Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Point.

#36001 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

and wrote:
leškarenje wrote:Vise sam ja uradio na svom poslu nego sto ce Edin ikad :D sta cemo sad ....jebem te logiko,asli dokle se srozo da ga se poredi sa forumasima :lol:
glupi forumaš mu se nađe smijati što sjedi na klupi za 4 miliona eura godišnje. :D
Uh sad kad te prijavi kompleksas moderaciji.
and

#36002 Re: Edin Džeko

Post by and »

Point. wrote:
and wrote:
leškarenje wrote:Vise sam ja uradio na svom poslu nego sto ce Edin ikad :D sta cemo sad ....jebem te logiko,asli dokle se srozo da ga se poredi sa forumasima :lol:
glupi forumaš mu se nađe smijati što sjedi na klupi za 4 miliona eura godišnje. :D
Uh sad kad te prijavi kompleksas moderaciji.
na sve mislim.inače ljudi ismijavaju ljude koju su baš uspjeli u životu.nije ni čudo što nemamo za hljeba i što smo u situaciji kakvoj jesmo.
Banja Luka

#36003 Re: Edin Džeko

Post by Banja Luka »

Ne ide mu u zadnje vrijeme, to je jasno, ali ne mogu ga ja zbog toga osudjivati, a meni nije islo nikad u zivotu, bar kad je fudbal u pitanju... Lako se praviti pametan, ali sta si ti to, hajvanu, postigao? Jesi li ulozio pare u njega pa te zajebo? Je li ti curu povalio kad se tako veselis njegovom neuspjehu? Pa i ako mu ne ide, njegov problem...
semsasuljakovic

#36004 Re: Edin Džeko

Post by semsasuljakovic »

Banja Luka wrote:Ne ide mu u zadnje vrijeme, to je jasno, ali ne mogu ga ja zbog toga osudjivati, a meni nije islo nikad u zivotu, bar kad je fudbal u pitanju... Lako se praviti pametan, ali sta si ti to, hajvanu, postigao? Jesi li ulozio pare u njega pa te zajebo? Je li ti curu povalio kad se tako veselis njegovom neuspjehu? Pa i ako mu ne ide, njegov problem...
Ne veselim se, samo iznosim činjenicu da je klocko. Ko kad kažem da je mlijeko bijelo. Ne možeš reć što se veseliš što je mlijeko bijelo?
L u c i f e r

#36005 Re: Edin Džeko

Post by L u c i f e r »

Edin Dzeko net worth: Edin Dzeko is a Bosnian soccer player who has a net worth of $23 million
http://www.celebritynetworth.com/riches ... net-worth/

:nargila:
semsasuljakovic

#36006 Re: Edin Džeko

Post by semsasuljakovic »

Istopiće se te, umjesto u biznis da ulaže on ulaže u Amru.
L u c i f e r

#36007 Re: Edin Džeko

Post by L u c i f e r »

Image
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#36008 Re: Edin Džeko

Post by malakh »

semsasuljakovic wrote:Istopiće se te, umjesto u biznis da ulaže on ulaže u Amru.
Kupio ocu firmu, nekoliko poslovnih prostora, odazove se svakoj humanitarnoj akciji, ulaže u nekretnine i ti se nađeš da ga ismijavaš i da mu sugerišeš u šta i gdje da pare ulaže.
Point.

#36009 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

semsasuljakovic wrote:
Banja Luka wrote:Ne ide mu u zadnje vrijeme, to je jasno, ali ne mogu ga ja zbog toga osudjivati, a meni nije islo nikad u zivotu, bar kad je fudbal u pitanju... Lako se praviti pametan, ali sta si ti to, hajvanu, postigao? Jesi li ulozio pare u njega pa te zajebo? Je li ti curu povalio kad se tako veselis njegovom neuspjehu? Pa i ako mu ne ide, njegov problem...
Ne veselim se, samo iznosim činjenicu da je klocko. Ko kad kažem da je mlijeko bijelo. Ne možeš reć što se veseliš što je mlijeko bijelo?
Najbolji strijelac BiH, dao najvise golova u kvalifikacijama poslije koje smo otisli na SP, golgeter u Bundesligi, 3 puta sampion u dvije lige petice, igrac godine i slicno. Super kloc, da nam je jos ovakvih.
Hajde sad ti napisi svoja zivotna iskustva, pa da procijenimo jesi li kloc ili ne. To isto vazi i za @Leska.
BarbaDue

#36010 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Bravo @Point, komentar je za :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Zaista bosanac je bolestan, daj da nekog ljaga, ogovara, čak mu nije strano i nogu mu poturiti...a 'vamo no lajfer i parazit teški!
Paul F.

#36011 Re: Edin Džeko

Post by Paul F. »

Ma ja. Bravo što kopira ono što je njemu rečeno na drugim temama. :-)
Point.

#36012 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Paul F. wrote:Ma ja. Bravo što kopira ono što je njemu rečeno na drugim temama. :-)
Ljubi tebe cika Point. :kiss:

I dalje cekam dokaze kako je moderacija ovog foruma rusila Safeta. :lol:
mO k3

#36013 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Point. wrote:
Paul F. wrote:Ma ja. Bravo što kopira ono što je njemu rečeno na drugim temama. :-)

:lol: :-)
Bosanski_kralj

#36014 Re: Edin Džeko

Post by Bosanski_kralj »

Point. sad ga prijavi. :izet: :izet:
Paul F.

#36015 Re: Edin Džeko

Post by Paul F. »

Point. wrote:

Pa dokaz je da ti nisi trajno banovan uprkos svim kretenlucima.
Paul F.

#36016 Re: Edin Džeko

Post by Paul F. »

leškarenje wrote:Charuga je rekao da se ne prijavljuje,da vidimo drzi li taj kriterij nakon uvreda koje danima idu na moj racun :izet: mojih prijava je hejbet izignorisao :D ne znam mogu lli se sam prijaviti,ako moze ide prijava :izet:

P.S.Prijavio sam se :zzzz:
Eki to ? Nema više prijava ? A onom kretenu na temi o Sušiću koji je non stop plasirao lažne informacije kaže da slobodno prijavi svaku uvredu. Zanimljivo.
Point.

#36017 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

leškarenje wrote: Sagni se @Lesku :izet: Lesko se ne krije iza nicka ko vi ,Lesko kaze sto misli kao stvarna osoba na ovom forumu a ne neka imaginarna koja jedva doceka da se posere po nekome,a u stvarnosti krezavi bubuljicar.Odabi,reko sam ti davno jebo te Edin...jel te dobro kara pa mu se uvlacis u sve ijednom postu ?
Sta je dze zapelo ha? Sta te uzrujalo? Fino te pitam, hajde navedi sta si ti postigao u zivotu pa da ocjenimo jesi li kloc ili nisi? Kad se ne krijes iza nicka, navedi ime prezime, dosadasnja dostignuca, jesi li osvojio kakve individualne uspjehe u radnom zivotu, employe of the month mozda, sta si uradio za drzavu, jesi li je negdje prezentovao, pa da te ocjenimo brate jesi li kloc ili ne, kad vec te epitete dajes jednom od najuspjesnijih poslijeratnih sarajlija.
Last edited by Point. on 06/03/2016 13:44, edited 1 time in total.
Point.

#36018 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Paul F. wrote:
Point. wrote:

Pa dokaz je da ti nisi trajno banovan uprkos svim kretenlucima.
Ja mislim da tebi treba ljubavi u zivotu. :kiss:
Point.

#36019 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

leškarenje wrote:
Point. wrote:
leškarenje wrote: Sagni se @Lesku :izet: Lesko se ne krije iza nicka ko vi ,Lesko kaze sto misli kao stvarna osoba na ovom forumu a ne neka imaginarna koja jedva doceka da se posere po nekome,a u stvarnosti krezavi bubuljicar.Odabi,reko sam ti davno jebo te Edin...jel te dobro kara pa mu se uvlacis u sve ijednom postu ?
Sta je dze zapelo ha? Sta te uzrujalo? Fino te pitam, hajde navedi sta si ti postigao u zivotu pa da ocjenimo jesi li kloc ili nisi? Kad se ne krijes iza nicka, navedi ime prezime, dosadasnja dostignuca, jesi li osvojio kakve individualne uspjehe u radnom zivotu, employe of the month mozda, sta si uradio za drzavu, jesi li je negdje prezentovao, pa da te ocjenimo brate jesi li kloc ili ne, kad vec te epitete dajes nekome ko je je jedan od najuspjesnijih poslijeratnih sarajlija.
Ti bas imas problema sa shvacanjem :run: odjebi ba....pripremi vazelin,sad ce okupljanje igraca ili ces da ti ga nasuho plasira Edin .
Ti ocigledno imas nekih drugih, krupnijih problema. Tako star covjek, ja bi se zabrinuo da sam na tvom mjestu.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#36020 Re: Edin Džeko

Post by malakh »

Point. wrote: Ne veselim se, samo iznosim činjenicu da je klocko. Ko kad kažem da je mlijeko bijelo. Ne možeš reć što se veseliš što je mlijeko bijelo?
Najbolji strijelac BiH, dao najvise golova u kvalifikacijama poslije koje smo otisli na SP, golgeter u Bundesligi, 3 puta sampion u dvije lige petice, igrac godine i slicno. Super kloc, da nam je jos ovakvih.
Hajde sad ti napisi svoja zivotna iskustva, pa da procijenimo jesi li kloc ili ne. To isto vazi i za @Leska.
[/quote]

I što je meni, hajmo reći i najbitnije, a to je solo prodor i asistencija kao na tanjiru za Ibiševića koji pogađa i ovjerava našu vizu za Brazil.

@Point :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#36021 Re: Edin Džeko

Post by Charuga »

leškarenje wrote:Charuga je rekao da se ne prijavljuje,da vidimo drzi li taj kriterij nakon uvreda koje danima idu na moj racun :izet: mojih prijava je hejbet izignorisao :D ne znam mogu lli se sam prijaviti,ako moze ide prijava :izet:

P.S.Prijavio sam se :zzzz:
Nisi ti to dobro pohvatao ili si protumačio kako ti paše.

Rekao sam tačno da neću kažnjavati za nešto što nije u onim pravilima foruma, a vrijeđeanje jeste. I rekao sam da ne prijavljujete druge za nešto, a onda to isto uradite za koju minutu.

Sad nastavite, pa da vidimo dokle možete ... ;-)
Charuga
Globalni moderator

#36022 Re: Edin Džeko

Post by Charuga »

and wrote:
Evo ovo je klasičan primjer kršenja pravila.

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» and

7 dana
Paul F.

#36023 Re: Edin Džeko

Post by Paul F. »

Nije tačno. Većina hoće normalnu raspravu. Po pravilima foruma kažnjivo je plasiranje lažnih informacija i nikad niko nije banovan zbog toga. Po pravilima foruma nije kažnjivo samo vrijeđanje forumaša nego i bilo koga drugog i niko nikad nije bio kažnjen zbog vrijeđanja tih drugih. Zabranjena je i zloupotreba foruma na bilo koji način i po meni to podrazumjeva i pritisak na ostale forumaše. I tako dalje. Sad je pitanje zašto se ne banuju ta desetorica. Zato jer doprinose kvaliteti foruma ili "trebaju" na neki način...?
Korisničkoime

#36024 Re: Edin Džeko

Post by Korisničkoime »

Paul F. wrote:Nije tačno. Većina hoće normalnu raspravu. Po pravilima foruma kažnjivo je plasiranje lažnih informacija i nikad niko nije banovan zbog toga. Po pravilima foruma nije kažnjivo samo vrijeđanje forumaša nego i bilo koga drugog i niko nikad nije bio kažnjen zbog vrijeđanja tih drugih. Zabranjena je i zloupotreba foruma na bilo koji način i po meni to podrazumjeva i pritisak na ostale forumaše. I tako dalje. Sad je pitanje zašto se ne banuju ta desetorica. Zato jer doprinose kvaliteti foruma ili "trebaju" na neki način...?
Hahahahah oj Boze javlja se bas on.
Lik na svakom koraku kometira rad mod.a koliko ja znam to se kaznjava banom (barem je nekad).
Plasira informacije tipa Kolasinac se nalio i nije mogao igrati, moder.Klix foruma ruse reprezentaciju BiH itd.
Vrijeda svako malo nekoga od forumasa.
Nakon svega buni se hahahahahah ludilo.
Vidim broj nepozeljnih je narastao na desetak urotili se haman protiv tebe moj Paulica.
Point.

#36025 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Korisničkoime wrote:
Paul F. wrote:Nije tačno. Većina hoće normalnu raspravu. Po pravilima foruma kažnjivo je plasiranje lažnih informacija i nikad niko nije banovan zbog toga. Po pravilima foruma nije kažnjivo samo vrijeđanje forumaša nego i bilo koga drugog i niko nikad nije bio kažnjen zbog vrijeđanja tih drugih. Zabranjena je i zloupotreba foruma na bilo koji način i po meni to podrazumjeva i pritisak na ostale forumaše. I tako dalje. Sad je pitanje zašto se ne banuju ta desetorica. Zato jer doprinose kvaliteti foruma ili "trebaju" na neki način...?
Hahahahah oj Boze javlja se bas on.
Lik na svakom koraku kometira rad mod.a koliko ja znam to se kaznjava banom (barem je nekad).
Plasira informacije tipa Kolasinac se nalio i nije mogao igrati, moder.Klix foruma ruse reprezentaciju BiH itd.
Vrijeda svako malo nekoga od forumasa.
Nakon svega buni se hahahahahah ludilo.
Vidim broj nepozeljnih je narastao na desetak urotili se haman protiv tebe moj Paulica.
Majkemi. :-D Citam i ne vjerujem. :D
Post Reply