Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- quasar
#3526 Re: Golman reprezentacije BiH
Neko rece ovdje maloprije da se dobar golman pokaze samo ako ima lose stopere ispred sebe. Meni se cini da su svi ovdje pomenuti englezi dobili rejting zahvaljujuci kvalitetnim stoperima, a njima je ostalo da prave parade za publiku.
Hart ima Kompanija i ekipu ispred sebe koja pokupi sve. Bega nema bas vrhunske stopere, sto se najbolje vidi protiv ekipa tipa Chelsea, Lpool...
Hart ima Kompanija i ekipu ispred sebe koja pokupi sve. Bega nema bas vrhunske stopere, sto se najbolje vidi protiv ekipa tipa Chelsea, Lpool...
- respo
#3527 Re: Golman reprezentacije BiH
upravo nesto kao valdes u barceloni
a onda dodju filozofi i kazu on treba biti jedinica u spaniji jer je primio manje golova od kasiljasa
jest da sam zakleti "katalonac" al je iker klasa iznad valdesa
da nije njega real bi se borio za sredinu tabele ovih godina
a onda dodju filozofi i kazu on treba biti jedinica u spaniji jer je primio manje golova od kasiljasa
jest da sam zakleti "katalonac" al je iker klasa iznad valdesa
da nije njega real bi se borio za sredinu tabele ovih godina
- gol-man
#3528 Re: Golman reprezentacije BiH
Malo off, ali i nije. Da se nadovežem , sjećam se prije rata , jedan intervju sa onim ruskim golmanom što je branio u Veležu ( ne znam jel to '90-'91, možda i ranije) kad on opisuje CCCP golmane i jugoslovenske. Kaže , nas uče da uhvatimo loptu , nebitno kako , dok u Jugoslaviji se ide na ljepotu i parade
- Edin H.
#3529 Re: Golman reprezentacije BiH

Begovic u timu kola
Did you know? Has kept more clean sheets than any other Premier League keeper this season with three.
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/9588112.stm
Yes, it was scratchy at times but so involved in Stoke's hard-fought victory over Liverpool was Asmir Begovic he's probably still recovering in an ice bath even now. The 24-year-old faced 24 shots on his goal and coped admirably with the extreme pressure he was put under. Of the many saves he made, most impressive was a spurt of three inside 10 seconds - two from Jordan Henderson and one from Charlie Adam.
In front of Begovic, Ryan Shawcross epitomised the spirit required to grind out a result when you are under intense pressure. During the course of the game Shawcross had to deal with aerial threat of Andy Carroll, the trickery of Luis Suarez, the pace of Craig Bellamy and the tireless running of Dirk Kuyt. He won countless headers and threw himself in front of the ball time after time.
http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... 11?cc=5739
-
Ledenko
#3530 Re: Golman reprezentacije BiH
Na 1:40
Oni ti ga puše Adnaneeee
Oni ti ga puše Adnaneeee
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#3531 Re: Golman reprezentacije BiH
dosao red da begovic primi golova za one tekme sto je izvukao clean sheet
- Koshpa
#3532 Re: Golman reprezentacije BiH
ja sto ga resetaju 11 min 2-0 
-
lider
#3533 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne znam za ovaj drugi go ali prvi je Begovicev, nakon kornera neko sutao glavom po sredini, on uhvatio i nekako mu ispala.
- Edin H.
#3534 Re: Golman reprezentacije BiH
GOAL! Titus Bramble scores in the fifth minute to give Sunderland the lead. The corner falls to him and he turns the ball home through Asmir Begovic's legs from close range. Poor goalkeeping from Begovic but Sunderland are not complaining

- Sasvim_Obican
#3535 Re: Golman reprezentacije BiH
dešava se...
ili ćemo ga ipak na vješanja ?!
ili ćemo ga ipak na vješanja ?!
- Koshpa
#3536 Re: Golman reprezentacije BiH
a jel sigurno da Begovic brani, mozda su se zajebunili 
- Edin H.
#3537 Re: Golman reprezentacije BiH
Mojne mi sada Asmire brljanja, na tebi se lomi tekma u FrancuskojKoshpa wrote:a jel sigurno da Begovic brani, mozda su se zajebunili
- Edin H.
#3538 Re: Golman reprezentacije BiH
4 - 0
58 GOAL! Sunderland go 4-0 up and this time it is Sebastian Larsson with a sensational free-kick that curls into the net past Begovic. This has been the best goal of the afternoon here at the Stadium of Light so far.

58 GOAL! Sunderland go 4-0 up and this time it is Sebastian Larsson with a sensational free-kick that curls into the net past Begovic. This has been the best goal of the afternoon here at the Stadium of Light so far.
-
Dead Man Walking
#3539 Re: Golman reprezentacije BiH
Lose reakcije kod sva 4 gola...
- shalla
#3540 Re: Golman reprezentacije BiH
Daj ne zajebaji, drugi i treći gol se ne brane, nema tog golmana koji bi ono odbranio... Možda je zamjerka kod drugog gola što on nije izašao da izboksuje ali eto...Dead Man Walking wrote:Lose reakcije kod sva 4 gola...
-
Dead Man Walking
#3541 Re: Golman reprezentacije BiH
Mislim da je kod oba ta gola imao vremena da ode jos korak nazad prije odraza, al eto...shalla wrote:Daj ne zajebaji, drugi i treći gol se ne brane, nema tog golmana koji bi ono odbranio... Možda je zamjerka kod drugog gola što on nije izašao da izboksuje ali eto...Dead Man Walking wrote:Lose reakcije kod sva 4 gola...
-
vernes81
#3542 Re: Golman reprezentacije BiH
De nek neko postavi golove nemogu naci na yt
- veljaca
#3543 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne valja ovo .....
Samo da Bega ne izgubi samopouzdanje i mjesto prvog golmana u Stouku .....
Ne bi to valjalo zbog Reprezentacije protiv Luxa i Francuza ...
- quasar
#3544 Re: Golman reprezentacije BiH
Moze svako imati los dan. Samo da mu se ne ponvalja cesto.
- Edin H.
#3545 Re: Golman reprezentacije BiH
Da zna koliko sam se ja ovdje natezao sa burekom i semirom ne bi sebi dozvolio niti taj jedan los danquasar wrote:Moze svako imati los dan. Samo da mu se ne ponvalja cesto.
- shalla
#3546 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma jašta će, nakon toliko utakmica gdje ne primi nijedan gol da ga ovo sjebe. Pa hajde da brani u Unitedu pa da je katastrofa ako primi 4 gola ali u Stoke-u koji je ipak ekipa iz sredine tabele to uopšte nije takva katastrofa...veljaca wrote:Ne valja ovo .....
- ganjeta
#3547 Re: Golman reprezentacije BiH
Edin H. wrote:Da zna koliko sam se ja ovdje natezao sa burekom i semirom ne bi sebi dozvolio niti taj jedan los danquasar wrote:Moze svako imati los dan. Samo da mu se ne ponvalja cesto.
- BHF_Manijak
#3548 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja 3. gol nisam ni vidio, nije bilo na higlightsima koje sam gledao, ali po meni losa reakcija kod prvog i zadnje gola...Prv gol mu nekako smotano prodje korz noge, iako je jako mala udaljenost bila s koje je sutao Bramble, no eto, recimo da je mogao bolje, a kod cetvrtog gola slicno kao Kenan u Albaniji, samo sto je ovaj krkan sad jace loptu opalio, no ni to ne umanjuje gresku Bega, u njegov ugao gol i to je stajao jako blizu te stative na koju je izveden slobodni...Onaj lob woodgatea nije ocekivao tako da ga se tu ne moze kriviti...Da sam ga gledao prvi put ove sezone reko bih "jako los golman", ali posto sam ga gledo u svim tekmama, moze se samo reci los dan za Bega! 
- Jack Be Nimble
#3549 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma nije tako lose, ovo sam ocekivao da ce se desiti u naredne dvije utakmice, Asmir i Stoke kompletno da ce puci. Vratili se iz Evrope i otisli Saderlendu kuci, kojima je trebala jaka pobjeda da se izvuku iz njihove rupe. Sve se potrefilo za jedan fini degenek.veljaca wrote:Ne valja ovo .....
-
Corola
#3550 Re: Golman reprezentacije BiH
Nije problem sto je primio cetiri gola vec sto je fakticki krivac za tri gola minimalno.Sto je puno,puno je.shalla wrote:Ma jašta će, nakon toliko utakmica gdje ne primi nijedan gol da ga ovo sjebe. Pa hajde da brani u Unitedu pa da je katastrofa ako primi 4 gola ali u Stoke-u koji je ipak ekipa iz sredine tabele to uopšte nije takva katastrofa...veljaca wrote:Ne valja ovo .....
Da stvar bude malo jos zeznutija za ove sto su nazor tjerali Kenana,Begovic je primio cetvrti vrlo slican gol kao i Keno u Tirani.Tako da bi se vrlo lako moglo obiti o glavu.
I jos jedna okolnost Hasagicev BB je osvojio maksimalnih sest poena i to protiv fakticki najacih konkurenata za prvo mjesto Galate i Trabzona.U tim tekmama je bio jedan od boljih,sto znaci da je i on itekako u formi.A ne invalid kako mu neki spocitavaju.
Last edited by Corola on 19/09/2011 20:28, edited 1 time in total.