Apex Legends
Moderator: Benq
- aditon
#376 Re: Apex Legends
Kako je krenula nova sezona, pojavili su se, bar kod mene, tehnički problemi u smislu da se dešava da slika na ulasku u igru počne treperiti, uvodni dio pri pokretanju, a slično treperenje ali u manjem obimu se dešava prije nego iskočimo na mapu, gledajući iz ptičije perspektive, dolazi do tog nekog titranja slike...dalje sam primijetio da dolazi do mikro štekanja tj stutteringa u toku igre iako pri tome svi parametri izgledaju uredno, od fps-a pa nadalje...i na kraju, loading prilikom ulaska u igru značajno duže traje nego je to do sada bilo.. Sinoć je neki manji update igre bio, kontam možda su otklonuli gore pomenute stvari, međutim nisu, i dalje se javljaju. Jel još neko primijetio slične pojave?
- diablobih
#377 Re: Apex Legends
Meni je ludilo bilo prije par dana, crnina, kao da sjene ne moze da skonta pravilno. Ugasio igru, ugasio laptop, repairovao igru, trebalo bruku nesto i sad je okej. Pa mislim da sam ustvari samo trebao repair igru iz origin klijenta, jer je bio ogroman ovaj update sad. Kontao sam da mi je graficka otisla, ali kontam sto ostale igre ne seru 
-
Demonijak
#378 Re: Apex Legends
mene preksinoc diskonekta u sred gejma i stuck na loading screenu nema sanse... sinoc odradim repair i opet loading screen 20 minuta i proguli jedva i sad radi normalno
sto se tice ostalog, nemam nikakvih problema...
Btw. da se pohvalim, na okruglo 200-tom levelu iz apex packa izbaci heirloom shards i naravno padne octrain heirloom i nabacim jos onaj demon skin i cao
maino sam fuse-a od pocetka sezone al natjerase me opet octraina da igram

Btw. da se pohvalim, na okruglo 200-tom levelu iz apex packa izbaci heirloom shards i naravno padne octrain heirloom i nabacim jos onaj demon skin i cao
- diablobih
#379 Re: Apex Legends
Ma ja jos nisam ni kupio sve heroje. Mainam lifeline otpocetka igre, jedino izaberem horizon, mirage, bangalore kada mi neko uzme lifeline 
-
Demonijak
#380 Re: Apex Legends
Meni fale Horizon, Watson i crypto al vala mi se ne igraju a imam para da ih otključam
prošla sezona maino lobu a ovu sam počeo sa fuse-om i evo malo octane-a počeo... Octane je Tito za Rush pa kad mi se divlja onako uzmem njega
ako hoce neko rankeda ima nas 2 , pričamo na DC nek se javi 
- diablobih
#381 Re: Apex Legends
Mene imas vjerovatno na originu, ako nemas, diablo_bih
- aditon
#382 Re: Apex Legends
ne znam šta im se desilo ali definitivno početak 8 sezone dolazi s tehničkim problemima...probat ću repair i staviti posljednje drivere jer ovi trenutno nisu najnoviji...
ja imam otključane sve legende i mijenjam ih dosta ali top tri bi bili bloodhound, lifeline i caustic...
ja imam otključane sve legende i mijenjam ih dosta ali top tri bi bili bloodhound, lifeline i caustic...
- diablobih
#383 Re: Apex Legends
Repair je definitivno pomogao, sve je super sad.
- Quaresma
#385 Re: Apex Legends
ja sam se bas pozelio ovoga igrati, al nemam pc-ija vise, sad sam preso u jabucare.
gomila novog kontenta, a u pocetku su bili bas spori sa dodavanjem novih stvari.
gomila novog kontenta, a u pocetku su bili bas spori sa dodavanjem novih stvari.
- diablobih
#386 Re: Apex Legends
Gdje ce ti dusa u jabuke? Probaj geforce now ako ima za mac, ali opet moras imati dobar net.
- Quaresma
#387 Re: Apex Legends
ne mozes doci na red, preko 350 u queue ih zna biti