escobar__ wrote:Šta postižeš bojkotom? Lažeš samog sebe, pucaš se pričom o preko 50% Bošnjaka, natalitetom, povratkom, ovim, onim... A stanje na terenu sasvim suprotno od onog šta ti zamišljaš u glavi.LaBomba wrote:escobar__ wrote:Nikakav bojkot, stanje je takvo kakvo jeste i popis konačno treba odraditi. Možemo mi i narednu deceniju žmiriti na činjenicu da Bošnjaka u tzv. rs skoro pa i nema, no to neće promijeniti stanje na terenu.
Također, red je da se konačno stavi tačka i na ideološku podjelu među Bošnjacima, pa da i s tom pričom završimo.
A kome ja to da odradjujem popis? Cetnicima? Ma vi ste totalno izgubili kompas! Kao popis ce doprinjet Bosnjacima nesto? BOJKOT BOJKOT BOJKOT
Care moj, šta je, tu je. Tvoj bojkot neće promijenit apsolutno ništa u velikosrpskoj kuhinji koja će i dalje nastaviti sa rasturanjem ove države, te potpunim brisanjem jednog njenog naroda.
Bojkotom postizem to da kao pripadnik bosnjackog naroda NE ZELIM da se popisom legalizuju resultati etnickog ciscenja i genocida MOG naroda, a nisu mi jasni takvi kao ti, bez ikavog osjecaja za moralnu obavezu bez dostojanstva i sto je najzalosnije vidim ti vec prihvatio da te nema i da nam je kraj, i jos ces tvojim popunjavanjem podataka na popisnom listicu to i ozvaniciti. Te stvari pises a nakacio si zastavui sa ljiljanima! Pa ovo je presmjesno. Takvi kao ti mi se sklanajjte s puta, ja ti garantujem da ce meni dejtonci isplacivati kaznu a ne ja njima. Samo me zaobidji i i nemoj se kriti iza svetih simbola!