...gdje god bili, uvijek smo korak ispred vas...sjecas se maleni?XIII wrote: ***** ZASTO NISU DOSLE horde zla ??? *****
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AllStar
#376 Re: Sarajevski derbi
-
Cafe Camargue
#377 Re: Sarajevski derbi
Pa šta onda, takav neinformisan, pametuješ?Plavih_11 wrote:Kakav sastanak i kakvo saopstenje? Saopstenje vaseg udruzenja? Nisam, ne interesuje me. Procitao sam samo naslov. I sta kazu u saopstenju? Tica naredio Osimu da smanji prostor za navijace Sarajeva?The 51st State wrote:bio je sastanak, jesi li ti procitao saopstenje uopste?Plavih_11 wrote:Ne znam ja kao ni ti ko se pita i samo bezveze pisete te gluposti da je neko nekom rekao da vam ne da vise mjesta. Vazda nekakve provjerene informacije tipa: "rekao mi jaran koji navija za Zelju", "pricala mi komsinica ciji sin navija", "rekla mi tetka", "slucajno sam se potrefio u drustvu Amara i navijaca", "hordemalta" i ostalo ..
- Charuga
- Globalni moderator
#378 Re: Sarajevski derbi
Gdje sam podjebavao nekoga zivota ti? Lijepo napisah da bih vam ja dao i slovo O. Na to onaj odgovara kako je to OK ali se pitaju neki drugi ljudi i spominje Ticu.The 51st State wrote:odkad je podjebavanje normalni dijalog?Plavih_11 wrote:Nije jos ukljucena a nece ni biti. Nisam ti nista pisao i ne znam sto si odgovarao na post ako ti ne odgovara normalan dijalog.The 51st State wrote:onda, iskljuci drobilicu...
Pitah te lijepo jesu li napisali da je Tica ili neko drugi od navijaca rekao Osimu ili nekom u upravi da smanji prostor za gostujuce navijace. Umjesto da normalno odgovoris ti pametujes. Ako je to bio odgovor mani me se zivota ti sljedeci put sa replikom, nisam ti ja od onih sa kojima ces se prepirati danonocno ..
Dajte mi samo jedan pravi dokaz da je se desio taj famozni sastanak i da je na tom sastanku Tica rekao Amaru da vam neda nista vise osim zdenke i ja cu zavrsiti sa ovom pricom i prihvatiti to. Ali nemate kao nikad do sada. Zato sam i spomenuo "hordemalta" i onog od neki dan sto je igrom slucaja sjedio pored Amara i navijaca kao i proslogodisnje tetke, jarane koji navijaju za Zelju i ostalo.
Nije valjda podjebavanje to sto nisam citao saopstenje vase grupe? Nesto sto me ne interesuje necu ni citati i sta je tu je.
- Charuga
- Globalni moderator
#379 Re: Sarajevski derbi
Jesi li ti prisustvovao tom famoznom sastanku izmedju Tice i Amara? Ili si procitao mozda u tom pismu vaseg udruzenja da je on naredio pa si informisan? Ima li dokaza ikakvih ...Cafe Camargue wrote:Pa šta onda, takav neinformisan, pametuješ?Plavih_11 wrote:Kakav sastanak i kakvo saopstenje? Saopstenje vaseg udruzenja? Nisam, ne interesuje me. Procitao sam samo naslov. I sta kazu u saopstenju? Tica naredio Osimu da smanji prostor za navijace Sarajeva?
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#380 Re: Sarajevski derbi
Riječi jednog od vaših predstavnika na sastancima. Doduše bez konkretnih imena ali se između redova sve moglo skontati. A haj ti meni reci koji je, po tebi, razlog da nam se da manji dio nego npr. prošli derbi?Plavih_11 wrote:Jesi li ti prisustvovao tom famoznom sastanku izmedju Tice i Amara? Ili si procitao mozda u tom pismu vaseg udruzenja da je on naredio pa si informisan? Ima li dokaza ikakvih ...
- johntra
#381 Re: Sarajevski derbi
opet rekla-kazala...1946 wrote:Riječi jednog od vaših predstavnika na sastancima. Doduše bez konkretnih imena ali se između redova sve moglo skontati. A haj ti meni reci koji je, po tebi, razlog da nam se da manji dio nego npr. prošli derbi?Plavih_11 wrote:Jesi li ti prisustvovao tom famoznom sastanku izmedju Tice i Amara? Ili si procitao mozda u tom pismu vaseg udruzenja da je on naredio pa si informisan? Ima li dokaza ikakvih ...
1946, drag si mi jer vozaš Alfu, ali brate zeza te to malo FKS, folovi-golovi...
-
XIII
#382 Re: Sarajevski derbi
"J e be s Namjesten Derby" aahaahahahahahahahaaAllStar wrote:...gdje god bili, uvijek smo korak ispred vas...sjecas se maleni?XIII wrote: ***** ZASTO NISU DOSLE horde zla ??? *****
a nova bi Vam mogla biti: Bolje " Manchester C. - Arsenal " na TV nego " Zeljo - Sarajevo sa ne nadkrivene tribine"
aahahahhahahahahhhaaa
- Charuga
- Globalni moderator
#383 Re: Sarajevski derbi
Odgovorio bih ti ali opet cu morati odgovarati nekima s kojima nisam poceo pricu i ode to daleko. Ne mogu vise, dosta mi je za danas ovo postova i replika na ovu temu oko "naredbe" ..1946 wrote:Riječi jednog od vaših predstavnika na sastancima. Doduše bez konkretnih imena ali se između redova sve moglo skontati. A haj ti meni reci koji je, po tebi, razlog da nam se da manji dio nego npr. prošli derbi?Plavih_11 wrote:Jesi li ti prisustvovao tom famoznom sastanku izmedju Tice i Amara? Ili si procitao mozda u tom pismu vaseg udruzenja da je on naredio pa si informisan? Ima li dokaza ikakvih ...
- 1946
#384 Re: Sarajevski derbi
johntra wrote:opet rekla-kazala...1946 wrote:Riječi jednog od vaših predstavnika na sastancima. Doduše bez konkretnih imena ali se između redova sve moglo skontati. A haj ti meni reci koji je, po tebi, razlog da nam se da manji dio nego npr. prošli derbi?Plavih_11 wrote:Jesi li ti prisustvovao tom famoznom sastanku izmedju Tice i Amara? Ili si procitao mozda u tom pismu vaseg udruzenja da je on naredio pa si informisan? Ima li dokaza ikakvih ...![]()
1946, drag si mi jer vozaš Alfu, ali brate zeza te to malo FKS, folovi-golovi...
- johntra
#385 Re: Sarajevski derbi
da nam hoće neko napraviti stadion, pa da i vas i nas bude po 15 milja...to bi bilo najrahatnije... 
-
XIII
#386 Re: Sarajevski derbi
Evo izaslo je i novo "Saopstenje" UGFKS ili kako se vec nazivaju: Nece vise trecinu Sjevera vec pola + za svakog pitara koji dodje po pola kile krompiruse i jogurt da ih ceka ili kako oni kazu dosta im je vise represije i demonstrativno nece doci !
aahahhahahahaaahahhhaaa ...
Hallalite .. treba se malo i zezati
Hallalite .. treba se malo i zezati
- Charuga
- Globalni moderator
#387 Re: Sarajevski derbi
Reakcija predsjednika Željezničara na najavljeni bojkot Hordi zla
ŽUJO: NE MOGU NAVIJAČI VODITI POLITIKU KLUBA
IZVOR
IZVOR
- Samo HZ
#388 Re: Sarajevski derbi
taj trans je bio na euronews-u, blic vijesti pod nazivom "no comment"AllStar wrote:...gdje god bili, uvijek smo korak ispred vas...sjecas se maleni?XIII wrote: ***** ZASTO NISU DOSLE horde zla ??? *****
-
XIII
#389 Re: Sarajevski derbi
Evo Zjuo Vam je po meni dao korektnu ponudu .. skupite pare otidjite prvi do blagajne i kupite sve karte
Moze li korektnije od toga ili ce te se opet praviti 
- 1946
#390 Re: Sarajevski derbi
A jadničak. Nama Grad daje supportPlavih_11 wrote:Reakcija predsjednika Željezničara na najavljeni bojkot Hordi zla
IZVOR
-
Utokkha
#391 Re: Sarajevski derbi
Tenzije...
Gdje ovo vodi?
Čujem već raja stoji u redovima za karte. Svi pričaju o derbiju i grad je sav obojen u dvije suprotstavljene boje. Vidio sam dvojicu momaka kako piju kafu obučeni u dresove Želje i Sarajeva.
Vratite derbi navijačima, noževe mesarima, lopate huliganima i pekaru Tici.
Živjeli!
Gdje ovo vodi?
Čujem već raja stoji u redovima za karte. Svi pričaju o derbiju i grad je sav obojen u dvije suprotstavljene boje. Vidio sam dvojicu momaka kako piju kafu obučeni u dresove Želje i Sarajeva.
Vratite derbi navijačima, noževe mesarima, lopate huliganima i pekaru Tici.
Živjeli!
-
The 51st State
#392 Re: Sarajevski derbi
kako je pametan zujo, kao da murija ne ogradi prostor..., rende kora...XIII wrote:Evo Zjuo Vam je po meni dao korektnu ponudu .. skupite pare otidjite prvi do blagajne i kupite sve karteMoze li korektnije od toga ili ce te se opet praviti
-
LSD
#393 Re: Sarajevski derbi
Žujo je rekao svoje
a vi sad vidite dobro i razmislite o svemu.
Nas grad ne gura, mi ne eksploatišemo stadion na koševu BESPLATNO
kao neki
Ne mogu navijaci voditi politiku kluba, kaže Žujo.
Nas grad ne gura, mi ne eksploatišemo stadion na koševu BESPLATNO
Ne mogu navijaci voditi politiku kluba, kaže Žujo.
Last edited by LSD on 22/10/2010 11:03, edited 2 times in total.
-
XIII
#394 Re: Sarajevski derbi
Kako si ti pametan .. pa sta ce ko ogradjivati ako kupite sve karte ??? Valjda Vas ima dovoljno da popunite trinine !?The 51st State wrote:kako je pametan zujo, kao da murija ne ogradi prostor..., rende kora...XIII wrote:Evo Zjuo Vam je po meni dao korektnu ponudu .. skupite pare otidjite prvi do blagajne i kupite sve karteMoze li korektnije od toga ili ce te se opet praviti
- Urban B.
#395 Re: Sarajevski derbi
Samo za vas vjerne forumase par odgovora zasto vam se smanjio prostor na sjeveru
1. Zato što je to tribina za navijanje a ne ustanova za liječenje frustracija.
2. Zato sto stolica služi za sjedenje a ne za "potpalu".
3. Zato sto se bakljama ne gadjaju djeca i stariji ljudi
4. Zato što se ne igra "kamena s ramena" preko mreže niti igrač koji izvodi korner skuplja upaljače.
4. Zato što se ne igra "kamena s ramena" preko mreže niti igrač koji izvodi korner skuplja upaljače.
-
The 51st State
#396 Re: Sarajevski derbi
i kad kupimo sve karte murija te vrati sa obiljezljima sarajeva, ko neko lud ovdje...XIII wrote:Kako si ti pametan .. pa sta ce ko ogradjivati ako kupite sve karte ??? Valjda Vas ima dovoljno da popunite trinine !?The 51st State wrote:kako je pametan zujo, kao da murija ne ogradi prostor..., rende kora...XIII wrote:Evo Zjuo Vam je po meni dao korektnu ponudu .. skupite pare otidjite prvi do blagajne i kupite sve karteMoze li korektnije od toga ili ce te se opet praviti
- Samo HZ
#397 Re: Sarajevski derbi
Pa mozgu ako to radi 3000 radit ce i 1000 , nema to veze sa smanjivanjem prostora, ofiras se, citam te, fol nesto upucen, a samo gluposti pishes ..Urban B. wrote:Samo za vas vjerne forumase par odgovora zasto vam se smanjio prostor na sjeveru
-
XIII
#398 Re: Sarajevski derbi
e Fakat si skonto¨ fol !The 51st State wrote:XIII wrote:The 51st State wrote:
i kad kupimo sve karte murija te vrati sa obiljezljima sarajeva, ko neko lud ovdje...
- Urban B.
#399 Re: Sarajevski derbi
Haj razmisli pa ponovo pokusaj napisat nesto!Samo HZ wrote:Pa mozgu ako to radi 3000 radit ce i 1000 , nema to veze sa smanjivanjem prostora, ofiras se, citam te, fol nesto upucen, a samo gluposti pishes ..Urban B. wrote:Samo za vas vjerne forumase par odgovora zasto vam se smanjio prostor na sjeveru
Zapravo idi pa bojkotuj,zalite se sad il nikad!
- Lunizz
#400 Re: Sarajevski derbi
Ako horde kupe sve karte za sjever gdje ce onda veterani sa godisnjim kartama?