weredsf wrote:Bakirova. Pa sigurno jeste, narocito nakon poklanjanja Drzavne bolnice
Stvarno je cudno kada Prof.Dr postane direktor bolnice, cudima nikada kraja

Naivnost, ona providna i povrsna, je tako ucestala kod vas SDA pionira
Naravno da nije cudno da neko bude direktor, jos u bolnici Jezero, svojim profesorima sa faxa. Znas kada se to desava u doktorskoj hijararhiji, i nacinu kako kod njih ide napredovanje u karijeri?
Pa samo u slucajevima kada je ta, za takve pozicije mlada osoba, toliki intelektualni i naucni kapacitet, i da objavljuje naucne radove u svojoj oblasti k'o u filmovima. Sto Seka, dakako, nije ni blizu.
Il naravno u BIH, ako je zena maloga princa, i glavnog u hijararhiji SDA tajkuna i kvazi-feudalaca.
A onda, tako pozicionirana u porodilistu Jezero, dekretom upravnog odbora kojem je predsjedavajuci ex.policajac, naravno dosao tu kao clan SDA, sto mu je ujedno i jedina strucna preporuka za tu poziciju, kroz strucne analize

...a pod pokroviteljstvom Radeljasa, prelazi na poziciju direktorice Drzavne bolnice. Mislim onoooooo....
Cekaj, jel stvarno mislis da se mogu pusiti te price i fore koje pokusavate plasirati? Pa moguce nekom nepismenom puku, ili klijentelisticki pozicioniranim zombijima po raznim budzetskim varijacijama
Nemoral, nepotizam, pljacka, mito...a mali princ moze glumiti poboznost i moral koliko hoce, sto situaciju cini jos karikaturnijom.
Al ok, posto znam da si SDA pozicionirani bojovnik, i ocekivao sam da ces uletiti u odbranu lika i djela maloga princa, i hanume mu.
Mene bi bilo stid, jos za ramazan...al realno.