BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#3551 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Smatrao sam da je paksu, samtram i sad, svako ko se necka bi li ili ne bi li igrao za nas za mene je u toj kategoriji, ali ne opravdavam ni ovakvo ponasanje prema momku. Naravno pod uslovom da je fakat u strogoj izolaciji, ali ne bi me iznedilo da jeste. Ako je vec uvrsten na spisak, znaci da je selektor mogao preci preko svega i oprostiti mu, pa ne znam koji qrac bi se igraci qrcili i na njemu strogocu trenirali, jebem im pleme, i oni su nekad tu novi bili i njih je nekad neko mkrao primiti i dobrodoslicu im pozeliti.
Ponavljam, mali jeste pakas, ali ako je vec tu i ako ga zeli Safet u timu, niko ne daje za pravo ostalima da ga ne jebu ni strucno.
Ponavljam, mali jeste pakas, ali ako je vec tu i ako ga zeli Safet u timu, niko ne daje za pravo ostalima da ga ne jebu ni strucno.
-
cindrlimindrli
#3552 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
FUJ!!![/quote]solo2 wrote:Slusalice su njegova radost.
Ne obaziri se, decko je dezurni smor.
-
bordo_boy
#3553 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Legollas wrote:Nakon što su se na tržištu pojavile kopije karata, napokon su se počele tiskati i orginali.
Džaba, ne da ti se...
UEFA logo gore... Svjetsko prati FIFA
- It_is_a_Leclerc
#3554 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ključno je pitanje - jesmo li ispucali kvotu pehova za ovu godinu ?
- Šibicar
#3555 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma jarane lik je odrastao u Švici(možda se i rodio tamo),išao u školu tamo,družio se sa Švicarcima,živio čitav život u njihovoj zemlji i po njihovim pravilima,logično je da je vagao,ne može on imati osjećaj kao ti za BiH,dobro je da takvi ikako odaberu našu reprezentaciju,ne treba ih šupcima proglašavati.BHF_Manijak wrote:Smatrao sam da je paksu, samtram i sad, svako ko se necka bi li ili ne bi li igrao za nas za mene je u toj kategoriji, ali ne opravdavam ni ovakvo ponasanje prema momku. Naravno pod uslovom da je fakat u strogoj izolaciji, ali ne bi me iznedilo da jeste. Ako je vec uvrsten na spisak, znaci da je selektor mogao preci preko svega i oprostiti mu, pa ne znam koji qrac bi se igraci qrcili i na njemu strogocu trenirali, jebem im pleme, i oni su nekad tu novi bili i njih je nekad neko mkrao primiti i dobrodoslicu im pozeliti.
- Legollas
#3556 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma neka, ne patio se ja više HAHAHAbordo_boy wrote:
Džaba, ne da ti se...
- Point.
#3557 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Prvi sam srao po ovome Hajrovicu i slicnima sto kalkulisu i na dve bi stolice sjedili istovremeno al ako ima imalo ignorisanja nasih igraca prema ovome momku treba pod hitno da prestane. Dosta je vise inata i ega i picke materine, preveliki je ulog da se na ove besmislice trosi vrijeme i energija. Kad imamo u vidu ko nam ulazi sa klupe (Stevanovic, Visca, Vrsajevic i slicni), ovaj momak ce nam dobro doci. Gledo sam par tekmi Grasshopersa, u ovom Izetu ima fudbala. Dobro ce nam doci i s obzirom da je vec zakucan za nasu repku i da je tu, ako ima istine da ga nisu dobro primili to se treba promjeniti. Namah. Sada nije mjesto i vrijeme da se zajebavamo ovakvim stvarima.
Na ovim slikama mi ga nekako zao, volio bih da zabije pobjednicki gol i da zajedno se polako spremamo za Copa Cabanu, Belo Horizonte, piper Mister No-a i cachaçu.
.
Na ovim slikama mi ga nekako zao, volio bih da zabije pobjednicki gol i da zajedno se polako spremamo za Copa Cabanu, Belo Horizonte, piper Mister No-a i cachaçu.
- omega369
#3558 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I eto, ponovo smo samo na jednoj prepreci do uspjeha. I hocemo li je vise preci, konacno? ne znam.... kakav samo narod, ne bi iznenadilo da opet ne budemo imali srece
ali, eto da vidimo i to cudo sutra!!
p.s. mislim da je antagonizam prema hajrovicu iskljucivo zbog eventualne podjele plijena, nista drugo
ali, eto da vidimo i to cudo sutra!!
p.s. mislim da je antagonizam prema hajrovicu iskljucivo zbog eventualne podjele plijena, nista drugo
- dinty2
#3559 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
latvija će uzeti bod grcima, a slovaci sva tri
-
mali_balon
#3560 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Sto neko vec rece Boga ti pitaj kako je ova slika sa Izetom izrezana i namontirana. Kao sto je kruzila netom slika nekih americikih vojnika, ono na jedno slici puska uperena u glavu a kada se gleda ne montirana slika vidimo da je to puska od drugog vojnika koji daje nekom jadniku vode ili slicno.
Tako da mislim da je i ova slika namontirana da malo podgrije tu nekakvu svadju ili sta vec.
Tako da mislim da je i ova slika namontirana da malo podgrije tu nekakvu svadju ili sta vec.
Last edited by mali_balon on 09/09/2013 22:01, edited 1 time in total.
-
Crvena Tifoza
#3561 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Point. wrote:Prvi sam srao po ovome Hajrovicu i slicnima sto kalkulisu i na dve bi stolice sjedili istovremeno al ako ima imalo ignorisanja nasih igraca prema ovome momku treba pod hitno da prestane. Dosta je vise inata i ega i picke materine, preveliki je ulog da se na ove besmislice trosi vrijeme i energija. Kad imamo u vidu ko nam ulazi sa klupe (Stevanovic, Visca, Vrsajevic i slicni), ovaj momak ce nam dobro doci. Gledo sam par tekmi Grasshopersa, u ovom Izetu ima fudbala. Dobro ce nam doci i s obzirom da je vec zakucan za nasu repku i da je tu, ako ima istine da ga nisu dobro primili to se treba promjeniti. Namah. Sada nije mjesto i vrijeme da se zajebavamo ovakvim stvarima.
Na ovim slikama mi ga nekako zao, volio bih da zabije pobjednicki gol i da zajedno se polako spremamo za Copa Cabanu, Belo Horizonte, piper Mister No-a i cachaçu..
Ne znam ko da je, ali ako je kvalitetan igrac i ako je dosao tu da pomogne da se plasiramo na SP treba ga ispostovati.
Sutra se nece pamtiti mahalske prepirke u i oko reprezentacije, nego se pamti jesmo li bili ili nismo na SP.
-
Crvena Tifoza
#3562 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Haj ti to prepravi, da posaljem drugu.Legollas wrote:Ma neka, ne patio se ja više HAHAHAbordo_boy wrote:
Džaba, ne da ti se...
-
bordo_boy
#3563 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Peh? Uvijek kada mi izgubimo, ispada da nemamo sreće. Po meni je sreća faktor, kad imaš 3 stative, i kad lopta neće u gol, a primiš neki gol glup. Mi u petak nismo ni mogli imati sreće, da bi imao sreće, moraš prići golu protivnika bar na 30 metara. Ja bih prije rekao da Slovačka nije imala sreće, jer su fulili 2-3 100% prilike, a onda su dali neki gol na odbijanje od Spahića... Prije toga zaobišli Begovića, i promašivali dobre prilike...
Za košarku... nismo mi danas izgubili 2. krug, mi smo ga izgubili u prve dvije utakmice, posebno kad nas je Latvija otresla, s onoliko razlike... Danas smo s Litvanijom imali dosta sreće, dosta je ušlo trica, koje inače ne ulaze... Uostalom, ko je nakon prva dva poraza smio da se kladi da ćemo naredne 3 dobiti ? ? ?
Uvijek se žalimo da nemamo sreće... a realno, mi bismo da imamo vazda ludu sreću. Sjetite se utakmice u Zenici protiv Grčke, kako smo poveli... Penal kojeg je Misimović promašio, pa igrom slučaja Ibišević naletio i ubacio u gol. Da tog gola tad nije bilo, vrlo lako se ta cijela utakmica mogla pretvorit' u katastrofu...
Za košarku... nismo mi danas izgubili 2. krug, mi smo ga izgubili u prve dvije utakmice, posebno kad nas je Latvija otresla, s onoliko razlike... Danas smo s Litvanijom imali dosta sreće, dosta je ušlo trica, koje inače ne ulaze... Uostalom, ko je nakon prva dva poraza smio da se kladi da ćemo naredne 3 dobiti ? ? ?
Uvijek se žalimo da nemamo sreće... a realno, mi bismo da imamo vazda ludu sreću. Sjetite se utakmice u Zenici protiv Grčke, kako smo poveli... Penal kojeg je Misimović promašio, pa igrom slučaja Ibišević naletio i ubacio u gol. Da tog gola tad nije bilo, vrlo lako se ta cijela utakmica mogla pretvorit' u katastrofu...
-
last mohicans
#3564 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Najviše bi volio da se ovo desi sutra. Edin zabija na asistenciju Hajrovića za 0:1, potom mu Džeko vraća i asistira za 0:2. Svi sretni, igrači i nacija. Daj bože da bude 'vako 
- DonV
#3565 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Makar da igramo 0-0 tj. bod. to bi vec bio uspjeh za nas.
Grcka bi onda sigurno morala pobjediti Slovacku recimo, nista remi..
-
biturbo
#3566 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nisi sam ! Imas slusalicenKrkan wrote:
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#3567 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
al cuj onog Slusalice su njegova radost hahahahaha
! al sto jest jest strucnjaci ste 
-
cindrlimindrli
#3568 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ove slusalice su skuplje od sve tvoje pokretne i nepokretne imovine.biturbo wrote:Nisi sam ! Imas slusalicenKrkan wrote:
- gnjev
#3569 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Samo remi nam ne valja. Ako Slovaci dobiju onda ce se boriti protiv Grcke a realno jaca su ekipa i ako pobjede mi idemo dalje. A ako pobjedimo sutra jos bolje .DonV wrote:Makar da igramo 0-0 tj. bod. to bi vec bio uspjeh za nas.
-
biturbo
#3570 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ko slusalice nosi ,zlo ne misliMatijevic_Vlado wrote:al cuj onog Slusalice su njegova radost hahahahaha![]()
![]()
![]()
! al sto jest jest strucnjaci ste
- pirmin
#3571 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Imaju li ove treshe dJe da se nabave za nas obicnu fukaru?
- Šibicar
#3572 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Na ovoj slici vidim jedinog pravog igrača kojeg srce i duša boli zbog poraza,dok se ostali šale i smiju kao da smo dobili 5-0,on tužan i povučen u sebe još uvijek tuguje zbog poraza u Zenici. 
-
Crvena Tifoza
#3573 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Tolike teorije oko jedne slike.biturbo wrote:Nisi sam ! Imas slusalicenKrkan wrote:
Ako je iko od vas ikad bio na aerodromu u SA, znate vrlo dobro gdje covjek stoji, i da ceka u redu da preda prtljag.
Argumenti su vam nigdje veze.
Sta bi onda tek trebali govoriti za Medunjanina u pozadini?
- agent_zero
#3574 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Dobro ljudi, zar nije više bilo dosta.
ok, može se nastaviti o svemu poslije svih utakmica, ali hajmo sad pružiti podršku, ako ništa radi sebe samih.
ok, može se nastaviti o svemu poslije svih utakmica, ali hajmo sad pružiti podršku, ako ništa radi sebe samih.
- Edin H.
#3575 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A i on se nesto premisljao, hoce li, nece li, pa zatoCrvena Tifoza wrote:Tolike teorije oko jedne slike.![]()
Ako je iko od vas ikad bio na aerodromu u SA, znate vrlo dobro gdje covjek stoji, i da ceka u redu da preda prtljag.
Argumenti su vam nigdje veze.
Sta bi onda tek trebali govoriti za Medunjanina u pozadini?