Nisam ja harph-ov branitelj, samo je evidentno da se tip javio prije par mjeseci i žalio se, i nakon toga se opet žalio. Zašto je nemoguće da čovjek ima problema sa uslugom. Zasmetao me način kako ste uzeli secirati nj. post, a čovjek sve fino objasnio.Lud i ponosan wrote:Optuzio harpa? Ajde procitaj sve sta je on pisao, odnosno ja, pa se opet javi...Fakat mi idu na nerve slicni komentari...
Naravno da ima veze moja zasluga prema LOL-u - inače bih bio optužen kao još jedan od plaćenika konkurencije koji su došli blatiti voljeni LOL. Kao što sam rekao, nisam požalio što sam se založio za LOL, a bilo mi je ni iz džepa ni u džep. Lažem, čak sam jednom platio kaznu pričajući sa spomenutom g-đicom (iznerviran pričao sam mobitel i vozio, pri čemu sam prošao kroz crvenoLud i ponosan wrote:I sta mene briga za sta si ti zasluzan? Kakve to veze ima sa mnom?
Neshvatljivo mi je da ne vratis sve sto si dobio i tu se prica zavrsava. Cudi me i da si daljinski ponio sa sobom.
Ukratko - nisu svi negativni komentari nužno komentari ljudi koji ne vole LOL.
Kao što rekoh - ne znamo svi mi da li je daljinski važeći i za novi model STB-a (jer je svakako daljinski univerzalni), i dalje smatram da to nije valjda problem objaviti kao malu napomenu na stranici (za šta su imali više od mjesec dana od kada su objavili da rade zamjenu)...