Raigor Stonehoof wrote: ↑11/12/2020 16:22
Tito_i_Partija wrote: ↑11/12/2020 15:46
Da vidis samo koliko pizde na TLoU2 subredditu zato sto je igra dobila GOTY nagradu, to nije normalno. Koliki pacenik moras bit' da ti tako nesto igra tako veliku ulogu u zivotu...strasno.
ih a sta rec za one idiote sto zovu specijalce ljudima u kucu. prije par godina poginuo lik zbog toga, pa ovaj sto ih zvao, zaglavio robiju
bolesno
al sto jest jest, the last of us 2 nije trebala dobiti tu nagradu, al hajde, politika.
Da, cuo sam za to sa specijalcima. Psihopata, sta drugo reci.
A sto se tice nagrade: meni licno su sve ove nagradne ceremonije, znaci od Oscar-a pa nadalje, cisti "popularity contest," bez ikakvog vaznijeg znacaja ili supstance, nego sama ekstravagancija i kic za hranjenje pojedinih ega. Ako je nekome to mjerilo kvaliteta nekog medijuma, bilo filma, igre, albuma, ili bilo cega drugog, onda mu nema spasa.
I da ti pravo kazem, boli me ba cosak i za TLoU2 i za LGBT i za ostale pizde materine, igram sto mi se svidja i tacka. Al' nema mi nista draze nego kad vidim kako se ljudi opterecuju nekim trivijalnim stvarima koje normalnom covjeku dodju k'o prdez niz vjetar.