Uh sad kad te prijavi kompleksas moderaciji.and wrote:glupi forumaš mu se nađe smijati što sjedi na klupi za 4 miliona eura godišnje.leškarenje wrote:Vise sam ja uradio na svom poslu nego sto ce Edin ikadsta cemo sad ....jebem te logiko,asli dokle se srozo da ga se poredi sa forumasima
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#36001 Re: Edin Džeko
- and
#36002 Re: Edin Džeko
na sve mislim.inače ljudi ismijavaju ljude koju su baš uspjeli u životu.nije ni čudo što nemamo za hljeba i što smo u situaciji kakvoj jesmo.Point. wrote:Uh sad kad te prijavi kompleksas moderaciji.and wrote:glupi forumaš mu se nađe smijati što sjedi na klupi za 4 miliona eura godišnje.leškarenje wrote:Vise sam ja uradio na svom poslu nego sto ce Edin ikadsta cemo sad ....jebem te logiko,asli dokle se srozo da ga se poredi sa forumasima
-
Banja Luka
#36003 Re: Edin Džeko
Ne ide mu u zadnje vrijeme, to je jasno, ali ne mogu ga ja zbog toga osudjivati, a meni nije islo nikad u zivotu, bar kad je fudbal u pitanju... Lako se praviti pametan, ali sta si ti to, hajvanu, postigao? Jesi li ulozio pare u njega pa te zajebo? Je li ti curu povalio kad se tako veselis njegovom neuspjehu? Pa i ako mu ne ide, njegov problem...
- semsasuljakovic
#36004 Re: Edin Džeko
Ne veselim se, samo iznosim činjenicu da je klocko. Ko kad kažem da je mlijeko bijelo. Ne možeš reć što se veseliš što je mlijeko bijelo?Banja Luka wrote:Ne ide mu u zadnje vrijeme, to je jasno, ali ne mogu ga ja zbog toga osudjivati, a meni nije islo nikad u zivotu, bar kad je fudbal u pitanju... Lako se praviti pametan, ali sta si ti to, hajvanu, postigao? Jesi li ulozio pare u njega pa te zajebo? Je li ti curu povalio kad se tako veselis njegovom neuspjehu? Pa i ako mu ne ide, njegov problem...
-
L u c i f e r
#36005 Re: Edin Džeko
Edin Dzeko net worth: Edin Dzeko is a Bosnian soccer player who has a net worth of $23 million
http://www.celebritynetworth.com/riches ... net-worth/

http://www.celebritynetworth.com/riches ... net-worth/
- semsasuljakovic
#36006 Re: Edin Džeko
Istopiće se te, umjesto u biznis da ulaže on ulaže u Amru.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#36008 Re: Edin Džeko
Kupio ocu firmu, nekoliko poslovnih prostora, odazove se svakoj humanitarnoj akciji, ulaže u nekretnine i ti se nađeš da ga ismijavaš i da mu sugerišeš u šta i gdje da pare ulaže.semsasuljakovic wrote:Istopiće se te, umjesto u biznis da ulaže on ulaže u Amru.
- Point.
#36009 Re: Edin Džeko
Najbolji strijelac BiH, dao najvise golova u kvalifikacijama poslije koje smo otisli na SP, golgeter u Bundesligi, 3 puta sampion u dvije lige petice, igrac godine i slicno. Super kloc, da nam je jos ovakvih.semsasuljakovic wrote:Ne veselim se, samo iznosim činjenicu da je klocko. Ko kad kažem da je mlijeko bijelo. Ne možeš reć što se veseliš što je mlijeko bijelo?Banja Luka wrote:Ne ide mu u zadnje vrijeme, to je jasno, ali ne mogu ga ja zbog toga osudjivati, a meni nije islo nikad u zivotu, bar kad je fudbal u pitanju... Lako se praviti pametan, ali sta si ti to, hajvanu, postigao? Jesi li ulozio pare u njega pa te zajebo? Je li ti curu povalio kad se tako veselis njegovom neuspjehu? Pa i ako mu ne ide, njegov problem...
Hajde sad ti napisi svoja zivotna iskustva, pa da procijenimo jesi li kloc ili ne. To isto vazi i za @Leska.
- BarbaDue
#36010 Re: Edin Džeko
Bravo @Point, komentar je za
Zaista bosanac je bolestan, daj da nekog ljaga, ogovara, čak mu nije strano i nogu mu poturiti...a 'vamo no lajfer i parazit teški!
Zaista bosanac je bolestan, daj da nekog ljaga, ogovara, čak mu nije strano i nogu mu poturiti...a 'vamo no lajfer i parazit teški!
-
Paul F.
#36011 Re: Edin Džeko
Ma ja. Bravo što kopira ono što je njemu rečeno na drugim temama. 
- Point.
#36012 Re: Edin Džeko
Ljubi tebe cika Point.Paul F. wrote:Ma ja. Bravo što kopira ono što je njemu rečeno na drugim temama.
I dalje cekam dokaze kako je moderacija ovog foruma rusila Safeta.
- mO k3
#36013 Re: Edin Džeko
Point. wrote:Ljubi tebe cika Point.Paul F. wrote:Ma ja. Bravo što kopira ono što je njemu rečeno na drugim temama.![]()
- Bosanski_kralj
#36014 Re: Edin Džeko
Point. sad ga prijavi.

-
Paul F.
#36015 Re: Edin Džeko
Pa dokaz je da ti nisi trajno banovan uprkos svim kretenlucima.Point. wrote:Ljubi tebe cika Point.Paul F. wrote:Ma ja. Bravo što kopira ono što je njemu rečeno na drugim temama.![]()
-
Paul F.
#36016 Re: Edin Džeko
Eki to ? Nema više prijava ? A onom kretenu na temi o Sušiću koji je non stop plasirao lažne informacije kaže da slobodno prijavi svaku uvredu. Zanimljivo.leškarenje wrote:Charuga je rekao da se ne prijavljuje,da vidimo drzi li taj kriterij nakon uvreda koje danima idu na moj racunmojih prijava je hejbet izignorisao
ne znam mogu lli se sam prijaviti,ako moze ide prijava
P.S.Prijavio sam se
- Point.
#36017 Re: Edin Džeko
Sta je dze zapelo ha? Sta te uzrujalo? Fino te pitam, hajde navedi sta si ti postigao u zivotu pa da ocjenimo jesi li kloc ili nisi? Kad se ne krijes iza nicka, navedi ime prezime, dosadasnja dostignuca, jesi li osvojio kakve individualne uspjehe u radnom zivotu, employe of the month mozda, sta si uradio za drzavu, jesi li je negdje prezentovao, pa da te ocjenimo brate jesi li kloc ili ne, kad vec te epitete dajes jednom od najuspjesnijih poslijeratnih sarajlija.leškarenje wrote: Sagni se @LeskuLesko se ne krije iza nicka ko vi ,Lesko kaze sto misli kao stvarna osoba na ovom forumu a ne neka imaginarna koja jedva doceka da se posere po nekome,a u stvarnosti krezavi bubuljicar.Odabi,reko sam ti davno jebo te Edin...jel te dobro kara pa mu se uvlacis u sve ijednom postu ?
Last edited by Point. on 06/03/2016 13:44, edited 1 time in total.
- Point.
#36018 Re: Edin Džeko
Ja mislim da tebi treba ljubavi u zivotu.Paul F. wrote:Pa dokaz je da ti nisi trajno banovan uprkos svim kretenlucima.Point. wrote:Ljubi tebe cika Point.Paul F. wrote:Ma ja. Bravo što kopira ono što je njemu rečeno na drugim temama.![]()
- Point.
#36019 Re: Edin Džeko
Ti ocigledno imas nekih drugih, krupnijih problema. Tako star covjek, ja bi se zabrinuo da sam na tvom mjestu.leškarenje wrote:Ti bas imas problema sa shvacanjemPoint. wrote:Sta je dze zapelo ha? Sta te uzrujalo? Fino te pitam, hajde navedi sta si ti postigao u zivotu pa da ocjenimo jesi li kloc ili nisi? Kad se ne krijes iza nicka, navedi ime prezime, dosadasnja dostignuca, jesi li osvojio kakve individualne uspjehe u radnom zivotu, employe of the month mozda, sta si uradio za drzavu, jesi li je negdje prezentovao, pa da te ocjenimo brate jesi li kloc ili ne, kad vec te epitete dajes nekome ko je je jedan od najuspjesnijih poslijeratnih sarajlija.leškarenje wrote: Sagni se @LeskuLesko se ne krije iza nicka ko vi ,Lesko kaze sto misli kao stvarna osoba na ovom forumu a ne neka imaginarna koja jedva doceka da se posere po nekome,a u stvarnosti krezavi bubuljicar.Odabi,reko sam ti davno jebo te Edin...jel te dobro kara pa mu se uvlacis u sve ijednom postu ?
odjebi ba....pripremi vazelin,sad ce okupljanje igraca ili ces da ti ga nasuho plasira Edin .
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#36020 Re: Edin Džeko
[/quote]Najbolji strijelac BiH, dao najvise golova u kvalifikacijama poslije koje smo otisli na SP, golgeter u Bundesligi, 3 puta sampion u dvije lige petice, igrac godine i slicno. Super kloc, da nam je jos ovakvih.Point. wrote: Ne veselim se, samo iznosim činjenicu da je klocko. Ko kad kažem da je mlijeko bijelo. Ne možeš reć što se veseliš što je mlijeko bijelo?
Hajde sad ti napisi svoja zivotna iskustva, pa da procijenimo jesi li kloc ili ne. To isto vazi i za @Leska.
I što je meni, hajmo reći i najbitnije, a to je solo prodor i asistencija kao na tanjiru za Ibiševića koji pogađa i ovjerava našu vizu za Brazil.
@Point
- Charuga
- Globalni moderator
#36021 Re: Edin Džeko
Nisi ti to dobro pohvatao ili si protumačio kako ti paše.leškarenje wrote:Charuga je rekao da se ne prijavljuje,da vidimo drzi li taj kriterij nakon uvreda koje danima idu na moj racunmojih prijava je hejbet izignorisao
ne znam mogu lli se sam prijaviti,ako moze ide prijava
P.S.Prijavio sam se
Rekao sam tačno da neću kažnjavati za nešto što nije u onim pravilima foruma, a vrijeđeanje jeste. I rekao sam da ne prijavljujete druge za nešto, a onda to isto uradite za koju minutu.
Sad nastavite, pa da vidimo dokle možete ...
- Charuga
- Globalni moderator
#36022 Re: Edin Džeko
Evo ovo je klasičan primjer kršenja pravila.and wrote:glupi forumaš mu se nađe smijati što sjedi na klupi za 4 miliona eura godišnje.leškarenje wrote:Vise sam ja uradio na svom poslu nego sto ce Edin ikadsta cemo sad ....jebem te logiko,asli dokle se srozo da ga se poredi sa forumasima
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» and
7 dana
-
Paul F.
#36023 Re: Edin Džeko
Nije tačno. Većina hoće normalnu raspravu. Po pravilima foruma kažnjivo je plasiranje lažnih informacija i nikad niko nije banovan zbog toga. Po pravilima foruma nije kažnjivo samo vrijeđanje forumaša nego i bilo koga drugog i niko nikad nije bio kažnjen zbog vrijeđanja tih drugih. Zabranjena je i zloupotreba foruma na bilo koji način i po meni to podrazumjeva i pritisak na ostale forumaše. I tako dalje. Sad je pitanje zašto se ne banuju ta desetorica. Zato jer doprinose kvaliteti foruma ili "trebaju" na neki način...?
-
Korisničkoime
#36024 Re: Edin Džeko
Hahahahah oj Boze javlja se bas on.Paul F. wrote:Nije tačno. Većina hoće normalnu raspravu. Po pravilima foruma kažnjivo je plasiranje lažnih informacija i nikad niko nije banovan zbog toga. Po pravilima foruma nije kažnjivo samo vrijeđanje forumaša nego i bilo koga drugog i niko nikad nije bio kažnjen zbog vrijeđanja tih drugih. Zabranjena je i zloupotreba foruma na bilo koji način i po meni to podrazumjeva i pritisak na ostale forumaše. I tako dalje. Sad je pitanje zašto se ne banuju ta desetorica. Zato jer doprinose kvaliteti foruma ili "trebaju" na neki način...?
Lik na svakom koraku kometira rad mod.a koliko ja znam to se kaznjava banom (barem je nekad).
Plasira informacije tipa Kolasinac se nalio i nije mogao igrati, moder.Klix foruma ruse reprezentaciju BiH itd.
Vrijeda svako malo nekoga od forumasa.
Nakon svega buni se hahahahahah ludilo.
Vidim broj nepozeljnih je narastao na desetak urotili se haman protiv tebe moj Paulica.
- Point.
#36025 Re: Edin Džeko
Majkemi.Korisničkoime wrote:Hahahahah oj Boze javlja se bas on.Paul F. wrote:Nije tačno. Većina hoće normalnu raspravu. Po pravilima foruma kažnjivo je plasiranje lažnih informacija i nikad niko nije banovan zbog toga. Po pravilima foruma nije kažnjivo samo vrijeđanje forumaša nego i bilo koga drugog i niko nikad nije bio kažnjen zbog vrijeđanja tih drugih. Zabranjena je i zloupotreba foruma na bilo koji način i po meni to podrazumjeva i pritisak na ostale forumaše. I tako dalje. Sad je pitanje zašto se ne banuju ta desetorica. Zato jer doprinose kvaliteti foruma ili "trebaju" na neki način...?
Lik na svakom koraku kometira rad mod.a koliko ja znam to se kaznjava banom (barem je nekad).
Plasira informacije tipa Kolasinac se nalio i nije mogao igrati, moder.Klix foruma ruse reprezentaciju BiH itd.
Vrijeda svako malo nekoga od forumasa.
Nakon svega buni se hahahahahah ludilo.
Vidim broj nepozeljnih je narastao na desetak urotili se haman protiv tebe moj Paulica.