes tek tako u inostranstvo jer ti je cejf i ne zelis da upoznas tudju kulturu i obicaje?karanana wrote:uvijek me nerviralo kada dodjem u posjetu drugim ljudima u drugim zemljama kada mi oni govore sta i kako cu da radim kada sam kod njih i gdje cu da trosim svoje pare. ako mi se jede mcdonalds, ne znam kako to utice na njih ako ih ne poslusam i ne odem da pojedem nesto drugo, osim ako nisu vlasnici cevabdzinicedaduli_sa wrote:Her Flick wrote:kada neko pomene McDonald's sjetim se onog filma Super size me (ja mislim da se ovako zove)
- to sam ja
#395 Re: McDonald's u Sarajevu???
Abacija wrote:To je zato sto u njega stavljaju nekakav sirup od kukuruza pa si postao ovisan. Sad sam zaboravio kako se taj sirup zove ali na jednom dokumentarcu su pokazali kako taj sirup stvara ovisnost slicnu onoj kod upotrebe narkotika.Luke Perry wrote:A i BigMac je bolji od cevapa. Mogao bih ga jesti non-stop.
- vox-populi
#396 Re: McDonald's u Sarajevu???
Posteno me nasmija. Hvala.Abacija wrote:
To je zato sto u njega stavljaju nekakav sirup od kukuruza pa si postao ovisan. Sad sam zaboravio kako se taj sirup zove ali na jednom dokumentarcu su pokazali kako taj sirup stvara ovisnost slicnu onoj kod upotrebe narkotika.
- madner
#397 Re: McDonald's u Sarajevu???
Urban grill pljeskavicuHer Flick wrote:hmmm evo dvoumim se
svijeza maca ili cuko tj., cevap ili geneticki/nuklearno napravljen burger
hmmmmm sta bi vi
- karanana
#398 Re: McDonald's u Sarajevu???
znaci svjez cuko.madner wrote:Urban grill pljeskavicuHer Flick wrote:hmmm evo dvoumim se
svijeza maca ili cuko tj., cevap ili geneticki/nuklearno napravljen burger
hmmmmm sta bi vi
- madner
#399 Re: McDonald's u Sarajevu???
Ja mislim da je macka, ali vidi se da nije stara.
- Adriatic
#400 Re: McDonald's u Sarajevu???
Dajte ba ljudi, šta vam je?
Treba što manje jesti na javnim mjestima.
Bolje vam je da ne znate šta sve rade u tim kuhinjama.
Ulje mijenjaju svake prestupne,....meso stoji ko zna koliko.
Zato domaća hrana i ništa drugo.
Kašika je majka.
Treba što manje jesti na javnim mjestima.
Bolje vam je da ne znate šta sve rade u tim kuhinjama.
Ulje mijenjaju svake prestupne,....meso stoji ko zna koliko.
Zato domaća hrana i ništa drugo.
Kašika je majka.