Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nego, mora da je tužno gledati razno razna natjecanja u razno raznim sportovima i ne navijati za svoje već protiv susjeda i komšija. koliko god je naša košarka u banani, plasirali su se na natjecanje. vas nema nigdje. i to ne smo u košarci.
dajte nam šansu da vam se smijemo!
Isto kao i što dosta bh građana ne navija za svoje nego za susjede i komšije.
Legendo, ako imalo pratiš, nije realno da se mi igdje u bilo kojem sportu plasiramo.
Odlazak fudbalske reprezentacije na SP ili košarkaške na EP, to su bili incidenti.
Kako stvari stoje, biće ih, nažalost, sve manje.
nego, mora da je tužno gledati razno razna natjecanja u razno raznim sportovima i ne navijati za svoje već protiv susjeda i komšija. koliko god je naša košarka u banani, plasirali su se na natjecanje. vas nema nigdje. i to ne smo u košarci.
Legendo, ako imalo pratiš, nije realno da se mi igdje u bilo kojem sportu plasiramo.
Odlazak fudbalske reprezentacije na SP ili košarkaške na EP, to su bili incidenti.
Nabroj mi makar jedan razlog zasto bi navijao za rvacku i serbiju. Nema ga.
Nabroj mi makar jedan razlog zasto bi navijao za rvacku i serbiju. Nema ga.
pa tko traži to od tebe?
samo kad se naslađujete već, može se i vama odgovorit - truba ste u svim sportovima
Duka Dizel wrote:
Mislim da Hrvati mogu dobiti Ruse. Rusi su fizički dominantni u odbrani, ali su u napadu limitirani i kratka im je klupa.
Šveda će udvajati i daće on nekih svojih 20 poena, ali morao bi neki Kulagin, Voroncevič, Kurbanov ili Fridzon imati svoj šuterski dan.
Biće to ružna utakmica sigurno.
Mogu ako ne budu previše razmišljali kao što se uvijek nekako o sebi zabave kad krene ova eliminaciona faza i jednostavno budu igrali košarku. A sami su sebi nabili imperativ ove utakmice, što ih samo može sputati.
Za baš tu jednu utakmicu nisu mogli dobiti po njih goreg protivnika, upravo zbog tih ruskih fizikalija i hladnokrvnosti s kojom igraju. Rusi imaju defanzivni odgovor na sve njihove napadačke opcije, ali Hrvati nemaju nikoga da zaustavi Mozgova i Shveda u igri 1 na 1. Ne treba ni zaboraviti da su Rusi pobijedili Srbiju, jer znaju kako se balkancima. Najzad, Rusi su svo vrijeme u Turskoj, dok je Hrvatska morala seliti...
Zasigurno prljava utakmica sa niskim rezultatom, ali ruska rutiniranost će prevladati.
Želio bih da se samocitiram. Zar nisam nacrt'o...?
Gledam prije utakmice predvidjanja igraca,kakvo podcijenjivanje Shveda, "ne igra odbranu,divlja kosarka,nije timski igrac,da valja bio bi u NBA itd,Roko Ukic kaze pa nije on Jordan pustiti ga da ispuca svoje.
Aco Petrovic kaze da tacno zna sta treba raditi,velika doza bahatosti bez pokrica.
bingov buraz wrote:Gledam prije utakmice predvidjanja igraca,kakvo podcijenjivanje Shveda, "ne igra odbranu,divlja kosarka,nije timski igrac,da valja bio bi u NBA itd,Roko Ukic kaze pa nije on Jordan pustiti ga da ispuca svoje.
Aco Petrovic kaze da tacno zna sta treba raditi,velika doza bahatosti bez pokrica.
Aco petrović je jedan obični diletant i demagog, a hrvatski mediji su još gluplji od njega.
Index je jedan obicni shrot medijski, samo blesav covjek taj portal moze uzimati za ozbiljno.
Sto se tice izjava pred utakmicu, sta bi trebao reci, razvalice nas Rusi. Eto, bih kosarkasi su pred susret sa Rusijom u kvalifikacijama rekli"jao kuku majko razbice nas" sjecam se ko danas, Rusija se potcjenjivala na siroko i na dugacko.
a Rusija je jedna ozbiljna ekipa, uvijek i bila. Kako Mozgov ljutito poruci Srbima "vi se kurcite kao zemlja kosarke, potcjenjujete rusku kosarku, kao da nismo desetljecima u vrhu".
Ma to je stara i izlizana tema, neka igra ko gdje hoće, ko da se neko može natjerati.
Meni je više muka od takve priče.
Isto u rangu one da treba moliti nekog da igra. Ne treba. Nećeš, ne moraš, džabe ti da si tri Jordana u jednom.
Ovakva izjava je čisto izazivanje svemira da ti u lice, svom silinom zvekne jednu vaspitnu. I kako to obično biva s našim zapadnim susjedima, cijeli balon "sad ili nikad", "Acina mašina djeluje nezaustavljivo" i "Španjolci se panično spašavali" se izduvao za četvrtinu i pol. I opet sad drvlje i kamenje, i opet sad članci sa "vidjelo se od početka" i sastavljanjem lista za odstrel. Sve to nabacano i nagurano ne bi li se prikrila notorna činjenica da je hrvatska košarkaška reprezentacija, čak i sa neprežaljenim Hezonjom, teški prosjek evropskog loptanja pod obručima i to će, uz božiju pomoć, i ostati.
"Hercegovačko srce" ? "Babo iz Mostara" ? "Nova zvijezda Wizdarsa" ?
šta babo? opet odličan
On se nije ni javio od pocetka eurobasketa dok hrvatska nije izgubila
Eno odmah ide priča kakve mi rezultate imamo u košarci i sportu općenito. Nikakve rezultate nemamo, ali mi smo svjesni svoje (ne)kvalitete i ne busamo se u prsa da smo ono što nismo.
"Tim za medalju, treći favorit po čvrstim argumentiranim parametrima, generacija za medalju, najlakši skauting, pobjeđujemo Srbe u polufinalu i Špance u finalu..." Samo bahato pa će vam razočarenja biti još veća.
Realno i jesu cijelo vrijeme u top 5 što se tiče košarke, a to nije malo.
Mislio sam na ovo prvenstvo, ne vidim neki hajp.
A ako se i hvale, nije bez pokrića.
Kakve noćne more imaju hrvatska reprezentacija i klubovi od njihovih
Bosanski_kralj wrote:Eno odmah ide priča kakve mi rezultate imamo u košarci i sportu općenito. Nikakve rezultate nemamo, ali mi smo svjesni svoje (ne)kvalitete i ne busamo se u prsa da smo ono što nismo.
"Tim za medalju, treći favorit po čvrstim argumentiranim parametrima, generacija za medalju, najlakši skauting, pobjeđujemo Srbe u polufinalu i Špance u finalu..." Samo bahato pa će vam razočarenja biti još veća.
Bas tako. U tome i jeste poenta, upravo sto je i sam Leclerc napisao. Sjebah se kontam mogu se ti Hrvati sa Amerikancima hladno pobiti na SP.