Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burgundy
#3526 Re: Serie A
Samo mi nije jasno sto se ove istrage vode sad pred Euro,ako je bas moralo moglo je to poslije Eura.Ako se dokaze muljaza odmah po jedno 5-10 godina odmor od fudbala svi koji su umijesani,bez obzira kome pripadaju.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3527 Re: Serie A
http://www.klix.ba/sport/nogomet/euro-b ... /120528173
prava postena ekipa, postenje im je tradicija...
prenosi se s generacije na generaciju
-
salle_eh1986
#3528 Re: Serie A
mora da navijaš il za inter il milanburgundy wrote:Rodila te majka tako pametnog.salle_eh1986 wrote:
mišljenje je ko guzica...svi ga imaju
samo mi nije jasno što se pale ovi navijači milana, jesu to milanu oduzeti bodovi onda kad je juve izbačen u seriju B onako radi nečijeg ćeifa ili ...
- Cyrax
#3529 Re: Serie A
Procitaj clanak slijepceF&N wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/euro-b ... /120528173
-
salle_eh1986
#3530 Re: Serie A
bonući sve i kad bi želio nešto da namjesti nebi znao
dovoljno je smotan da ga levate protivnički napadači i bez tog puštanja
dovoljno je smotan da ga levate protivnički napadači i bez tog puštanja
- burgundy
#3531 Re: Serie A
Naivan je ko misli da nijedan tim ne trazi pomoc sa strane,ili ne cvakne koji milion po opkladama po Aziji,tu ukljucujem sve jace timove u Seriji A,ali brate Juve je kolovodja vazda bio i bice kad su zavrzlame u pitanju.Bonuci sadasnji igrac Juvea,Conte sadasnji trener Juvea,Moggi dozivotno izbacen iz fudbala zbog ovih sranja,nije to slucajnost.Ako se dokaze da su to radili i prije dolaska u Juve ne moze me niko ubijedit da to nisu nastavili i ove godine.Meni je npr sumnjiva utakmica bila protiv Leccea.salle_eh1986 wrote:mora da navijaš il za inter il milanburgundy wrote:Rodila te majka tako pametnog.salle_eh1986 wrote:
mišljenje je ko guzica...svi ga imaju
samo mi nije jasno što se pale ovi navijači milana, jesu to milanu oduzeti bodovi onda kad je juve izbačen u seriju B onako radi nečijeg ćeifa ili ...
-
salle_eh1986
#3532 Re: Serie A
uvijek su najbolji trn u oku svimaburgundy wrote:Juve je kolovodja vazda bio i bice
meni je sav današnji nogomet pod sumnjom ako ćemo realno
- Atticus Finch
#3533 Re: Serie A
Šta da su bolan radili prije dolaska u Juve? Na osnovu izjava dvojice sumnjivih lica, bez ijednog drugog dokaza ljudima su mediji već presudili. I to koji mediji? Danas uhapšen Mauri, a na naslovnici gazzette i la republice: Juventus ostaje bez lige prvaka! Halo ba ko je ovde lud! Tipična zamjena teza, u cilju kontinuiteta diskreditacije jednog kluba.burgundy wrote:
Naivan je ko misli da nijedan tim ne trazi pomoc sa strane,ili ne cvakne koji milion po opkladama po Aziji,tu ukljucujem sve jace timove u Seriji A,ali brate Juve je kolovodja vazda bio i bice kad su zavrzlame u pitanju.Bonuci sadasnji igrac Juvea,Conte sadasnji trener Juvea,Moggi dozivotno izbacen iz fudbala zbog ovih sranja,nije to slucajnost.Ako se dokaze da su to radili i prije dolaska u Juve ne moze me niko ubijedit da to nisu nastavili i ove godine.Meni je npr sumnjiva utakmica bila protiv Leccea.
Utakmica Juventus-Lecce? Pa zbog te greške Buffona, Juventus je išao u Trst sa ogromnim pritiskom, titula je bila u pitanju. Kad već spominješ Lecce, jel ti sumnjiva utakmica Lecce-Milan 3-4? Nije jelde? Juventus kolovođa? Ja koliko se sjećam Milan je započeo sa nečasnim radnjama!?
Tipično fabrikovanje.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3534 Re: Serie A
prosvjetli meCyrax wrote:Procitaj clanak slijepceF&N wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/euro-b ... /120528173
- 2407
#3535 Re: Serie A
Izgleda talijani ne znaju kako da ujedine ekipu nego da puknu neki skandal pred veliko takmicenje. Isto je bilo i pred SP 2006-teburgundy wrote:Samo mi nije jasno sto se ove istrage vode sad pred Euro,ako je bas moralo moglo je to poslije Eura.Ako se dokaze muljaza odmah po jedno 5-10 godina odmor od fudbala svi koji su umijesani,bez obzira kome pripadaju.
A najgore od svega je da dodju navijaci Milana i pricaju o varanju Juventusa
- ultima_palabra
#3536 Re: Serie A
Samo što je to bila ekipa puna iskusnih vukova i mudonja... ovi sad, meh.2407 wrote:Izgleda talijani ne znaju kako da ujedine ekipu nego da puknu neki skandal pred veliko takmicenje. Isto je bilo i pred SP 2006-te![]()
Plus ni ovo sad nije tolika drama, 2006. su najveći klubovi u Italiji visili nad provalijom.
- 2407
#3537 Re: Serie A
Stoji to u potpunosti ali ne pobjedjuje uvijek najkvalitetniji. Juventus ove sezone je pokazao sta radi jak tim i kolektiv. A Italiji ide u prilog i to sto su skoro svi igraci u formi zivota i ima par igraca koji imaju iskustvo velikih takmicenja.
Mada mozemo mi pricati ovdje za i protiv a na prvenstvu bude nesto totalno drugo
Mada mozemo mi pricati ovdje za i protiv a na prvenstvu bude nesto totalno drugo
- ultima_palabra
#3538 Re: Serie A
Ma ja, ali lakše je napraviti jak tim i kolektiv kad imaš 50-60 utakmica godišnje, nego kad imaš 7-8
Doduše imaju na raspolaganju tu neku bazu iz Juventusa, ali svaka čast ako uspiju napraviti kolektiv sa Balotellijem i Cassanom
Mogu dogurati daleko, ali meni su još velika nepoznanica.
Mogu dogurati daleko, ali meni su još velika nepoznanica.
- 2407
#3539 Re: Serie A
Cassano se dozvo sebi a za onu blentovinu niko garantovat ne moze. Ali bas ta njihova ili njegova lucidnost i bahatost mogu da daju zavrsni dodir cijelom timu.
Ma nepoznanica su svima i mislim da im je to samo jos jedan plus a nikako minus.
Kakogod...
Forza Azzuri!!!
Ma nepoznanica su svima i mislim da im je to samo jos jedan plus a nikako minus.
Kakogod...
Forza Azzuri!!!
- 2407
#3540 Re: Serie A
Evo i finalni spisak talijana.
Goalkeepers: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain);
Defenders: Abate (Milan), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino);
Midfielders: De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus);
Forwards: Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma).
Forza Azzuri!!!
Goalkeepers: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain);
Defenders: Abate (Milan), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino);
Midfielders: De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus);
Forwards: Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma).
Forza Azzuri!!!
- Point.
#3541 Re: Serie A
Sarajlija, Vladimir Petković, je blizu da postane novi trener Lazija. Zna li iko malo vise o njemu, znam samo da je jedno vrijeme vodio Young Boys i da je "otkrio" Lulica.
- bosnianidiot
#3542 Re: Serie A
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... c-as-coach
Evo i zvanicno, Petkovic na klupi Lazia
Bas cudno, dosta vecih imena se spekulisalo za klupu Lazia, ali izgleda da je Lulicev uticaj presudio
Sretno Vladimire
Evo i zvanicno, Petkovic na klupi Lazia
Bas cudno, dosta vecih imena se spekulisalo za klupu Lazia, ali izgleda da je Lulicev uticaj presudio
Sretno Vladimire
- cyprus
#3543 Re: Serie A
Uporedit ova imena sa italijanskom reprezentacijom od prije 10 - 15 godina... Ko da se ne radi o istoj fudbalskoj sili...2407 wrote:Evo i finalni spisak talijana.
Forza Azzuri!!!
- ultima_palabra
#3544 Re: Serie A
Tarpibosnianidiot wrote:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... c-as-coach
Evo i zvanicno, Petkovic na klupi Lazia![]()
Bas cudno, dosta vecih imena se spekulisalo za klupu Lazia, ali izgleda da je Lulicev uticaj presudio![]()
Sretno Vladimire
Nije imao neku karijeru, ali sretno u svakom slučaju... da bude uspješan barem kao Reja.
-
salle_eh1986
#3545 Re: Serie A
mislim da su ovi osvojili trofeje kad su se zadnji put osvajalicyprus wrote:Uporedit ova imena sa italijanskom reprezentacijom od prije 10 - 15 godina... Ko da se ne radi o istoj fudbalskoj sili...2407 wrote:Evo i finalni spisak talijana.
Forza Azzuri!!!
možda još neko od ovih ovde...
- Muhamed Đakmić
#3546 Re: Serie A
Nije Chiellini bio tu kad je Italija osvojila Svjetsko, kao ni Cassano, ali bio je Barzagli.
- 2407
#3547 Re: Serie A
cyprus wrote:Uporedit ova imena sa italijanskom reprezentacijom od prije 10 - 15 godina... Ko da se ne radi o istoj fudbalskoj sili...2407 wrote:Evo i finalni spisak talijana.
Forza Azzuri!!!
Pa ne moze uvijek Italija imati najbolje igrace, mora to malo ici u ciklusima gore-dole, ali ima i ovdje dosta kvaliteta. Tako isto mozes manje vise reci za svaku reprezentaciju.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3548 Re: Serie A
pola sastava Juventusa 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3549 Re: Serie A
Domaći dresovi Parme će slijedeće sezone na sebi imati napisana imena svih 9620 pretplatnika na sezonsku kartu

-
hau jes no
#3550 Re: Serie A
jedino sto valja inter odgojio - pirlo i balotelliYahel wrote:pola sastava Juventusa