Meni prije vazda bilo lako sletiti tom rutom do Vijecnice kad žurim, moje traume kad sam to prosle godine uradila
Uglavnom, ne prolazite.
Nemoj ba tako, to mi je mahala!suspect_zero wrote: ↑11/03/2026 18:51 @Pitar sa Kariba da, nekako je uzi luk od bistricke, to bi onda sada bilo na mjestu Pecurke.
Meni prije vazda bilo lako sletiti tom rutom do Vijecnice kad žurim, moje traume kad sam to prosle godine uradila![]()
Uglavnom, ne prolazite.
Pitar sa Kariba wrote: ↑11/03/2026 19:51Nemoj ba tako, to mi je mahala!suspect_zero wrote: ↑11/03/2026 18:51 @Pitar sa Kariba da, nekako je uzi luk od bistricke, to bi onda sada bilo na mjestu Pecurke.
Meni prije vazda bilo lako sletiti tom rutom do Vijecnice kad žurim, moje traume kad sam to prosle godine uradila![]()
Uglavnom, ne prolazite.![]()
Tek da vidiš ove arape kad ih navigacija navede, do Vijećnice smrde lamele....
M.M.S.suspect_zero wrote: ↑11/03/2026 20:16 Pa i moja je koliko i tvoja![]()
Jesi is'o u 6.April ili dole u MMS?

apropo trule kobile, upravo sam skontao da igra postoji i van naših prostora i da se zove johnny on a pony, ili alternativno buck buck
Znas da sam ga tu ostavio jer smo cekali onu remenicu iz Torinabitanga_sa_otesa wrote: ↑12/03/2026 17:52 ja se cak sjecam i tog fiata 850 ,do rata je bio tu parkiran![]()
lijeva il desna?_BataZiv_0809 wrote: ↑12/03/2026 17:53
Znas da sam ga tu ostavio jer smo cekali onu remenicu iz Torina
arch. Josip pl. Vancaš : Rezidencija nadbiskupa i Dom kanonika, projekt 1894.g., izvedeno 1895.g..