Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AllStar

#376 Re: Sarajevski derbi

Post by AllStar »

XIII wrote: ***** ZASTO NISU DOSLE horde zla ??? *****
...gdje god bili, uvijek smo korak ispred vas...sjecas se maleni?
Cafe Camargue

#377 Re: Sarajevski derbi

Post by Cafe Camargue »

Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:
Plavih_11 wrote:Ne znam ja kao ni ti ko se pita i samo bezveze pisete te gluposti da je neko nekom rekao da vam ne da vise mjesta. Vazda nekakve provjerene informacije tipa: "rekao mi jaran koji navija za Zelju", "pricala mi komsinica ciji sin navija", "rekla mi tetka", "slucajno sam se potrefio u drustvu Amara i navijaca", "hordemalta" i ostalo ..
bio je sastanak, jesi li ti procitao saopstenje uopste?
Kakav sastanak i kakvo saopstenje? Saopstenje vaseg udruzenja? Nisam, ne interesuje me. Procitao sam samo naslov. I sta kazu u saopstenju? Tica naredio Osimu da smanji prostor za navijace Sarajeva?
Pa šta onda, takav neinformisan, pametuješ?
Charuga
Globalni moderator

#378 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

The 51st State wrote:
Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:onda, iskljuci drobilicu...
Nije jos ukljucena a nece ni biti. Nisam ti nista pisao i ne znam sto si odgovarao na post ako ti ne odgovara normalan dijalog.
Pitah te lijepo jesu li napisali da je Tica ili neko drugi od navijaca rekao Osimu ili nekom u upravi da smanji prostor za gostujuce navijace. Umjesto da normalno odgovoris ti pametujes. Ako je to bio odgovor mani me se zivota ti sljedeci put sa replikom, nisam ti ja od onih sa kojima ces se prepirati danonocno ..
odkad je podjebavanje normalni dijalog?
Gdje sam podjebavao nekoga zivota ti? Lijepo napisah da bih vam ja dao i slovo O. Na to onaj odgovara kako je to OK ali se pitaju neki drugi ljudi i spominje Ticu.
Dajte mi samo jedan pravi dokaz da je se desio taj famozni sastanak i da je na tom sastanku Tica rekao Amaru da vam neda nista vise osim zdenke i ja cu zavrsiti sa ovom pricom i prihvatiti to. Ali nemate kao nikad do sada. Zato sam i spomenuo "hordemalta" i onog od neki dan sto je igrom slucaja sjedio pored Amara i navijaca kao i proslogodisnje tetke, jarane koji navijaju za Zelju i ostalo.
Nije valjda podjebavanje to sto nisam citao saopstenje vase grupe? Nesto sto me ne interesuje necu ni citati i sta je tu je.
Charuga
Globalni moderator

#379 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Cafe Camargue wrote:
Plavih_11 wrote:Kakav sastanak i kakvo saopstenje? Saopstenje vaseg udruzenja? Nisam, ne interesuje me. Procitao sam samo naslov. I sta kazu u saopstenju? Tica naredio Osimu da smanji prostor za navijace Sarajeva?
Pa šta onda, takav neinformisan, pametuješ?
Jesi li ti prisustvovao tom famoznom sastanku izmedju Tice i Amara? Ili si procitao mozda u tom pismu vaseg udruzenja da je on naredio pa si informisan? Ima li dokaza ikakvih ...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#380 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946 »

Plavih_11 wrote:Jesi li ti prisustvovao tom famoznom sastanku izmedju Tice i Amara? Ili si procitao mozda u tom pismu vaseg udruzenja da je on naredio pa si informisan? Ima li dokaza ikakvih ...
Riječi jednog od vaših predstavnika na sastancima. Doduše bez konkretnih imena ali se između redova sve moglo skontati. A haj ti meni reci koji je, po tebi, razlog da nam se da manji dio nego npr. prošli derbi?
johntra

#381 Re: Sarajevski derbi

Post by johntra »

1946 wrote:
Plavih_11 wrote:Jesi li ti prisustvovao tom famoznom sastanku izmedju Tice i Amara? Ili si procitao mozda u tom pismu vaseg udruzenja da je on naredio pa si informisan? Ima li dokaza ikakvih ...
Riječi jednog od vaših predstavnika na sastancima. Doduše bez konkretnih imena ali se između redova sve moglo skontati. A haj ti meni reci koji je, po tebi, razlog da nam se da manji dio nego npr. prošli derbi?
opet rekla-kazala... :-)
1946, drag si mi jer vozaš Alfu, ali brate zeza te to malo FKS, folovi-golovi... :razz:
XIII

#382 Re: Sarajevski derbi

Post by XIII »

AllStar wrote:
"J e be s Namjesten Derby" aahaahahahahahahahaa

a nova bi Vam mogla biti: Bolje " Manchester C. - Arsenal " na TV nego " Zeljo - Sarajevo sa ne nadkrivene tribine"

aahahahhahahahahhhaaa :))))))))))))
Charuga
Globalni moderator

#383 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

1946 wrote:
Odgovorio bih ti ali opet cu morati odgovarati nekima s kojima nisam poceo pricu i ode to daleko. Ne mogu vise, dosta mi je za danas ovo postova i replika na ovu temu oko "naredbe" .. ;-)
1946

#384 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946 »

johntra wrote:
1946 wrote:
opet rekla-kazala... :-)
1946, drag si mi jer vozaš Alfu, ali brate zeza te to malo FKS, folovi-golovi... :razz:
:D vozaO. Trenutno sam u mrskom "narodnom" autu :sad: . Rekla ne rekla i kazala ne kazala... I dalje nema od vas nekog logičnog objašnjenja zašto nam se smanjio prostor...
johntra

#385 Re: Sarajevski derbi

Post by johntra »

da nam hoće neko napraviti stadion, pa da i vas i nas bude po 15 milja...to bi bilo najrahatnije... :D
XIII

#386 Re: Sarajevski derbi

Post by XIII »

Evo izaslo je i novo "Saopstenje" UGFKS ili kako se vec nazivaju: Nece vise trecinu Sjevera vec pola + za svakog pitara koji dodje po pola kile krompiruse i jogurt da ih ceka ili kako oni kazu dosta im je vise represije i demonstrativno nece doci !

:D :D :D :D :D :D :D aahahhahahahaaahahhhaaa ...

Hallalite .. treba se malo i zezati :D
Charuga
Globalni moderator

#387 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Reakcija predsjednika Željezničara na najavljeni bojkot Hordi zla
ŽUJO: NE MOGU NAVIJAČI VODITI POLITIKU KLUBA

IZVOR
Samo HZ

#388 Re: Sarajevski derbi

Post by Samo HZ »

AllStar wrote:
taj trans je bio na euronews-u, blic vijesti pod nazivom "no comment" ;)
XIII

#389 Re: Sarajevski derbi

Post by XIII »

Evo Zjuo Vam je po meni dao korektnu ponudu .. skupite pare otidjite prvi do blagajne i kupite sve karte :) Moze li korektnije od toga ili ce te se opet praviti :-)
1946

#390 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946 »

Plavih_11 wrote:Reakcija predsjednika Željezničara na najavljeni bojkot Hordi zla
ŽUJO: NE MOGU NAVIJAČI VODITI POLITIKU KLUBA

IZVOR
A jadničak. Nama Grad daje support :D vama ništa. A reflektori Žujo? :?
Utokkha

#391 Re: Sarajevski derbi

Post by Utokkha »

Tenzije...
Gdje ovo vodi?
Čujem već raja stoji u redovima za karte. Svi pričaju o derbiju i grad je sav obojen u dvije suprotstavljene boje. Vidio sam dvojicu momaka kako piju kafu obučeni u dresove Želje i Sarajeva.

Vratite derbi navijačima, noževe mesarima, lopate huliganima i pekaru Tici.

Živjeli!
The 51st State

#392 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

XIII wrote:Evo Zjuo Vam je po meni dao korektnu ponudu .. skupite pare otidjite prvi do blagajne i kupite sve karte :) Moze li korektnije od toga ili ce te se opet praviti :-)
kako je pametan zujo, kao da murija ne ogradi prostor..., rende kora...
LSD

#393 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Žujo je rekao svoje :!: :!: a vi sad vidite dobro i razmislite o svemu.
Nas grad ne gura, mi ne eksploatišemo stadion na koševu BESPLATNO :-) kao neki :D

Ne mogu navijaci voditi politiku kluba, kaže Žujo.
Last edited by LSD on 22/10/2010 11:03, edited 2 times in total.
XIII

#394 Re: Sarajevski derbi

Post by XIII »

The 51st State wrote:
XIII wrote:Evo Zjuo Vam je po meni dao korektnu ponudu .. skupite pare otidjite prvi do blagajne i kupite sve karte :) Moze li korektnije od toga ili ce te se opet praviti :-)
Kako si ti pametan .. pa sta ce ko ogradjivati ako kupite sve karte ??? Valjda Vas ima dovoljno da popunite trinine !?
Urban B.

#395 Re: Sarajevski derbi

Post by Urban B. »

Samo za vas vjerne forumase par odgovora zasto vam se smanjio prostor na sjeveru

1. Zato što je to tribina za navijanje a ne ustanova za liječenje frustracija.
2. Zato sto stolica služi za sjedenje a ne za "potpalu".
3. Zato sto se bakljama ne gadjaju djeca i stariji ljudi
4. Zato što se ne igra "kamena s ramena" preko mreže niti igrač koji izvodi korner skuplja upaljače.
The 51st State

#396 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

XIII wrote:
The 51st State wrote:
Kako si ti pametan .. pa sta ce ko ogradjivati ako kupite sve karte ??? Valjda Vas ima dovoljno da popunite trinine !?
i kad kupimo sve karte murija te vrati sa obiljezljima sarajeva, ko neko lud ovdje...
Samo HZ

#397 Re: Sarajevski derbi

Post by Samo HZ »

Urban B. wrote:Samo za vas vjerne forumase par odgovora zasto vam se smanjio prostor na sjeveru

4. Zato što se ne igra "kamena s ramena" preko mreže niti igrač koji izvodi korner skuplja upaljače.
Pa mozgu ako to radi 3000 radit ce i 1000 , nema to veze sa smanjivanjem prostora, ofiras se, citam te, fol nesto upucen, a samo gluposti pishes ..
XIII

#398 Re: Sarajevski derbi

Post by XIII »

The 51st State wrote:
XIII wrote:
The 51st State wrote:
i kad kupimo sve karte murija te vrati sa obiljezljima sarajeva, ko neko lud ovdje...
e Fakat si skonto¨ fol !
Urban B.

#399 Re: Sarajevski derbi

Post by Urban B. »

Samo HZ wrote:
Urban B. wrote:Samo za vas vjerne forumase par odgovora zasto vam se smanjio prostor na sjeveru

Pa mozgu ako to radi 3000 radit ce i 1000 , nema to veze sa smanjivanjem prostora, ofiras se, citam te, fol nesto upucen, a samo gluposti pishes ..
Haj razmisli pa ponovo pokusaj napisat nesto!
Zapravo idi pa bojkotuj,zalite se sad il nikad!
Lunizz

#400 Re: Sarajevski derbi

Post by Lunizz »

Ako horde kupe sve karte za sjever gdje ce onda veterani sa godisnjim kartama?
Post Reply