ne mozes od islamofoba ocekivati objektivnost... da su izraelska ili ukrajinska ihhh vidio bi zaokreta u pisanju
ti si samo ostrascen jbg...
Smijem ja reci. Kad, gdje, kome?sumirprimus wrote: ↑27/10/2023 21:25Teske rijeci, smijes ovo i javno reci, bez zastite anonimnosti?Gusar-from-Riga wrote: ↑27/10/2023 21:23Izrael ce biti zbrisan sa lica zemlje prije ili kasnije. Cim Ameri okrenu ledja od njih kao sto ce od Ukraine, lakaposkoronikako wrote: ↑27/10/2023 21:21 I veca i snaznija carstva su propadala zbog ugnjetavanja slabijih, tako da ni izrael nece moci dovijeka da terorise civile. Za nas je bitno da smo na strani ugnjetavanih, obespravljenih i ubijanih, a vrijeme ce svoje uraditi.![]()
Ma zna svako.palermo wrote: ↑27/10/2023 23:34Ma kakva ilegalna naselja ???...ko zna za to, osim onih koji su duboko u temi....
I cuj ne koristi se argument...pa na ovom forumu se koristio, na ovoj yemi, a bogami i prije 7.oktobra se koristio...
Vidio me na skupu podrske palestini? Nikad.Tyke wrote: ↑27/10/2023 23:37Smijem ja reci. Kad, gdje, kome?sumirprimus wrote: ↑27/10/2023 21:25Teske rijeci, smijes ovo i javno reci, bez zastite anonimnosti?Gusar-from-Riga wrote: ↑27/10/2023 21:23 Izrael ce biti zbrisan sa lica zemlje prije ili kasnije. Cim Ameri okrenu ledja od njih kao sto ce od Ukraine, lakapo![]()
Tebe smo vidili javno na skupu podrske Palestini, nista busanje, kontrapodrska, demokratska Tuzla, carsija. Valja pokazati pokazati stavove pred ljudima koje poznajes?![]()
Ukrajina je kaparisana od strane SAD, to i ptice na granama znaju, eto tu uskoro americkih baza, a Bogumi i na naplatu ce doci velike kokicine municije i opreme jer nije sve donacija. Znas i sam.
Izrael ipak ima malo bolju protekciju Amerike zbog tolikih jevreja tamo kao i pozicija, ugleda, levela u masonskim lozama. Ali siguran budi da nece vjecno trajati ova teroristicka drzava.
Pa ilegalna naselja se , koliko vidim, sasvim, uspjesno dizu, nema galame oko toga, ni sam Abaz ne galami....prema tome ne vidim ja tu nikakvu uspjesnost....sehohari wrote: ↑27/10/2023 23:38Ma zna svako.
Pusti te priče na forumu, isti su pokušavali furati priču kako je sretno onih par iz Gaze što rade u Izraelu. Svačim se služili.
Ja pričam o onom što se stvarno uspješno plasira u eter.
Pa galami, ali ti je to isto kao kada 3-godišnje dijete zaplače u nekoj ćoši.palermo wrote: ↑27/10/2023 23:43Pa ilegalna naselja se , koliko vidim, sasvim, uspjesno dizu, nema galame oko toga, ni sam Abaz ne galami....prema tome ne vidim ja tu nikakvu uspjesnost....
Ovo što si napisao je monstruoznoelcaliente wrote: ↑27/10/2023 23:43 Moram priznati da se pomalo nestrpljiv sto se tice kopnene ofanzive.
Interesuju me takticka rjesenja i jednih i drugih, kako su se pripremili, kakvom snagom rapolazu.
Imali su dovoljno vremena za pripreme i jedni i drugi.
Mislim da je ovo prva velika konfrontacija DIFa u naseljenom podruciju.
Mislim da ce ici sa robitima, gasom i dimom protiv tunela.
Rusiti ce jakim ekplozivom tunele kako bi sto vise djelova bilo izvan funkcije. Pokazivali su robot vozila koja idu nevjerovatnom brzinom kroz tunel i nose punjeka eksploziva sa sobom. Biti ce zanimljiv odgovor hamasa, mislom da ce izaci iz tunela i popeti se na vise spratove.
da. nekad ni ne znas koja je masa VIP-ova u njihovom kutu dok velike face u americi ne kazu nesto tipa....moji roditelji ili nana ili dedo su prezivjeli holokaust...svako je na neki nacin povezan, plus lobiji naravno. amerika ce se prije raspasti nego izrael ostati bez njihove podrske.sumirprimus wrote: ↑27/10/2023 23:45Ne kontaju to oni, nece nikad ni skontat, u doba kad je u svetu zemlju otislo 20k kevreja u ameriku je otislo 2 miliona. Izraelci su amerikanci vecinom.
O ovome govorimHelaS wrote: ↑27/10/2023 23:46Ovo što si napisao je monstruoznoelcaliente wrote: ↑27/10/2023 23:43 Moram priznati da se pomalo nestrpljiv sto se tice kopnene ofanzive.
Interesuju me takticka rjesenja i jednih i drugih, kako su se pripremili, kakvom snagom rapolazu.
Rusiti ce jakim ekplozivom tunele kako bi sto vise djelova bilo izvan funkcije. Pokazivali su robot vozila koja idu nevjerovatnom brzinom kroz tunel i nose punjeka eksploziva sa sobom. Biti ce zanimljiv odgovor hamasa, mislom da ce izaci iz tunela i popeti se na vise spratove.Nevjerovatno kako možeš posmatrati i priželjkivati ovakvu situaciju
![]()
pa problem je onda u Abazu..kliki oko njega, i onima koji ga biraju....mislim, nemaju moc, diplomatska pozicija i slobodnom padu...pa koji qrc su tu uopste...
Zasto? To je neinovno da ce se desiti.HelaS wrote: ↑27/10/2023 23:46Ovo što si napisao je monstruoznoelcaliente wrote: ↑27/10/2023 23:43 Moram priznati da se pomalo nestrpljiv sto se tice kopnene ofanzive.
Rusiti ce jakim ekplozivom tunele kako bi sto vise djelova bilo izvan funkcije. Pokazivali su robot vozila koja idu nevjerovatnom brzinom kroz tunel i nose punjeka eksploziva sa sobom. Biti ce zanimljiv odgovor hamasa, mislom da ce izaci iz tunela i popeti se na vise spratove.Nevjerovatno kako možeš posmatrati i priželjkivati ovakvu situaciju
![]()