Bodkin wrote:Jebote intelektualac koji grude napise velikim, a sarajevo malim.
A sa pm-om je uvijek rasprava. Samo kontra
"Dokazni materijali" ispisani na stranicama istrgnuti iz dječije školske teke ili konobarskim računima piju vode na sudu
Bodkin wrote:Jebote intelektualac koji grude napise velikim, a sarajevo malim.
A sa pm-om je uvijek rasprava. Samo kontra
Koga branim? pa ja sam ovdje među prvima govorio o "našim" barabama i zločincima pa sam bio izložen kolektivnom etiketiranju da sam ovakav ili onakav,SDS-ovac,četnik i slične nebuloze.exliberal-ex wrote:PM72 wrote:Ako nemaš šta pametnije pisati vezano za temu...koga boli ona stvar za izborom zapisničara u opštinskoj SDA iz novembra 1993? Uozbilji se.
PM nekonatam te , najebao si u ratu, vidio svu bijedu koju rat donosi normalnom narodu a sad gledas kako zasluzni pojedinci uzivaju u opljackanom i opet ih branis jer postoji sansa da su upleteni u ovaj zlocin?
To si dobro napisao....meni, a vjerujem i mnogima ne pada na pamet da komentarisem Vikica i njegove borce jer nisam bio u tom dijelu BiH za vrijeme njegovog djelovanja. Etiketiran si jer si se cesto puta zanio komentarisuci i desavanja sa kojim nisi imao nikakve veze, zato se drzi tebi poznatih tema...PM72 wrote:Koga branim? pa ja sam ovdje među prvima govorio o "našim" barabama i zločincima pa sam bio izložen kolektivnom etiketiranju da sam ovakav ili onakav,SDS-ovac,četnik i slične nebuloze.exliberal-ex wrote:PM72 wrote:Ako nemaš šta pametnije pisati vezano za temu...koga boli ona stvar za izborom zapisničara u opštinskoj SDA iz novembra 1993? Uozbilji se.
PM nekonatam te , najebao si u ratu, vidio svu bijedu koju rat donosi normalnom narodu a sad gledas kako zasluzni pojedinci uzivaju u opljackanom i opet ih branis jer postoji sansa da su upleteni u ovaj zlocin?
To što je recimo Vikić hajrovao kafanu Lisac drugi je par opanaka i druga tema.Vikić nije ubio gazdu niti pljačkao tuđe stanove,skladišta ili banke.Posljeratna lopovija mu je omogućila privilegije kakve nije mogao ni sanjati jer su miševi oko njega skontali da i njega mogu kupiti da ih ne proziva.
Što se tiče ratnog perioda,ja bih smio ruku na panj staviti da su najpoštenija i najčistija jedinica tokom rata u BiH.Zato se bunim i kontriram.
...prvi dio posta se tice tebe i tu ti niko ne moze ni pomoci, a niti odmoci...kad spominjes dijasporu, imam pitanje za tebe i to: " Sta mislis koliko trenutno na BH politickoj sceni bivsih dijasporaca odlucuje o tvojoj sudbini" ...koliko se sjecam i sam si potvrdio da bi najjradje svoje dijete poslao vani...drugi dio pitanja je: " Znas li uopste koliko ima nas u dijaspori koji smo svaki dan rata proveli sa puskom u ruci?"PM72 wrote:Problem je što sam bio etiketiran od strane ljudi koji su rat proveli u i oko Sarajeva i koji su vidjeli ili znali oko što i ja ali iz nekog meni nerazumljivog i nedokučivog razloga šute.Što se tiče prozivki dijasporskih miševa i balavaca njih kačim na posebno mjesto,ispod kajša.
Odgovor 1.GeeTnT wrote:...prvi dio posta se tice tebe i tu ti niko ne moze ni pomoci, a niti odmoci...kad spominjes dijasporu, imam pitanje za tebe i to: " Sta mislis koliko trenutno na BH politickoj sceni bivsih dijasporaca odlucuje o tvojoj sudbini" ...koliko se sjecam i sam si potvrdio da bi najjradje svoje dijete poslao vani...drugi dio pitanja je: " Znas li uopste koliko ima nas u dijaspori koji smo svaki dan rata proveli sa puskom u ruci?"PM72 wrote:Problem je što sam bio etiketiran od strane ljudi koji su rat proveli u i oko Sarajeva i koji su vidjeli ili znali oko što i ja ali iz nekog meni nerazumljivog i nedokučivog razloga šute.Što se tiče prozivki dijasporskih miševa i balavaca njih kačim na posebno mjesto,ispod kajša.
Te stvari moras da razlikujes ako mislis da te se respektuje u raspravi...
PM72 wrote:Odgovor 1.GeeTnT wrote:...prvi dio posta se tice tebe i tu ti niko ne moze ni pomoci, a niti odmoci...kad spominjes dijasporu, imam pitanje za tebe i to: " Sta mislis koliko trenutno na BH politickoj sceni bivsih dijasporaca odlucuje o tvojoj sudbini" ...koliko se sjecam i sam si potvrdio da bi najjradje svoje dijete poslao vani...drugi dio pitanja je: " Znas li uopste koliko ima nas u dijaspori koji smo svaki dan rata proveli sa puskom u ruci?"PM72 wrote:Problem je što sam bio etiketiran od strane ljudi koji su rat proveli u i oko Sarajeva i koji su vidjeli ili znali oko što i ja ali iz nekog meni nerazumljivog i nedokučivog razloga šute.Što se tiče prozivki dijasporskih miševa i balavaca njih kačim na posebno mjesto,ispod kajša.
Te stvari moras da razlikujes ako mislis da te se respektuje u raspravi...
Ne znam koliko bivših dijasporaca utiče na moju sudbinu,vjerujem nemali broj i to je jedan od razloga što smo u govnima jer su otuđeni od naroda i stvarnog života.Rat su proveli vani,nisu mislili hoće li imati struje,vode,hrane i hoće li ih roknuti granata jal metak.
Odgovor 2.Uvijek sam jasno razlikovao one što su ratovali pa poslije otišli vani od onih što su prvim metkom zdušili.Takvih ovdje ima podosta i cijenim ih.Oni su moja braća.
A dijete bih poslao vani jer je ovo sataraš od države.I radim na tome.
e cuj istrgnuto iz skolske sveske ili konobarskog racunaPM72 wrote:
"Dokazni materijali" ispisani na stranicama istrgnuti iz dječije školske teke ili konobarskim računima piju vode na suduJa ne kontriram nego znam kako izgleda zapisnik o praćenju ili stenogram.Zaglavlje TAJNA ili VRLO TAJNO,naslov,vrijeme,dan,potpis,broj protokola itd su dokazi koji mogu biti korišteni na sudu.Argumenti kojima nas obasipa Pirpa su smiješni i neozbiljni jer ovakve papire i moja žena iscrta kad me pošalje u Bingo da šta ne zaboravim.
jos mi tvrdis da na sudu ne drzi vodu rucno pisani dokument...ne bi se slozili sa tobom oni sto ih je bavarsko tuziteljstvo istrazivalo![]()
Sto se tice ove teme smatam te prikrivaocom istine i ne smatram te vise ozbiljnim sagovornikom na ovoj temi.

Pa PM jebiga ja sam dobio utisak da branis, ovo ubistvo se desilo na par stotina metera od Predsjednistva u bazi specijalne policije ne u nekom selu bogu iza ledjaPM72 wrote:Koga branim? pa ja sam ovdje među prvima govorio o "našim" barabama i zločincima pa sam bio izložen kolektivnom etiketiranju da sam ovakav ili onakav,SDS-ovac,četnik i slične nebuloze.exliberal-ex wrote:
To što je recimo Vikić hajrovao kafanu Lisac drugi je par opanaka i druga tema.Vikić nije ubio gazdu niti pljačkao tuđe stanove,skladišta ili banke.Posljeratna lopovija mu je omogućila privilegije kakve nije mogao ni sanjati jer su miševi oko njega skontali da i njega mogu kupiti da ih ne proziva.
Što se tiče ratnog perioda,ja bih smio ruku na panj staviti da su najpoštenija i najčistija jedinica tokom rata u BiH.Zato se bunim i kontriram.
trolaš ti..u stvari ne vidis dalje od Dragana vikica ili vidis al tjeras vodu na drugu stranu... ne bi me cudilo da me osporava neki balavac a ovako znjuci da si bivsi specijalac MUP.a, prekaljeni ratnik ...svasta pomisljamPM72 wrote:Trolaš - jašta radi.Kakve veze imaju ovi dokumenti sa temom? Sretan što je našao neki dokument sa pečatom.Još malo pa ćeš nam recepte početi postirati.
Vuce te za nos i smara budalastinama.PM72 wrote:Trolaš - jašta radi.Kakve veze imaju ovi dokumenti sa temom? Sretan što je našao neki dokument sa pečatom.Još malo pa ćeš nam recepte početi postirati.
Ma jok.Mislim da prikuplja podatke pa ako neko nešto prosere - dobro i jest.I za njega i za onog za koga to radi.Vidiš kako bilježi detalje.Fudo387 wrote:Vuce te za nos i smara budalastinama.PM72 wrote:Trolaš - jašta radi.Kakve veze imaju ovi dokumenti sa temom? Sretan što je našao neki dokument sa pečatom.Još malo pa ćeš nam recepte početi postirati.
Vjerovatno ide na to da ti iscupa zivce i izganja ban.
PM72 wrote:Ma jok.Mislim da prikuplja podatke pa ako neko nešto prosere - dobro i jest.I za njega i za onog za koga to radi.Vidiš kako bilježi detalje.Fudo387 wrote:Vuce te za nos i smara budalastinama.PM72 wrote:Trolaš - jašta radi.Kakve veze imaju ovi dokumenti sa temom? Sretan što je našao neki dokument sa pečatom.Još malo pa ćeš nam recepte početi postirati.
Vjerovatno ide na to da ti iscupa zivce i izganja ban.
PM, ja sam na pocetku odmah rekao da je ovo prozivanje Vikica suplja i da on sa tim nema nista...potrazi moje postove i vidjet ces ako ne u provom da sam to napisaoPM72 wrote:Ex,
Mrsko mi objašnjavati po ko zna koji put.Misli šta hoćeš - briga me.Vikić i Pušina imaju odgovornosti taman koliko i ja koji sam bio deset kilometara daleko.I nije Jozo nego Zoran kao što leševi tih rezervista nisu završili na smetljištu nego negdje na Darivi.Čisto radi onih što čitaju ove postove i prave konstrukcije.![]()
.
Gadjali ga gumenom municijom.exliberal-ex wrote:Meni je sumnjivo bilo da je Herenda upucan u obadvije noge pa u glavu i nakraju bacen u saht i on se izvuce sam i dopuza do ceste i onda prica ko da su ga samo malo izmarisali......jebes superman kakav je on
Jel to fakat ili se zajebavas...ako je tako onda su fakat amateriFudo387 wrote:Gadjali ga gumenom municijom.exliberal-ex wrote:Meni je sumnjivo bilo da je Herenda upucan u obadvije noge pa u glavu i nakraju bacen u saht i on se izvuce sam i dopuza do ceste i onda prica ko da su ga samo malo izmarisali......jebes superman kakav je on
Zajebali se.