pashica wrote:Mi kad budemo imali prava pustićemo, jer samo gubimo ako je korisnik nezadovoljan. NIKO, ali baš NIKO u BiH ko uzima signal preko satelita nema pravo na sport sa HRT2, a time što ga puštaju u srednjoj Bosni i Hercegovini krše propise i pravila RAK-a, gore možete pročitati da nema niko pravo. E hajd ti sad meni reci što se auta mogu na crno registrovati u Hercegovini? Odgovor će ti biti isto kao i za HRT2
eto vidiš da ne znaš o čemu pričaš,u hercegovini se HRT 2 gleda preko obične antene,signal se prima zemaljskim putem,i nije u pitanju samo hercegovina,ista je stvar i sa dijelovima bih koji graniče sa slavonijom,tamo kabl. operatori imaju pravo da reemituju sport na HRT 2,jer signal primaju zemaljskim putem,lijepo piše u onom mailu koji sam dobio od RAK,svi oni operatori koji signal dobijaju zemaljskim putem imaju pravo reemitovati sport na HRT 2.
druga je stvar vitez i ostali gradovi u srednjoj bosni,to meni smeta,što nas RAK pravi budalama.
opet ću im slati mail,ako za vrijeme olimpijade bude situacija kao i za vrijeme EURA,vitez ima HRT 2 ,15 km udaljena zenica ne.