Ne moraš preformulirati nego samo iskreno odgovoriti. Očito ne mozeš prevaliti istinu preko usta.costacurta wrote: ↑16/12/2020 08:521. Da preformulišemo pitanje, koliko je bosanskohercegovačkih katolika dragovoljno napustilo a koliko ih je doista protjerano i protiv svoje bolje otišlo sa teritorija tzv Armije BiH? Evo ja sam sa područja TK, pa ti mogu reći iz prve ruke ali kako "Hrvati" žive samo u Z. Hercegovini ovi podaci ti i neće biti interasantni.Twigi wrote: ↑16/12/2020 08:33
A sto se UZP tiče,samo mi na ova dva pitanja odgovori- Koliko se Hrvata vratilo nakon rata na područje pod kontrolom tkz armije bih a koliko muslimana na područje koje je kontrolirao HVO? -Koliko je bilo ubojstava na povratnike muslimane na hrvatskim područjima a koliko na hravt na vasim podrucjima (kao npr.obitelj Andelic,Policajac u Travniku,selo Dolac...)? Mislim da pitanje nije komplicirano i da ces iskreno odgovoriti.
2.Ta ubistva su procesuirana, imaju svoje sudske epiloge. Nema veze sa kolektivnom odgovornošću kao npr težina koju ima presuda za UZP i zločine koje su se dešavali na tetitoriji pod kontrolom HZHB i ljudi koji su bili tj obnašali odgovorne funkcije a i dan danas ili su i najvišim instancama vlasti u BiH ili pretenduju da budu, npr Ćirilo upravnik Sokola.
Brajković Mijo direktor Aluminija nije dozvoljavao zaposlenje neHrvatima tj nebosanskohercegovačkim katolicima u tu firmu, znam iz iskustva jer onomad aplicirah više puta bezuspješno.
Da ti kaem iskreno,
Ebe mi se za vas, halalit vam neću tuzlanski konvoj spasa i sve one gladne noći i zimu 93. godine koju provedoh u mraku zahvaljujući VAMA ugroženim nosiocima europskih vrijednosti.
Od tih ubojstava jedino je osudjen ubojica Obitelji Andjelic,ostalo je "nerasvjetljeno" ili su se Hrvati sami pobili...
A misliš u Tuzli da su dobrovoljno otišli i na one pripadnike HVO iz brigade Zrinski kojima je tkz abih dala ultimatum da skinu HVO oznake i prikljuce se njima ili...