vatrogasac wrote:Alfons Kauders wrote:
Evo ovaj balavac s transparentom - nema bradu, a opet nije normalan.
Da šeta čaršijom i psuje Allaha da li bi onda bio normalan? Ima ih i takvih svaki dan.
Muslimani u Londonu dijele kopije biografije Poslanika a.s. kao odgovor na film.
Kao prvo, ako hoces da mi stavljas rijeci i usta, mogu i ja tebi staviti stosta.
Drugo, kao sto sam i rekao, mali nije degen ni zato sto je bradonja (jer nije), ni zato jer je musliman, ni zato jer drzi transparent radi neceg do cega mu je stalo - to je jos pohvalno, kamo srece da se svake sedmice okupla par hiljada njegovih vrsnjaka radi socijalnih problema, loseg obrazovnog sistama ili neceg desetog.
Ja govorim da glup zbog onog sto stoji na transparentu. Kao prvo, lik kojeg navodi uopste nije reziser filma, kao drugo pominje smrt ambasadora, kojeg su ubili likovi koji nisu imali veze s demonstracijama. Dalje, lik stoji ispred dzamije u po Sarajeva s transparentom na kojem stoji SMRT, bruka i dzamiju, i muslimane, i grad i sve nas.
Da li je pametniji ovaj balavac ili hafiz Spahic?!
Ne vidim tu nista politicki nekorektno - glup lik drzi u ruci glup transparent. Ali eto haman se dure kriti iza religije, pa to nije prihvatljivo reci... Smijesno