Feedback
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Eborg
#376 Re: Nevjerovatne ratne price
Nisam te baš najbolje skontao. Gađali su granatama šahtove? Šta su dobili time? 
- ZV Keli
#377 Re: Nevjerovatne ratne price
NeEborg wrote:Nisam te baš najbolje skontao. Gađali su granatama šahtove? Šta su dobili time?
-
felsh
#378 Re: Nevjerovatne ratne price
keli
sve se nema a nana pertle vezala
jojjj joj
Sjecam se jednu noc 93g gledam tv a stari reze sudjuku.....
Meni ovako pocinje nevjerovatna ratna prica,jel prolazi......

sve se nema a nana pertle vezala
Sjecam se jednu noc 93g gledam tv a stari reze sudjuku.....
Meni ovako pocinje nevjerovatna ratna prica,jel prolazi......
-
PM72
#379 Re: Nevjerovatne ratne price
Artiljerci tzv.VRS nisu uzimali karte vodovoda ili kanalizacije jer na njima nema ucrtane udaljenosti ili kote nekog šahta od objekta ili kuće na terenu.Imali su vojne karte JNA i skinute koordinate svakog važnijeg objekta u gradu a to su radili profesionalci još prije rata (šatro za potrebe odbrane od vanjske agresijeNego su po sahtovima znali kote, ulice itd, ovo su mi pricali, dosta mi je ljudi potvrdilo, pa cak i na ovom forumu. E sad ako oni mene lazu i ja vas lazem
- Woody
- Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine
#380 Re: Nevjerovatne ratne price
Baš, NEVJEROVATNA priča.PM72 wrote:... Imali su vojne karte JNA i skinute koordinate svakog važnijeg objekta u gradu a to su radili profesionalci još prije rata (šatro za potrebe odbrane od vanjske agresijeNego su po sahtovima znali kote, ulice itd, ovo su mi pricali, dosta mi je ljudi potvrdilo, pa cak i na ovom forumu. E sad ako oni mene lazu i ja vas lazem)....Prije izvjesnog vremena imali smo prilike vidjeti u štampi skeniranu teku artiljerca sa Brusa i ucrtane udaljenosti Brusa i Čoline kape,Begove džamije,bolnice itd a to nisu uzeli u vodovodu na Brusu nego u Lukavici gdje su zadužili oruđe i oružje.
- Ramzess Veliki
#381 Re: Nevjerovatne ratne price
De ne kvari opet zabavu - vidiš da je tema NEVJEROVATNE ratne priče.Repetitor wrote:Eh moj dobri Ramzes, da te priupitam nesto:)))
Jesi li bio tu? Tad?))
- madner
#382 Re: Nevjerovatne ratne price
Svaka vojska (prije GPS-a) je imala topografsku sluzbu. Topografske karte koje su napravljenje u nekoj razmjeri ne moraju imati ucrtanu udaljenost da se ista skine. Dovoljno je imati linijar i znati omjer karte.PM72 wrote:Artiljerci tzv.VRS nisu uzimali karte vodovoda ili kanalizacije jer na njima nema ucrtane udaljenosti ili kote nekog šahta od objekta ili kuće na terenu.Imali su vojne karte JNA i skinute koordinate svakog važnijeg objekta u gradu a to su radili profesionalci još prije rata (šatro za potrebe odbrane od vanjske agresijeNego su po sahtovima znali kote, ulice itd, ovo su mi pricali, dosta mi je ljudi potvrdilo, pa cak i na ovom forumu. E sad ako oni mene lazu i ja vas lazem).Prije izvjesnog vremena imali smo prilike vidjeti u štampi skeniranu teku artiljerca sa Brusa i ucrtane udaljenosti Brusa i Čoline kape,Begove džamije,bolnice itd a to nisu uzeli u vodovodu na Brusu nego u Lukavici gdje su zadužili oruđe i oružje.
Karta vodovoda se moze koristiti za ovo, jer opet ako se zna omjer moze se lako odrediti udaljenost svakog objekta od sahta. No to bi bilo malo cudno, jer je vojska imala svoje karte jos od circa 1949.
- Repetitor
#383 Re: Nevjerovatne ratne price
Ramzess Veliki wrote:De ne kvari opet zabavu - vidiš da je tema NEVJEROVATNE ratne priče.Repetitor wrote:Eh moj dobri Ramzes, da te priupitam nesto:)))
Jesi li bio tu? Tad?))
Ne kvarim,pitam te ozbiljno
Ispravi me ako griješim
Radilo se o stranim borcima,arapima,koji su par dana ''terorisali'' nepodobne,niko im se nije smio suprostaviti,da bi bili ovi kursisti napuckani na njih.
Tog dana su njih trojica(arapa) prosla sa vozilom Toyota,oni njihovi dzipovi,i otisli prema napustenom hrvatskom selu.Naredjeno da im se napravi zasjeda pri povratku,kao sto je i ucinjeno.Bila je cak jedna i rampa preprjecena.Prilikom njihovog dolaska na taj ''punkt'',ovaj jedan od arapa koji se vozio na karoseriji Toyote,nije normalno iskocio sa nje,nego je bukvalno sa opremom koju je imao na sebi skocio salto sa karoserije i docekao se na noge.Ispala frka,potezanje oruzja,ta situacija sa minom,i onda su oni nakon 5-10 minuta razoruzani,ali ovaj sto je skocio salto nije htio da preda svoj noz,sablju,macetu sta je vec imao kod sebe preko ledja sto je nosio.Tako da je govorio ubijte ali on ne da sablju od sebe.(a pusku je predao bez problema)
Jel mislimo na isti dogadjaj?
A ''ovi'' što su drzali obuku,baš su ispadali malo ''šupci''
Hvalili su se da su ''Vikićevi'',trebama po Konjicu i ovim što su učili ko bajagi nešto
Jel ovako bilo,a?
-
crni_DZo
#384 Re: Nevjerovatne ratne price
Bosnu nisu branili samo ovi sto vjeruju u alaha. I kako vam vis rat ne dosadi sviju vam? Mora da ste dijasporci, njima sat stao 92 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#385 Re: Nevjerovatne ratne price
moj sin skopco karabin i radijator na polovne kaljace, a zadavio prijatelja telefonskim kablom..
- Ramzess Veliki
#386 Re: Nevjerovatne ratne price
Jes' to je to.Repetitor wrote:Ramzess Veliki wrote:De ne kvari opet zabavu - vidiš da je tema NEVJEROVATNE ratne priče.Repetitor wrote:Eh moj dobri Ramzes, da te priupitam nesto:)))
Jesi li bio tu? Tad?))
Ne kvarim,pitam te ozbiljno![]()
Ispravi me ako griješimEvo ''tog'' dogadjaja u kracim crtama:
Radilo se o stranim borcima,arapima,koji su par dana ''terorisali'' nepodobne,niko im se nije smio suprostaviti,da bi bili ovi kursisti napuckani na njih.
Tog dana su njih trojica(arapa) prosla sa vozilom Toyota,oni njihovi dzipovi,i otisli prema napustenom hrvatskom selu.Naredjeno da im se napravi zasjeda pri povratku,kao sto je i ucinjeno.Bila je cak jedna i rampa preprjecena.Prilikom njihovog dolaska na taj ''punkt'',ovaj jedan od arapa koji se vozio na karoseriji Toyote,nije normalno iskocio sa nje,nego je bukvalno sa opremom koju je imao na sebi skocio salto sa karoserije i docekao se na noge.Ispala frka,potezanje oruzja,ta situacija sa minom,i onda su oni nakon 5-10 minuta razoruzani,ali ovaj sto je skocio salto nije htio da preda svoj noz,sablju,macetu sta je vec imao kod sebe preko ledja sto je nosio.Tako da je govorio ubijte ali on ne da sablju od sebe.(a pusku je predao bez problema)
Jel mislimo na isti dogadjaj?![]()
A ''ovi'' što su drzali obuku,baš su ispadali malo ''šupci''![]()
![]()
Hvalili su se da su ''Vikićevi'',trebama po Konjicu i ovim što su učili ko bajagi nešto![]()
Jel ovako bilo,a?
A pusti djecu, barili koke pa šupljirali.
-
momče
#387 Re: Nevjerovatne ratne price
Tema je extra!!! Ramzes opleti...
- Ramzess Veliki
#388 Re: Nevjerovatne ratne price
Da hoće i ostali malo, bilo je tu svega i svačega, kokad smo svi bili neiskusni pa smo radili svakakve gluposti ...momče wrote:Tema je extra!!! Ramzes opleti...
Nagledali se mi momaka iz specijalne, sve panciri, kratki, dugi ... i jedan dan Muha počne sebi praviti pancir. Uzeo i izmjerio gusanu ploču sa uličnog šahta i odnese mjere krojaču. Napravio krojač prsluk sa otvorima za jednu ploču sprijeda i sa leđa ... i eto Muhe sa svojim pancirom. Ali našao samo jednu ploču ... i strpao je sprijeda. I pretrčavamo mi preko ulice, a Muha trči sa onim svojim "pancirom", ploča ga savila do zemlje, jedva se kreće, samo što se na glavu ne nasadi jer nema ploče na leđima da ga ravnomjerno optereti !!!!
Kad je pretrčao napokon i bacio to sa sebe, uze Edo pištolj 7,62 i opali u ploču - probi je k'o puter!
Neko reče - "E koja si ti budala, treb'o si ga ostaviti u uvjerenju da mu valja pancir da se još malo smijemo ..."
- vazi
#389 Re: Nevjerovatne ratne price
Ramzess Veliki wrote:Da hoće i ostali malo, bilo je tu svega i svačega, kokad smo svi bili neiskusni pa smo radili svakakve gluposti ...momče wrote:Tema je extra!!! Ramzes opleti...
Nagledali se mi momaka iz specijalne, sve panciri, kratki, dugi ... i jedan dan Muha počne sebi praviti pancir. Uzeo i izmjerio gusanu ploču sa uličnog šahta i odnese mjere krojaču. Napravio krojač prsluk sa otvorima za jednu ploču sprijeda i sa leđa ... i eto Muhe sa svojim pancirom. Ali našao samo jednu ploču ... i strpao je sprijeda. I pretrčavamo mi preko ulice, a Muha trči sa onim svojim "pancirom", ploča ga savila do zemlje, jedva se kreće, samo što se na glavu ne nasadi jer nema ploče na leđima da ga ravnomjerno optereti !!!!![]()
![]()
![]()
Kad je pretrčao napokon i bacio to sa sebe, uze Edo pištolj 7,62 i opali u ploču - probi je k'o puter!![]()
![]()
![]()
Neko reče - "E koja si ti budala, treb'o si ga ostaviti u uvjerenju da mu valja pancir da se još malo smijemo ..."![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#391 Re: Nevjerovatne ratne price
Kad niko neće ...
Negdje sredinom jeseni '93-će dobili mi sljedeći zadatak:
Naša jedinica (ustvari nas desetak mlađih koji smo mogli brzo trčat') će u ranim jutarnjim satima -deset minuta prije prvih zraka sunca (standardno vrijeme za diverzante i do tog vremena neprijatelj je mogao mirno spavati
) upasti preko ceste u Dobrinju 1, pozicionirati se unutar objekata gdje švab... ovaj, neprijatelj drži položaje, te ostati neprimjećeni dok bataljon ne krene u napad, a zatim ćemo se rastrčat' po njihovim položajima i sve potamanit' tako da bataljon i komanda mogu bez puno sikirancije ući i zauzeti položaje (za reference, zasluge, pohvale i kakav stančić u centru).
Uglavnom spremili se mi, 4 ujutru i čekamo trenutak za akciju - provjeravamo zadnji put svaki dio opreme na nama da ne zvecka, da nas ne oda kakav karabinjer ili bomba koja udara o toku na opasaču ... borbeni kompleti popunjeni, čak imamo i "Šok-bombe" za teferiča ... kad na vrata bahnu Moralista !!!
Oficir za moral ... inače nam nikad nikoga nisu slali pa nam kao bi drago ...
I tako on poče nama neku priču - te braćo borci, znate bitnost zadatka, pred vama je blablabla ... opasnost, blabla od vas zavisi bataljon, naša svijetla borba za blablabla ... pustimo mi njega, eto to mu je posao, 'fala mu kud je doš'o ...
Završio on svoje, i sad mi čekamo da krenemo ...
- Edo ... evo imam sad nekakav utisak da te danas vidim kako se koprcaš u lokvi krvi bez glave tamo u D1 ...
- Neka Selva, neka ... samo ti zajebaji, ako Bogda i tebe će majka danas oplakati ...
- Ma ja mislim da nas se pola neće vratiti a druga polovica će ostati bogalji ... ali nije važno, samo da Žabac popije kuglu ...
...i tako ide dodavanje ...
... mi se tako podjebavamo i kuražimo, a onaj jadni moralista mijenja boje, čas zelen pa plav ... istrča pred vrata i ispovraća se jadan ...
Vratio se onako snužden i blijed ... gleda nas : Ljudi ... izvinite ... mene su poslali da vama nešto kažem, a ja budala nisam znao ... nemam ja vama ništa govoriti, vi najbolje znate šta i kako vam je činiti, izvinite još jednom i neka vas danas sreća prati.
Inače pred početak akcije dobismo naredbu da se odustaje od akcije, tako da nismo taj puta izazivali svoju sreću.
Negdje sredinom jeseni '93-će dobili mi sljedeći zadatak:
Naša jedinica (ustvari nas desetak mlađih koji smo mogli brzo trčat') će u ranim jutarnjim satima -deset minuta prije prvih zraka sunca (standardno vrijeme za diverzante i do tog vremena neprijatelj je mogao mirno spavati
Uglavnom spremili se mi, 4 ujutru i čekamo trenutak za akciju - provjeravamo zadnji put svaki dio opreme na nama da ne zvecka, da nas ne oda kakav karabinjer ili bomba koja udara o toku na opasaču ... borbeni kompleti popunjeni, čak imamo i "Šok-bombe" za teferiča ... kad na vrata bahnu Moralista !!!
I tako on poče nama neku priču - te braćo borci, znate bitnost zadatka, pred vama je blablabla ... opasnost, blabla od vas zavisi bataljon, naša svijetla borba za blablabla ... pustimo mi njega, eto to mu je posao, 'fala mu kud je doš'o ...
Završio on svoje, i sad mi čekamo da krenemo ...
- Edo ... evo imam sad nekakav utisak da te danas vidim kako se koprcaš u lokvi krvi bez glave tamo u D1 ...
- Neka Selva, neka ... samo ti zajebaji, ako Bogda i tebe će majka danas oplakati ...
- Ma ja mislim da nas se pola neće vratiti a druga polovica će ostati bogalji ... ali nije važno, samo da Žabac popije kuglu ...
...i tako ide dodavanje ...
Vratio se onako snužden i blijed ... gleda nas : Ljudi ... izvinite ... mene su poslali da vama nešto kažem, a ja budala nisam znao ... nemam ja vama ništa govoriti, vi najbolje znate šta i kako vam je činiti, izvinite još jednom i neka vas danas sreća prati.
Inače pred početak akcije dobismo naredbu da se odustaje od akcije, tako da nismo taj puta izazivali svoju sreću.
- drag_gost
#392 Re: Nevjerovatne ratne price
Gornji Vakuf, malo mjesto... Zivio tu jedan momak, bio je blago retardiran i svi ga zvali Mrljo. Stari mu imao ergelu, pa ga je to i spaasilo u ratu - donosio na prvi liniju hranu na konjima. I raja ko raja, svi ga zezali sto je takav, spor, smotan i cijeli rat su tu bila podj-ebavanja, ali nije ni on njima ostajao duzan. Bilo je tu svega.
Pred kraj rata, svi sjede u stabu, kaze njima Mrljo: "Eto ljudi, rat ce biti gotov uskoro, ovo je mala carsija, pa hajde da zaboravimo sve sto je bilo, sretat cemo se stalno.."
Svi se sloze: "Ma moze Mrljo, sta je bilo - bilo je."
Kaze njima Mrljo: "Eto ja vama halalim za sve, halalite li vi meni?"
Kazu svi: "Ma halalimo Mrljo."
"Je li halalite?"
"Ma halalimo Mrljo, teska vremena bilo, morali se na nekome ispuhati."
Kaze njima Mrljo onda: "E halalite mi onda sto sam vam svo vrijeme pisao u grah." i izadje.
U stabu je bio muk 10 minuta.

Pred kraj rata, svi sjede u stabu, kaze njima Mrljo: "Eto ljudi, rat ce biti gotov uskoro, ovo je mala carsija, pa hajde da zaboravimo sve sto je bilo, sretat cemo se stalno.."
Svi se sloze: "Ma moze Mrljo, sta je bilo - bilo je."
Kaze njima Mrljo: "Eto ja vama halalim za sve, halalite li vi meni?"
Kazu svi: "Ma halalimo Mrljo."
"Je li halalite?"
"Ma halalimo Mrljo, teska vremena bilo, morali se na nekome ispuhati."
Kaze njima Mrljo onda: "E halalite mi onda sto sam vam svo vrijeme pisao u grah." i izadje.
U stabu je bio muk 10 minuta.
- OldMayor
#393 Re: Nevjerovatne ratne price
Evo reci cu ti ja. Nema ga. A gdje je bog bio za ostalih 12.000 sarajlija. Nemoj mi molim te tih prica.ZV Keli wrote: I da, u svojoj sobi sam imao jedno mjesto u kojem sam se uvijek igrao i nikad na drugom mjestu, a fazon je sto soba gleda na ostatak ulice, posto smo jos u "ravnici" pa poslije nas krece brdo, sto znaci ne mogu pogoditi direktno. Taj dan sam na 2 bukvalno minute izasao iz sobe, otisao sam po prici roditelja nigdje, samo dosao do njih i vratio se, a dok sam bio tamo pukla je granata u blizini a gelere je proletio u sobu i tacno udario u ormar na mjestu gdje sam se uvijek igrao. Taj geler je bio u visini moj glave, i nema sanse da bih ikako prezivio da sam dvije minute ostao na tom mjestu...
I neka mi neko kaze nema Boga, pa ko me spasio ?!
Spasio si se zato sto si otisao iz prostorije. Isto kao sto si milion puta izasao iz prostorije, samo sto je sada milion prvi put udarila granata. U kuci do tvoje mozda neki djecak je ostao da se igra i popio geler. Gdje je njegov bog?
I meni se slicno desilo. I ne smatram da me iko spasio. Jer da ga ima i da ima neke pravde, ne bi nas rokali 4 godine. Mene ni krivog ni duznog.
Eto, malo se iznervira jer svugdje uplicete religiju. I za postavljaca teme nek zna da u pocetku agresije 30% raje bilo nemuslimana, tako da nije red da njih allah nagradjuje. Vas allah i tekbiranje su razbjebali armiju...htio bosnjo 20% teritorije da sebi malo Iranče napravi u sred evrope i evo sta smo dobili.
Kako bi bilo da je dosao neko i napisao sve isto, poceo recenicu sa bog vam pomogao, hristov se rodi, ili hrist vas nagradio itd. Bil tada bili tolerantni toliko, bi qrac.
- Ramzess Veliki
#394 Re: Nevjerovatne ratne price
Kako reče OldMayor, jedan moj prijatelj iz sarajevskog HVO-a je živio u Dobrinji 2 - stan mu gledao na Dobrinju 4 - uvijek spuštene roletne - ali ako je sunce sa druge strane vidi se sjena - i tako pio on kafu sa roditeljima, i mater mu prelije šoljicu. On se sagne da srkne kafu - metak ga okrzne po potiljku. Da mu mati nije prelila kafu dobio bi zrno posred glave.
Par dana iza toga legao popodne da odspava u svojoj sobi - probudio se na hrpi triješčica. Tenk sa Veljina opalio podkalibarsko zrno koje je proletilo kroz taj njegov krevet i sasulo ga - njemu ništa nije bilo, samo se sjeb'o onako iza sna ...
Takvih i sličnih primjera bismo svi mogli nabrojati bezbroj. jedan novinar jednom reče - svi smo mi promašeni slučajevi, bar jednom nas je nešto promašilo.
Par dana iza toga legao popodne da odspava u svojoj sobi - probudio se na hrpi triješčica. Tenk sa Veljina opalio podkalibarsko zrno koje je proletilo kroz taj njegov krevet i sasulo ga - njemu ništa nije bilo, samo se sjeb'o onako iza sna ...
Takvih i sličnih primjera bismo svi mogli nabrojati bezbroj. jedan novinar jednom reče - svi smo mi promašeni slučajevi, bar jednom nas je nešto promašilo.
- Gojeni H
#395 Re: Nevjerovatne ratne price
Momak vjeruje da ga je Bog spasio, ti vjerujes da te je big-bang spasio ... u cemu je problem?OldMayor wrote:Evo reci cu ti ja. Nema ga. A gdje je bog bio za ostalih 12.000 sarajlija. Nemoj mi molim te tih prica.ZV Keli wrote: I da, u svojoj sobi sam imao jedno mjesto u kojem sam se uvijek igrao i nikad na drugom mjestu, a fazon je sto soba gleda na ostatak ulice, posto smo jos u "ravnici" pa poslije nas krece brdo, sto znaci ne mogu pogoditi direktno. Taj dan sam na 2 bukvalno minute izasao iz sobe, otisao sam po prici roditelja nigdje, samo dosao do njih i vratio se, a dok sam bio tamo pukla je granata u blizini a gelere je proletio u sobu i tacno udario u ormar na mjestu gdje sam se uvijek igrao. Taj geler je bio u visini moj glave, i nema sanse da bih ikako prezivio da sam dvije minute ostao na tom mjestu...
I neka mi neko kaze nema Boga, pa ko me spasio ?!
Spasio si se zato sto si otisao iz prostorije. Isto kao sto si milion puta izasao iz prostorije, samo sto je sada milion prvi put udarila granata. U kuci do tvoje mozda neki djecak je ostao da se igra i popio geler. Gdje je njegov bog?
I meni se slicno desilo. I ne smatram da me iko spasio. Jer da ga ima i da ima neke pravde, ne bi nas rokali 4 godine. Mene ni krivog ni duznog.
Eto, malo se iznervira jer svugdje uplicete religiju. I za postavljaca teme nek zna da u pocetku agresije 30% raje bilo nemuslimana, tako da nije red da njih allah nagradjuje. Vas allah i tekbiranje su razbjebali armiju...htio bosnjo 20% teritorije da sebi malo Iranče napravi u sred evrope i evo sta smo dobili.
Kako bi bilo da je dosao neko i napisao sve isto, poceo recenicu sa bog vam pomogao, hristov se rodi, ili hrist vas nagradio itd. Bil tada bili tolerantni toliko, bi qrac.
Uplices svoju religiju i to iznosenjem notornih neistina. Lijecis haman vlastite frustracije.
NIKADA u Armiji RBiH nije bilo 30% nemuslimana. Jel' to ona Seferova prica? Ona je istinita za komandu ... moze biti.
NIKADA vojnika nemuslimana nije bilo u tom broju. Bez obzira koji je broj bio on je dovoljno znacajan za svakog onog ko se osjeca patriotom. Ali ne trebamo lupati bez veze.
Prica ti je bezvezna i vuce u skroz drugom pravcu koji nema nikakve veze s temom.
Momak rekao "da vas Allah nagradi". Sta je trebao reci " da se Allahova srdzba spusti na vas"?
Znaci svakog trenutka kada oficir US vojske kaze svojim vojnicima "God bless you" neki bi se vojnik ateista trebao usprotiviti.
Manite se te price nebeskog naroda. Samo se prica o toleranciji a ne zna se ni kud se poslo ni odakle krenulo.
Tema je nevjerovatne ratne price. Stick to the subject.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#396 Re: Nevjerovatne ratne price
pika li se nevjerovatna priča kako je Neonko branio Precedništvo? 
- Kinaski
#397 Re: Nevjerovatne ratne price
Zanimljiva tema koju ce te usrat sa tim stvarima o religiji
- drunken tiger
#398 Re: Nevjerovatne ratne price
Ovo nisam vidio ali sam slušao svojim ušima i nisam se mogao čudu načuditi. Uglavnom "legenda" je da je sin jednog predsjednika BiH u vrijeme agresije na BiH branio zgradu predsjedništva i odbranio je. Ljudi pričaju da je letao oko zgrade kao superman i da je golim rukama hvatao granate u letu. Ne bih ja ovo ni spominjao nego čuh ga neki dan kako potvrdi ovu legnedu i reče da je on u ratu odbranio zgradu predsjedništva... eto, nikad se načuditi nadljudima...
- Gojeni H
#399 Re: Nevjerovatne ratne price
... a neki je sad handre pricom o protestima i briljantnim izjavama prvog sina u Bosnjaka. 
- drunken tiger
#400 Re: Nevjerovatne ratne price
Izvini ali morao samGojeni H wrote:... a neki je sad handre pricom o protestima i briljantnim izjavama prvog sina u Bosnjaka.