BHF_Manijak wrote:Da, tacno, prije nekih 2-3 godine...
Ja opet kazem ima i kvalitetnijih zajebancija, recimo da je za njega Kemo Malovcic kralj zajebancije! Licno mu se uvijek ismijem, iako nekad izvali nesto na nas racun, ali mi to simpaticno zvuci.
@Anti Anti fa, ne moze jedan nepismeni ljakse nikako pucati kulturne klempe.

Kulturna ce njemu klempa biti na kraju godine kad mi sa jednim(dva) trofeja budemo stajali a on muda bude jeo, jer je "dosao u Sarajevo da osvaja trofeje", a iz Zelje ga hladno izignorisao Amar iako je slobodan igrac bio. Takav je to tip da je njemu sad draze na kraju sezone ispred Zelje biti nego u inostranstvo otici. Mrzi nas jer ga nije niko nikad kontaktirao-

haj poklopi se sviju ti
pa bolan jewsi ti svjestan da bi vi dali zebbu i jos dva igrača

da imatte saida ?? jesi ti isao na zadnji derbi kad vas je covjek po terenu na oko bacao? il ga se mozda sjecas iz doba kad je sa slobodom igrao pa kad su vam igraci karijere zavrsavali poslije njegovih majstorija'

e svasta na ovom forumu naci... i ona sehiceva zajebancija je dobra a ssaidova nije jel? toliko o zajebanciji... meni je tu sehic ispao veci seljak od saida, ne znati gdje je titova ulica

kreno lola na koševo
a sa tim "trofejima" nastalim od 40 prekrasaja oko šesnesterca od kojeg jedan mora uci taman da sa realnom igrate ja bi se stidio ... a evropa svake godine vam ponudi odgovor kako ste istu titulu osvojili

gol razzlika koju nemaju ni ekipe iz san marina .. i ostalih vukojebina
i fakat ne znam sto raspravljam sa ovakvim likovima , ova rijec "kompleks" otkako je usla u ozračje derbija mi je isti i zgadila, kompleks kad kazem je** zelju, kompleks ovo kompleks ono....
a nije kompleks kad stavis ulaz 20 maraka i das nekome komadić tribine i znas da je neuslovnno i znas da su rekli da nece doci ako im se ne bude dao prostorr kao i za prosli derbi... i sa namjerom sjebu taj isti derbi jer prethodna dva se culo navijanje sa samo jednog dijela stadiona... e ovo je bezobrazluk bio, a vi na kosevu dobijete komplet jug i pola zapada, a dobro znate da ni taj derbi kad nas nije bilo nista jeedva pola sjevera ispunili.... da ne kazem da redovno bojkotujete derbi zbog cijene ulaznica

valjda veca cvaja od ljubavi prema klubu