FK Željezničar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Vaso

#376 Re: FK Željezničar

Post by Vaso »

dino84 wrote:Dakle,danas je klub iz Doline cupova zacepio usta kladionicama i sarajevskoj "carsiji" koja misli da je najpametnija i uvijek sve zna (samo ne znam sto stranku svoju ne osnuje) i demolirao (citaj rastavio na faktore) ekipu Modrica Maxime.

Oko 2500 ljudi na stadionu,na Jugu oko 1000 najvecih bolesnika koji konstantno citavu sezonu bodre svoj klub u jednoj od najgorih sezona.Na Jugu predstavljene nove zastave,profurane nove pjesme.Navijanje konstantno citavu utakmicu,nakon kise jos bolje.

Dobra igra Zelje,2 prelijepa gola Stile iz slobodnjaka,jedan Rovcanina i jedan Dialibe.Modrica solidna.

Na poluvremenu spektakl.Na centar se donosi stol,dolaze fotografi,svjedoci i maticar iz opstine.Mladozenja u Zeljinom dresu,kopackama i stucnama,mlada takodjer u elementu.Vjencanje uzivo uz pomoc mikrofona i razglasa u krugu centra igralista,raja na tribinama navija do konacnog "da".Nesto sto mogu uraditi samo bolesnici Zelje...

Jos jedno odlicno izdanje Manijaka.:thumbup:

p.s.cujem njanje htjele izaci u Trebinju sa terena po starom njihovom receptu,po n-ti put ove sezone...Moja molba,sljedece kolo ako neko nema pametnijeg posla od ovih nasih navijaca da udje pretkraj tekme na Hadisonu i slika Sjever da vidimo koliko ih je ostalo.Ja tipujem manje od 100,daje li neko vecu ponudu? :-DPlacam pice ako izgubim :D

TM 87
spustam na 80, i zovem pecenje ako izgubim :mrgreen:
elSaik

#377 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Hebali va oni na ovoj temi... :(
elSaik

#378 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Drama slika...

Image

8-)
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#379 Re: FK Željezničar

Post by since1921 »

U INAT SVIMA I CARSIJSKIM PRICAMA I SUPLJACIMA NA FORUMU

4-1
LSD

#380 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

since1921 wrote:U INAT SVIMA I CARSIJSKIM PRICAMA I SUPLJACIMA NA FORUMU

4-1
Ponovo ce se aktivirati čaršijske price i šupljaci pred utakmicu sa Širokim,pa valja opet inat tjerati...ali nema veze,ne damo svoj obraz nikome.
tazmania

#381 Re: FK Željezničar

Post by tazmania »

Image
djulba

#382 Re: FK Željezničar

Post by djulba »

NEVEZANO ZA OVU VAŠU PRIČU HTJEO BIH DA ČESTITAM MANIJACIMA NA NAVIJANJU U TUZLI I SVAKA VAM ČAST U KOJEM STE BROJU DOŠLI. :dance: :dance: :dance:

a imam i dvije slike vaše bakljade pa ću da ih postavim ....

POZDRAV

(DA NE BUDE ZABUNE IZ TUZLE SAM I NAVIJAM ZA SLOBODU ALI STE ME PRIJATNO IZNENADILI)
Fordas

#383 Re: FK Željezničar

Post by Fordas »

http://www.youtube.com/watch?v=x2nq3oUHcGM

'...I naprijed zeljo do pobjede....'

:D :D
DicaTM

#384 Re: FK Željezničar

Post by DicaTM »

Fordas wrote:http://www.youtube.com/watch?v=x2nq3oUHcGM

Da, melodija uzeta.. sta cemo

Dobri su bili u TrebinjE ali onu drugu pjesmu kao da pjeva 10 ljudi a ne 150
elSaik

#385 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

DicaTM wrote:
Fordas wrote:http://www.youtube.com/watch?v=x2nq3oUHcGM

Da, melodija uzeta.. sta cemo

Dobri su bili u TrebinjE ali onu drugu pjesmu kao da pjeva 10 ljudi a ne 150
Ona druga ima odvratan tekst (ako mislimo na istu). Nešto "ova je pjesma za one koji misle da je naša ljubav kupljiva..." :| Nebitno, svakako to nije tema, već FK Željezničar, tako da ne shvatam šta će taj link uopšte ovdje... :roll:
mavi

#386 Re: FK Željezničar

Post by mavi »

Evo, za Štilića je, navodno, zainteresovan Arsenal.
neshto

#387 Re: FK Željezničar

Post by neshto »

mavi wrote:Evo, za Štilića je, navodno, zainteresovan Arsenal.
i to javiše britanski mediji, jesssss :dance:

a ovo samo pokazuje da u želji vrijedi igrati i džabe i da je jedini naš klub kojeg poštuju vani :thumbup:
mavi

#388 Re: FK Željezničar

Post by mavi »

neshto wrote:

a ovo samo pokazuje da u želji vrijedi igrati i džabe i da je jedini naš klub kojeg poštuju vani :thumbup:
Ma, ne znam šta bih rekao. Štila jeste naš najbolji igrač, zna bukvalno sve s loptom, samo je užasno spor. Mada ne vjerujem da će od ovog transfera u Arsenal biti išta, pozitivna stvar za Želju i za BiH fudbal je što je jedan takav klub uopšte pokazao interesovanje za jednog igrača iz ove naše cirkus lige.
pudlica

#389 Re: FK Željezničar

Post by pudlica »

http://--- NO LINKS ---/tekst.aspx?id=11117

nije podjebavanje al vi svake sezone po 2-3 trenera promjenite
elSaik

#390 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

pudlica wrote:http://--- NO LINKS ---/tekst.aspx?id=11117

nije podjebavanje al vi svake sezone po 2-3 trenera promjenite
Ejs. Nismo primijetili. Neće on na klupu nego na jednu drugu, važnu funkciju na kojoj se nalazi lik kojeg svi navijači često spominju uz je.em i mater. :mrgreen: Barem sam ja tako čuo. :oops:
LSD

#391 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

mavi wrote:
neshto wrote:

Ma, ne znam šta bih rekao. Štila jeste naš najbolji igrač, zna bukvalno sve s loptom, samo je užasno spor. Mada ne vjerujem da će od ovog transfera u Arsenal biti išta, pozitivna stvar za Želju i za BiH fudbal je što je jedan takav klub uopšte pokazao interesovanje za jednog igrača iz ove naše cirkus lige.
Nije on spor uopšte,nego nece gospodin da trci nikako (u prvoj sezoni kad je ulazio sa klupe je pokazao da zna i moze trcati kad hoce)...veliki je to gospodin...nebi potrcao nema tih para...pa razumljivo,nafuro se malo momak i niko ga nije izviždao do sad,niti ga treneru tjeraju da trci (ima ko ce trcati za njega-Bekric i Muharemovic)i konta se prodati negdje vani za velike pare...e nece moci tako....ove godine je trcao samo na derbijima i protiv Celika kad je cuo da ga valjda prate neki menageri...sve u svemu slabo je to od igraca od kojeg su puno ocekuje.
mavi

#392 Re: FK Željezničar

Post by mavi »

Ovo spor sam rekao misleći na fudbal koji se igra u Evropi. S ovom svojom brzinom možda može, mada ni to ne demonstrira, pretrčati nekoga u našoj ligi, ali vani je to sasvim druga priča. E, upravo je, zbog svoje brzine, mali Husejnović trenutno korisniji i bolji igrač od Štilića, mada je za klasu Semir tehnički jači od njega.
elSaik

#393 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

mavi wrote:Ovo spor sam rekao misleći na fudbal koji se igra u Evropi. S ovom svojom brzinom možda može, mada ni to ne demonstrira, pretrčati nekoga u našoj ligi, ali vani je to sasvim druga priča. E, upravo je, zbog svoje brzine, mali Husejnović trenutno korisniji i bolji igrač od Štilića, mada je za klasu Semir tehnički jači od njega.
Može on kroz trening postati brži igrač. Pa znamo da Džeko nije hodati znao kako treba, pa uz pomoć Plišeka znamo gdje je završio...
mavi

#394 Re: FK Željezničar

Post by mavi »

elSaik wrote:
mavi wrote:Ovo spor sam rekao misleći na fudbal koji se igra u Evropi. S ovom svojom brzinom možda može, mada ni to ne demonstrira, pretrčati nekoga u našoj ligi, ali vani je to sasvim druga priča. E, upravo je, zbog svoje brzine, mali Husejnović trenutno korisniji i bolji igrač od Štilića, mada je za klasu Semir tehnički jači od njega.
Može on kroz trening postati brži igrač. Pa znamo da Džeko nije hodati znao kako treba, pa uz pomoć Plišeka znamo gdje je završio...
Nadati je se :thumbup:
elSaik

#395 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Jest da smo samo 228., ali smo i dalje najjači bh. tim...

http://www.5-jahres-wertung.de/APD/Onli ... izient.htm
elSaik

#396 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Sead Bučan, novo pojačanje, prvo u novoj sezoni... :)
LSD

#397 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

elSaik wrote:Sead Bučan, novo pojačanje, prvo u novoj sezoni... :)
Koliko je ovo tacna informacija?....mislim da se igraci poput Bucana ne mogu nazvati pojacanjem.
elSaik

#398 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

LSD wrote:
elSaik wrote:Sead Bučan, novo pojačanje, prvo u novoj sezoni... :)
Koliko je ovo tacna informacija?....mislim da se igraci poput Bucana ne mogu nazvati pojacanjem.
100% tačna. A sad, kakav je on igrač, pojma nemam, ne pratim baš Sarajevo i njihove igrače...
belissima

#399 Re: FK Željezničar

Post by belissima »

Pratite vi svi FK Sarajevo,kazete da je "pojacanje"..hi hi hi...a na desetine stranica ste napisali kako smo los tim,kako su svi klocevi,a sad vas pojacavamo :-) ...svakim danom ste sve vise smijesniji...hi hi hi :D
HZSA
1987
Šibicar

#400 Re: FK Željezničar

Post by Šibicar »

belissima wrote:Pratite vi svi FK Sarajevo,kazete da je "pojacanje"..hi hi hi...a na desetine stranica ste napisali kako smo los tim,kako su svi klocevi,a sad vas pojacavamo :-) ...svakim danom ste sve vise smijesniji...hi hi hi :D
HZSA
1987
Decko ti imas ozbiljnih psihickih problema,pa dajte vise (administracija) banujte ga,otkako je dosao ovdje pise samo bljuvotine i uvrede.. :?
Locked