LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post Reply
iPod

#376 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by iPod »

Trebam te wrote:
iPod wrote:@Trebam Te

Kako god, nije jedan od onih koje su babe i stričevi slali na školovanje po Londonu, Milanu i sličnim gradovima širom Evrope, nego je koliko upravo čitam bio stipendista, čitaj dobitnik stipendije Malaya univerziteta (UM) koji je ujedno i najbolje rangirani univerzitet u Maleziji, stoga nema razloga da se priča svodi na ovaj nivo, jeli ili nije, koji je rang i slično.

Barem vi na toj opštini ne morate glasati za "osrednje" fudbalere koji očito nisu uspjeli u svojoj branši pa se trpaju u politiku.... E moj glas neće dobiti samo zato što je igrao u Želji ;), eto im ga na.

Slazem se stobom, ne podcjenjujem momka niti Malay University, znam vrlo dobro o cemu pricam. Ako je momak jedna od svijetlih primjera BH buducnosti tacno bolje je glasati za njega nego za pjevaca, fudbalera,itd..kojih je nazalost puna danasnja politika. :dance:

Ja sam onako objektivno rekla bez ikakvih pristrastnosti i predrasuda o vrijednosti referenci kojih se ticu momka. Dalje, bojim se da ga mocnici ne sagore i prije nego uspjedne nesto uraditi, cim su ga stavili na listu vec mi mirise da ce biti samo tipicna marioneta nekog. Ja licno da sam na mjestu momka, ne bih se kandidovala, vec bi par godina radila direktno ili indirektno na operativnim poslovima opstine i onda se odlucila za imenovanje. :skoljka: :zoka:

:run:
E pa vidi, znas kako kaze ona stara, daj nekom vlast pa vidi ko je i kakav je, i to tek tada mozemo saznati. Ali opet ako je Hadzic mogao sa 24. godine, ne vidim razlog što i ovaj, i bilo koji drugi kandidat u BiH nebi mogao to isto. Njega bira narod, i on ne odgovara stranci, jer ukoliko je dobar, narod će ga opet izabrati, a ne stranka, stoga ja vjerujem da će mlada raja doći do izražaja na svim nivoima, i ovim putem svakom zelim srecu i uspjeh na izborima.

Nama su potrebni skolovani i pametni načelnici, koji ce razumjeti prije svega probleme i potrebe mladih, pa naravno i starijih kategorija društva, jer ipak na mladima svijet ostaje.
Doktor29

#377 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Doktor29 »

Trebam te wrote:

Kako god, nije jedan od onih koje su babe i stričevi slali na školovanje po Londonu, Milanu i sličnim gradovima širom Evrope, nego je koliko upravo čitam bio stipendista, čitaj dobitnik stipendije Malaya univerziteta (UM) koji je ujedno i najbolje rangirani univerzitet u Maleziji, stoga nema razloga da se priča svodi na ovaj nivo, jeli ili nije, koji je rang i slično.

Barem vi na toj opštini ne morate glasati za "osrednje" fudbalere koji očito nisu uspjeli u svojoj branši pa se trpaju u politiku.... E moj glas neće dobiti samo zato što je igrao u Želji ;), eto im ga na.

Slazem se stobom, ne podcjenjujem momka niti Malay University, znam vrlo dobro o cemu pricam. Ako je momak jedna od svijetlih primjera BH buducnosti tacno bolje je glasati za njega nego za pjevaca, fudbalera,itd..kojih je nazalost puna danasnja politika. :dance:

Ja sam onako objektivno rekla bez ikakvih pristrastnosti i predrasuda o vrijednosti referenci kojih se ticu momka. Dalje, bojim se da ga mocnici ne sagore i prije nego uspjedne nesto uraditi, cim su ga stavili na listu vec mi mirise da ce biti samo tipicna marioneta nekog. Ja licno da sam na mjestu momka, ne bih se kandidovala, vec bi par godina radila direktno ili indirektno na operativnim poslovima opstine i onda se odlucila za imenovanje. :skoljka: :zoka:

:run:
Nisi bas objektivan, mislio sam istu stvar napisati za Univerzitet i gdje je rangiran, ne trebamo ljude ovako sikanirati i pricati da ti Univerziteti ne vrijede, nema to smisla previse jer vjerujem da iza svega toga stoji trud i najmanje sto mozemo je postovati diplomu, sta ce on sa njom uraditi ili radi mozemo komentirati
raoul duke

#378 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by raoul duke »

Jos par pitanja na temu..
Je li CIK treba biti politicki neutralna?
Kako doci do posla na izborima, tj zaraditi onih bijednih 100 KM?
Potrebno biti u vladajucoj stranci ili biti politicki neutralan kao CIK?
Maystor

#379 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Maystor »

iPod wrote: Nama su potrebni skolovani i pametni načelnici, koji ce razumjeti prije svega probleme i potrebe mladih, pa naravno i starijih kategorija društva, jer ipak na mladima svijet ostaje.
iPod, izvini, ali pričaš gluposti. Do sada se pokazalo da su ti mladi kadrovici gori od njihovih starih kolega.
Ako je neko mlad kandidat ne znači da će biti dobar načelnik. Niti da će se boriti za interese "mladih" :lol:
Maystor

#380 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Maystor »

iPod wrote: SBB ima najuspjesnije i najbolje prebjege iz drugih stanaka, mahom iz SDA i SzaBiH, to je sve što ima ta stranka, pa samo krenite redom i pogledajte strukture, pa mogu već sada reći truhle stranke. Đonlagić, Terzić, Radžo, Škaljić, Hadzibajric, Šehbajratarević itd itd, i šta očekivati od SBB (nova SDA), sve ono što je SDA radila u proteklih 20. godina.

Dovoljno je pogledati PR stranke, dotičnu Edinu Latif i čovjeku je sve jasno.

Stim što SDA ima sreću da se riješila ovih trbuhom za stolicom.... manjim dijelom, većina je još ostala ;)
Edina Latif je odron na nekoj skali, ali za Amira Zukića iz SDA je svjetska klasa.
Doktor29

#381 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Doktor29 »

Maystor wrote:
iPod wrote: SBB ima najuspjesnije i najbolje prebjege iz drugih stanaka, mahom iz SDA i SzaBiH, to je sve što ima ta stranka, pa samo krenite redom i pogledajte strukture, pa mogu već sada reći truhle stranke. Đonlagić, Terzić, Radžo, Škaljić, Hadzibajric, Šehbajratarević itd itd, i šta očekivati od SBB (nova SDA), sve ono što je SDA radila u proteklih 20. godina.

Dovoljno je pogledati PR stranke, dotičnu Edinu Latif i čovjeku je sve jasno.

Stim što SDA ima sreću da se riješila ovih trbuhom za stolicom.... manjim dijelom, većina je još ostala ;)
Edina Latif je odron na nekoj skali, ali za Amira Zukića iz SDA je svjetska klasa.
Reci mi da se salis, poredis Zukica i ovu frustriranu Mahalusu bez ikakvih manira
novi.dan.nova.nafaka

#382 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Doktor29 wrote:Reci mi da se salis, poredis Zukica i ovu frustriranu Mahalusu bez ikakvih manira
:D
zimbraBiH

#383 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by zimbraBiH »

NAJBOLJA STRANKA, NAJOBJEKTIVNIJA, I JEDINA ISTINSKA KOJA SE JE BORILA ZA BOSNU I HERCEGOVINU JE
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU.

PODSJECAM GRADJANSTVO, DA JE ZLATKO LAGUMDZIJA REKAO DA ZELI 5 POLITIKA,
DANAS NEMAMO NIKAKVE POLITIKE NI DRZAVNE NI LOKLANE,
SRUSIO JE SVE PROJEKTE, I PRISILIO GRADJANE NA TRECU TRANSU MMF

SA FAHRUDINOM RADONCICEM PRODAJE BOSNU I HERCEGOVINU COVICU I DODIKU,
ZAR NAM TAKVI LIDERI TREBAJU,

ZAR MOZE FAHRUDIN RADOCIC VOLITI VISE BOSNU I HERCEGOVINU OD BOSANACA I HERCEGOVACA,
ZASTO VELIKI BIZNISMEN NIJE ULAGAO U DRZAVU A NE UZEO PARE OD RAZVOJENE BANKE DA BI IZLJECIO KOMPLEKSE
I NAPRAVIO TORANJ, TORANJ NIJE DRZAVA TORANJ SU POKRADENE PARE BOSANCA I HERCEGOVACA

DOK JE SILAJDZIC OBEZBJEDJIVAO INVESTICIJE LAGUMDIJZ, DODIK, TIHIC, RADONCIC SU SVE PISALI KONTRA!!!!

DANAS NA DJELU VIDIMO DA SU ONI TI KOJIMA SU BITNE FOTELJE!!! TAKVI NAM NE TREBAJU, KOJI DRAZAVNU IMOVINU PRODAJU ZA FOTELJU VANJSKIH POSLOVA, KOJI PLAGIRAJU RADOVE!!!!!

STRANKA ZA BONU I HERCEGOVINU,!!!! PODRSKA NACELNIKU SBIH STARI GRAD!!!!

KAKAV SKAKA, NECE KRASTI BABO SAD CE KRASTI SIN!!!!!
zimbraBiH

#384 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by zimbraBiH »

KADA SE GOVORI O SBB KAO NOVOJ STRANCI
NEOPOHODNO JE DA NAROD BOSNE I HERCEGOVINE ZNA DA STRANKU NE CINI IME KAO NOVOM NEGO LJUDI,
MEDJUTIM TU LJUDI POPUT SKALJICA LOPOVOA, RADOCNCICA KRIMINALCA I OSTALIH NE CINE NOVIM IME STRANKE
VEC CINE NOVI TABOR KA RASTAKANJU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE SA ZLATKOM LAGUMDZIJOM

VJERUJM DA GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE CE PREPOZNATI ANTI PROPAGANDU PRO BOSANSKIH SNAGA
KOJI SI SVAKODNENVO PLASIRAJU PREKO AVAZA,

TE DA CE GLASATI DA KRIMINAL SKALJICA, LAGUMDZIJE, TIHICA, RADONCICA BUDE OSUJECEN DA NE PRODAJU BOSNU I HERCEGOVINU!!! SJETITE SE PRUDSKOG I APRILSKOG PAKETE
SJETITE SE DA SU MALDE GENERACIJE OSAKACNE UPRAVO ZBOG FAHRUDINA RADONCICA, KOJI NIJE DOVEO NITI JEDNU INVESTICIJU U BOSNU I HERCEGOVINU, NITI ZLATKO LAGUMZIJA, KOJI JE SVE UNISTIO I POKRAO STO SE JE POKRASTI MOGLO KOJI!!!

DAKLE ISTISNKI PATRIOTA HARIS SILAJDZIC, PODRSKA STRANCI ZA BOSNU I HERCEGOVINU S PRVIM COVJEKOM PREDSJEDNIKOM AMEROM JERLAGICEM, KOJI JE OD ELEKTROPRIVREDE NARPAVIO CUDO, KOJE JE OVA STRANKA I AMER JERLAGIC URADILI!!!!
PODRSKA SBIH
zimbraBiH

#385 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by zimbraBiH »

PODRSKA SBIH, PRIJE SVEGA POSTO OVI KORUMPRIANI MEDIJI NISTA NE PISU, TO JE STRANKA KOJA JE PROSLA SVE TRANSFORMACIJE, I OVO JE STRANKA KOJA IMA MLADOG COVJEKA, USPJESNOG COVJKEA OCA DVOJE DJECE!!!!
I TAKVI TREBAJU DA PREDSTAVLJAJU OPCINU STARI GRAD, A NE SKAKE, NASLJEDNICXI LOPOVA SDA, NAKON STO SU PROSLI KURS KOD VELIKIH LOPOVA TIHICA I OSTALIH!!!
PODRSKA EMIRU COKOJI!!!!
rossoner

#386 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by rossoner »

Ako je ovo imalo relevatno, ova anketa, da će SDA imati najviše glasova, onda sretno naivne Sarajlije!
raoul duke

#388 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by raoul duke »

cetmi wrote: Ako pregledaš zadnjih nekoliko stranica uočićeš da bi uskoro SBB trebala preći u vodstvo..ubrzano se radi na učlanjivanju novih forumaša koji nestanu odmah nakon što napišu neki pamflet o svojoj novoj firmi..
Samo danas će neko od njih ostati bez posla, čim Tornjak primjeti ovaj lapsus..doduše ni oni više nisu sigurni jesu li u SDA ili u SBB-u.
To sam i ja primjetio. Mislim da se u ovoj prici radi samo o jednom liku koji ima puno emailova za registraciju :D
Umjesto da nadje neki internet posao sa vise profita , kad vec toliko provodi vremena na racunaru
Doktor29

#389 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Doktor29 »

Infidel666 wrote:
cetmi wrote: Ako pregledaš zadnjih nekoliko stranica uočićeš da bi uskoro SBB trebala preći u vodstvo..ubrzano se radi na učlanjivanju novih forumaša koji nestanu odmah nakon što napišu neki pamflet o svojoj novoj firmi..
Samo danas će neko od njih ostati bez posla, čim Tornjak primjeti ovaj lapsus..doduše ni oni više nisu sigurni jesu li u SDA ili u SBB-u.
To sam i ja primjetio. Mislim da se u ovoj prici radi samo o jednom liku koji ima puno emailova za registraciju :D
Umjesto da nadje neki internet posao sa vise profita , kad vec toliko provodi vremena na racunaru
Po pisanju pomislio sam da se sam Mandal prikljucio nasem cijenjenom forumskom drustvu :D :D
_glavni_

#390 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by _glavni_ »

[/quote]

da momak je stipendista.uporan je i sposoban da vodi i mislim da ce biti bolji nego Damir,ustvari vec je bolji
_glavni_

#391 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by _glavni_ »

Ekonomija u Maleziji, onako to je prosjecan fax nista posebno, doduse dobro barata engleskim jezikom jer je morao studirati na engleskom jeziku.

Javna uprava ti nije fakultet, tu idu propala djeca novopecenih tajkuna, politicara itd...rodjak radio gore, tu se strogo vodi racuna da pojedinci prodju, jer trebaju se uvaliti gdje vec u drzavnu sluzbu :dance:

Momak je mlad, svakako treba raditi par godina i steci iskustvo u Opstini i onda mozda se kandidovati za nacelnika, ali eto uz Damirov blagoslov :lol: i Berilo junice, mozda i bude hajra od njega :lol:

;-)[/quote]

Opet pricas nebuloze, zavrsio je postdiplomski studij iz Ekonomije i javne uprave u Maleziji, ti si vjerovatno bio tamo pa znas kakav je to fakultet i za sta, sa kojim pravom to ti pricas???
Ispade da branim ovoga a ne znam mu ni ime :-)[/quote]

U redu izvinjavam se, nisam upratio sta je sve momak nakitio od diploma, ali tvrdim da Malezijski univerziteti nisu an svejtskim listama nesto posebno jer svi bolji malezijski studenti obicno idu na skolovanje vani po svjetskim univerzitetima koje sponzorise malezijska vlada.

Javna uprava u Maleziji neznam koliko ima veze sa javnom upravom u BiH.

Kako god momak ima solidnu skolsku podlogu, ali nije on za vodjenje jedne opstine. Nije on uopste ni za kakvog rukovodeceg mjesta, cak ni da vodi sadjenje cvijeca u parku, potrebno mu je iskustvo.

:bih:[/quote]
pa nije za to da vodi sadjenje cvijeca u parku,mozda ti to mozes voditi
bosanac2343

#392 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by bosanac2343 »

Maystor wrote:
iPod wrote: Nama su potrebni skolovani i pametni načelnici, koji ce razumjeti prije svega probleme i potrebe mladih, pa naravno i starijih kategorija društva, jer ipak na mladima svijet ostaje.
iPod, izvini, ali pričaš gluposti. Do sada se pokazalo da su ti mladi kadrovici gori od njihovih starih kolega.
Ako je neko mlad kandidat ne znači da će biti dobar načelnik. Niti da će se boriti za interese "mladih" :lol:
...
jes na mladima svijet ostaje ali opet nije samo dovoljno imati skolovanje i diplome i i jos nekih papira, potrebno je razumjeti materiju, tipa u ovom slucaju za nacelnika lokalna samouprava, privuci investticije obogatiti opcinu, i probleme znati rijesiti kad se dese da je spremnost na rad , zadovoljiti gradjane a ne ih potkradati i pred izbore kupovati vlast, jeftine poene a na kraju gradjani ispastaju.
Za mlade ljude obrazovane sposobne potrebno je dosta prakse, sticanja iskustva u takvim funkcijama, jest da moraju uciti od starijih kolega, tako to ide, svi su oni lopovi samo neko vise neko manje krade.... na kraju trebaju znati za koga to rade i ko ih je izabrao - gradjani. oni su ti koji ih postavljaju i da rade za dobrobit svih gradjana
pozzz
Bosnjak333

#393 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

bosanac2343 wrote:
Maystor wrote:
...
jes na mladima svijet ostaje ali opet nije samo dovoljno imati skolovanje i diplome i i jos nekih papira, potrebno je razumjeti materiju, tipa u ovom slucaju za nacelnika lokalna samouprava, privuci investticije obogatiti opcinu, i probleme znati rijesiti kad se dese da je spremnost na rad , zadovoljiti gradjane a ne ih potkradati i pred izbore kupovati vlast, jeftine poene a na kraju gradjani ispastaju.
Za mlade ljude obrazovane sposobne potrebno je dosta prakse, sticanja iskustva u takvim funkcijama, jest da moraju uciti od starijih kolega, tako to ide, svi su oni lopovi samo neko vise neko manje krade.... na kraju trebaju znati za koga to rade i ko ih je izabrao - gradjani. oni su ti koji ih postavljaju i da rade za dobrobit svih gradjana
pozzz
Zasto se covjek skoluje nego da postane neko i nesto.Po vama bi najbolje bilo da on zavrsi sve moguce skole,sjedi kod kuce do pedesete godine i ceka da bude dovoljno zreo da postane nacelnik opcine...
Maystor

#394 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Maystor »

rossoner wrote:Ako je ovo imalo relevatno, ova anketa, da će SDA imati najviše glasova, onda sretno naivne Sarajlije!
Ali nije nimalo relevantno. Valjda možeš primijetiti da imaš nove "forumaše" koji su tu došli da odrade predizbornu kampanju za SDA i spamuju forum sa par hiljada postova u mjesec dana. Sada im se priključuju i aktivisti drugih stranaka, ali ovi iz SDA su neprevaziđeni 8-)
Maystor

#395 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Maystor »

bosanac2343 wrote:
Maystor wrote:
...
pozzz
Najbolji primjer kakvi su mladi načelnici iz SDA je Asim Sarajlić, svojevremeno jedan od najmlađih načelnika u BiH. Dočekan objeručke, glatko pobijedio na izborima. Narod ga percipirao kao finog momka, dosta im više bilo đuturuma. Rezultat? Povalio Asim opštinu Vogošća više nego ijedan od njegovih prethodnika. Kozadra je za njega bio načelnik svemira. Isto tako Koldžo u Novom Sarajevu ima od mene prolaznu ocjenu (dvojku, otprilike), ali mladi kadar SDA je perspektivan baš kao i predvodnici plejade: Sarajlić, Konaković, Zukić, Kaplan i da ne nabrajam dalje.
cvrkisarajevo

#396 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by cvrkisarajevo »

Lud i ponosan wrote:Jos se nije ugasila SzBiH?

Onda ce nakon ovih izbora, pa nek' se bori za BiH kroz udruzenje gradjana, ili NGO. Ako im to nije preveliki zalogaj.
Nikom iz te stranke ne bih povjerio nacrtane ovce na cuvanje, kamoli nesto drugo.
Ocigledno da mnogima jos uvijek smeta da je ziva SBiH. Izgleda da je ziva i polako jaca svaki dan. malo se raspitaj okolo, a ne prenosi svoje licne utiske. Koliko znas o SBiH jasno je iz skracenice koju koristis "SzBiH". Vjerovatno si pokorni clan Nase stranke ili SDP.
Postujem svaku promjenu, pa i promjenu u SBiH jer time samo mozemo naprijed. Od Lagumdzije, Radoncica, Tihica, Covica, Dodika nema nikakve koristi. Podrska Komsicu, podrska Kojovicu i Gratzu iz NS, i jedino novo lice u vrhovima strnaka je Amer Jerlagic. OStalo je staro i ofucano!!!
iPod

#397 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by iPod »

Maystor wrote:
rossoner wrote:Ako je ovo imalo relevatno, ova anketa, da će SDA imati najviše glasova, onda sretno naivne Sarajlije!
Ali nije nimalo relevantno. Valjda možeš primijetiti da imaš nove "forumaše" koji su tu došli da odrade predizbornu kampanju za SDA i spamuju forum sa par hiljada postova u mjesec dana. Sada im se priključuju i aktivisti drugih stranaka, ali ovi iz SDA su neprevaziđeni 8-)
A pa sada mi je jasno, znaci ti ovdje lobiras za SDP, nisam znao da se smije komentarisati na osnovu samostalnih zakljucaka, i informacija prikupljenih od strane drugih forumaša, prijatelja i sl.

Bitno je da si ti nicim izazvan pokusao da omalovazis neciju diplomu, ko da si se napio vode. Smatram da je to tako u SDP-u, ima se, može se, kupite diplomu u travniku, pa onako vrijeđate svakoga jer vjerovatno mislite da ako ste vi tako završavali fakultete da su i ostali po istom oprobanom receptu u Travnik na ćevape ;)

@cetmi

Hvala puno na informaciji, ja sam mislio da je decko zavrsio u maleziji, a znaci da je tamo magistrirao, a fax ovdje zavrsio. Sad ce mu nicim izazazvani Maystor naci jos par zamjerki, bas onako u SDP stilu, lupi pa ako prodje dobro je ;)
Seawolf

#398 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Seawolf »

Moje predviđanje u vezi sa tim ko će biti načelnici šest (od devet) opština u Kantonu Sarajevo:

1. Stari Grad - Ibrahim Hadžibajrić (SBB)

2. Centar - Lejla Somun-Krupalija (Naša Stranka)

3. Novo Sarajevo - Nedžad Koldžo (SDA)

4. Novi Grad - Aner Šuman (SDP)

5. Ilidža - Senaid Memić (SDA)

6. Vogošća - Edin Smajić (SDA)

Molim poštovane kolege forumaše da ne citiraju ovaj moj post, kako bih ga u slučaju velikog promašaja u predviđanju, mogao bez traga obrisati sa foruma. Hvala lijepa.
cvrkisarajevo

#399 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by cvrkisarajevo »

U Centru ce pobjediti Becirevic, a na Ilidzi Godinjak. Ostalo je vjerovatno tacno, mada se u Starom Gradu vodi velika borba.
Maystor

#400 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Maystor »

iPod wrote:
Maystor wrote:
A pa sada mi je jasno, znaci ti ovdje lobiras za SDP, nisam znao da se smije komentarisati na osnovu samostalnih zakljucaka, i informacija prikupljenih od strane drugih forumaša, prijatelja i sl.

Bitno je da si ti nicim izazvan pokusao da omalovazis neciju diplomu, ko da si se napio vode. Smatram da je to tako u SDP-u, ima se, može se, kupite diplomu u travniku, pa onako vrijeđate svakoga jer vjerovatno mislite da ako ste vi tako završavali fakultete da su i ostali po istom oprobanom receptu u Travnik na ćevape ;)

@cetmi

Hvala puno na informaciji, ja sam mislio da je decko zavrsio u maleziji, a znaci da je tamo magistrirao, a fax ovdje zavrsio. Sad ce mu nicim izazazvani Maystor naci jos par zamjerki, bas onako u SDP stilu, lupi pa ako prodje dobro je ;)
Napravio sam grešku što sam ušao u dijalog s tobom. Mislio sam da imaš potencijala, ali tvoji postovi su postajali sve gluplji i gluplji :( do te mjere da se na tebe više ne isplati gubiti vrijeme :run:
Post Reply