Zadruga - rijaliti clickbait

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Tyke

#376 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Tyke »

Zena mi glavu probi da joj nadjem online da prati veceras, jer mi zakljucani pinkovi na spratu kuce. :D Cak sam morao zvati operatera maloprije da mi uvedu hd kanale i otkljucaju sve ra rahat gleda kanale, a vala i meni godi zbog Arena Sport i filmova.

Ima li neki stream Zadruge za veceras online?
DonieBrasco

#377 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by DonieBrasco »

Zar Pink BH ne prenosi pocetak, useljenje ?
Tyke

#378 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Tyke »

Ne znam da je i Pink BH otkljucan preko analogne. Ranije je Pink BH tek poslije 00h pustao Zadrugu.
Rugafet

#379 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

Pink media BiH prenosi evo upravo pocinje
afannedim

#380 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by afannedim »

Serem se na pinkove i ova sranja. Jel moguce ovo
Mea_parvitas

#381 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Mea_parvitas »

Tyke wrote:Zena mi glavu probi da joj nadjem online da prati veceras, jer mi zakljucani pinkovi na spratu kuce. :D Cak sam morao zvati operatera maloprije da mi uvedu hd kanale i otkljucaju sve ra rahat gleda kanale, a vala i meni godi zbog Arena Sport i filmova.

Ima li neki stream Zadruge za veceras online?
Hahahah :D moje saucesce, bice linkova garant
CPT

#382 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by CPT »

afannedim wrote:Serem se na pinkove i ova sranja. Jel moguce ovo
koji je ovo odron :-) :lol: a Zeljko pun fillera, frisko sve :-D
DonieBrasco

#383 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by DonieBrasco »

Tyke wrote:Ne znam da je i Pink BH otkljucan preko analogne. Ranije je Pink BH tek poslije 00h pustao Zadrugu.
Ja imam Pink BH na analognoj (osnovni paket Telemah) i sada ide neka serija, sto znaci da nece biti ovo otvorenje.

A evo na youtube sve pogasise radi autorskih prava.
Rugafet

#384 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

Kakvo otvaranje i kakav ego manijak majko moja :lol:
trambusek88

#385 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by trambusek88 »

DonieBrasco wrote:
Tyke wrote:Ne znam da je i Pink BH otkljucan preko analogne. Ranije je Pink BH tek poslije 00h pustao Zadrugu.
Ja imam Pink BH na analognoj (osnovni paket Telemah) i sada ide neka serija, sto znaci da nece biti ovo otvorenje.

A evo na youtube sve pogasise radi autorskih prava.
Ima u osnovnom paketu, na kanalu 20 Pink Media BH

Evo prva ulazi Stanija.
MTV

#386 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Zadrugu prenosi PINK MEDIA BH.

Kanal Pink BH nije vise u vlasnistvu Zeljka Mitrovica. Njime upravlja United Media/Grupa/Telemach i tu nema vise Zadruge.
stari lisac

#387 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by stari lisac »

Do sada nema osobe koja je usla a da bi me zadrzala da gledam ovo.Po ekipi koja je unutra ovo ce biti jos jedan smor od rijalitija pun svadje i ostalih vec vidjenih gluposti.Zali boze para sto je dao Mitrovic na uređenje zadruge.
DonieBrasco

#388 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by DonieBrasco »

MTV wrote:Zadrugu prenosi PINK MEDIA BH.

Kanal Pink BH nije vise u vlasnistvu Zeljka Mitrovica. Njime upravlja United Media/Grupa/Telemach i tu nema vise Zadruge.
Da li Pink Media Grup ili Pink BH prenosi utakmice reprezentacije i ligu prvaka ?
MTV

#389 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

DonieBrasco wrote:
MTV wrote:Zadrugu prenosi PINK MEDIA BH.

Da li Pink Media Grup ili Pink BH prenosi utakmice reprezentacije i ligu prvaka ?
Utakmice Reprezentacije i Ligu Prvaka, Zvezde Granda, Nikad Nije Kasno, Na Granici prenosi PINK BH.
MTV

#390 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Ovo treba zapisati preko 7 i po sati bez reklama na Pinku. Cudo.
Rugafet

#391 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

stari lisac wrote:Do sada nema osobe koja je usla a da bi me zadrzala da gledam ovo.Po ekipi koja je unutra ovo ce biti jos jedan smor od rijalitija pun svadje i ostalih vec vidjenih gluposti.Zali boze para sto je dao Mitrovic na uređenje zadruge.
Pa poenta i jesu svadje, prostakluci, pljuvanja i sl. Ja samo zbog toga i gledam...Sta si cekivao da Stanija i Mica pricaju o ozbiljnoj muzici i organizovanju znanja u obliku objasnjenja i teorijskih predvidjanja o univerzumu. Sta mislis koliko bi takav rijaliti raji bio zanimljiv?
Zna Mitrovic sta radi ne brini ti za njega, nego za nas koji to gledamo :lol:
stari lisac

#392 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by stari lisac »

Rugafet wrote:
stari lisac wrote:Do sada nema osobe koja je usla a da bi me zadrzala da gledam ovo.Po ekipi koja je unutra ovo ce biti jos jedan smor od rijalitija pun svadje i ostalih vec vidjenih gluposti.Zali boze para sto je dao Mitrovic na uređenje zadruge.
Pa poenta i jesu svadje, prostakluci, pljuvanja i sl. Ja samo zbog toga i gledam...Sta si cekivao da Stanija i Mica pricaju o ozbiljnoj muzici i organizovanju znanja u obliku objasnjenja i teorijskih predvidjanja o univerzumu. Sta mislis koliko bi takav rijaliti raji bio zanimljiv?
Za primitivne osobe mozda to i jeste poenta a za one koji to nisu zasigurno nije.Kad se vec uvalio toliko para predpostavljam da i njemu to nije prioritet vec razna nadmetanja,igre i zabava.
CPT

#393 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by CPT »

stari lisac wrote:
Rugafet wrote:
Za primitivne osobe mozda to i jeste poenta a za one koji to nisu zasigurno nije.Kad se vec uvalio toliko para predpostavljam da i njemu to nije prioritet vec razna nadmetanja,igre i zabava.
to ne donesi gledanost i novac....

konflikti, sex, nacionalizam... sve ostalo je tu tek tako (sto se moze i opaziti)
Rugafet

#394 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

stari lisac wrote:
Rugafet wrote:
Ma naravno. Prioritet su mu razna natjecanja iz oblasti mitologije i tradicije i formalnih nauka, zatim raznorazni kvizovi znanja, poznavanje latinskog itd. To se jednostavno moze zakljuciti i po profilu samih ucesnika zadruge
DonieBrasco

#395 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by DonieBrasco »

Tek je pocelo ovo bice svega, kao i prva kad je pocela sve anaonimus do anonimusa uz ovih par starih igraca pa onda ludilo zivo. Prva žurka, alkohol, kad ih nadrogiraju vidjet cete kad maske pocnu padati.

Nego sto mene nervira ovo forsiranje "najveci projekat u historiji TV-a" pa ne znam bas da li je, po velicni (imanja) svaka cast Zeljku ali treba to provjeriti, a ni po ulozenom novcu, a pogotovo nije po gledanosti.
MTV

#396 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

I od svega Zadruga non stop ide na kanalu pink Media M koji nije dostupan u BiH.

Prosle godine Zadruga je isla na aplikaciji Zadruga ili sajtu Zadruga.tv. Onda kad glavni pink nema zadruge islo je na Pink Reality koji sad reprizira Akademiju Debelih od prije 15 godina.

A svako malo ce srat ogromna gledanost, najveci projekat, hvala sto nas gledate i sl.
cenecimoveocino

#397 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by cenecimoveocino »

Realno niko se od ovih ne može protiv Miće :D
Rugafet

#398 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

MTV wrote:I od svega Zadruga non stop ide na kanalu pink Media M koji nije dostupan u BiH.

Prosle godine Zadruga je isla na aplikaciji Zadruga ili sajtu Zadruga.tv. Onda kad glavni pink nema zadruge islo je na Pink Reality koji sad reprizira Akademiju Debelih od prije 15 godina.

A svako malo ce srat ogromna gledanost, najveci projekat, hvala sto nas gledate i sl.
Bas tako, nidje veze. Garantujem da je zadruga gledanija 5x vise u BiH nego u CG, umjesto da PmB dere zadrugu po cijeli dan ona ide na PmM kojeg kod nas nema. EPG i kad radi pokazuje kao da ide zadruga a ono tamo nesto skroz deseto. Kosijaneru je u cilju valjda sto veca gledanost 'projekta' tako da ne kapiram do koga je pa nam ne prenose zadrugu
MTV

#399 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Rugafet wrote: Bas tako, nidje veze. Garantujem da je zadruga gledanija 5x vise u BiH nego u CG, umjesto da PmB dere zadrugu po cijeli dan ona ide na PmM kojeg kod nas nema. EPG i kad radi pokazuje kao da ide zadruga a ono tamo nesto skroz deseto. Kosijaneru je u cilju valjda sto veca gledanost 'projekta' tako da ne kapiram do koga je pa nam ne prenose zadrugu
Odkad si promijenio profilnu nikako da se naviknem na masnokosog Zeksa :lol:

Ili jednostavno i nama u BiH omoguce Pink Mediu M. Ionako je logo samo Pink Media.

Evo Zadruge na Pink Realityju izgleda im doslo iz guzice u glavu Image

Ovo kako su gurnuli Zadrugu na kanal koji niko nema je debilno.
Rugafet

#400 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

Eto barem da ostane da se emituje na realityju i to nije lose kad vec nesto petljaju sa pmb
Post Reply