E pa vidi, znas kako kaze ona stara, daj nekom vlast pa vidi ko je i kakav je, i to tek tada mozemo saznati. Ali opet ako je Hadzic mogao sa 24. godine, ne vidim razlog što i ovaj, i bilo koji drugi kandidat u BiH nebi mogao to isto. Njega bira narod, i on ne odgovara stranci, jer ukoliko je dobar, narod će ga opet izabrati, a ne stranka, stoga ja vjerujem da će mlada raja doći do izražaja na svim nivoima, i ovim putem svakom zelim srecu i uspjeh na izborima.Trebam te wrote:iPod wrote:@Trebam Te
Kako god, nije jedan od onih koje su babe i stričevi slali na školovanje po Londonu, Milanu i sličnim gradovima širom Evrope, nego je koliko upravo čitam bio stipendista, čitaj dobitnik stipendije Malaya univerziteta (UM) koji je ujedno i najbolje rangirani univerzitet u Maleziji, stoga nema razloga da se priča svodi na ovaj nivo, jeli ili nije, koji je rang i slično.
Barem vi na toj opštini ne morate glasati za "osrednje" fudbalere koji očito nisu uspjeli u svojoj branši pa se trpaju u politiku.... E moj glas neće dobiti samo zato što je igrao u Želji, eto im ga na.
Slazem se stobom, ne podcjenjujem momka niti Malay University, znam vrlo dobro o cemu pricam. Ako je momak jedna od svijetlih primjera BH buducnosti tacno bolje je glasati za njega nego za pjevaca, fudbalera,itd..kojih je nazalost puna danasnja politika.![]()
Ja sam onako objektivno rekla bez ikakvih pristrastnosti i predrasuda o vrijednosti referenci kojih se ticu momka. Dalje, bojim se da ga mocnici ne sagore i prije nego uspjedne nesto uraditi, cim su ga stavili na listu vec mi mirise da ce biti samo tipicna marioneta nekog. Ja licno da sam na mjestu momka, ne bih se kandidovala, vec bi par godina radila direktno ili indirektno na operativnim poslovima opstine i onda se odlucila za imenovanje.![]()
![]()
Nama su potrebni skolovani i pametni načelnici, koji ce razumjeti prije svega probleme i potrebe mladih, pa naravno i starijih kategorija društva, jer ipak na mladima svijet ostaje.