Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KatarinaKosaca wrote:Svi vi koji ste mu dali glas, stavili ste Dzaferovica u fotelju. Pa, sjetite se ponekad kad tipkate o "glupom narodu"
Nije tacno. Vi koji ste dali glas nesposobnom budzetliji Becirevicu glas, vi ste ti koji ste stavili Dzferovica u fotelju.
Nisam glasala Becirevica, niti ga volim. Ali sam glasala onig za kog mislim da ima sansi uci i pokazalo se tacno. Shvatite vise da nisu cestitke, zelje, pozdravi, nego umijece moguceg. A Amer je bio nemoguce. Bacen glas. I sto god o Rumenku mislila bolje od Dzaferovica.
Banksy wrote:Izmisle Komšića, razbiju ljevi blok, izmisle Hadžikadića, pokradu desetine hiljada, realno, SDA je jedini ozbiljan politički igrač u Federaciji.
KatarinaKosaca wrote:Svi vi koji ste mu dali glas, stavili ste Dzaferovica u fotelju. Pa, sjetite se ponekad kad tipkate o "glupom narodu"
svima nama koji smo tako potrosili glas je apsolutno svejedno da li je pobjedio krezo Dzefik Shaferovich ili deathbabyface Benis Dechirevich- isto govno, drugaciji pakirung…
To nikako da dopre do njihovih pametnih glavica...a barem sam i ja najavljivao sta ih ceka...
dobro je vise i tebe
Smanji malo taj ateisticko komunisticki dozivvljaj ba
Jugoslavija je groblje, SDP treba na isto mjesto ka pomenuta.
niti sam komunista ni yugoslovenka. Ali, ok svasta sam na forumu bila, pa mogu i to...A najmanje sam SDP . Ja sam jedina pisala protiv SDP nekad 2008 na forumu kad je ovo bio njohov bilten. Prije zakljucaka razmisli i ne prosupaj se kvalifikacijama
Banksy wrote:Izmisle Komšića, razbiju ljevi blok, izmisle Hadžikadića, pokradu desetine hiljada, realno, SDA je jedini ozbiljan politički igrač u Federaciji.
Konacno.
U sridu! Vrlo ozbiljna politicka stranka koju FGR potcijenjuju.
E jbg sad. Fol kao ko je glaso za Hadzikadica stavio je Dzaferovica u predsjednistvo, a ko je glasao za Komsica je vec druga prica. To se ne broji kao.
Nije tacno. Vi koji ste dali glas nesposobnom budzetliji Becirevicu glas, vi ste ti koji ste stavili Dzferovica u fotelju.
Nisam glasala Becirevica, niti ga volim. Ali sam glasala onig za kog mislim da ima sansi uci i pokazalo se tacno. Shvatite vise da nisu cestitke, zelje, pozdravi, nego umijece moguceg. A Amer je bio nemoguce. Bacen glas. I sto god o Rumenku mislila bolje od Dzaferovica.
ti ne voliš rumenog, a mi koji isto mislimo da nije kvalitetan kandidat smo trebali glasati za njega da ne prođe šefko
ti kao smiješ da glasaš za svog kandidata, a mi smo glupi
mousstapha wrote:E jbg sad. Fol kao ko je glaso za Hadzikadica stavio je Dzaferovica u predsjednistvo, a ko je glasao za Komsica je vec druga prica. To se ne broji kao.
Pa broji. Sa ta dva lika, dva realno ublehaša, potopili političku konkurenciju i Hrvate.
Ili barem tako misle.
Last edited by Challenger_ on 08/10/2018 16:38, edited 1 time in total.
Konacno.
Da... konačno... nema Čovića razbijača Bih...
Još da se onaj Govedarica kako postavi kao Dodikova baza, kao Predsjednik RS ili još bolje kao parlamentarna večina u RS-u......onda bih se radovao Miletovom izboru...
Last edited by kmirsad on 08/10/2018 16:39, edited 1 time in total.
Dosadno mii wrote:
ti ne voliš rumenog, a mi koji isto mislimo da nije kvalitetan kandidat smo trebali glasati za njega da ne prođe šefko
ti kao smiješ da glasaš za svog kandidata, a mi smo glupi
NEMA LJUBAVI! hajde da nacrtam pa obojim. Komsic je sve sto je o njemu pisalo na forumu. Vjeciti pripiti budzet korisnik sa rezultatom 0, koji je do max iskoristio ljiljan i optocio ga dijamantima. Bolje od Covica ipak koji crta treci i zeli palestinizaciju bosnjaka? Da. Zato glas. Rumenko je vjeciti budzetlija bez ideja? Jeste. Bolje od Dzaferovica jer je nesto inteligentniji, obrazovaniji, urbaniji i vise gradjanski orjentiran? Da. Nema ljubavi.
kmirsad wrote:Da... konačno... nema Čovića razbijača Bih...
Još da se onaj Govedarica kako postavi kao Dodikova baza, kao Predsjednik RS ili još bolje kao parlamentarna večina u RS-u......onda bih se radovao Miletovom izboru...
Pogledaj stanje na stranici CIK-a. U RS-u potop opozicije i njihovih kandidata. Ne samo to. Dodik i stranka su daleko brojniji i jači i od SDA. Danas, najjača stranka u BiH.
KatarinaKosaca wrote:Nisam glasala Becirevica, niti ga volim. Ali sam glasala onig za kog mislim da ima sansi uci i pokazalo se tacno. Shvatite vise da nisu cestitke, zelje, pozdravi, nego umijece moguceg. A Amer je bio nemoguce. Bacen glas. I sto god o Rumenku mislila bolje od Dzaferovica.
Cekaj, ti si glasala za Komsica a nama govoris da smo trebali za Becirovica?! Ko je ovde lud?
Da niste glasali za Komsica (SDA isprdak) ne bi ste stavili Dzaferovica u fotelju.
KatarinaKosaca wrote:Nije tacno. Vi koji ste dali glas nesposobnom budzetliji Becirevicu glas, vi ste ti koji ste stavili Dzferovica u fotelju.
Cekaj, ti si glasala za Komsica a nama govoris da smo trebali za Becirovica?! Ko je ovde lud?
Da niste glasali za Komsica (SDA isprdak) ne bi ste stavili Dzaferovica u fotelju.[/quote] ja nisam bacila glas, vi jeste. Ja nisam instalirala covic u fotelju vi jeste dzaferovica. Ja nisam glasala zeniku iako bi to bio moj izbor jer je zena znajuci da nema sansi i time prostrla cilim covicu. Vi ste glasali bisnjaka za kijeg ste znali da nema sanse, i da, ako ste imalo razmisljali, glasaci sda biraju svoje. A pretpostavljam da niste htjeli sda. Sta on ima sad od vasih glasova? Dzaferovic da