Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Maharadza
#37302 Re: Utakmice.
Ako Mirviću odgovara da baca pare na ovog Duduka, neka mu onda bude kad je levat... a nije mi ga vala nešto ni žao kada je vratio onog dokazanog ublehaša ćelavog - dokaz da nama napretka nema, amaterizam caruje i dalje.Registarska tablica wrote: ↑04/09/2022 20:49 I mi bas odlucili ovom debilu Dudicu pruziti sansu da tjera i dovodi, i gledaj sta ucini od ekipe.
Yebem li ga 20000 puta mjesecno.
Last edited by Maharadza on 04/09/2022 20:54, edited 1 time in total.
-
velaxsa
#37303 Re: Utakmice.
Fakat mrzim tjeranje trenera u toku sezone, ali s Dudiolom cemo, izgleda, uspjeti oboriti sve negativne rekorde. Proslu sezonu u Velezu je obiljezio splet sretnih okolnosti u Evropi, a u nasoj ligi toplo-hladno. Nas je "impresionirao" pobjedom u Kup-u u kojem smo Veleza rastavili na proste faktore, ali nije htjela u go...penali ko penali...
Fakat bih volio da imamo trenera koji ce napraviti ekipu po svom ukusu i na duge staze, ali ovo sto radi Dudic prelazi sve granice tolerancije. Dobio je finu platu, fin budget za pojacanja...i sta mi gledamo iz utakmice u utakmicu? Dizdarevic koji ne prima samo sto ne ide u go, zaboravio braniti...mali Sahinovic neiskusan, nespreman i isprepadan. Odbrana koja je bila suplja dodatno rastimana prodajom Mujakica bez adekvatnih zamjena (ako su se planirali prodati/otjerati igraci valjda su se morale pronaci zamjene). Ostatak ekipe se konstantno rotira, igraci na pozicijama gdje nikad nisu igrali...sad treba psovati i zvizdati igracima sto su losi na pozicijama gdje nikad nisu igrali...
Nas Dudiola pokusava otkriti toplu vodu...ekipa ni na sta ne lici...go nam zabije ko god pozeli i kad pozeli...sredina nepovezana...napad....ekipa kompletna -rastimani orkestar.
Svaki faul do 35 metara od naseg gola je gol sansa za protivnika, korneri...mi iz 20 faula ne bi dali go...(zadnji go iz slobodnog dao Bodul na derbiju)....
Fakat bih volio da imamo trenera koji ce napraviti ekipu po svom ukusu i na duge staze, ali ovo sto radi Dudic prelazi sve granice tolerancije. Dobio je finu platu, fin budget za pojacanja...i sta mi gledamo iz utakmice u utakmicu? Dizdarevic koji ne prima samo sto ne ide u go, zaboravio braniti...mali Sahinovic neiskusan, nespreman i isprepadan. Odbrana koja je bila suplja dodatno rastimana prodajom Mujakica bez adekvatnih zamjena (ako su se planirali prodati/otjerati igraci valjda su se morale pronaci zamjene). Ostatak ekipe se konstantno rotira, igraci na pozicijama gdje nikad nisu igrali...sad treba psovati i zvizdati igracima sto su losi na pozicijama gdje nikad nisu igrali...
Nas Dudiola pokusava otkriti toplu vodu...ekipa ni na sta ne lici...go nam zabije ko god pozeli i kad pozeli...sredina nepovezana...napad....ekipa kompletna -rastimani orkestar.
Svaki faul do 35 metara od naseg gola je gol sansa za protivnika, korneri...mi iz 20 faula ne bi dali go...(zadnji go iz slobodnog dao Bodul na derbiju)....
- Dinostula
#37305 Re: Utakmice.
Nama Dzafic igra sredinu lik najbrze krilo lige.Brz ko metak.velaxsa wrote: ↑04/09/2022 20:54 Fakat mrzim tjeranje trenera u toku sezone, ali s Dudiolom cemo, izgleda, uspjeti oboriti sve negativne rekorde. Proslu sezonu u Velezu je obiljezio splet sretnih okolnosti u Evropi, a u nasoj ligi toplo-hladno. Nas je "impresionirao" pobjedom u Kup-u u kojem smo Veleza rastavili na proste faktore, ali nije htjela u go...penali ko penali...
- vicious
#37306 Re: Utakmice.
Ma ovo je ovo strasno bilo gledati koliko smo fizicki inferiorni, ko da djeca igraju protiv odraslih.
-
velaxsa
#37307 Re: Utakmice.
Joj izjave svaki put....Ostali i bez malog Muse, usao mali Ramic...od ranije se na povredu zali mali Suljic...mali Kobiljar danas nije ni ulazio....mali Sahinovic nije kriv...mali ovaj, mali onaj...on ko da pionire vodi... 
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#37308 Re: Utakmice.
Luka Bilbija i ovaj Ploco kurve najvece.
Feđa jbg nije kapacitet, koliko god on o sebi imao visoko misljenje, realno sa njim igramo za q.
Jbt ga probrat sta u engleskoj premijer ligi i pratiti. Nemam vise ni snage ni volje za Saraj'vo.
Feđa jbg nije kapacitet, koliko god on o sebi imao visoko misljenje, realno sa njim igramo za q.
Jbt ga probrat sta u engleskoj premijer ligi i pratiti. Nemam vise ni snage ni volje za Saraj'vo.
-
Registarska tablica
#37309 Re: Utakmice.
17 golova u 9 utakmica.
Bravo Dudicu, fkt si rekao da je ovo neko novo Sarajevo i jeste. Nikad nismo bili kanta za nabijanje, sad jesmo.
Bravo Dudicu, fkt si rekao da je ovo neko novo Sarajevo i jeste. Nikad nismo bili kanta za nabijanje, sad jesmo.
- ruud
#37310 Re: Utakmice.
k'o sto je cinjenica da su ovi bolji isto tako stoji i da je sudija odredio tok utakmice. ne znam koji mu ku*ac igraci prilaze i pruzaju ruku.
helem, bice nam gutavo sve dok se pozadi ne nađe rjesenje a ono nije na pomolu prije zime. ako musa ode na pauzu, a isvjesno je, dodatno smo u govnima.
helem, bice nam gutavo sve dok se pozadi ne nađe rjesenje a ono nije na pomolu prije zime. ako musa ode na pauzu, a isvjesno je, dodatno smo u govnima.
- GandalfSivi
#37311 Re: Utakmice.
Lose, ali bas…
-
Piaty
#37312 Re: Utakmice.
Ja rekoh Zrinjski umoran pa ce ih Rajvosa poderat ko sale.
Pogledo 2 minute i nisam vise mogao. Lopta se odbija od nogu kao da su im drvene i to kada je u pitanju najnormalniji i najobicniji pas.
Bogme, ovo je duplo dno od ekipe i od ovog nema nista
Pogledo 2 minute i nisam vise mogao. Lopta se odbija od nogu kao da su im drvene i to kada je u pitanju najnormalniji i najobicniji pas.
Bogme, ovo je duplo dno od ekipe i od ovog nema nista
-
sencobih
#37313 Re: Utakmice.
Počinjem lagano sumnjati u trenerske vještine Feđe Dudića
- rocco_siffredi
#37314 Re: Utakmice.
Musa povrijedjen na duzi period
Bolnički klub Sarajevo
Bolnički klub Sarajevo
-
90minut
#37315 Re: Utakmice.
Ista stvar do penala Zrinjskog gledao znao odma šta nam se sprema.
Ona panika u odbrani je..
Musa dakle cao, cao i nama.
- rocco_siffredi
#37316 Re: Utakmice.
Koliko treba skupiti da se isplati Dudić, možemo li mi navijači šta pogurati. Ovo se više ne može gledati.
Hoće li neko ćelavog otjerati više? Neko mora platiti za ovo što gledamo.
Hoće li neko ćelavog otjerati više? Neko mora platiti za ovo što gledamo.
-
last mohicans
#37317 Re: Utakmice.
Ma nemojte ba, došao čovjek koji zna igrati velike utakmice i osvajati trofeje. Pojeo ga Jakirović. Da smo mi kojim slučajem u Evropi odigrali onakvu utakmicu,mjesec dana sebi ne bi došli. Još se Duduk ponadao da su potrošeni i umorni. 16 golova dali, a 17 primili
Podjednako uspješni naprijed i nazad.
-
il dottore
#37318 Re: Utakmice.
Cinjenica je da su se europejci bojali ove utakmice pa su sa Lukom Bilbijom krenuli jako od pocetka. Izofirali su se jer bi nas svakako dobili
Za Fedju je FKS prevelik zalogaj. Nije znao selektovati ekipu, pokazo je ozbiljne fule kod pripreme i vodjenja nekih utakmica... Sad i ove povrede
Kako sam i ranije govorio, ako evropu izborimo da se radujemo kao u zlatna vremena sa babom na klupi i duplom krunom
Za Fedju je FKS prevelik zalogaj. Nije znao selektovati ekipu, pokazo je ozbiljne fule kod pripreme i vodjenja nekih utakmica... Sad i ove povrede
Kako sam i ranije govorio, ako evropu izborimo da se radujemo kao u zlatna vremena sa babom na klupi i duplom krunom
- Logovan
#37319 Re: Utakmice.
Sramota je ovo. Stid me. Ne znam šta da kažem.
- Dinostula
#37320 Re: Utakmice.
Previse talasamo sa timom otjerati 12 a dovesti novih 10 igraca i ocekivati da igramo leprsavo i da svakog poderemo je van svake pameti.Treba napraviti kostur ekipe i mijenajti po 2-3 igraca po polusezoni sa kvalitetnim pojacanjima jedino tako mozemo nesto uraditi.Ali ova uprava i celavi ublehas jednostavno nemaju pojma.
- ruud
#37321 Re: Utakmice.
Da su bogdo utakmice sa Slobodom i seljom, te eventualno i Igmanom drukcije zavrsene, ovo bi se lakse podnijelo a ovako sve se skupilo.
-
Registarska tablica
#37322 Re: Utakmice.
Fedja Dudic je veci promasaj od onog sto je Melunovic napravio.
-
last mohicans
#37323 Re: Utakmice.
Onaj međed od kondicionog, a i naš Fergi spržili okosnicu ekipe svojim trenaznim procesom, a i one koji su povrijeđeni ne znamo ih oporaviti, primjer Avramovski.
- Logovan
#37324 Re: Utakmice.
Naravno da je van pameti, ali ovo je izgledalo isto kao da smo pola sata prije utakmice pokupili 20-tak ljudi sa ulice, uzimali bilo koga samo da može stajati na nogama. Shvatam da imamo skoro novu ekipu, shvatam i problem sa povredama i sve ostalo, ali ovo nisu smjeli dopustiti. Pa mi nismo bili u stanju da zadržimo loptu više od 5 sekundi, gubili je prebrzo, a da je uzmemo od njihovih to pogotovo nismo bili u stanju.Dinostula wrote: ↑04/09/2022 21:31Previse talasamo sa timom otjerati 12 a dovesti novih 10 igraca i ocekivati da igramo leprsavo i da svakog poderemo je van svake pameti.Treba napraviti kostur ekipe i mijenajti po 2-3 igraca po polusezoni sa kvalitetnim pojacanjima jedino tako mozemo nesto uraditi.Ali ova uprava i celavi ublehas jednostavno nemaju pojma.
Smatram da ovakav poraz nema veze sa upravom, niti sa Hadžićem. Mislim kako već rekoh, isto kao da smo uzeli 20-tak anonimusa sa ulice. Izgubiti na ovakav način nije normalno ni sekunde.
Last edited by Logovan on 04/09/2022 21:43, edited 1 time in total.
-
Registarska tablica
#37325 Re: Utakmice.
Zadnja dva gostovanja kod Zrinsjkog, osmicu primili.
Pa bolje Dzerzelez zenica prodje, nego mi.
Pa bolje Dzerzelez zenica prodje, nego mi.