Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
AhmetShabo

#3626 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by AhmetShabo »

KatarinaKosaca wrote:Svi vi koji ste mu dali glas, stavili ste Dzaferovica u fotelju. Pa, sjetite se ponekad kad tipkate o "glupom narodu"
dobro je vise i tebe
Smanji malo taj ateisticko komunisticki dozivvljaj ba
Jugoslavija je groblje, SDP treba na isto mjesto ka pomenuta.
General War

#3627 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Banksy wrote:
General War wrote: Ja ja...zumiraj Bicakcica, a smanji Jovu i Beslagica da lafina bude upectljivija...ti se pogubila ko abdest. :-)
Kojeg Bešlagića?
Selima...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3628 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KatarinaKosaca »

mrjasmin wrote:
KatarinaKosaca wrote:Svi vi koji ste mu dali glas, stavili ste Dzaferovica u fotelju. Pa, sjetite se ponekad kad tipkate o "glupom narodu"

Nije tacno. Vi koji ste dali glas nesposobnom budzetliji Becirevicu glas, vi ste ti koji ste stavili Dzferovica u fotelju.
Nisam glasala Becirevica, niti ga volim. Ali sam glasala onig za kog mislim da ima sansi uci i pokazalo se tacno. Shvatite vise da nisu cestitke, zelje, pozdravi, nego umijece moguceg. A Amer je bio nemoguce. Bacen glas. I sto god o Rumenku mislila bolje od Dzaferovica.
Banksy

#3629 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Banksy »

Izmisle Komšića, razbiju ljevi blok, izmisle Hadžikadića, pokradu desetine hiljada, realno, SDA je jedini ozbiljan politički igrač u Federaciji.
Banksy

#3630 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Banksy »

General War wrote:
Banksy wrote:
General War wrote: Ja ja...zumiraj Bicakcica, a smanji Jovu i Beslagica da lafina bude upectljivija...ti se pogubila ko abdest. :-)
Kojeg Bešlagića?
Selima...
Gdje vidiš Selima?
Fudo387

#3631 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:Izmisle Komšića, razbiju ljevi blok, izmisle Hadžikadića, pokradu desetine hiljada, realno, SDA je jedini ozbiljan politički igrač u Federaciji.
Konacno. :D
General War

#3632 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Hajvan wrote:
svima nama koji smo tako potrosili glas je apsolutno svejedno da li je pobjedio krezo Dzefik Shaferovich ili deathbabyface Benis Dechirevich- isto govno, drugaciji pakirung…
To nikako da dopre do njihovih pametnih glavica...a barem sam i ja najavljivao sta ih ceka...
KatarinaKosaca

#3633 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KatarinaKosaca »

AhmetShabo wrote:
dobro je vise i tebe
Smanji malo taj ateisticko komunisticki dozivvljaj ba
Jugoslavija je groblje, SDP treba na isto mjesto ka pomenuta.
niti sam komunista ni yugoslovenka. Ali, ok svasta sam na forumu bila, pa mogu i to...A najmanje sam SDP :D . Ja sam jedina pisala protiv SDP nekad 2008 na forumu kad je ovo bio njohov bilten. Prije zakljucaka razmisli i ne prosupaj se kvalifikacijama
AmiĐa_Idriz

#3634 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by AmiĐa_Idriz »

Da nisam glasao za Mirsu glasao bi...za Jerka, deal with it :mrgreen:
KatarinaKosaca

#3635 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KatarinaKosaca »

Fudo387 wrote:
Banksy wrote:Izmisle Komšića, razbiju ljevi blok, izmisle Hadžikadića, pokradu desetine hiljada, realno, SDA je jedini ozbiljan politički igrač u Federaciji.
U sridu! Vrlo ozbiljna politicka stranka koju FGR potcijenjuju.
mousstapha

#3636 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by mousstapha »

E jbg sad. Fol kao ko je glaso za Hadzikadica stavio je Dzaferovica u predsjednistvo, a ko je glasao za Komsica je vec druga prica. To se ne broji kao. :lol:
neon-x

#3637 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

Realno SDA je izmislio Becirovica samo da ljevica ne bi imala kvalitetnog kandidata. Jos izmisle A-SDA da ga podrzi.
Dosadno mii

#3638 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dosadno mii »

neon-x wrote:Realno SDA je izmislio Becirovica samo da ljevica ne bi imala kvalitetnog kandidata. Jos izmisle A-SDA da ga podrzi.
:bih: :bih:
Dosadno mii

#3639 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dosadno mii »

KatarinaKosaca wrote:
mrjasmin wrote:

Nije tacno. Vi koji ste dali glas nesposobnom budzetliji Becirevicu glas, vi ste ti koji ste stavili Dzferovica u fotelju.
Nisam glasala Becirevica, niti ga volim. Ali sam glasala onig za kog mislim da ima sansi uci i pokazalo se tacno. Shvatite vise da nisu cestitke, zelje, pozdravi, nego umijece moguceg. A Amer je bio nemoguce. Bacen glas. I sto god o Rumenku mislila bolje od Dzaferovica.
ti ne voliš rumenog, a mi koji isto mislimo da nije kvalitetan kandidat smo trebali glasati za njega da ne prođe šefko
ti kao smiješ da glasaš za svog kandidata, a mi smo glupi
:bih:
Banksy

#3640 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Banksy »

General War wrote:
Banksy wrote:
Kojeg Bešlagića?
Selima...
Gdje vidiš Selima?
Smrcak15

#3641 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Da li neko zna kada se broje glasovi iz dijaspore?
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#3642 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Challenger_ »

mousstapha wrote:E jbg sad. Fol kao ko je glaso za Hadzikadica stavio je Dzaferovica u predsjednistvo, a ko je glasao za Komsica je vec druga prica. To se ne broji kao. :lol:
Pa broji. Sa ta dva lika, dva realno ublehaša, potopili političku konkurenciju i Hrvate.

Ili barem tako misle.
Last edited by Challenger_ on 08/10/2018 16:38, edited 1 time in total.
kmirsad

#3643 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by kmirsad »

Fudo387 wrote:
Da... konačno... nema Čovića razbijača Bih...
Još da se onaj Govedarica kako postavi kao Dodikova baza, kao Predsjednik RS ili još bolje kao parlamentarna večina u RS-u......onda bih se radovao Miletovom izboru...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by kmirsad on 08/10/2018 16:39, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#3644 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KatarinaKosaca »

Dosadno mii wrote:
ti ne voliš rumenog, a mi koji isto mislimo da nije kvalitetan kandidat smo trebali glasati za njega da ne prođe šefko
ti kao smiješ da glasaš za svog kandidata, a mi smo glupi
:bih:
NEMA LJUBAVI! hajde da nacrtam pa obojim. Komsic je sve sto je o njemu pisalo na forumu. Vjeciti pripiti budzet korisnik sa rezultatom 0, koji je do max iskoristio ljiljan i optocio ga dijamantima. Bolje od Covica ipak koji crta treci i zeli palestinizaciju bosnjaka? Da. Zato glas. Rumenko je vjeciti budzetlija bez ideja? Jeste. Bolje od Dzaferovica jer je nesto inteligentniji, obrazovaniji, urbaniji i vise gradjanski orjentiran? Da. Nema ljubavi.
Challenger_

#3645 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Challenger_ »

kmirsad wrote:Da... konačno... nema Čovića razbijača Bih...
Još da se onaj Govedarica kako postavi kao Dodikova baza, kao Predsjednik RS ili još bolje kao parlamentarna večina u RS-u......onda bih se radovao Miletovom izboru...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Pogledaj stanje na stranici CIK-a. U RS-u potop opozicije i njihovih kandidata. Ne samo to. Dodik i stranka su daleko brojniji i jači i od SDA. Danas, najjača stranka u BiH.
Dasi

#3646 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dasi »

KatarinaKosaca wrote:Nisam glasala Becirevica, niti ga volim. Ali sam glasala onig za kog mislim da ima sansi uci i pokazalo se tacno. Shvatite vise da nisu cestitke, zelje, pozdravi, nego umijece moguceg. A Amer je bio nemoguce. Bacen glas. I sto god o Rumenku mislila bolje od Dzaferovica.
Cekaj, ti si glasala za Komsica a nama govoris da smo trebali za Becirovica?! Ko je ovde lud?
Da niste glasali za Komsica (SDA isprdak) ne bi ste stavili Dzaferovica u fotelju.
Challenger_

#3647 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Challenger_ »

Sam Dodik dobio glasova kao Bećirović i Džaferović zajedno.
Dasi

#3648 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dasi »

KatarinaKosaca

#3649 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KatarinaKosaca »

Dasi wrote:
KatarinaKosaca wrote:Nije tacno. Vi koji ste dali glas nesposobnom budzetliji Becirevicu glas, vi ste ti koji ste stavili Dzferovica u fotelju.
Cekaj, ti si glasala za Komsica a nama govoris da smo trebali za Becirovica?! Ko je ovde lud?
Da niste glasali za Komsica (SDA isprdak) ne bi ste stavili Dzaferovica u fotelju.[/quote] ja nisam bacila glas, vi jeste. Ja nisam instalirala covic u fotelju vi jeste dzaferovica. Ja nisam glasala zeniku iako bi to bio moj izbor jer je zena znajuci da nema sansi i time prostrla cilim covicu. Vi ste glasali bisnjaka za kijeg ste znali da nema sanse, i da, ako ste imalo razmisljali, glasaci sda biraju svoje. A pretpostavljam da niste htjeli sda. Sta on ima sad od vasih glasova? Dzaferovic da
sinuhe

#3650 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sinuhe »

Dvadeset godina nisu imali kandidata za bosnjackog clana predsjednistva, SDA im isto tolikko godina placa najam neke zgrade. :arrow: Hadzikadic SDA igrac :D
Locked