Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ultima_palabra

#35776 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

1946--1987 wrote:Pa bolan sam dzeko izjavio negdje da su ga zvali kloc i neki medij engleski je to objavio ako me pamcenje sobro sluzi.Frajera ste prozvali kloc tj sjever stadiona grbavica.Evo kaze ultima jug nije :mrgreen:
To je krenulo od one Amarove izjave, a Amar je tad bio na drugom kontinentu... inače voli malo preuveličati nešto :D

Uopšte nije imao toliku minutažu da mu neko sveže takav nadimak... isto da danas prozovu malog Mujagića klocem, a lik svaku treću utakmicu odigra 10-15 minuta.
LSD

#35777 Re: Edin Džeko

Post by LSD »

FAP mashina wrote:
Ono sto sam ja licno obuhvatio svojim logickim deduktivnim metodama je to da ga najvise brane ovi sto su ga vjerovatno najvise i pljuvali. Valjda je savjest proradila ili sto kaze nas narod dosli tobe. Edin je onako covjek merhametli, mislim da vam je on to halalio davno. Tako da nema potrebe za nekih kolektivnim uvlacenjem u dupe doticnom igracu. Ako neko ima taj ogroman osjecaj krivice prema njemu, neka javno trazi halala. Nema potrebe da se glupira po forumima. Posaljes mu poruku, e-mail nebitno, ovakog ili slicnog sadrzaja: ja ...... ...... sam se ogrijesio o tebe i tvoje nastupe, u tom i tom periodu, hoces li mi oprostiti? vrlo jednostavno... :wink:
E ovako...da se poslužim logikom i metodama Maharadže :mrgreen: jer on poteže hadise kad mu to odgovara
Rekao je Resulullah: "Laž je izvor svakog grijeha, a nevjerovanje izvor svakog nasilja"....kao što jasno vidimo iz hadisa, Poslanik je stavio laž i nevjerstvo (kufr) u istu ravan....govoriti istinu je imperativ za svakog muslimana, onaj ko laže nije pripadnik njegovog ummeta.

A ti nastavi širiti laži, ako ti obraz to dozvoljava.
Thorgerson

#35778 Re: Edin Džeko

Post by Thorgerson »

Joj vas isto ko da u londonu zivite...

Pa poznavajuci nas mentalitet, ja ne da sam 100% siguran da su ga zvali kloc svi redom, nego sam ubjedjen u to.
Jel to bilo masovno ili nije. Jel to bilo na tekmama, treninzima itd. Nije bitno.

I jos nesto, a to svi veoma dobro znaju.

Ubjedjen sam da niko od navijaca ili uposlenih Zelje nije ocekivao da ce Dzeko postati 1% od ovoga sto je postao. Ko god kaze da jeste - laze! ;-)

Stoga, ajmo se malo manje busat u prsa i postavit sebi pitanje da li bi Dzeko bio ovdje gdje jeste da nije bilo Zelje? Pa bi. Covjek je jednostavno imao jedan cilj i bio uporan u tome. Da je igrao u radniku iz hadzica on bi opet izgurao ovu karijeru.
ultima_palabra

#35779 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

leškarenje wrote:Ustati pa reci Jiri Plisek :kakoste: sve dalje znamo,kakav zeljeznicar,kurac-palac....kako oni procjene igraca dokaz je Zukanovic koji je proglasen neperspektivnim :lol:
Haha, koje licemjerstvo... pa vi ste ovdje proglašavali Zukanovića neperspektivnim prije godinu-dvije :oops: :-)
Charuga
Globalni moderator

#35780 Re: Edin Džeko

Post by Charuga »

I opet ... :zzzz:
Charuga
Globalni moderator

#35781 Re: Edin Džeko

Post by Charuga »

Najbolje vam je da stanete tu sa pričom o Zukanoviću ili bilo kojem drugom igraču. Ovo je tema o Džeki i neka tako i ostane, da ne bih brisao postove nakon truda i pisanja.
ultima_palabra

#35782 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

leškarenje wrote: Laz...nego smo govorili da tad nije imao mjesta u repki,sto je ogromna razlika :thumbup:
Ne znate vi danas šta ste jučer slagali, meščini :mrgreen:
Korisničkoime

#35783 Re: Edin Džeko

Post by Korisničkoime »

ultima_palabra wrote:
leškarenje wrote:Ustati pa reci Jiri Plisek :kakoste: sve dalje znamo,kakav zeljeznicar,kurac-palac....kako oni procjene igraca dokaz je Zukanovic koji je proglasen neperspektivnim :lol:
Haha, koje licemjerstvo... pa vi ste ovdje proglašavali Zukanovića neperspektivnim prije godinu-dvije :oops: :-)
Zadnji igrač FKS ili igrač koji je imao neke iole ozbiljne veze sa FKS a koji je bio iole ozbiljan reprezentativac BiH je ..., upravo tako i s tim priča završava.
Zadnji igrač Želje koji je napravio neko ime van BiH a prodan je direktno od strane Želje u klub iz lige 5 je ..., upravo tako i s tim priča završava.

Transferi poput Hrgovića u Wolfsburg ili Huseinovića u Werder su nešto što bi dva "velikana" iz Sarajeva trebala sebi da uzmu kao primjer, kao zvijezda vodilja ali ta ba znaju Tuzlaci ili kamenjari mi smo ha hu ho ..., upravo tako dragi moji navijači dva naša kluba iz našeg glavnog grada - ni u našoj Bosni i Hercegovini niste neki aman zaman faktor da ne govorim regionalno ili čak u Evropi.

Prepucavate se kao da ste Real i Barca a ni u BiH niste uspjeli da uspostavite neku dominaciju.

Eh zašto ovo pišem na temi Edina Džeke a ne na nekoj temi vezanoj za Želju i FKS ili PL BiH. Zato jer zaprljate, upoganite, sjebete skoro svaku temu koju možete sa vašim prepucavanjem i da donekle bih ja to i shvatio da niste to što jeste - umišljeni velikani.
Živite od svoje tradicije koja jeste velika i svijetla i uspješna koja obiluje imenima koja su obilježila i BiH i Yu i Europski fudbal i da ostavili ste traga dubokog traga i u BiH i u Yu fudbalu ali sabah-hajrula momci - nekada bilo i davno prošlo. Sada i zadnjih 20 godina ste u par deka sa sivilom jedne od najgorih liga u Europi. Vi od kojih se najviše očekuje zbog gore opisane tradicije ste podbacili, od vas se očekuje da budete motor koji će vući naš fudbal, vi ste ti sa vašom tradicijom sa vašom veličinom koji bi trebali da idete prvi, da dajete više, da unaprijedite naš fudbal, našu ligu, našu reprezentaciju. Eh to vam ja iskreno zamjerim kao neko ko ne navija ni za FKS ni za Želju. Još više vam zamjerim kada takvi kakvi ste počnete da se prepucavate međusobno kao da ste na bilo koji način bitan faktor BH fudbala.

Zato vas molim dragi navijači dva naša "velika" kluba iz glavnog grada nemojte, zbog svog rivalstva koje vjerujte nema nikakvog značaja niti je bilo kome bitno osim vama, da svaku temu upoganite s time što je spustite na nivo FKS - Željo jer to je dragi moji trenutno i zadnjih 20 godina jako jako nizak nivo.

Pola komentara na temi Edin Džeko nije motivisano samim Džekom, njegovim igrama, njegovom formom nego ovim rivalstvom FKS - Želje bilo što ga jedni blate a drugi brane, isto tako je bilo i sa temom Safet Sušić dok je bio selektor i svako malo se nađe ovo rivalstvo u temama gdje mu nije mjesto.
Point.

#35784 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Korisničkoime wrote: Zadnji igrač FKS ili igrač koji je imao neke iole ozbiljne veze sa FKS a koji je bio iole ozbiljan reprezentativac BiH je ..., upravo tako i s tim priča završava.
Zadnji igrač Želje koji je napravio neko ime van BiH a prodan je direktno od strane Želje u klub iz lige 5 je ..., upravo tako i s tim priča završava.

Transferi poput Hrgovića u Wolfsburg ili Huseinovića u Werder su nešto što bi dva "velikana" iz Sarajeva trebala sebi da uzmu kao primjer, kao zvijezda vodilja ali ta ba znaju Tuzlaci ili kamenjari mi smo ha hu ho ..., upravo tako dragi moji navijači dva naša kluba iz našeg glavnog grada - ni u našoj Bosni i Hercegovini niste neki aman zaman faktor da ne govorim regionalno ili čak u Evropi.

Prepucavate se kao da ste Real i Barca a ni u BiH niste uspjeli da uspostavite neku dominaciju.

Eh zašto ovo pišem na temi Edina Džeke a ne na nekoj temi vezanoj za Želju i FKS ili PL BiH. Zato jer zaprljate, upoganite, sjebete skoro svaku temu koju možete sa vašim prepucavanjem i da donekle bih ja to i shvatio da niste to što jeste - umišljeni velikani.
Živite od svoje tradicije koja jeste velika i svijetla i uspješna koja obiluje imenima koja su obilježila i BiH i Yu i Europski fudbal i da ostavili ste traga dubokog traga i u BiH i u Yu fudbalu ali sabah-hajrula momci - nekada bilo i davno prošlo. Sada i zadnjih 20 godina ste u par deka sa sivilom jedne od najgorih liga u Europi. Vi od kojih se najviše očekuje zbog gore opisane tradicije ste podbacili, od vas se očekuje da budete motor koji će vući naš fudbal, vi ste ti sa vašom tradicijom sa vašom veličinom koji bi trebali da idete prvi, da dajete više, da unaprijedite naš fudbal, našu ligu, našu reprezentaciju. Eh to vam ja iskreno zamjerim kao neko ko ne navija ni za FKS ni za Želju. Još više vam zamjerim kada takvi kakvi ste počnete da se prepucavate međusobno kao da ste na bilo koji način bitan faktor BH fudbala.

Zato vas molim dragi navijači dva naša "velika" kluba iz glavnog grada nemojte, zbog svog rivalstva koje vjerujte nema nikakvog značaja niti je bilo kome bitno osim vama, da svaku temu upoganite s time što je spustite na nivo FKS - Željo jer to je dragi moji trenutno i zadnjih 20 godina jako jako nizak nivo.

Pola komentara na temi Edin Džeko nije motivisano samim Džekom, njegovim igrama, njegovom formom nego ovim rivalstvom FKS - Želje bilo što ga jedni blate a drugi brane, isto tako je bilo i sa temom Safet Sušić dok je bio selektor i svako malo se nađe ovo rivalstvo u temama gdje mu nije mjesto.
Uh, svaka cast brate. :thumbup:

Jebo vas vise i Zeljo i FKS, nikome niste interesantni i svaku temu unistavate sa bezveznom pricom. Imate dva podforuma i tamo se prepucavajte do mile volje.
SSemir

#35785 Re: Edin Džeko

Post by SSemir »

and wrote:čuj džeko proradio.dzeko je napokon dobio 2-3 lopte kako treba i odmah ih smjestio iza golmana.
to je to
:thumbup:
Crvena Tifoza

#35786 Re: Edin Džeko

Post by Crvena Tifoza »

SSemir wrote:
and wrote:čuj džeko proradio.dzeko je napokon dobio 2-3 lopte kako treba i odmah ih smjestio iza golmana.
to je to
Nije baš 'odmah'. :D
1946--1987

#35787 Re: Edin Džeko

Post by 1946--1987 »

Crvena Tifoza wrote:
SSemir wrote:
to je to
:lol: :lol:
Odmah je srusio internet, kasnije je zabijao hoces da kazes :mrgreen:
and

#35788 Re: Edin Džeko

Post by and »

Crvena Tifoza wrote:
SSemir wrote:
to je to
:mrgreen:
oni odvratni englezi ne broje više minute koliko edin nije zabio,ne kažu da je u 2 utakmice 3 gola zabio,da je sinoć bio igrač utakmice,sad se ufatili promašaja.
oni našli komentarisati a 10 godina im crouch glavni napadač u reprezentaciji :run:
mO k3

#35789 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

leškarenje wrote:Korisnickoime svaka cast :thumbup: ali ja ne znam odakle si ti,ako si iz Sarajeva ili negdje tu znao bi da se sva prica o fudbalu kod nas svodi na to i tako je otkako je svijeta :D pretjeruje se,sto je i logicno jer cim neko rijec napise protiv Edina odmah je oznacen pitarom i onda to ode u pm.Evo na drugim temama nije tako osim na Susicevoj...
Evo ja prvi na ovoj temi najvise volim zakuhati :D ne sto ga mrzim ko sto me predstavljaju,vrijedjaju na licnoj osnovi dok ja na zajebanciju okrecem,najveca paljevina bude ovdje,a meni milina citati dokazivanja ko se vise uvukao Edinu u supak....jebi ga,taki sam.

Nisu svi isti,pomiri se sa tim na vakat :thumbup:
Ti volis zakuhati , ma daaaaaaaj :mrgreen:
Crvena Tifoza

#35790 Re: Edin Džeko

Post by Crvena Tifoza »

and wrote: :mrgreen:
oni odvratni englezi ne broje više minute koliko edin nije zabio,ne kažu da je u 2 utakmice 3 gola zabio,da je sinoć bio igrač utakmice,sad se ufatili promašaja.
oni našli komentarisati a 10 godina im crouch glavni napadač u reprezentaciji :run:
Ma zezam se malo. :mrgreen:

Meni krivo što naši nisu dogovorili onu prijateljsku sa Englezima umjesto sa Španijom. Da njima Edin pokuca na vrata. :D

Ja se samo nadam da ga je onaj promašaj probudio. Nešto tipa, dotakao je dno, i sada uspon u Romi i eksplozija na proljeće.
Fudo387

#35791 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

leškarenje wrote:Nisu svi isti,pomiri se sa tim na vakat
On te prijateljski savjetuje da se upristojis a ti opet ne vidis nikakav problem u tome sto si dosadan.
K'o biva, tako je to, ne moze drugacije.
Konju bi do sad dogovorio. :D
and

#35792 Re: Edin Džeko

Post by and »

Crvena Tifoza wrote:

Meni krivo što naši nisu dogovorili onu prijateljsku sa Englezima umjesto sa Španijom. Da njima Edin pokuca na vrata. :D

Ja se samo nadam da ga je onaj promašaj probudio. Nešto tipa, dotakao je dno, i sada uspon u Romi i eksplozija na proljeće.
onaj promašaj i salahov gol iz mrtvog ugla imaju jedino logično objašnjenje,da je salah naučio nešto na loptu :mrgreen:
Fudo387

#35793 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

and wrote:onaj promašaj i salahov gol iz mrtvog ugla imaju jedino logično objašnjenje,da je salah naučio nešto na loptu
vidis, nije ti ta losa.
ma ima tu nesta.
Crvena Tifoza

#35794 Re: Edin Džeko

Post by Crvena Tifoza »

and wrote:
Crvena Tifoza wrote:

onaj promašaj i salahov gol iz mrtvog ugla imaju jedino logično objašnjenje,da je salah naučio nešto na loptu :mrgreen:

Egipatski sihirbaša :D
Fudo387

#35795 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

leškarenje wrote:
Fudo387 wrote:
leškarenje wrote:Nisu svi isti,pomiri se sa tim na vakat
On te prijateljski savjetuje da se upristojis a ti opet ne vidis nikakav problem u tome sto si dosadan.
K'o biva, tako je to, ne moze drugacije.
Konju bi do sad dogovorio. :D
Post prijavljen :kiss:
Zbog cega?
and

#35796 Re: Edin Džeko

Post by and »

Crvena Tifoza wrote:
and wrote: onaj promašaj i salahov gol iz mrtvog ugla imaju jedino logično objašnjenje,da je salah naučio nešto na loptu :mrgreen:

Egipatski sihirbaša :D
:-D
Fudo387

#35797 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

leškarenje wrote:
Fudo387 wrote:Zbog cega?
'nako
Bezveze.
Prvo priznas da si obicno trol koji,
leškarenje wrote:Evo ja prvi na ovoj temi najvise volim zakuhati ne sto ga mrzim ko sto me predstavljaju,vrijedjaju na licnoj osnovi dok ja na zajebanciju okrecem,najveca paljevina bude ovdje
...i onda ljude prijavljujes moderaciji ne bi li koga banovali.
To sto ti radis je za bana, i to trajnog.
Naravno, ovo tebi reci ili zidu isti je qrac.
missko

#35798 Re: Edin Džeko

Post by missko »

and wrote:
SSemir wrote:
to je to
:mrgreen:
oni našli komentarisati a 10 godina im crouch glavni napadač u reprezentaciji :run:[/quote]
U Svaba na Spoxu prva jutarnja vijest Dzekos epic fail i ne spominju supci da je kasnije 2 zabio
jeza u ledja

#35799 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

samog_sira wrote:Za mene je Dzeko najbolji igrac BiH svih vremena i pratim sve njegove tekme gdje god da igra pa cesto bacim oko i na ovu temu. Ovde rijetko ko ima da je "normalan" pola ljudi jedva ceka neki kiks Dzeke da ga pljuju, a pola pretjeruje u branjenju i svaki negativan komentar smatra atakom na drzavu (doduse drazi su mi ovi drugi :D ). Al dajte ljudi malo odvadite pa i meni je promasaj highlight tekme ono se stvarno rijetko vidja, naravno da zbog toga necu imati nista manje misljenje o nasem kapitenu jer on je nebrojeno puta dokazao svoju klasu (kao i sinoc), al kad je nesto za zajebanciju jeste. Likovi tipa moketa su na ignore listi i ne vrijedi ih komentarisat, al cini mi se da je puno vise ovih sto iz zajebancije podjebavaju jer se pojedinci ovde bas lako upale i onda to ide u nedogled. I da navijam za Sarajevo, i ne znam zasto bi ijedan navijac Sarajeva imao nesto protiv Dzeke na osnovu njegovih igara za Zeljeznicar, daleko od toga da je ostavio neki trag tamo il da nas je redovno busio pa da ovi "okorjeli" navijaci i zamjere, mada ne vjerujem da bi meni licno ista manje bio drag.
Sve si rekao. Nema se sta dodati. :thumbup:
Al djaba kad onaj ko treba nece skontati.
jeza u ledja

#35800 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

A ove izjave da nisu navijaci Zeljeznicara prozvali Dzeku klocem su vrhunac hipokrizije i kolektivne amnezije.

Pa od vas je posla ta uzrecica za njega. Niko drugi nije ni obracao paznju. Bilo je vasih navijaca koji su dugo dugo godina nakon sto je otisao i zabijao u Bundeski jos uvijek govorili tipa "briga me sto zabija, za mene je on kloc".
Amarov intervju nema veze s tim, jer je on dosao mnogo kasnije. I ako se sjecam on je upotrijebio rijec "stanga". :D

Sad odjednom ono radi se o par pojedinaca. Kakvi licemjeri jbt. :-)
Post Reply