Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anchor85

#376 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by anchor85 »

Tomahawk11 wrote:
anchor85 wrote: Pa ako ja dobro shvatam razloge zašto neko traži sa strane to su ili je jednostavno takva osoba (potrebno dodatno uzbuđenje) ili nije zadovoljan/na sexualnim životom. Mislim da je tu isto i kod muških i ženskih. Rade i jedni i drugi. Vjerovatno u jednakoj mjeri, samo što nije to nešto o čemu se priča i čime bi se sad neko hvalio, pa da se može kvantificirati.
Jasno, to je jedan aspekt.
Drugi je tvrdnja na prethodnoj stranici na konto koje sam ja i postavio pitanje.
To da uspjesna, ostvarena zena kad ima sve trazi hljeba preko pogace, tj. djavo joj ne da mira.
Ja mogu iz svog ugla govoriti, i reći ću da to nije tačno. Ukoliko nisam zadovoljna onim što mi se pruža, naravno da tražim, ali ne hljeba preko pogače nego dalje. Stvar je individualna. Zavisi čime se ko zadovoljava.

Nekoj je dovoljan jedan, njoj najbolji, a nekoj ni pet njih, koji su svi od reda fantastični, ali nije dovoljno. Apetiti su nam različiti.
ing-ecc

#377 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by ing-ecc »

ing-ecc wrote:
edo_79 wrote:
ing-ecc wrote: a odgajat :?
E to je skroz drugi par opanaka :)
ma moRe i neko drugi, treći, ... :lol: :lol:
edo_79 wrote:Zašto bi neko drugi ili treći odgajao MOJU djecu?
zzato te i pitam poslije ovoga:
edo_79 wrote:
Djecu je najlakše napravit ... par minuta posla i et ga .... treba prvo nać onog s kim ćeš djecu rađat, zar ne? ;-)
edo_79

#378 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

[quote="anchor85"]Ja mogu iz svog ugla govoriti, i reći ću da to nije tačno. Ukoliko nisam zadovoljna onim što mi se pruža, naravno da tražim, ali ne hljeba preko pogače nego dalje. Stvar je individualna. Zavisi čime se ko zadovoljava.

Nekoj je dovoljan jedan, njoj najbolji, a nekoj ni pet njih, koji su svi od reda fantastični, ali nije dovoljno. Apetiti su nam različiti.[quote]

:facepalm:
Last edited by edo_79 on 24/01/2017 10:46, edited 1 time in total.
ing-ecc

#379 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by ing-ecc »

nego haj ti nama muškarcima šta slano da jedemo, a nek žene jedu ovo slatko :D
anchor85

#380 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by anchor85 »

edo_79 wrote:
anchor85 wrote:Ja mogu iz svog ugla govoriti, i reći ću da to nije tačno. Ukoliko nisam zadovoljna onim što mi se pruža, naravno da tražim, ali ne hljeba preko pogače nego dalje. Stvar je individualna. Zavisi čime se ko zadovoljava.

Nekoj je dovoljan jedan, njoj najbolji, a nekoj ni pet njih, koji su svi od reda fantastični, ali nije dovoljno. Apetiti su nam različiti.

:facepalm:
Šta sam to promašila pa :facepalm:
edo_79

#381 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

anchor85 wrote:Šta sam to promašila pa :facepalm:
Nisi ništa ... pogodila si tačno suštinu problema koji nije jednostran .... svi bi da se :izet: a da nikom ne uđe .....
anchor85

#382 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by anchor85 »

kiki-miki wrote:A zašto se muški koji imaju sve uslove, godine, pare, posao, stan, djevojku - ne žene?

Ili da pitam na drugoj temi?
I mene ovo interesuje.
edo_79

#383 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

kiki-miki wrote:A zašto se muški koji imaju sve uslove, godine, pare, posao, stan, djevojku - ne žene?

Ili da pitam na drugoj temi?
To jeste pitanje za ovu temu ali prvo moraš da nađeš muškarca koji ispunjava sve te uslove .....
edo_79

#384 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

Ja nebih komentarisao pošto ne ispunjavam sve uslove .... a ako ima neko takav... bujrum
mad_max_ba

#385 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by mad_max_ba »

edo_79 wrote:Ja nebih komentarisao pošto ne ispunjavam sve uslove .... a ako ima neko takav... bujrum
fali ti ono potonje

edo edo :lol: :lol: :lol: :lol:
Dr Kova

#386 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Dr Kova »

Sad kad ono niko ne odgovori :mrgreen:
edo_79

#387 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

mad_max_ba wrote:
edo_79 wrote:Ja nebih komentarisao pošto ne ispunjavam sve uslove .... a ako ima neko takav... bujrum
fali ti ono potonje

kojo? :mrgreen:
mad_max_ba

#388 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by mad_max_ba »

edo_79 wrote:
mad_max_ba wrote:
fali ti ono potonje

kojo? :mrgreen:
godina ti ne fali, to imaš
Para nemaš jer
Na poslu plata prema reformama
a i ono što primiš dadneš za stan koji imaš

dakle
fali ti hanumica :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#389 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

Haj ba, ne izbjegavajte, nego odgovarajte na pitanje :oops: :mrgreen:
radenska

#390 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by radenska »

Evo malo iz moje perspektive. Udala se vrlo mlada, 21 godina. Sad imam 28, dvoje djece, drugi fakultet pri kraju, divan brak ali samo godinu dana radnog staza. Muz zaradjuje solidno, ja sam kuci s djecom (2 i 4 godine) i moja je zelja da ostanem s njima dok mladje dijete ne napuni 3 godine pa da podje u vrtic. Recimo da sam veoma zadovoljna svojim zivotom. Osim tog dijela gdje sam mastala da cu naci dobar posao, samostalno zaradjivati i doprinositi kucnom zivotu. Svjesna sam da godine prolaze, rijetko ko ce mene zaposliti bez obzira na dvije diplome, jer nemam radnog iskustva i imam dvoje male djece,a vec je poznato kako poslodavci reaguju na takve zene. Dolaze mladje, sposobnije, atraktivnije, slobodnije, sta vec ne.

Drugi primjer, moja rodica. 35 godina, dva fakulteta i magistarski, prelijepa, divna osoba. ODlican posao. Ali neudata. Kad god dodje kod mene u goste kaze da bi sve mijenjala za moju djecu i moj zivot.Cak i u podstanarima da zivi.

Treci primjer moja sestra. 25 godina, diplomirala ove godine na Pravu. Predaje na bezbroj konkursa, niko je ne zove. Momka nikad nije imala. Sta znam, one ima neke svoje principe,klanja, posti , stvarno cura na mjestu. I ocekuje nekog takvog. Vrijednog, postenog, iskrenog, vjernika itd itd. Ne moze da pronadje istog. A ne pada joj na pamet da se udaje dok ne nadje posao.

Mozda su bezveze primjeri ali nemam boljih :D
djevojka bez imena

#391 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by djevojka bez imena »

Tomahawk11 wrote:Haj ba, ne izbjegavajte, nego odgovarajte na pitanje :oops: :mrgreen:
hajde ti, budi prvi medju hrabrima :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#392 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

radenska, nisu, primjeri su ti :thumbup:
To je nesto iz stvarnog zivota, a ne virtuelnog.
Last edited by Tomahawk11 on 24/01/2017 12:02, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#393 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

djevojka bez imena wrote:
Tomahawk11 wrote:Haj ba, ne izbjegavajte, nego odgovarajte na pitanje :oops: :mrgreen:
hajde ti, budi prvi medju hrabrima :mrgreen:
Koje konkretno? :)
annoy

#394 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by annoy »

Koje je pitanje?
Tomahawk11
Globalni moderator

#395 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

annoy wrote:Koje je pitanje?
A zašto se muški koji imaju sve uslove, godine, pare, posao, stan, djevojku - ne žene?
zforumas

#396 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by zforumas »

Toma se ozenio davno, sad trazi curu :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#397 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

zforumas wrote:Toma se ozenio davno, sad trazi curu :lol:
Bolje i to nego momka zeni :oops: :mrgreen:
edo_79

#398 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

radenska wrote:Evo malo iz moje perspektive. Udala se vrlo mlada, 21 godina. Sad imam 28, dvoje djece, drugi fakultet pri kraju, divan brak ali samo godinu dana radnog staza. Muz zaradjuje solidno, ja sam kuci s djecom (2 i 4 godine) i moja je zelja da ostanem s njima dok mladje dijete ne napuni 3 godine pa da podje u vrtic. Recimo da sam veoma zadovoljna svojim zivotom. Osim tog dijela gdje sam mastala da cu naci dobar posao, samostalno zaradjivati i doprinositi kucnom zivotu. Svjesna sam da godine prolaze, rijetko ko ce mene zaposliti bez obzira na dvije diplome, jer nemam radnog iskustva i imam dvoje male djece,a vec je poznato kako poslodavci reaguju na takve zene. Dolaze mladje, sposobnije, atraktivnije, slobodnije, sta vec ne.

Drugi primjer, moja rodica. 35 godina, dva fakulteta i magistarski, prelijepa, divna osoba. ODlican posao. Ali neudata. Kad god dodje kod mene u goste kaze da bi sve mijenjala za moju djecu i moj zivot.Cak i u podstanarima da zivi.

Treci primjer moja sestra. 25 godina, diplomirala ove godine na Pravu. Predaje na bezbroj konkursa, niko je ne zove. Momka nikad nije imala. Sta znam, one ima neke svoje principe,klanja, posti , stvarno cura na mjestu. I ocekuje nekog takvog. Vrijednog, postenog, iskrenog, vjernika itd itd. Ne moze da pronadje istog. A ne pada joj na pamet da se udaje dok ne nadje posao.

Mozda su bezveze primjeri ali nemam boljih :D
Primjeri su dobri, sve tri primjera dokazuju da nema nekog uvriježenog pravila, svako traži ono što mu nedostaje .... Jesi pitala kad svoju rodicu što je neudata, da možda ne ''puca na visoko??

Za sestru aferim, lijepo je imati svoje principe i istih se držati, ali baš da će naći vjernika, iskrenog i poštenog, i to tek nakon što nađe posao, nemoj se naći uvrijeđenom ali veće su joj šanse da dobije Jackpot Lutrije BiH ..... to je neko moje lično mišljenje .....
zforumas

#399 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by zforumas »

edo_79 wrote: Primjeri su dobri, sve tri primjera dokazuju da nema nekog uvriježenog pravila, svako traži ono što mu nedostaje .... Jesi pitala kad svoju rodicu što je neudata, da možda ne ''puca na visoko??

Za sestru aferim, lijepo je imati svoje principe i istih se držati, ali baš da će naći vjernika, iskrenog i poštenog, i to tek nakon što nađe posao, nemoj se naći uvrijeđenom ali veće su joj šanse da dobije Jackpot Lutrije BiH ..... to je neko moje lično mišljenje .....
A ni Jackpot nece dobiti jer zena ne kocka, iskrena je vjernica.
Ja njoj dajem najvece sanse, ima dosta pametne i uspjesne raje sada koji su se zadali u vjeru. Ne pricam o vehabijama nego o ovoj mladoj raji sto se bori za pauzu za dzumu i sl....raja sa FIN-a.

Ma sve ce to doci na svoje ako su ljudi normalni, ako nesto zelis i ostvarit ces to. Samo ne treba na silu nista pa poslije cio zivot se kajati.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#400 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Chmoljo »

jer ako ne puca na visoko, tu je edo :D :D :D
Post Reply