Rockabilly - Psychobilly

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
lab3352

Post by lab3352 »

Novi update na

http://rockabilly.blogger.ba

Vidimo se tamo

:x :x
lab3352

Post by lab3352 »

Novi update

Crazy Men Crazy, Marco DiMaggio, Rockabilly Five

Vidimo se tamo!
lab3352

Post by lab3352 »

Novi update na

This Is Rockabilly Clash, Rockabilly Tribute To Ramones, Swing This Baby vol. 2

Vidimo se tamo

lab3352

Post by lab3352 »

Novi update

Mike Ness, Social Distortion, Lyrics vol. 5

Vidimo se tamo!

marimahunar

Post by marimahunar »

malo preletjeh preko bloga ... dobar :)
ko' sto ono Houra rece "ja sam odrastao ..." uz The Clash, The Ramones ... etc i njblize od rockabilly-ja mi je Matchbox bio kojeg sam drzao onako kao wired :D

Neki dan otidjoh i pogledah Dirty Trash svirku i padoh na zicugu od energije koja se valjala i binom i publikom ...

chears
lab3352

Post by lab3352 »

THX ... vidimo se na blogu

Novi update je vec tamo ...

morbilly

Post by morbilly »

Žao mi je što ovaj topik gubi smisao stalnim linkovima na blogspot, koji je usput odličan, ali ima mjesta za razvijanje obaju formi.
Pozdravljam Murisa, kojeg se sjećam još kao klinac s 13 godina, jer je stanovao u blizini i uvijek izgledao kao fromauterspejs i jako napredno za ono vrijeme, a ja sam tad tek zakoračio u r'n'r, nešto poslije po selidbi u Zagrebu i u sajko.
Samo poručujem da nema baš puno potrebe za veličanje starih bendova, niti je bitno tko je gdje bio prvi. Rispekt, ali danas se ionako radi puno bolja muzika u svim ovim žanrovima.
Evo, pridodajem 2 albuma izvrsnog benda iz Zagreba koji je i višestruko bolji uživo:

The Mad Men - It's a Mad Mad World

Code: Select all

http://rapidshare.com/files/97844552/It_s_a_mad_mad_world.rar.html
The Mad Men - Rhythm and Sin

Code: Select all

http://rapidshare.com/files/97851267/Rhythm_and_Sin.rar.html
lab3352

Post by lab3352 »

Iskreno mislim da ovaj topik ne gubi na smislu ... Blog je samo korak naprijed i tamo je moguce ostavljati komentare na sve sto postavim. Mislim da sama ideja bloga nije losa i da je dobro primljena od strane ljubitelja rockabilly/psychobilly zvuka. Ovdje je sve pocelo, na blogu se nastvlja, zato svaki Vas komentar mi je veoma bitan, iskreno. Cilj ovoga svega jeste promovisanje kulture pedesetih godina u BiH, jer mislim da ima veoma puno osoba kojima se ona svidja, a trenutno nemaju mjesta ili prostora gdje bi to culi. Ispada da je Konjic jedini progresivni grad u BiH, koji ima mjesto za ovu vrstu kulture.

Sto se tice Mad Men, mislim da su veoma odlican proizvod iz Hrvatske, jer vidim da veoma puno nastupaju po Evropi i skoro svim znacajnim rockabilly festivalima. Thx za post, mada sam nabavio originale, ali super je za podjeliti.

Znaci vidimo se na blogu i tamo mozete ostavljati komentare, postove, razmjenjivati misljenja, ideje (sto mi je i cilj) ...

Omar

Muri

#384 pozdrav svim rockerima

Post by Muri »

Pozdrav svim rockerima, narocito onim koji se sjecaju mene i mojih rockabilly projekata u BiH ;)

Mislim da se ne radi o nekoj bitci za "supremacy" i ko je bio prvi. Mi smo jednostavno furali tu muziku zato sto smo je osjecali i sto smo vjerovali u nju.
Cinjenica da tad nije bilo mnogo takvih u BiH je u to vrijeme izgledala vise pogubno nego stimulativno, barem za nas.

Medjutim ja mislim da je jako bitno znati svoje korijene. Sta mislite kako bi bilo kad ljudi ne bi znali za jednog Elvisa, rad u SUN studiu sa Sam Phillipsom i za pjesmu "That's All Right Mama" ili za "Rocket 88" od Ike Turnera. Cijela historija rock muzike bi izgledala potpuno drukcije.

Bitno je i iz razloga sto konkretno vama moze neko doci i reci - vi u BiH ste slabi sa rockabillijem i niste imali bendove bla bla... Onda mozete reci: cekaj malo, imali smo to i to, a tad i tad i.t.d. Nije lose poznavati proslost.

Ja ipak nisam covjek koji zivi od proslosti i iskljucivo gleda unazad, vec radim i stvaram cijelo vrijeme. Tako da sad trenutno imam novi band, star samo godinu i po dana "The Jukebox". Mozete nas naci na thejukebox.tk
kao sto sam rekao vec smo svirali sa nekim "velikim" imenima rock muzike uopste, sto se malo koji bend na balkanu moze pohvaliti. To je ne samo i nas ponos vec cak sta vise sviju VAS u BiH. Mi ne sviruckamo pomalo za svoju dusu vec hocemo da ucinimo nesto za ljude koji vole ovu muziku.

Posto i americki i evropski bendovi su producirali dosad jedno "brdo" materijala, nas doprinos mozda ne bi bio bas ogroman u tom pogledu, ali mislim kada je u pitanju BiH da bi ipak bio znacajan i nadam se da cemo biti prihvaceni od nase brace i po krvi i po rockabilly-ju ;-)

Veceras sviramo u jednom legendarnom pub-u u centru starog grada u Stockholmu koji je iz 13-tog stoljeca. Sve izgleda u fazonu srednjeg vijeka, samo publika ne nosi oklop vec majice sa rock 'n' roll motivima ;)))))
Upravo smo dobili poziv od SCANDINAVIAN RADIO da sviramo u njihovim prostorima i da se prenese jedan cjeli blok muzike na radio LIVE kao i intervju. To je jedan od najvecih i najbitnijih radio stanica. Takvi nikad ne pustaju Madonu u eter, vec samo dobru muziku. Pokusacu nabaviti njihovu internet adresu...

Moram postaviti par pitanja jer me eto zivo interesuje. Koliko ima rockabilly-ja u glavnom gradu, dakle ljudi koji se oblace, imaju frizuru i aktivno rade na tom image-u i prate scenu?
Da li ste organizovani? ( recimo imate jedno mjesto gdje izlazite, okupljate se i razmijenjujete iskustva itd)
Koje su kljucne osobe u gradu? ( nekada je bio Edin Kukavica koji je bio DJ i voditelj programa itd)
Da li postoji diskografska kuca koja podrzava rockabilly bendove u BiH?

pozdrav
morbilly

Post by morbilly »

Image
lab3352

Post by lab3352 »

Za Murija ...

Nije u BiH toliko rockabilly scena raširena. Mislim da budem precizniji, skoro i da je nema. Od nekih mjesta sada nema ništa i mislim da je Klub Bass jedini u BiH koji ima regularne veceri rockabilly muzike. Mislim da i Brčko ima nešto na tu temu (klub "jazzwa", ali nisam siguran, iskreno). Od grupa tu su jedino Voodoo Cadillac, koji su više prema čistom rokenrolu i psychobilly zvuku orijentisani, nego prema rockabilly zvuku.
Znaci scena nepostoji, nema radio emisija i sto se tice gardarobe, snalazi se kako god ko zna. Ja je isključivo nabavljam preko interneta (King Kerosin, Felon, Raucous Records, Drunkabilly, Timeless24, itd, itd).
I ovo sto radim sve, radim iz ljubavi prema ovoj muzici. Moram priznati da Edin Kukavica imao veliki uticaj na mene (tada prije rata). Odrasli smo u istoj ulici, ja i Ismir (Teddy Jive :), ukoliko se sječaš) smo bili (i sada smo) prijatelji, dok je Edin bio "velika raja" (ja sam inace '73 godište). Sada nemam pojma gdje je i sta radi, jer se odselio iz Abdiceve (na Mejtašu).
Sve u svemu ovdje nije bas sjajno sto se tice rockabilly scene, ali mislim da ce biti bolje, jer primjetim po svojim Rockabilly Rumble da je sve vise i vise ekipe koja dolazi na veceri. U Sarajevu jos niko nije pokazao neko interesovanje za ovo. Nazalost...
Zato sam pokrenuo ovaj topic, zato sam pokrenuo i blog ... Nije mi ideja sam samo dijelim muziku preko interneta, vec mislim da je to sada jedini nacin da drugi dodju do ove muzike. Također sam počeo da stavljam i tekstove rockabilly/psychobilly grupa, kako bi neki mlađi naraštaji mogli da vide o čemu se one govore. Ja mjesecno nabavljam (+sto sam na mailing listama nekoliko diskografskih kuca) oko desetak albuma rockabilly/psychobilly scene. Znam kakva je situacija u BiH s lovom, pa sam se posluzio linkovima da to malo i podjelim. Ono sto me raduje, jeste da dobijam veoma pozitivne feedback na topic i na blog.

To je to ... javi se i cujemo se ...

PS: Evo vidim da ekipa iz Hrvatske organizuje Rockabilly Festival, što je za svaku pohvalu. Sve dalje akcije oko ovoga ce biti postaljene ovdje i na blogu...

Omar
lab3352

Post by lab3352 »

Novi update na

Stray Cats, Meantraitors. Black Dynamites ...

Vidimo se tamo

lab3352

Post by lab3352 »

Novi update na

The Haywoods, Los Gatos Locos, Johnny Cash (lyrics lounge)

Vidimo se tamo

Muri

Post by Muri »

Ok, kontam...

Steta sto je situacija jos uvijek takva. Cudi me jer koga god sam sreo od raje u inostranstvu svi koji su vidjeli nesto od mog rada su rekli da vole tu vrstu muzike. Mislim da bi se dosta moglo prikupiti ljudstva u neurbanim sredinama. Ima dosta ljudi koji su odrasli na selu i nisu bas upoznati sa subkulturom rockabillyja. Nisu bili u situaciji da dodju do tih informacija, mozda iz razloga sto engleski jezik predstavlja jednu barijeru a mozda i zbog ciste lokacije.

Ne smijemo zaboraviti da smo mi "zemlja seljaka na brdovitom balkanu". Medjutim takve ljude ne treba ignorisati, ja sam bio u prilici da se nadjem na sceni sa ljudima koji su odrasli i zivjeli na selu, i stekao sam dojam da su to dobri ljudi, iskreni i pouzdani, nisu "ofarbani" kao ova gradska raja na koju smo navikli. Mozda bi bilo dobro raditi na "mobilizaciji" provincijalnih snaga u BiH. Informisanju, otvaranju klubova, prikupljanju itd.
Ovdje u skandinaviji je rockabilly najjaci bas na selu. Po gradovima se to manje vise i ne fura.
Negdje u nekoj selendri se organizuje festival i onda ti se skupe ljudi iz svih okolnih mjesta i idu na feste. Upale svoje kadilake, sevrolete i hajmo raja...

Pogotovo izvan grada je moguce imati radionicu i zezati se oko Hot Rod-ova i mehanike...Ne zaboravimo da u BiH postoje tri velika sela, ostalo su mala sela. ;)

Nego ugledah i onaj plakat.
Nista ne pise ko to organizuje, ko stoji iza festivala, ko je sponzor. Gdje tacno ce se odrzati, ulica, broj, naziv dvorane ili "livade" na kojoj ce se to odrzati. Obicno takvi festivali imaju i informaciju sa web stranicom odn. linkom na web stranicu, telefon i e-mail nekoga s kim se moze stupiti u kontakt.
Sve to treba da stoji na plakatu.

Meni je palo na pamet da organizujem jednu malu ekskurziju za svoje clanove benda i da im pokazem da i kod nas na balkanu postoji ta kultura, ali ne mozes ovako kad se nista ne zna.
Mozda im se moze i poslati info materijal o nama i jos par grupa sa ovih prostora pa tako da se spoji ugodno sa korisnim.

Ovdje kad se tako nesto organizuje pise sve ono sto sam ja naveo plus pored toga se doda na web stranicu nekoliko informacija gdje se moze prenociti, koji buss se moze uzeti ( metro itd.) karta lokacije. Sto vise to bolje...
Pogledaj ako ti imas nesto o tome.

Ja mislim da bi ti trebao da nastavis tamo gdje su Edin i Ismir stali, naravno od mene mozes ocekivati podrsku. Naravno sa vremenom treba da se okanis djeljenja filova i da se bacis na neki ozbiljniji oblik propagiranja ovog pokreta. Na primjer da se uvalis na radio, ili neki casopis gdje ces imati svoj redovni clanak ili program. Otvoriti neki klub, ili manji Label uz neku diskografsku kucu. Mozda butik sa kojekakvim "dzidzama" u rockabilly stilu.
Mogucnosti ima jako mnogo, a svaka je uticajnija i manje kriminalna od "file sharing" ;)
Cujemo se
lab3352

Post by lab3352 »

Muri,

tvoj reply je OK, samo s jednom malom zamjerkom. Jeste da je file sharing mozda i najgori vid propagande bilo koje kulture. Ali imajuci u vidu da vise od 90% BiH stanovnistva nema mogucnosti da kupi ili nabavi bilo koja ino izdanja rockabilly muzike, ovo je sada jedino. Kazem nazalost...Ja, inace, neslusam samo rockabilly/psychobilly muziku. U svojoj kolekciji danas imam preko 10.000 albuma (sto na cd/DVD, sto na plocama i mini diskovima). Sto se tice rockabilly muzike (na sta sam se fokusirao ovdje), nju nabavljam preko Raucous Records, Drunkabilly Records, Nervous Records i Wolvorine Records i to je moja ljubav od prije rata. Ja inace radim na veoma dobrom poslu (redovna plata, preko 1000E mjesecno) i na srecu, mogu sebi da ovo priustim. Pored ovoga volim i audio tehniku (iz toga razloga sam pokrenuo topic BiH Audiofil na sarajevo-x.com - forum - razno). Nadam se da ti je malo jasnije, zasto sam odabrao prvobitno "file sharing". To mi je sada jedini nacin pristupa da napravim neku scenu ovdje. Jer uzimi u obzir da prosjecni album sada kosta između 7E i 20E. O DVD i ne govorim, jer su skuplji. Sam znas da su rockabilly/psychobilly izdanja veoma mala (mislim tiražno) i da im je cijena zato veća nego uobičajno. Recenzije ... postoje i do sada sam objavio veoma puno recenzija na nekadasnjem http://muzika.bosnia.ba, a sada http://www.barikada.com (ima tamo i dalje "Omarov Kutak"). Uradio sam online intervjue s Alan Wilsonom, Howardom Raucousom, Demented Are Go, Thee Exit Wounds izmedju ostalih. Gardaroba ... odlicna ideja ... Ja sam prije par dana sebi nabavio preko interneta dvije nove King Kerosin kosulje (mislim da nisu nimalo jeftine). Pored toga nabavljam majice preko Raucous i Drunkabilly online shopa (prosjecna majica je oko 15Eura+postarina).
Ovo sam sve napisao, samo da bih ti priblizo situaciju ovdje i zasto "file sharing". Neznam koliko si znao Edina, ali i on je veoma tesko dolazio do muzike onda. Bar sam mu vidio kolekciju prije rata. Samo uzmi u obzir da sada Voodoo Cadillac (koji se vode kao jedini psychobilly band u BiH)hoce da snime novi album i treba im 1000E za to. Nemaju nikako love da skupe. Ovdje u BiH je problem s lovom, kriza je, vjeruj mi. I ponovo kazem, zato sam se odlucio za "file sharing" i pazim sta stavljam na dijeljenje (neznam da li si primjetio to...). Prije rata imali smo Torpeda, koji nazalost nikada zvanicno nisu snimili album. Mislim da je prava steta da kolega s foruma nije potrudio i s nama podjelio njihovh osam numera (sada su hit kada pustam tokom "Rockabilly Rumble" veceri). Mislim da bi se i Vanja s time slozio (bar se nadam). Ja sam tokom rata izgubio sve snimke (Vera Kvark, Rok Terapija, Old Boys, The Rockin Kids, Greaseballs, The Moonlight Boys, etc, tec). Volio bih da danas to imam...
Sto se tice klubova... :) ... Ja sam imao jedan u Konjicu, zvao se "Ooopps!!!" i probao sam da vidim kako ide. Međutim danas nije moguće da se samo ogradiš na jednu scenu i da s time napraviš posao. Fin je entuzijazam, do neke granice. Koncerti ... bio sam veoma blizu da u BOCK dovedem Go-Katz i Top Cats, ali nismo uspjeli da obezbjedimo 7 avio karata na relaciji London - Sarajevo - London ...
Kao sto vidiš, ispred mene nije nimalo jednostavan posao, ali mislim da sam kamen pomjerio s mrtve tačke i da idem ka cilju ... Polako, ne zurim

Sto se tice Festivala! On je u Hrvatskoj, Medulin ... neznam ko je tacno iza njega (mislim ekipa iza Ultra Retro, ali nisam 100% siguran).

Nadam se da sam ti malo predocio o ovome sto pokusavam. Meni je uspjeh da se vecer "Rockabilly Rumble" održala i što je ekipi trebalo samo dvije Rockabilly Rumble večeri da bi prepoznali o čemu se radi. I da, ovdje kod nas nema Hot Rod-a ... :) ... Misaona imenica ...

To je to ... idem kući sada ... žena je napravila sirnicu ... :)

Čujemo se sutra, drug ...

PS:
Volio bih kada bi se i Edin Kukavica javio na ovaj forum, jer sam izgubio kontak s njime, a Ismir je u svojim problemima sada.
lab3352

Post by lab3352 »

Cekajući nastavak diskusije s Murijem, evo malo novog update-a

Hasil Adkins, Little Aron ...

Vidimo se tamo!
morbilly

Post by morbilly »

Link na majspejs Tear It Up!! festivala u Medulinu:

http://www.myspace.com/tearitupfestival

Info im još nije dovršen, ali bude uskoro, valjda, ima vremena :)
route66

Post by route66 »

muri imaš pravo što nema više podataka o festivalu u medulinu ali isto tako šta da kažem na stray cats i njihovu novu turneju.meni je najbliže minhen i sad da ja kupim karte a na njihovoj službenoj stranici piše da će još objaviti nadolazeće koncerte.šta sad da ja radim?! da kupim karte za minhen i nadam se da neće svirati npr.u beču a ako čekam nešto bliže možda mi u međuvremenu rasprodaju karte za minhen pa na kraju sve ode u :D
isto neozbiljno od njih.

a kad već piskaram čuo sam da je 31.03.2008 u zagrebu u klubu gjuro2 promocija ili da citiram karla iz mississippi quenn-a:

31.3 se u Zagrebu održava promocija cd-a "CROckabilly" koji izlazi za Aquarius.Zanimljivost ovog izdanja je što čini retrospektivu rock'n'roll (rockabilly) glazbe od sredine 80' do današnjih dana,tako da će se na njemu pojaviti bendovi koji su obilježili jedan period "urbane" glazbe,a mnogi i ostali na demo razini i ugasili se bez ostavljanja većeg traga u hrvatskim okvirima.Tako će nastupiti Moonlight Cats,The rockin kids,Fantomi,Adam and his nuclear rockets,Mississippi Queen,Greaseballs i mnogi drugi..

pa lab3352 navrati ako stigneš
lab3352

Post by lab3352 »

Zvuči veoma interesantno, iskreno! Super je ideja objavljivnja jedne kompilacije s rockabilly numera grupa, koje jesi ili nisu, imale mogucnosti da objave album. Prije svega ovdje mislim na Greaseballs (čast svima ostalim iz Hrvatske, ali mislim da su oni bili najbolji), koji, koliko znam, nisu imali neki album objavljen.
Zato sam u posljednjoj prepisci (sto mi je veoma drago) s Murijem, naveo da bi mi bilo pravo zao da neko nije postavio snimke Torpeda, jer bi isti bili zaboravljeni, baceni i sta sve drugo ne. Koliko vidim 31.03. je ponedeljak, pa nazalost nisam siguran da cu moći doći u ZG. Šteta što nije vikend, iskreno. Ako možes pronaći više info o ovome ili neki službeni link, pa da to postiramo ovdje i na blog. Ili, pošto vjerujem da ćeš ti otići da nam preneseš kako je bilo.

Lab3352
morbilly

#395 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by morbilly »

Kroz koji dan metnem grizbolse neku demo snimku ovdje, ako nekog zanima
morbilly

#396 Re:

Post by morbilly »

lab3352 wrote:Uradio sam online intervjue s Alan Wilsonom, Howardom Raucousom, Demented Are Go, Thee Exit Wounds izmedju ostalih.
Pliz, link na intervju s DAG!
lab3352

#397 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Evo napokon nazad ... Postavim kopiju intervjua ... to je bilo na http://muzika.bosnia.ba koja vise neradi (ima dosta godina). Na http://www.barikada.com ima intervju s Alan Wilsonom (mislim da sam kopiju prebacio na blog, takodjer).
Inace na blogu imate tacne detalje turneje The Stray Cats za 2008 godinu. Mislim da je najblize nama u Minhenu (to ce nekoga obradovati :)).
Muri

#398 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Muri »

E Route 66, nije to nista znas kako sam ja naje'ao ;)

Tamo negdje 1985 neko provali u Banja Luci da ce Stray Catsi imati koncert u Minhenu. Ja tad imo 15. godina, stara ni da cuje da me pusti, a ja navr'o ko hajvan hocu pa hocu. Imo jos jednog jarana koji je isto "gorio" ko i ja i nas dvojica ti pobjegnemo od kuce i pjeske prema Laktasima, ni dinara u dzepu a sa gitarom na ledjima hehehehehehehe

Ulovimo ti mi par kamiona do Sentilja i u Austriju, srecom imali smo vazece pasose. U Austriji nas murija skine sa autoputa i od tada ni jedno auto da ustopamo. Nece austrijanci da povezu ko da smo shugavi. Jebote mi se zaglavimo u alpama nidje ni makac a minus upeko. Spavali smo stojeci u nekom skladistu jer nije bilo mjesta da se ni sjedne.
Ujutro nas neki svabo odbaci u kamionu do Salzburga i tu nakon par sati uhvatimo nekog "naseg" makroa i kurvu, odose u njemacku da mlate pare na subaru. Tako ti nas oni odbace negdje 20-tak km od Minhena, a mi odatle pjeske.

Kad smo dosli tamo ispostavi se da Stray Cats NECE svirati, nego brdo nekih drugih rockabilly grupa ( medju njima i JETS). Jeb'ga mi se malo razocarali ali opet odemo na koncert. Mi tamo kad ono koncert u nekom hangaru. Raje milion, ludnica. Mi smo bili jedini iz YU, da ne kazem iz Bosne. Sretnem tu jednog starog jarana sto mu je stari radio u Njemackoj pa on tamo zivio, bilo nam dobro mi se nacugali, spavali u nekom kadilaku...

Na povratku ja odem na Marin Platz sa gitarom i krenem svirati. Za cetiri sata mi skupimo 1000 DM i vratimo se vozom u Banja Luku eheheheh
Joj stara kad me nije ubila, moro sam joj dati 400 maraka da me vise ne tuce ;)
Tako ti je to kad volis Catse
Zato nemoj ici u Minhen dok ne provjeris, i ako odes ponesi gitaru sa sobom ;)
route66

#399 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by route66 »

e kad sam imao 14 godina te davne 85 i ja sam bio dovoljno lud da odem stopom gdje mi se da ali valjda sa godinama čovjek postane ljen pa sada idem avionom do kolna jer sam kupio karte za koln i sa starim rockerima čemo rađe avionom nego se 10 sati mučiti u autu a nije puno skuplje(hvala što postoji germanwings).pretpostavljam da ti muri ideš na koncert njihov u stockholm?
lab3352

#400 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Ja da mrdnem bilo gdje odavde, moram stajati u redu za vize ... Pa sada čitam šta Vas dvoje pričate i kako lako se dolazi do koncerata. Ali neka, odvojićemo se i mi od Evrope, nekada :bih: ...
Bilo je priče, prepiske oko gostovanja The Stray Cats na Exitu ove godine, ali izgleda da nema nista od toga. Bili smo svi u igri (Zagreb, Sarajevo i Beograd), ali cifra koju su tražili je bila prevelika (iskreno ovim putem, cifra je bila blizu 50.000E+locals). I nije niko ponudio toliko, samo je Atina davala (kolega promoter iz Atine) 30.000USD za dvije veceri.
Iako volim The Stray Cats, sada bih vise volio otići da čujem neki novi band, tipa King Voodoo ili Wild Katz ... Nezelim reci da ne bih volio pogledati i Stray Cats, čak šta više.

Lab3352
Post Reply