Evo ga ovdje pa procitajte komentare bas zanimljivo, original nasi komentari samo sa zamjenjenim ulogama
Gras all about
- insomnia78
#351 Re: Gras all about
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zet- ... busom.html
Evo ga ovdje pa procitajte komentare bas zanimljivo, original nasi komentari samo sa zamjenjenim ulogama
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#352 Re: Gras all about
sheilak wrote:gle, kako izaziva!rashtiman wrote:Zna li neko slucajno hoce li gras sutra voziti na bjelasnicu![]()
Inace, mislim da ce voziti. Idemo i mi.
-
lajkujMe
#353 Re: Gras all about
insomnia78 wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zet- ... busom.html
ocam, mi imamo sandzaklije a oni hercegovce, oni imaju problem s papanima radnicima gradskog saobracajnog mi imamo papane isto u gradskom saobracajnom
- Manic Psycho
#354 Re: Gras all about
Pas u sarajevskom tramvaju bez karte, revizori ga izbacili van
Code: Select all
http://source.ba/clanak/876603777072/vijesti/Pas%20u%20sarajevskom%20tramvaju%20bez%20karte,%20revizori%20ga%20izbacili%20van/?ref=najcitaniji-
smijesni_ste
#355 Re: Gras all about
hahaha...ne registruje ih ni 2% pas...
...prelijep je...
-
Mariella
#356 Re: Gras all about
Zna li iko sta je bilo s onim navodnim uvodjenjem nocne voznje, je li ima toga?
-
Mariella
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#358 Re: Gras all about
ma to će taksi lobi srediti
- dusa_raskopuša
#359 Re: Gras all about
Maloprije se vracam iz grada, kad na po' stanice do Ilidze, stade i boli njih nesto za putnicima, otvori gospodin vrata i ispadajte, iskacite, lomite se preko snijega, ne interesuje ih. TamaM sto smo izasli, malo odmakli, on proradio, eto, kako nas driblaju. 'naci, strasni su!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#360 Re: Gras all about
definitivno su dno
2000 ljudi jebe 200.000
to nidje nema
2000 ljudi jebe 200.000
to nidje nema
- biserna zvoncica
#361 Re: Gras all about
vecina stanica(govorim o trolama) nije ociscena.jutros je izbacio ljude bukvalno u snijeg.mladji su se nekako izvukli a starije je bilo mucno gledati.sreca da niko nije pao pod tockove trolejbusa. ko je duzan da ocisti stajalista-gras ili rad?dusa_raskopuša wrote:Maloprije se vracam iz grada, kad na po' stanice do Ilidze, stade i boli njih nesto za putnicima, otvori gospodin vrata i ispadajte, iskacite, lomite se preko snijega, ne interesuje ih. TamaM sto smo izasli, malo odmakli, on proradio, eto, kako nas driblaju. 'naci, strasni su!
-
r_faruk
#362 Re: Gras all about
duzni smo mi gradjani
, za sve smo mi gradjani duzni. koliko sam shvatio u ovih deset dana, ni gras ni rad nisu duzni ni za sta...
- dusa_raskopuša
#363 Re: Gras all about
sto bi covjek i pjeske is'o, ne moze, predaleko je...stvarno su bezobrazni, ali stvarno...dodjes na stanicu i cekas k'o konj, po ovim minusima, nidje tramvaja, sekunda im fali da se pokvare, a da ne govorim o atmosferi u tramvaju, stajati na jednoj nozi od Bascarsije, pri tom dvoje-troje stokilasa ti se navale na ledja, i tako sat-sat i kusur.
-
Nudge
#364 Re: Gras all about
Jedno 2 mjeseca bojkota od strane svih korisnika javnog prevoza, znači da se ne kupuju ni kuponi ni karte pa da se fino ugasi GRAS.
Narod da se organizuje pješke, centrotrans, po petero u privatnim autima, taxi ko ima itd.
Ali da se mi možemo ovako organizovati, ne bismo ni imali problem kakav imamo sa GRAS-om...
Narod da se organizuje pješke, centrotrans, po petero u privatnim autima, taxi ko ima itd.
Ali da se mi možemo ovako organizovati, ne bismo ni imali problem kakav imamo sa GRAS-om...
- dusa_raskopuša
#365 Re: Gras all about
Nudge wrote:Jedno 2 mjeseca bojkota od strane svih korisnika javnog prevoza, znači da se ne kupuju ni kuponi ni karte pa da se fino ugasi GRAS.
sve bi to bilo fino, kad bi postojao samo grad, ako treba islo bi se i pjeske i ustajalo ranije, da se ne ide Grasom, ali sta ces kad ljudi zive kilometrima daleko od grada, a moraju stici nekako do istog. Kad' bi se Centrotrans organizovao, ako ne 100% onda sigurno 90% ljudi bi koristilo njihove usluge. Da Bog da dosli pameti bar jednom u zivotu.
-
photo
#366 Re: Gras all about
Stane li kome komercijala pored marsalke (kampus univerziteta)? redovno komercijala uopste ne stane vec samo vozac mahne rukom iako je bus dovoljno prazan da se moze ukrcati jos 10 ljudi?
juce izasla zena ispred komercijale na socijalnom, izasla ispred busa, i stoji zena dok ne otvori vrata. vozac zvao radio stanicom dispecera da mu posalje policiju i rijesi problem ali se zena sklonila kada je skontala da je bus fakat pun i da se vrata ne mogu otvvoriti. vjerovatno je bila revoltirana sto busevi prolaze poluprazni a puni stanu ali ne mogu primiti putnike pa joj bilo dosta svega i konta tako promijeniti. koliko god mi je bilo smijesno, bilo mi je i razumljiv njen postupak ali i zao
juce izasla zena ispred komercijale na socijalnom, izasla ispred busa, i stoji zena dok ne otvori vrata. vozac zvao radio stanicom dispecera da mu posalje policiju i rijesi problem ali se zena sklonila kada je skontala da je bus fakat pun i da se vrata ne mogu otvvoriti. vjerovatno je bila revoltirana sto busevi prolaze poluprazni a puni stanu ali ne mogu primiti putnike pa joj bilo dosta svega i konta tako promijeniti. koliko god mi je bilo smijesno, bilo mi je i razumljiv njen postupak ali i zao
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#367 Re: Gras all about
cesto se vozim komercijalom i vjeruj mi da uvijek stane kod marsalke bio pun ili ne,to je barem moje iskustvo 
- ultima_palabra
#368 Re: Gras all about
Ma sad ti pravila ne važe... ja sam se neki dan vozio komercijalom, i lik je stajao na semaforima da ljudi izađu kako ne bi morao stajati na stanicama i primati nove putnikegrunt wrote:cesto se vozim komercijalom i vjeruj mi da uvijek stane kod marsalke bio pun ili ne,to je barem moje iskustvo
- Comrad
#369 Re: Gras all about
Igrom slucaja danas sam morao koristiti usluge GRAS-a i odmah sam poludio i skonto zasto mrzim nas gradski prevoz. Komercijala profura na stanici na kojoj trebam izac, u povratku je nema 40 minuta, dodje i profura ko da nema nikog na stanici.
U cemu je fazon? Guzva? Pa posalji vise buseva hebemu, za sta im sluze one radio stanice. Svi vozaci obidju toliko stanica i ne mogu skontat kad je guzva i kad je potrebno vise autobusa.
Zao mi je svih ljudi koji moraju da koriste usluge javnog prijevoza, zao, jer sam iste morao koristiti dugo vremena i vidim nista se nije promjenilo.
Zao mi je svih ljudi koji moraju da koriste usluge javnog prijevoza, zao, jer sam iste morao koristiti dugo vremena i vidim nista se nije promjenilo.
- perfect_guy
#370 Re: Gras all about
pridružujem se željama.Comrad wrote:Igrom slucaja danas sam morao koristiti usluge GRAS-a i odmah sam poludio i skonto zasto mrzim nas gradski prevoz. Komercijala profura na stanici na kojoj trebam izac, u povratku je nema 40 minuta, dodje i profura ko da nema nikog na stanici.U cemu je fazon? Guzva? Pa posalji vise buseva hebemu, za sta im sluze one radio stanice. Svi vozaci obidju toliko stanica i ne mogu skontat kad je guzva i kad je potrebno vise autobusa.
![]()
Sinoć u 18:35 dolazim na stenicu kod katedrale. U 19:00 (+/- 2 min) se pojavljuje komercijala kao prvo grasovo vozilo u tih 25 minuta. Tek iza komercijale se pojavljuje tramvaj.
Večeras se na stanici kod predsjedništva pojavljuje komercijala i kupi raju koja je stajala tu. Odmah iza ide druga komercijala. Naravno, nema 5 ljudi unutra.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#371 Re: Gras all about
da li bi gras trebao davati racun pri kupovini mjesecnih kupona,stari mi kaze da ga on za penzionerski kupon nije nikada dobio,
isto tako i za iskaznice,
je li to po zakonu
je li to po zakonu
- Visoki napon
#372 Re: Gras all about
Evo 3ca sedmica od kako je pao snijeg a u pojedinim dijelovima grada koji i nisu bas toliko padinski gras jos uvijek ne vozi.Zar to nije dno dna
.Lopovska posla 
-
nuki_cika
#373 Re: Gras all about
Pa ne mogu voziti kad im autobusi i minibusi ne mogu ljeti izaci normalno u te padinske dijelove,a kamo li zimi 
-
bull21
#374 Re: Gras all about
Planiraju li oni uvesti kakvu noćnu liniju do Vogošće? Zadnji bus u 23:30... Bezveze.
- opa22
#375 Gras all about
Naravno da bi trebao izdavati racun, al da li ce za to netko odgovarati, bolje pitanje, da li ce netko nesto poduzeti da se taj lopovluk procesuira? Cisto sumnjamgrunt wrote:da li bi gras trebao davati racun pri kupovini mjesecnih kupona,stari mi kaze da ga on za penzionerski kupon nije nikada dobio,
je li to po zakonu
Sent from my iPhone using Tapatalk