ultima_palabra wrote:leškarenje wrote:Ustati pa reci Jiri Plisek

sve dalje znamo,kakav zeljeznicar,kurac-palac....kako oni procjene igraca dokaz je Zukanovic koji je proglasen neperspektivnim

Haha, koje licemjerstvo... pa vi ste ovdje proglašavali Zukanovića neperspektivnim prije godinu-dvije

Zadnji igrač FKS ili igrač koji je imao neke iole ozbiljne veze sa FKS a koji je bio iole ozbiljan reprezentativac BiH je ..., upravo tako i s tim priča završava.
Zadnji igrač Želje koji je napravio neko ime van BiH a prodan je direktno od strane Želje u klub iz lige 5 je ..., upravo tako i s tim priča završava.
Transferi poput Hrgovića u Wolfsburg ili Huseinovića u Werder su nešto što bi dva "velikana" iz Sarajeva trebala sebi da uzmu kao primjer, kao zvijezda vodilja ali ta ba znaju Tuzlaci ili kamenjari mi smo ha hu ho ..., upravo tako dragi moji navijači dva naša kluba iz našeg glavnog grada - ni u našoj Bosni i Hercegovini niste neki aman zaman faktor da ne govorim regionalno ili čak u Evropi.
Prepucavate se kao da ste Real i Barca a ni u BiH niste uspjeli da uspostavite neku dominaciju.
Eh zašto ovo pišem na temi Edina Džeke a ne na nekoj temi vezanoj za Želju i FKS ili PL BiH. Zato jer zaprljate, upoganite, sjebete skoro svaku temu koju možete sa vašim prepucavanjem i da donekle bih ja to i shvatio da niste to što jeste - umišljeni velikani.
Živite od svoje tradicije koja jeste velika i svijetla i uspješna koja obiluje imenima koja su obilježila i BiH i Yu i Europski fudbal i da ostavili ste traga dubokog traga i u BiH i u Yu fudbalu ali sabah-hajrula momci - nekada bilo i davno prošlo. Sada i zadnjih 20 godina ste u par deka sa sivilom jedne od najgorih liga u Europi. Vi od kojih se najviše očekuje zbog gore opisane tradicije ste podbacili, od vas se očekuje da budete motor koji će vući naš fudbal, vi ste ti sa vašom tradicijom sa vašom veličinom koji bi trebali da idete prvi, da dajete više, da unaprijedite naš fudbal, našu ligu, našu reprezentaciju. Eh to vam ja iskreno zamjerim kao neko ko ne navija ni za FKS ni za Želju. Još više vam zamjerim kada takvi kakvi ste počnete da se prepucavate međusobno kao da ste na bilo koji način bitan faktor BH fudbala.
Zato vas molim dragi navijači dva naša "velika" kluba iz glavnog grada nemojte, zbog svog rivalstva koje vjerujte nema nikakvog značaja niti je bilo kome bitno osim vama, da svaku temu upoganite s time što je spustite na nivo FKS - Željo jer to je dragi moji trenutno i zadnjih 20 godina jako jako nizak nivo.
Pola komentara na temi Edin Džeko nije motivisano samim Džekom, njegovim igrama, njegovom formom nego ovim rivalstvom FKS - Želje bilo što ga jedni blate a drugi brane, isto tako je bilo i sa temom Safet Sušić dok je bio selektor i svako malo se nađe ovo rivalstvo u temama gdje mu nije mjesto.