Slazem se. Samo ne smije rizikovati zute ako nece ici na pobjedu. E, sad jel moguce proci neheban bez grublje igre, ne vjerujem....slusaj vamo wrote:Baraz mu je sigurno prioritet, ali isto tako sigurno se ne bi volio crveniti u Parizu...quasar wrote:Ma Pape ide u Pariz samo da odradi tekmu. Baraz mu je prioritet.
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- quasar
#3651 Re: Golman reprezentacije BiH
- Riddle
#3652 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja Kenu gotivim i uvijek jesam. Samo se vrati mjesec-dva nazad na ovom topiku. Sve je dokumentovano.Corola wrote:Nebi valjalo da je obrnuto.Neka Bege protiv Luxe,taj mec je vazniji.Jer ovjeravamo baraz
I jos nesto vi izgleda zaboravili da smo bas zahvajujuci Keni ostali neporazeni u Francuskoj.
Ali ogromna vecina se slaze da je Begovic bolji golman i da on treba biti jedinica. Posto ce u buducnosti stalno drzati tu poziciju, pozeljno je da sad bude konstantno na golu. Ipak se treba uigrati. Posebno zbog svega sto nam predstoji. Hasagic je vrlo dobro odradio svoj posao svih ovih godina, ali se treba upotrijebiti samo ako je Begovic iz nekog razloga odsutan. Smjena generacija. Tako je to.
- BHF_Manijak
#3653 Re: Golman reprezentacije BiH
A Hasagic mu povrijedjen doso, e moj Safete, nemoj samo opet pocet sa nekim svojim nepromisljenim potezima!

-
Corola
#3654 Re: Golman reprezentacije BiH
Dosao je i Abidal Blanku povrjedjen pa ce ovaj gledati da ga stavi i sa stakama.
Odvalice Keno glezanj od Asmira u slucaju potrebe,ipak su to reprezentativne kolege.
.
Sa trideset godina golmanu napraviti smjenu generacije,tu bi nam i Holandezi zavidili.
Odvalice Keno glezanj od Asmira u slucaju potrebe,ipak su to reprezentativne kolege.
Sa trideset godina golmanu napraviti smjenu generacije,tu bi nam i Holandezi zavidili.
Last edited by Corola on 04/10/2011 20:49, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#3655 Re: Golman reprezentacije BiH
Nek stave i Mravca na gol, samo da prodjemo i pobjedimo, no za mene licno bi bio Begovic prvi izbor, Keno nije zadnju ni za klub branio, ali opet, vidjet cemo...Corola wrote:Dosao je i Abidal Blanku povrjedjen pa ce ovaj gledati da ga stavi i sa stakama.
Odvalice Keno glezanj od Asmira u slucaju potrebe,ipak su to reprezentativne kolege..
- sinuhe
#3656 Re: Golman reprezentacije BiH
Cijelo vrijeme mislim da nam igraju neki igraci jer nemamo boljih a kada se pojavi bolji onda se povlace nepostojece stare zasluge.
- veljaca
#3657 Re: Golman reprezentacije BiH
Cuj ovoga sada .....sinuhe wrote:Cijelo vrijeme mislim da nam igraju neki igraci jer nemamo boljih a kada se pojavi bolji onda se povlace nepostojece stare zasluge.
Kome se to povlace nepostojece stare zasluge, imenom i prezimenom ako moze .... Hvala ....
- sinuhe
#3658 Re: Golman reprezentacije BiH
Kenan Hasagic, ili bilo ko drugi obzirom da uglavnom gubimo utakmice u 15 godina. Petnaest godina bez podviga.
Kad se pojavi bolji taj ima i da igra.
Kad se pojavi bolji taj ima i da igra.
- slusaj vamo
#3659 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja mislim da Kenu sto prije treba dobro kamenovat, nije fer samo ovako na forumu. Ako moze u onom Boratovom mankiniju, da mu se svi smijemo dok mu se kamenice odbijaju od glavu.
- sinuhe
#3660 Re: Golman reprezentacije BiH
Keno, Kenica. Eno ga i biser Guso hvali njegovo iskustvo. E moj sinko.
- veljaca
#3661 Re: Golman reprezentacije BiH
Ti kao da od jucer pratis fudbal - ali bez zezanja .....sinuhe wrote:Keno, Kenica. Eno ga i biser Guso hvali njegovo iskustvo. E moj sinko.
- sinuhe
#3662 Re: Golman reprezentacije BiH
Od 87 i prije Begovica zadnji cestiti golman u BiH je bio Ante Jakovljevic.veljaca wrote:Ti kao da od jucer pratis fudbal - ali bez zezanja .....sinuhe wrote:Keno, Kenica. Eno ga i biser Guso hvali njegovo iskustvo. E moj sinko.
- jeza u ledja
#3663 Re: Golman reprezentacije BiH
A Fahrudin Omerovic?sinuhe wrote:Od 87 i prije Begovica zadnji cestiti golman u BiH je bio Ante Jakovljevic.veljaca wrote:Ti kao da od jucer pratis fudbal - ali bez zezanja .....sinuhe wrote:Keno, Kenica. Eno ga i biser Guso hvali njegovo iskustvo. E moj sinko.
- sinuhe
#3664 Re: Golman reprezentacije BiH
A dobro, brzo sam prelistao BeHa ligase
Najbolju karijeru je imao Milorad Ratkovic, ali nisam ga pratio.
- slusaj vamo
#3665 Re: Golman reprezentacije BiH
Enver Maric je, srecom, postao maneken.
- veljaca
#3666 Re: Golman reprezentacije BiH
Asmir Begovic ce stajati na golu BiH u utakmici protiv Luksemburga, dok ce Kenan Hasagic braniti u Parizu. Potvrdio je to i Safet Susic, objasnivsi kako BiH ima dvojicu sjajnih golmana.
“Ne zelim reci ko je broj jedan, ali malo koja ekipa u Evropi ima takve slatke muke kao ja. Hasagic je odlican golman i jos bolji momak i toliko ga cijenim da on kod mene ima privilegiju da bira u kojoj ce utakmici braniti. Da je rekao kako je spreman za mec sa Luksemburgom, branio bi, ali svjestan je mu je potreban oporavak. Nekad mi je krivo kada vidim da ga neko kritiku je, jer ga jako postujem“, rijeci su Susica
Oslobodjenje 07.10.2011. godine
-----------------

“Ne zelim reci ko je broj jedan, ali malo koja ekipa u Evropi ima takve slatke muke kao ja. Hasagic je odlican golman i jos bolji momak i toliko ga cijenim da on kod mene ima privilegiju da bira u kojoj ce utakmici braniti. Da je rekao kako je spreman za mec sa Luksemburgom, branio bi, ali svjestan je mu je potreban oporavak. Nekad mi je krivo kada vidim da ga neko kritiku je, jer ga jako postujem“, rijeci su Susica
-----------------
- jazzer
#3667 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja bi ga zbog ovoga stavio na gol dokle god bude mogao stajati na nogama, bar do 56 godine.Corola wrote:Nebi valjalo da je obrnuto.Neka Bege protiv Luxe,taj mec je vazniji.Jer ovjeravamo baraz
I jos nesto vi izgleda zaboravili da smo bas zahvajujuci Keni ostali neporazeni u Francuskoj.
A onda bi mu dao mjesto selektora, predsjednika fudbalskog aveza, povjerio bi mu ministarstvo finansija,
primio ga za pocasnog clana ANU BiH i sta sve jos ne...
Heeehej, on je nas spasio u Francuskoj, ne smijemo mu to zaboraviti, moramo mu se nekako oduziti
-
Corola
#3668 Re: Golman reprezentacije BiH
Tako je...... ma koliko ti pokusavao da budes.......jazzer wrote:Ja bi ga zbog ovoga stavio na gol dokle god bude mogao stajati na nogama, bar do 56 godine.Corola wrote:Nebi valjalo da je obrnuto.Neka Bege protiv Luxe,taj mec je vazniji.Jer ovjeravamo baraz
A onda bi mu dao mjesto selektora, predsjednika fudbalskog aveza, povjerio bi mu ministarstvo finansija,
primio ga za pocasnog clana ANU BiH i sta sve jos ne...
Heeehej, on je nas spasio u Francuskoj, ne smijemo mu to zaboraviti, moramo mu se nekako oduziti
- shalla
#3669 Re: Golman reprezentacije BiH
E moj Pape, poserem ti se u diplomu, eto 
- Jeff Bingham
#3670 Re: Golman reprezentacije BiH
vala basshalla wrote:E moj Pape, poserem ti se u diplomu, eto
-
north
#3671 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne znam šta je ovdje za pohvalu, ja bi prvi ko pitar kao nešto trebao braniti Papeta, i još uvijem želim da mu svu sreću da uspije, ali šta je u ovom tekstu dobro???? Da golman koji je povrijeđen, koji baš i ne brani u kontinuitetu MOŽE DA BIRA u kojoj će utakmici braniti, naspram drugog golman koji je konstantan u engleskom premiershipu, i to sve uoči odlučujuće dvije utakmice do kraja kvalifikacija????veljaca wrote:Asmir Begovic ce stajati na golu BiH u utakmici protiv Luksemburga, dok ce Kenan Hasagic braniti u Parizu. Potvrdio je to i Safet Susic, objasnivsi kako BiH ima dvojicu sjajnih golmana.
-----------------
Može li neko od statističara izvući podatak da li se ikad u istoriji fudbala i u jednoj ozbiljnoj ekipi ovako nešto desilo i izjavljivalo?
Nadam se samo da se Pape malo zajebaje sa novinarima, mada ne vidim svrhu u tome, ali ova izjava ako je ozbiljna je malo je reći kritična....
Begovića smo opravdano iskritikovali zbog nekih ranijih nepromišljenih izjava, ali evo sad je tu, čovjek se redovno pojavljuje i šta on treba da misli, kad mu od volje Hasagića zavisi hoće li ili neće braniti, a ne od onog najvažnijeg ko je u ovom trenutku bolji?
- shalla
#3672 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja ovo pisah prije godinu dana kad smo svi kolektivno jebavali Asmiru sve redom pa su me svi osuđivali kao "njegovo je da se odaziva, eno i Reina sjedi na klupi blabla"...north wrote:Ne znam šta je ovdje za pohvalu, ja bi prvi ko pitar kao nešto trebao braniti Papeta, i još uvijem želim da mu svu sreću da uspije, ali šta je u ovom tekstu dobro???? Da golman koji je povrijeđen, koji baš i ne brani u kontinuitetu MOŽE DA BIRA u kojoj će utakmici braniti, naspram drugog golman koji je konstantan u engleskom premiershipu, i to sve uoči odlučujuće dvije utakmice do kraja kvalifikacija????veljaca wrote:Asmir Begovic ce stajati na golu BiH u utakmici protiv Luksemburga, dok ce Kenan Hasagic braniti u Parizu. Potvrdio je to i Safet Susic, objasnivsi kako BiH ima dvojicu sjajnih golmana.
-----------------
Može li neko od statističara izvući podatak da li se ikad u istoriji fudbala i u jednoj ozbiljnoj ekipi ovako nešto desilo i izjavljivalo?
Nadam se samo da se Pape malo zajebaje sa novinarima, mada ne vidim svrhu u tome, ali ova izjava ako je ozbiljna je malo je reći kritična....
Begovića smo opravdano iskritikovali zbog nekih ranijih nepromišljenih izjava, ali evo sad je tu, čovjek se redovno pojavljuje i šta on treba da misli, kad mu od volje Hasagića zavisi hoće li ili neće braniti, a ne od onog najvažnijeg ko je u ovom trenutku bolji?
Ja bih prvi (a nedam nikome reći da voli Bosnu više od mene) radije proveo 7 dana sa ženom i malim djetetom neg' presjedao na 19 letova, došao u Bosnu da bi me neko jebavao u zdrav mozak i pritom mi govorio da slabiji golman ima pravo da bira koju tekmu hoće da brani...
Jbg, i ja ću u ponedjeljak pitati šefa mogu li birati koje dane u sedmici ću raditi, ipak sam ja duže od mnogih ovdje, valjda sam zadužio firmu
- jeza u ledja
#3673 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne znam na osnovu cega ste zakljucili da Hasagic BIRA na kojoj ce utakmici braniti i da li ce uopste braniti, te na osnovu cega ste zakljucili da ce on kao povrijedjen braniti, kad je fino receno da ce braniti u Parizu SAMO ako je spreman??
Jest da je meni samo spominjanje Hasagica u kontekstu Pariza suludo, al eto...
- shalla
#3674 Re: Golman reprezentacije BiH
Jel se zajebaješ?jeza u ledja wrote:Ne znam na osnovu cega ste zakljucili da Hasagic BIRA na kojoj ce utakmici braniti i da li ce uopste braniti, te na osnovu cega ste zakljucili da ce on kao povrijedjen braniti, kad je fino receno da ce braniti u Parizu SAMO ako je spreman??
toliko ga cijenim da on kod mene ima privilegiju da bira u kojoj ce utakmici braniti. Da je rekao kako je spreman za mec sa Luksemburgom, branio bi
- jazzer
#3675 Re: Golman reprezentacije BiH
Papetu se niko ne mora mijesati u posao niti ga sabotirati..ne mora mu niko rusiti atmosferu uveljaca wrote:Asmir Begovic ce stajati na golu BiH u utakmici protiv Luksemburga, dok ce Kenan Hasagic braniti u Parizu. Potvrdio je to i Safet Susic, objasnivsi kako BiH ima dvojicu sjajnih golmana.
-----------------
u ekipi...on to vrlo uspjesno radi sam sebi