Vincent Vega wrote:Ta Cenićka koju pojedini ovdje hvale je na samom kraju emisije rekla slijedeće:
Prvo je novinarka upitala Senada šta misli kako je prošao.On je rekao:"Objektivno,mislim da sam bio najbolji".
Onda je pitala Jasmina,čovjek je rekao:Ne znam,možda drugi,treći".
Cenićka je na kraju rekla:"Slažem se sa Senadom,skromnost je za glupe ljude".
Bivša bliska saradnica Nikole Koljevića ( koja se tog perioda i dan danas rado sjeća i ponosi se tim ) je usred studija,usred glavnog grada i uživo uvrijedila jednog skromnog,poštenog i pametnog gospodina i to je prošlo neopaženo.
PIRAMIDA NA BHT 1
Moderator: anex
-
skojotovski
-
basta sljezove boje
*ebo takve Sarajlije koji drkaju na Cenicku, a pljuju po Avdicu 
-
Homer_Simpson
Ajmo obrnuto ?!basta sljezove boje wrote:*ebo takve Sarajlije koji drkaju na Cenicku, a pljuju po Avdicu
-
skojotovski
grohotom!Vincent Vega wrote:skojotovski....jel' se još smiješ?
da ne bude zabune, ne gotivim cenicku, obzirom na njenu proslost.... ali ovo za avdica...
- Bonnie-Clydova mala
skojotovski wrote:grohotom!Vincent Vega wrote:skojotovski....jel' se još smiješ?![]()
![]()
![]()
da ne bude zabune, ne gotivim cenicku, obzirom na njenu proslost.... ali ovo za avdica...![]()
![]()
cuj "uvrijedila jednog skromnog,poštenog i pametnog gospodina"...
![]()
![]()
Misli se na 3. gosta
-
Ffff
kazu da ce se otvoriti pozicija prevodioca na sarajevo-x forumuskojotovski wrote:grohotom!Vincent Vega wrote:skojotovski....jel' se još smiješ?![]()
![]()
![]()
da ne bude zabune, ne gotivim cenicku, obzirom na njenu proslost.... ali ovo za avdica...![]()
![]()
![]()
![]()
-
skojotovski
ako se tako misli, bojim se da niste dobro gledali i slusali. cenickin sarkazam je bio upucen avdicu, a ne imamovicuBonnie-Clydova mala wrote:skojotovski wrote:grohotom!Vincent Vega wrote:skojotovski....jel' se još smiješ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Misli se na 3. gosta
-
skojotovski
rekoh, cenickin sarkazam je bio odapet senadu avdicu, a ne jasminu imamovicu. imace prevodioc poslaFfff wrote:kazu da ce se otvoriti pozicija prevodioca na sarajevo-x forumuskojotovski wrote:grohotom!Vincent Vega wrote:skojotovski....jel' se još smiješ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
HiBreeD
Zasto mislis da je ta recenica bila upucena Avdicu????skojotovski wrote:rekoh, cenickin sarkazam je bio odapet senadu avdicu, a ne jasminu imamovicu. imace prevodioc poslaFfff wrote:kazu da ce se otvoriti pozicija prevodioca na sarajevo-x forumuskojotovski wrote: grohotom!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avdic ni u jednom tenutku nije iskazao skromnost kao vrlinu, prije bih rekao da je bio strasno nametljiv i favorizirao samog sebe cijelo vrijeme trajanja emisije...
-
skojotovski
sam si dao odgovor. a avdic je skromno rekao da je bio najbolji 
-
HiBreeD
U redu...ali obrati paznju na cinjenicno stanje, Jasmin Imamovic je prognozirao sam sebi da ce glasovima publike biti rangiran na drugom ili trecem mjestu, Avdic je rekao: ja cu biti prvi, Cenicka je rekla nesto u smislu...ja cu pobijediti...skromnost je odlika glupih ljudi... i sta cemo sadskojotovski wrote:sam si dao odgovor. a avdic je skromno rekao da je bio najbolji
p.s. mozda je Cenicka stvarno mislila da se njena izjava treba odnositi na Avdica, ali posmatrajuci ono sto su svi izjavili, opsti dojam koji gledaoc moze da stekne je da ona nikako nije mislila na mister Senada...
-
skojotovski
necemo nista. cinjenicno stanje kaze: Medzida je najprije Avdica pitala sta misli kako je prosao, na sta je, SKROMNO odgovorio: Mislim da sam bio najbolji. kad je cuo procenat koji je osvojio, sjebo se ko foka, sto je bilo i ocigledno.
a Cenicka ne bi sebi dozvolilia takvu vrstu ulicarske i vulgarne komunikacije sa Jasminom Imamovicem. a takav zargon i ponasanje u emisiji uprilicio je niko drugi nego Senad Avdic...
a Cenicka ne bi sebi dozvolilia takvu vrstu ulicarske i vulgarne komunikacije sa Jasminom Imamovicem. a takav zargon i ponasanje u emisiji uprilicio je niko drugi nego Senad Avdic...
-
skojotovski
pojma ne znam. tesko da ce ih ko nadmasiti
ni pet teFsija pite 
-
Vincent Vega
skojotovski.....napisao si da odavno nisi čuo veću glupost od onoga što ja napisah.Ja sam se ponovo vratio da vidim šta sam to napisao.Nakon tvojeg kasnijeg javljanja ja sam zaključio da ti baš nisi dobro razumio ( a ni pročitao) šta ja to rekoh,pa mi je malo laknulo.Iako su te i ostali forumaši pokušali ispraviti ti i dalje misliš da sam ja mislio na S.A. a što je još gore braniš onu koja je pogriješila ( jel' to ona rekla s namjerom ili ne,nije ni bitno ).
-
skojotovski
Vince
vidim da i ti nisi razumio sta sam napisao. cenicku niti branim, niti gotivim, obzirom da znam njenu proslost. ko je, sta je radila i gdje je bila. iako je neki dizu u nebo. a, ti me citiraj u odbrani doticne, moze?
ono sto je ona izgovorila u emisiji bilo je upuceno Senadu Avdicu, a ne Jasminu Imamovicu. 100:1! ja sam to tako i protumacio. plus, sto mi je prijatelj, koji radi na realizaciji Piramide potvrdio i prepricao dijalog Cenicke i Avdica nakon iste. a ja te pitam, zasto bi Cenicka prozivala Imamovica, inace gospodina od covjeka u svakom smislu te rijeci (sto se moglo i vidjeti) nicim izazvana, u odnosu na Senadov vokabular, "skromnost" i nekontrolisano ponasanje u Piramidi? to sto si ti mislio na Jasmina Imamovica, kao osobu kome je Cenicka odapela uvredljivu strijelu, tvoj je problem.
da si citao pojedine Senadove komentare glede doticne, onda bi ti bilo jasno da se bas i ne mirisu. a, samim tim, bilo bi ti i jasnije kome je Cenickina recenica bila upucena.
vidim da i ti nisi razumio sta sam napisao. cenicku niti branim, niti gotivim, obzirom da znam njenu proslost. ko je, sta je radila i gdje je bila. iako je neki dizu u nebo. a, ti me citiraj u odbrani doticne, moze?
ono sto je ona izgovorila u emisiji bilo je upuceno Senadu Avdicu, a ne Jasminu Imamovicu. 100:1! ja sam to tako i protumacio. plus, sto mi je prijatelj, koji radi na realizaciji Piramide potvrdio i prepricao dijalog Cenicke i Avdica nakon iste. a ja te pitam, zasto bi Cenicka prozivala Imamovica, inace gospodina od covjeka u svakom smislu te rijeci (sto se moglo i vidjeti) nicim izazvana, u odnosu na Senadov vokabular, "skromnost" i nekontrolisano ponasanje u Piramidi? to sto si ti mislio na Jasmina Imamovica, kao osobu kome je Cenicka odapela uvredljivu strijelu, tvoj je problem.
da si citao pojedine Senadove komentare glede doticne, onda bi ti bilo jasno da se bas i ne mirisu. a, samim tim, bilo bi ti i jasnije kome je Cenickina recenica bila upucena.
-
Vincent Vega
OK....različito i dalje gledamo na ovo,ali nećemo dalje opterećivati ostale......
- Bonnie-Clydova mala
Konačno je Medž promijenila bijele čarape..ijuijuijuijuju 
-
skojotovski
medzida se konacno zadala!!! promijenila carape i cizme!
P.S. nausnice, na cemu si ti??? tri ista posta za redom
P.S. nausnice, na cemu si ti??? tri ista posta za redom