Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

Nanox7

#35101 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Nanox7 »

A jest mocna igra Scavengers :izet: :thumbup:
Jest da moram cekat mec jer je closed beta.
aditon

#35102 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

Raptor44 wrote: 12/12/2020 00:15 Stigao je novi update, ja sam fakat zadovoljan igrom. Ne vrti se najbolje, naročito ne u vožnji, ali tako lijepo izgleda da joj mogu i oprostiti. Kada se počne istraživati grad, i baviti se sporednim misijama, da se primjetiti da igra ima isti pristup otvorenom svijetu kao što je imao i Witcher 3 i to mi je stvarno drago.
koja grafička?
SanskiBiser

#35103 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

Image

:lol:
SanskiBiser

#35104 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

:D
Raigor Stonehoof

#35106 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Raigor Stonehoof »

kakvi kraljevi :D i definitivno postizu zeljene rezultate, sad imam zelju da kupim igru iako nikad nisam kupio nijednu ciju narodnu verziju mogu igrati normalno
l33t

#35107 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

Ma nisu valjda fkt to napisali
Rodzer Mur

#35108 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rodzer Mur »

Ovo sto sam ja po netu vidio vecina koja je igrala kazu da to jos nije trebalo biti pusteno... Pratio malo na twitchu, Lirik koji ima po 25-30k kad igra pasijans, a ne neku bolju igru je pao na 14 hiljada gledalaca igrajuci cyberpunk :-)

Ne'am pojma, mozda nije moj fazon, ali igra mi djeluje bas dosadno, vidio nekoliko scena borbi i AI djeluje presmijesno, da ne pricam o bugovima...

Vala koliko su je najavljivali ja sam mislio da ce to biti nesto nevjerovatno, ja je licno ne bih igrao ni da je besplatna, ali eto, ko voli neka uziva :mrgreen:
SanskiBiser

#35109 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

l33t wrote: 12/12/2020 10:28 Ma nisu valjda fkt to napisali
Ma nisu to su zajebancije posto su zajebali pirate sa GOG verzijom, koja radi bolje nego sve piratske verzije i repacks i jos se updejtuje automatski i mozes komotno slati bug reports CDPR bez problema. Igra je potpuno DRM free.

Ko hoce narodnu verziju najbolja je GOG verzija i tu treba skidati i nakon toga sluzbene update kad izadju samo instalirati i vozi dalje.
SanskiBiser

#35110 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

Rodzer Mur wrote: 12/12/2020 10:54 Ovo sto sam ja po netu vidio vecina koja je igrala kazu da to jos nije trebalo biti pusteno... Pratio malo na twitchu, Lirik koji ima po 25-30k kad igra pasijans, a ne neku bolju igru je pao na 14 hiljada gledalaca igrajuci cyberpunk :-)

Ne'am pojma, mozda nije moj fazon, ali igra mi djeluje bas dosadno, vidio nekoliko scena borbi i AI djeluje presmijesno, da ne pricam o bugovima...

Vala koliko su je najavljivali ja sam mislio da ce to biti nesto nevjerovatno, ja je licno ne bih igrao ni da je besplatna, ali eto, ko voli neka uziva :mrgreen:

A jel mozes ti nama staviti ovdje konkretno sta je to sto ti igras? Daj nam listu igara koje ti igras. Sta to tebi nije dosadno i sta te pali, sta si igrao mjesecima? De preporuci nam i prosvjetli nas - notice us Senpai. :nasolji1:
Rodzer Mur

#35111 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rodzer Mur »

Uvijek mi je bilo smijesno kad ljudi pocnu licno shvatati to sto neko ne gotivi igru koja se njima svidja, pogotovo kad je to igra koja je tek izasla :lol:

Kakvu ti povezanost mozes imati s igrom koja je izasla prije 5 dana, hajd' da je to nesto kao cs recimo koji sam ja prvi put igrao prije 20 godina i sutao godinama ili pes, fifa... Nekom WoW, dota, LoL, ali ovo :roll:

Igram igre preko 25 godina, ova me nije impresionirala uopste, kao sto rekoh u scenama borbi AI se ponasa kao u igrama od prije 10 godina, super je to sto sve svijetli, bljesti, mozes sebi cunu nabaciti na lika kojeg pravis i to je to... Igra kao igra je daleko od zanimljivosti koju recimo gta ili rdr donose

Ako je merak ljudima to sto ce dobiti 50 fpsa na najboljoj konfiguraciji i max detaljima, pa po tome mjere kvalitet igre, onda ok... Onda bi Arma 3 i dayz trebale biti medju najboljim igrama ikad :mrgreen:
SanskiBiser

#35112 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

Rodzer Mur wrote: 12/12/2020 11:29 Uvijek mi je bilo smijesno kad ljudi pocnu licno shvatati to sto neko ne gotivi igru koja se njima svidja, pogotovo kad je to igra koja je tek izasla :lol:

Kakvu ti povezanost mozes imati s igrom koja je izasla prije 5 dana, hajd' da je to nesto kao cs recimo koji sam ja prvi put igrao prije 20 godina i sutao godinama ili pes, fifa... Nekom WoW, dota, LoL, ali ovo :roll:

Igram igre preko 25 godina, ova me nije impresionirala uopste, kao sto rekoh u scenama borbi AI se ponasa kao u igrama od prije 10 godina, super je to sto sve svijetli, bljesti, mozes sebi cunu nabaciti na lika kojeg pravis i to je to... Igra kao igra je daleko od zanimljivosti koju recimo gta ili rdr donose

Ako je merak ljudima to sto ce dobiti 50 fpsa na najboljoj konfiguraciji i max detaljima, pa po tome mjere kvalitet igre, onda ok... Onda bi Arma 3 i dayz trebale biti medju najboljim igrama ikad :mrgreen:
Ja igram igre od 1985, tako da ti je premalen staz da mozes nastupati kao AUTORITET , jedan od prvih ljudi u BiH i svojevremeno Jugi koji je imao ZX81 :D
SanskiBiser

#35113 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

Penguinz konstuktivna kritika tokom igranja! :thumbup:

PS puno spojla...
DonieBrasco

#35114 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DonieBrasco »

Po ovome sto sam vidio na streamovima i na youtube meni je Cyberpunk sasvim ok, ima bugova ali to ce se srediti.

Prica, sadrzaj, mogucnosti, visestruko opcija kroz misije, mapa ogromna, auta, oruzija, likovi, dijalolzi opet puno opcija, svaki dijalog vodi drugacijem toku radnje, jos mnogo stvar ...itd. Prevelika igra da bi tehnciki sve radilo od starta ali radi vecinom, a ostalo ce se popraviti.

Ne znam cemu toliki hejt prema igri.
febo_acm

#35115 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

Moj prvi “PC” :D

Image

Koristio ga od 88-90 pa presao na Commodore 64 :D
SanskiBiser

#35116 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

febo_acm wrote: 12/12/2020 13:29 Moj prvi “PC” :D

Image

sjecas li se ove sa C64 koja je ovo zaraza bila ko Super Mario na Nintendu :D
Rodzer Mur

#35117 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rodzer Mur »

:mrgreen:

Bolji Fallout New Vegas od prije 10 godina :mrgreen:
l33t

#35118 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

Igrao sam Star Citizen tako da mi je CP2077 u veoma igrivom stanju :D
Tabakmalac

#35119 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tabakmalac »

Rodzer Mur wrote: 12/12/2020 11:29 Uvijek mi je bilo smijesno kad ljudi pocnu licno shvatati to sto neko ne gotivi igru koja se njima svidja, pogotovo kad je to igra koja je tek izasla :lol:

Interesantno je što CP2077 jedini ima pravo da se diže u zvijezde (na osnovu čitanja komentara na netu), iako je igra u developmentu 8 godina i izgleda kao nezavršeni GTA V mod sa prezasićenim bojama (čitaj: oversaturation) i milion bugova i glitcheva za koji će trebati 852 patcheva i 80 community patcheva da je konačno ispeglaju kako treba. Ko voli, nek izvoli. Nisu svima standardi isti po pitanju gaminga.
febo_acm

#35120 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

SanskiBiser wrote: 12/12/2020 13:43
febo_acm wrote: 12/12/2020 13:29 Moj prvi “PC” :D

Image

sjecas li se ove sa C64 koja je ovo zaraza bila ko Super Mario na Nintendu :D
Sjecam, plus Double Dragon :D

Mada ja sam tad imao 6-7 godina, pa mi je sve malo mutno :D
aditon

#35121 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

Rodzere, jesi ti igrao igru ili samo zaključke donosiš gledajući youtube klipove?
Rodzer Mur

#35122 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rodzer Mur »

Pa ne moras igrati da bi primijetio neke stvari :-) gledao sam u zadnjih nekoliko dana oko 2h gameplaya bez isjecaka i klipova, znaci direktan walkthrough i to ljude kojim je posao igranje igara, na najboljim postavkama, sa najjacom konfiguarcijom i na najtezoj razini, znaci u boljim uslovima nego sto bi vecina nas imala na svom pcu... to je sasvim dovoljno da doneses sam neke zakljucke, na stranu to sto je gledanost pala svima za 50%+ nakon par sati, sto je igra prepuna bugova, sama prica i igrivost nije na zavidnom novou nekom ko je igrao nesto slicno prije... Naravno nekom je odlicna i postujem to, ali mnogi su razocarani
ProgramskiJezik

#35123 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ProgramskiJezik »

Screenshots - High / Ultra settings na 4k sa RTX 2060 super.

Sto se tice story i grafike igra je 10/10

Sto svi govore, upravu su, ima par bugova gdje NPC npr leti ili clipa kroz zidove ili se jednostavno ubaga kada pucas u njega. Nisam imao problema sa nekim quest giverima ili u komunikaciji sa nekim u story, samo problemi sa negativcima sa kojima se pucas, koji nekad random se pobiju medjusobno, nisam skonto jel to treba ili je bug.

Sve u svemu, igram trenutno meele - Netrunnera i zanimljivo je rezat polu robote sa macem..

Image
Image
Image
Image
CikCikCikPogodi

#35124 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by CikCikCikPogodi »

Raigor Stonehoof wrote: 12/12/2020 10:23 kakvi kraljevi :D i definitivno postizu zeljene rezultate, sad imam zelju da kupim igru iako nikad nisam kupio nijednu ciju narodnu verziju mogu igrati normalno
Kod nas kolekcionarsku prodaju za vise od 500 maraka.
febo_acm

#35125 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

Sta 4k ultra na 2060 :?: :-)
Post Reply