Kad sam bio mali zvali su se drugacije...pa nije bilo razloga za tim, sad me plase samo budale medju njima sto sami sebi prave najvecu stetu.House wrote:đenerala kao malog plašili bošnjacima![]()
bu!![]()
Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
- General War
#376 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
- General War
#377 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Vidi ti gloooveBHCluster wrote:Srce moje koliko te je pogodiolo ne znas ni citirati kako treba.A kad si ono drugo sa fotke sta i ocekivati.
- Rampage
#378 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Oni koji će odvesti muslima... pardon "bošnjački" narod pravo u nestanak?General War wrote:Kad sam bio mali zvali su se drugacije...pa nije bilo razloga za tim, sad me plase samo budale medju njima sto sami sebi prave najvecu stetu.House wrote:đenerala kao malog plašili bošnjacima![]()
bu!![]()
Njih se plašiš?
- Connaisseur Karlin
#379 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
ne razumijem, sto sam konkretno, pogresno napisala a temi , elaboriraj , hvalakakonako wrote:Jeste Karlinka kad ti se svako malo(svakih trideset godina) ne obije na glavu.Lako je tebi,tebe ce spustiti tamo gdje ti je pra.pra dedo,a Bosnjake muslimane gdje bude najblize...i nemoj vise,bas si degutantna.
- BHCluster
#380 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Jos kmecis, hajd te burgere dostavi pa jopet malo navrati.General War wrote:Vidi ti gloooveBHCluster wrote:Srce moje koliko te je pogodiolo ne znas ni citirati kako treba.A kad si ono drugo sa fotke sta i ocekivati.
- General War
#381 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Jesil se ofarbo...BHCluster wrote:Jos kmecis, hajd te burgere dostavi pa jopet malo navrati.General War wrote:Vidi ti gloooveBHCluster wrote:Srce moje koliko te je pogodiolo ne znas ni citirati kako treba.A kad si ono drugo sa fotke sta i ocekivati.
- General War
#382 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Ko se ba jos od bosnjaka plasi? Za bosnjake se plasim...pored vas patriJota.Rampage wrote:Oni koji će odvesti muslima... pardon "bošnjački" narod pravo u nestanak?General War wrote:Kad sam bio mali zvali su se drugacije...pa nije bilo razloga za tim, sad me plase samo budale medju njima sto sami sebi prave najvecu stetu.House wrote:đenerala kao malog plašili bošnjacima![]()
bu!![]()
Njih se plašiš?
nuto ovo:
U Bočinji kod Maglaja BiH vide bez entiteta i podjela, povratnička djeca u školi uče srpski jezik
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-bocin ... /170924022
To sto se ko lesinari sjatite da branite nesto kontrirajuci meni jos namjerno krijete se iz naroda a ne forumskih naklapanja...sve vas tako pobija kroz primjere iz svakodnevnice...ali kolega BH cluster se pobrinuo za definiciju
- Rampage
#383 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Pa bolidu jedan hajd prvo pročitaj vijest koju si postavioGeneral War wrote:Ko se ba jos od bosnjaka plasi?Rampage wrote:Oni koji će odvesti muslima... pardon "bošnjački" narod pravo u nestanak?General War wrote: Kad sam bio mali zvali su se drugacije...pa nije bilo razloga za tim, sad me plase samo budale medju njima sto sami sebi prave najvecu stetu.
Njih se plašiš?
nuto ovo:
U Bočinji kod Maglaja BiH vide bez entiteta i podjela, povratnička djeca u školi uče srpski jezik
To sto se ko lesinari sjatite da branite nesto kontrirajuci meni jos namjerno krijete se iz naroda a ne forumskih naklapanja...sve vas tako pobija kroz primjere iz svakodnevnice...ali kolega BH cluster se pobrinuo za definiciju
A Tito dragi al' se lik pogubio, nevjerovatno
- Rampage
#384 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Ne mogu da vjerujem da se neko može ovako pogubiti k'o Đeneral
- General War
#385 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
155_mm wrote:House wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
najbolje mi je ovo sa brojevima pitanja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mislim ono
- BHCluster
#386 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Sto se tice dostave to ne znam ti to znas.General War wrote:Jesil se ofarbo...BHCluster wrote:Jos kmecis, hajd te burgere dostavi pa jopet malo navrati.General War wrote: Vidi ti glooovene znas ti keljo sta su burgeri
- General War
#387 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Tebi sve treba crtat..al pooolakoRampage wrote:
- BHCluster
#388 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
General War wrote:
mislim onorugala se tava loncu
Evo ga konacno nadoso. Pa chutuce o tome je i bilo ovo sve samo sto thebi mozak na pashi pa nikako da skontas.
- Rampage
#389 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Meni treba crtatGeneral War wrote:Tebi sve treba crtat..al pooolakoRampage wrote:
Koji si ti bolid, nevjerovatno
Mislim, nije da se to i prije nije dalo primjetiti, ali večeras si prekucao sam sebe
- muz66
#390 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Ja bih za ovo slao u zatvor. Bosnjak iz Sandzaka. Nit' je Bosnjak, nit' je Sandzak. Musliman iz Srbije.
- BHCluster
#391 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Lik je cisti promasaj, al bukvalno.Rampage wrote:Pa bolidu jedan hajd prvo pročitaj vijest koju si postavioGeneral War wrote: Ko se ba jos od bosnjaka plasi?
nuto ovo:
To sto se ko lesinari sjatite da branite nesto kontrirajuci meni jos namjerno krijete se iz naroda a ne forumskih naklapanja...sve vas tako pobija kroz primjere iz svakodnevnice...ali kolega BH cluster se pobrinuo za definiciju![]()
- General War
#392 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
BHCluster wrote:General War wrote:
Evo ga konacno nadoso. Pa chutuce o tome je i bilo ovo sve samo sto thebi mozak na pashi pa nikako da skontas.Kakav BOT. Cista provala od lika.
Tacno tvoja pamet nije za dvije noge hahahaha
- BHCluster
#393 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Hajde ba pozuri ohladi se ta brza hrana.General War wrote:BHCluster wrote:General War wrote:
Evo ga konacno nadoso. Pa chutuce o tome je i bilo ovo sve samo sto thebi mozak na pashi pa nikako da skontas.Kakav BOT. Cista provala od lika.
![]()
Tacno tvoja pamet nije za dvije noge hahahaha
- Rampage
#394 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Zaista ne mogu da vjerujem još uvijekBHCluster wrote:Lik je cisti promasaj, al bukvalno.Rampage wrote:Pa bolidu jedan hajd prvo pročitaj vijest koju si postavioGeneral War wrote: Ko se ba jos od bosnjaka plasi?
nuto ovo:
To sto se ko lesinari sjatite da branite nesto kontrirajuci meni jos namjerno krijete se iz naroda a ne forumskih naklapanja...sve vas tako pobija kroz primjere iz svakodnevnice...ali kolega BH cluster se pobrinuo za definiciju![]()
A Tito dragi al' se lik pogubio, nevjerovatno![]()
![]()
![]()
Vjerovatno ga malo prenijelo, ko zna šta je on vidio u ovom naslovu koji je podvukao, vjerovatno je htio reći da šovinisti u genocidnoj tvorevini omogućavaju Bošnjacima da uče bosanski jezik...
- BHCluster
#395 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
A ono sa fotkama sto sam ja postavio jos nije skonto zasto pa on ono ko postavlja one od IZ.Rampage wrote:
Zaista ne mogu da vjerujem još uvijek![]()
Vjerovatno ga malo prenijelo, ko zna šta je on vidio u ovom naslovu koji je podvukao, vjerovatno je htio reći da šovinisti u genocidnoj tvorevini omogućavaju Bošnjacima da uće bosanski jezik...
- General War
#396 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Vidit cemo.Rampage wrote:Meni treba crtatGeneral War wrote:Tebi sve treba crtat..al pooolakoRampage wrote:
A Tito dragi al' se lik pogubio, nevjerovatno![]()
Koji si ti bolid, nevjerovatno![]()
Mislim, nije da se to i prije nije dalo primjetiti, ali večeras si prekucao sam sebe
- General War
#397 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Rampage wrote: Vjerovatno ga malo prenijelo, ko zna šta je on vidio u ovom naslovu koji je podvukao, vjerovatno je htio reći da šovinisti u genocidnoj tvorevini omogućavaju Bošnjacima da uče bosanski jezik...
I ti onda nekom ovdje lijepis epitete
Da li si mozda razmislo odgovor moj na tvoje pitanje i kao primjer naveo text...mislim stvarno, jos nesto ko sa onim bolesnikom se snebivas jojoj...
- Rampage
#398 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Osporavanje jezika nije šovinizam?
Genocidna tvorevina nije nastala na genocidu?
- BHCluster
#399 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Jadnik i ne zna koliko se prosipa.Rampage wrote:Osporavanje jezika nije šovinizam?
- General War
#400 Re: Zaboravljeni Bošnjaci države Kosovo, Albanije, Turske, Bugarske, j. i sj. Sandzaka
Ne "bolidu" vec, bosnjaci u saradnji sa OSCE lijepo naprave za "primjer" nastavu na srpskom jeziku za povratnike...u genocidnom entitetu imaju kurku i oni i OSCE...a pitas me da li se bojim bosnjakaRampage wrote:Osporavanje jezika nije šovinizam?