Prema ovacijama koje je Messi dobivao na stadionima argentinskih navijača ko kinezaomar little wrote:kako spinuje protivnicka strana
Isto ko na Euru, dobro nije baš isto, ni svi realovci ne navijaju za Portugal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Prema ovacijama koje je Messi dobivao na stadionima argentinskih navijača ko kinezaomar little wrote:kako spinuje protivnicka strana
nisi, vjerujem da je vecina barcinih za argentinu, ali ja sam, fakat, uvijek bila za argentinu. da se zna.ultima_palabra wrote:Jesam šta slag'o?
Nigdje veze.ultima_palabra wrote:Navijači Barcelone za Argentinu, ostali za Čile
Kad se igra to veceras. Da isperem oci od ovogomar little wrote:lijepa moja copa <3 ovo veceras ce biti nektar bogova naspram sirceta zvanog euro.
edit:
pa dobro sad, nektar bogova bas i ne, ipak igraju sokerasiali ce finale biti beton.
insomnia78 wrote:Kad se igra to veceras. Da isperem oci od ovogomar little wrote:lijepa moja copa <3 ovo veceras ce biti nektar bogova naspram sirceta zvanog euro.
edit:
pa dobro sad, nektar bogova bas i ne, ipak igraju sokerasiali ce finale biti beton.
A gdje si ti, nikako da skontam? Cemerika?omar little wrote:
8 po nasem, 2 po vasem
kanadaBHF_Manijak wrote:A gdje si ti, nikako da skontam? Cemerika?omar little wrote:
8 po nasem, 2 po vasem![]()
recesija, nemaBHF_Manijak wrote:Daj sredi kak'ih poslova u obecanoj zemlji!
Ko nebo I zemlja razlika ... Napad napad nema kalkulisanja .... Milina gldatomar little wrote:lijepa moja copa <3 ovo veceras ce biti nektar bogova naspram sirceta zvanog euro.
edit: