Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#3726 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Da, tacno, prije nekih 2-3 godine...

Ja opet kazem ima i kvalitetnijih zajebancija, recimo da je za njega Kemo Malovcic kralj zajebancije! Licno mu se uvijek ismijem, iako nekad izvali nesto na nas racun, ali mi to simpaticno zvuci. :mrgreen: :thumbup:

@Anti Anti fa, ne moze jedan nepismeni ljakse nikako pucati kulturne klempe. :? :shock: Kulturna ce njemu klempa biti na kraju godine kad mi sa jednim(dva) trofeja budemo stajali a on muda bude jeo, jer je "dosao u Sarajevo da osvaja trofeje", a iz Zelje ga hladno izignorisao Amar iako je slobodan igrac bio. Takav je to tip da je njemu sad draze na kraju sezone ispred Zelje biti nego u inostranstvo otici. Mrzi nas jer ga nije niko nikad kontaktirao- 8-)
Lakat Jebić

#3727 Re: Sarajevski derbi

Post by Lakat Jebić »

ganjeta wrote:
Anti Anti Fa wrote:Said iskompleksiran Zeljom.A ja jebi ga mozda misli preko Zelje otici u evropski neki tim.Pa zemo zaradio vise para nego sto bi zaradio u zelji za 34 zivota i iskompleksiran.Puca vam kulturne klempe i tako vam i treba
:lol:

Sklon ja da daje golove Želji :oops:.
il nije sklon.... jbg otkako sam pogledao intervju sve mi se pobrkalo :D
Kemal Malovčić

#3728 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

tu sam ja, samo me falite :mrgreen:
ultima_palabra

#3729 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Anti Anti Fa wrote:Said iskompleksiran Zeljom.A ja jebi ga mozda misli preko Zelje otici u evropski neki tim.Pa zemo zaradio vise para nego sto bi zaradio u zelji za 34 zivota i iskompleksiran.Puca vam kulturne klempe i tako vam i treba
Taj agricola i kulturno ne ide u istu rečenicu nikako :mrgreen:

Očigledno je odlučio da pravi glam blam od derbija, i u tome ima vašu punu podršku... i u boksu je normalno da izazivač puno priča i provocira šampiona :D Najčešće popije dobre batine poslije toga, al hajd vidjećemo...
Kemal Malovčić

#3730 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

ja za saida imam SAMO RIJEČI FALE, a za vas ne znam :mrgreen:
JoeyTribbiani

#3731 Re: Sarajevski derbi

Post by JoeyTribbiani »

Lakat Jebić wrote:
ganjeta wrote:

Sklon ja da daje golove Želji :oops:.
il nije sklon.... jbg otkako sam pogledao intervju sve mi se pobrkalo :D

sklon je i fudbalu...skloniće se ako nas ne dobiju.

@ultima
primjer iz boksa :thumbup: i kraj priče
DON_eARL

#3732 Re: Sarajevski derbi

Post by DON_eARL »

lajk wrote:Jel bude karti za jug na Kosevu il se mora uze na Grbavici (cini mi se) ?
Bude, ima kontejner blizu južne tribine. Možeš kupiti i na Skenderiji, i u Ferhadiji. :)
lajk

#3733 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

DON_eARL wrote:
lajk wrote:Jel bude karti za jug na Kosevu il se mora uze na Grbavici (cini mi se) ?
Bude, ima kontejner blizu južne tribine. Možeš kupiti i na Skenderiji, i u Ferhadiji. :)
Hvala :-D
Brat

#3734 Re: Sarajevski derbi

Post by Brat »

zlo87 wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma lik me nervira, jarane niko od igraca ni sa jedne ni sa druge strane ne prica toliko o derbiju i ne pali atmosferu (iako na obje strane ima likova koji imaju u nogama derbija 5 puta vise od Saida!) a on se nesto nasao qrcit, drugi mu derbi u zivotu...daje to sta ja znam Torlak reko pa hajde, ali ovaj...Ali Torlak je normala momak, ne treba mu ovakva lozionica.
Pa "prcanje" sa obje strane je nešto što se treba vratiti derbiju, i od navijača i od igrača. Što bi te nerviralo??? :roll: Eto pogledaj u ostalim ligama, imaš slične situacije gdje igrači "podgrijavaju" atmosferu. Nisi mi jasan al' fakat....Nema nikakve veze koliko ko ima odigranih derbija. :wink:

Druga je stvar što sa vaše strane svi šute, ne izjavljuju ništa. ;-)
Čut' će se naši u subotu, ne brini.
Lakat Jebić

#3735 Re: Sarajevski derbi

Post by Lakat Jebić »

Kemal Malovčić wrote:ja za saida imam SAMO RIJEČI FALE, a za vas ne znam :mrgreen:
to i tebe saša savjetovo i izvodio na pravi put :D
Iker C

#3736 Re: Sarajevski derbi

Post by Iker C »

Ovako će Said na kraju svoje karijere reći:"Nikad nisam prešao sa riječi na djela bio sam i ostao baraba sa sela." :D
Impavidus

#3737 Re: Sarajevski derbi

Post by Impavidus »

Said je sklon podj.ebavanju, on to nikad ne radi... :D :D
Dead Man Walking

#3738 Re: Sarajevski derbi

Post by Dead Man Walking »

Said je sklon urbanim izrazima, ne dade mu se da pocera ko Joge.

http://klix.com/player.php?v=15g4dgo&s=6
SarajevoBH

#3739 Re: Sarajevski derbi

Post by SarajevoBH »

BHF_Manijak wrote:Da, tacno, prije nekih 2-3 godine...

Ja opet kazem ima i kvalitetnijih zajebancija, recimo da je za njega Kemo Malovcic kralj zajebancije! Licno mu se uvijek ismijem, iako nekad izvali nesto na nas racun, ali mi to simpaticno zvuci. :mrgreen: :thumbup:

@Anti Anti fa, ne moze jedan nepismeni ljakse nikako pucati kulturne klempe. :? :shock: Kulturna ce njemu klempa biti na kraju godine kad mi sa jednim(dva) trofeja budemo stajali a on muda bude jeo, jer je "dosao u Sarajevo da osvaja trofeje", a iz Zelje ga hladno izignorisao Amar iako je slobodan igrac bio. Takav je to tip da je njemu sad draze na kraju sezone ispred Zelje biti nego u inostranstvo otici. Mrzi nas jer ga nije niko nikad kontaktirao- 8-)

Mozda ga i nije niko kontaktirao,ali sumnjam da ga niste htjeli imati nakon utakmice sa Levskim.Ali nebitno.

Manite se Saida vise.Said nije jedina stvar vezana za derbi.Moze se samo nagadjat hoce li ga dat ili nece,ako ga dadne,a uz to jos FKS pobijedi posrat ce im se usta maksimalno.

Mislim da ce biti nerijeseno,ali volio bi 2:0 i da jedan Said zabije da opravda ove svoje rijeci :D
JOHNNYJUVE

#3740 Re: Sarajevski derbi

Post by JOHNNYJUVE »

BHF_Manijak wrote:Da, tacno, prije nekih 2-3 godine...

haj poklopi se sviju ti :)
pa bolan jewsi ti svjestan da bi vi dali zebbu i jos dva igrača :D da imatte saida ?? jesi ti isao na zadnji derbi kad vas je covjek po terenu na oko bacao? il ga se mozda sjecas iz doba kad je sa slobodom igrao pa kad su vam igraci karijere zavrsavali poslije njegovih majstorija' :D e svasta na ovom forumu naci... i ona sehiceva zajebancija je dobra a ssaidova nije jel? toliko o zajebanciji... meni je tu sehic ispao veci seljak od saida, ne znati gdje je titova ulica :D kreno lola na koševo :run: :run:
a sa tim "trofejima" nastalim od 40 prekrasaja oko šesnesterca od kojeg jedan mora uci taman da sa realnom igrate ja bi se stidio ... a evropa svake godine vam ponudi odgovor kako ste istu titulu osvojili :dance: gol razzlika koju nemaju ni ekipe iz san marina .. i ostalih vukojebina
i fakat ne znam sto raspravljam sa ovakvim likovima , ova rijec "kompleks" otkako je usla u ozračje derbija mi je isti i zgadila, kompleks kad kazem je** zelju, kompleks ovo kompleks ono....

a nije kompleks kad stavis ulaz 20 maraka i das nekome komadić tribine i znas da je neuslovnno i znas da su rekli da nece doci ako im se ne bude dao prostorr kao i za prosli derbi... i sa namjerom sjebu taj isti derbi jer prethodna dva se culo navijanje sa samo jednog dijela stadiona... e ovo je bezobrazluk bio, a vi na kosevu dobijete komplet jug i pola zapada, a dobro znate da ni taj derbi kad nas nije bilo nista jeedva pola sjevera ispunili.... da ne kazem da redovno bojkotujete derbi zbog cijene ulaznica :D valjda veca cvaja od ljubavi prema klubu :dance:
Charuga
Globalni moderator

#3741 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Sad samo upozorenje a poslije ce ici i iskljucenje! Tema je Sarajevski derbi a ne evropske utakmice! Drzite se teme, ne morate svaku pokvariti ...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3742 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

Kone bacile derbi u drugi plan prica se samo o Saidu...u subotu svi na Kosevo igra Said :dance:
lajk

#3743 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

Vala Saide kad vas je prosla i pobjedila Zeta,dala vam dva gola sta bi vam tek radile Zanatlije iz opstinske visocke 8) Tu su oni negdje :run:

Dupla majstore ! :thumbup:
tcz

#3744 Re: Sarajevski derbi

Post by tcz »

Sarajevo je trenutno u padu forme, to me jedino brine ali mozda derbi bude prekratnica. :dance:

Mislim da ce derbi rjesiti neko iz drugog plana, neka to bude Ivan iz nepostojeceg faula sa 20m. :mrgreen:
ganjeta

#3745 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Hoće garant, on je sklon da zabija golove, pogotovo iz slobodnjaka :oops: .

Zna li se termin definitvno? Cijene ulaznica?
nosara

#3746 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

rashtiman wrote:Kone bacile derbi u drugi plan prica se samo o Saidu...u subotu svi na Kosevo igra Said :dance:
Mali pretjeruje... Ako ga neko malo nagazi, neka se ne pita "zasto?"... :evil:
Obuca9

#3747 Re: Sarajevski derbi

Post by Obuca9 »

LSD wrote:jbt 35 milja bilo na Zubandanu :shock: ....ima li gdje na YT onaj derbi kad je bilo 40 milja na koševu, 1-1 bilo, Vazda zabio gol, kad su manijaci ulijetali u teren :?
Meni je fascinantnija činjenica da je na tom derbiju (1:1) bilo bar za 4-5 hiljada ljudi više, nego na finalu plej ofa dva mjeseca kasnije, iako je važnost prve i druge utakmice neuporediva.

Mada su na to vjerovatno utjecali belaji sa prve utakmice...
north

#3748 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Krasno vrijeme se sprema, ako ovako bude da bog da bude 10 milja...

Mislim da se satnica treba promijeniti, noćna neće ići po ovakvom vremenu, subota 15h, nema druge...
Obuca9

#3749 Re: Sarajevski derbi

Post by Obuca9 »

Dead Man Walking wrote:Said je sklon urbanim izrazima, ne dade mu se da pocera ko Joge.

http://klix.com/player.php?v=15g4dgo&s=6
Said je Tito, Alija, Bog i Batina.

A sve ostalo je manje bitno :)
Charuga
Globalni moderator

#3750 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Post Reply