Hoće.hz__semir wrote:I hoce li nam sad svaki komentator redom objašnjavati šta to kaže onaj mali dječak?
Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#351 Re: Komentatori i SP
-
Rookie
#352 Re: Komentatori i SP
E ovo mi nije jasno kako je zamijenio Hamšika i lika ošišanog na nulu! I "Hamšik" odigra pas za Hamšika i bi ofsajd. On samo nastavi "Lijepo bi bilo vidjeti da li je Hamšik bio u ofsajdu"...Zux wrote: - dere se: Hamsiiiik Hamsik, a ono onaj celavac, gdje je Hamsik crne kose i potpuno razlicite konstitucije
A sad me je Šuko otjerao na forum. Hajde što je odmah fulio strijelca(zamijenio bijelca i crnca), već što proglašava gol neregularnim, a ako ništa superupitno je da li je onaj Reid dirao loptu. Ja mislim da nije.
-
odiol
#353 Re: Komentatori i SP
Naravno, niko se ne javlja na telefon u RTV FBIH. Ljudi, nemojte odustati od poziva da se ukloni neznalica Corsovic. Btw, ako usporedite sliku BHT ili FTV vidjecete da je za oko 25% uza nego na njemackom ARD-u.
-
Rookie
- Mikado
#355 Re: Komentatori i SP
Vrhunac je bio kad rece UEFA umjesto FIFA.Zux wrote:Pored svih gluposti komentatora sto smo se naslusali u zadnje vrijeme, ovo je bio najgori komentar jedne utakmice u zadnjih 15 godina. Toliko je gresaka napravio i gluposti izgovorio da je nemoguce sve popisati i popamtiti. Samo neke:
- vidimo jednu muhu a druga je na golu slovacke (neko je spomenuo to vec)
- AlcaZAR, a covjek je Alcaraz
- ko god je u napadu Paragvaja primio loptu zvao se Barrios
- dere se: Hamsiiiik Hamsik, a ono onaj celavac, gdje je Hamsik crne kose i potpuno razlicite konstitucije
- o vladimirima smo vec sve ispricali
- konstanto je prozivao Duricu da je on nesto odigrao, a uvijek je to bio Salata
nastavi slijed...![]()
Ne treba ni spominjati sve silne greske u govoru i lapsuse, nije sastavio tri recenice zaredom da na nesto lice.
- Šibicar
#356 Re: Komentatori i SP
Kaže mr. Šuko "razika izmedju Italije i N.Zelanda je gotovo 75 mjesta,na FIFA-inoj rang listi"
Haj' da je 78-79,pa da kaže skoro 80 mjesta,ali skoro 75.

-
Vernes_AMG
#357 Re: Komentatori i SP
fura se na Primus radio , na stadionu se nalazi oko 88.625 gledalaca 
-
Rookie
#358 Re: Komentatori i SP
Nema većeg Srbina od Šuke. Inače obožava da ističe i naglašava kako je neko REPREZENTATIVAC SRBIJE kad prenosi klupski fudbal. A evo sad poredi i ovu utakmicu sa ostalim gdje su se favoriti okliznuli protiv totalnog autsajdera, pa mu se omače i ubroja Srbiju. I onda fantastično vađenje:
"Nije Srbija bila autsajder, ali je Njemačka bila favorit u tom susretu!"
- jasko_ba
#359 Re: Komentatori i SP
ubjedljivo najgori komentatorRookie wrote:Nema većeg Srbina od Šuke. Inače obožava da ističe i naglašava kako je neko REPREZENTATIVAC SRBIJE kad prenosi klupski fudbal. A evo sad poredi i ovu utakmicu sa ostalim gdje su se favoriti okliznuli protiv totalnog autsajdera, pa mu se omače i ubroja Srbiju. I onda fantastično vađenje:
- General_Jackson
#360 Re: Komentatori i SP
Jeli neko slušao ovu "stručnu" analizu Alihodžić-Babić?
Prvo lupiše obojica "Novi Zeland dosada nije postigao nijedan gol na SP" (valjda se ona 2 protiv Škotske 82´ne priznaju)
A onda Alihodžić sam izvali kako je Novi Zeland u kvalifikacijama bio ispred Australije koja je morala u razigravanje
Prvo lupiše obojica "Novi Zeland dosada nije postigao nijedan gol na SP" (valjda se ona 2 protiv Škotske 82´ne priznaju)
A onda Alihodžić sam izvali kako je Novi Zeland u kvalifikacijama bio ispred Australije koja je morala u razigravanje
- Mikado
#361 Re: Komentatori i SP
Vazda su nasi vrli komentatori imali strucne sagovornike koji su operisani od medjunarodnog fudbalaGeneral_Jackson wrote:Jeli neko slušao ovu "stručnu" analizu Alihodžić-Babić?
-
mikelandjelo
#362 Re: Komentatori i SP
Šuko je najbolji BH komentator, poslije njega Velid Spaho pa tek onda ostali
- Mikado
#363 Re: Komentatori i SP
O Zorane pa gdje si timikelandjelo wrote:Šuko je najbolji BH komentator, poslije njega Velid Spaho pa tek onda ostali
-
mikelandjelo
#364 Re: Komentatori i SP
bez zezancije stvarno jest, ovi ostali su smeceMikado wrote:O Zorane pa gdje si timikelandjelo wrote:Šuko je najbolji BH komentator, poslije njega Velid Spaho pa tek onda ostali
-
hau jes no
#365 Re: Komentatori i SP
šuko je kloc koji me nasmije, spaho i ekipa su samo klocevimikelandjelo wrote:bez zezancije stvarno jest, ovi ostali su smeceMikado wrote:O Zorane pa gdje si timikelandjelo wrote:Šuko je najbolji BH komentator, poslije njega Velid Spaho pa tek onda ostali
- Hunkar
#366 Re: Komentatori i SP
hau jes no wrote:šuko je kloc koji me nasmije, spaho i ekipa su samo klocevi
ali poslije onog chetalja daleko najgori je kemo ... Boze dragi kako je dosadan ... cijelo vrijeme dok je on tu trazim po kanalima da haesovci nisu slucajno zaboravili zamraciti neki kanal ... al jok
-
reloader
#367 Re: Komentatori i SP
corsovic par puta golmana Muhu nazvo Buha, ja oplako

-
F.G.R.
#368 Re: Komentatori i SP
Sad rece ova neka sa OBN-a na njihovoj emisiji da: "Neki igraci Francuske ne zele igrati sa GUFUKOM"
(Valjda misli na Gourcuffa - Gurkufa)
-
F.G.R.
#369 Re: Komentatori i SP
Glupanreloader wrote:corsovic par puta golmana Muhu nazvo Buha, ja oplako![]()
- Zvezdas
#370 Re: Komentatori i SP
velid spaho je jedini komentator u BiH kojem stvarno nemam zamjerki. dobar je i onaj sa hayata, ne znam kako se zove, sto prenosi spansku ligu. ovi ostali - nidje veze. corsovic malopre poce pricu o paragvaju sa povrsinom drzave...
samo on zna kakve to veze ima sa utakmicom 
-
Bušman
#371 Re: Komentatori i SP
Ma daaaaaaj, pa taj nekad veze nema kako se zovu igraci koji igraju utakmicu, ne pogleda ni line-ups prije pocetka. Pocesto naginje nekim timovima (posebno Realu, jedan od one dvojice sigurnoZvezdas wrote:velid spaho je jedini komentator u BiH kojem stvarno nemam zamjerki. dobar je i onaj sa hayata, ne znam kako se zove, sto prenosi spansku ligu. ovi ostali - nidje veze. corsovic malopre poce pricu o paragvaju sa povrsinom drzave...samo on zna kakve to veze ima sa utakmicom
- General_Jackson
#372 Re: Komentatori i SP
Budimo realni ljudi mi uopšte i nemamo sportske komentatore nakon odlaska Bahe i Marjana, to su baš klocevi (stranački postavljeni) VD komentatora!!!Bušman wrote:Ma daaaaaaj, pa taj nekad veze nema kako se zovu igraci koji igraju utakmicu, ne pogleda ni line-ups prije pocetka. Pocesto naginje nekim timovima (posebno Realu, jedan od one dvojice sigurnoZvezdas wrote:velid spaho je jedini komentator u BiH kojem stvarno nemam zamjerki. dobar je i onaj sa hayata, ne znam kako se zove, sto prenosi spansku ligu. ovi ostali - nidje veze. corsovic malopre poce pricu o paragvaju sa povrsinom drzave...samo on zna kakve to veze ima sa utakmicom
).
P.S.
I za mene je Spaho katastrofa nad katastrofama
-
Jokericious
#373 Re: Komentatori i SP
F.G.R. wrote:Sad rece ova neka sa OBN-a na njihovoj emisiji da: "Neki igraci Francuske ne zele igrati sa GUFUKOM"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji majstor...
- Zvezdas
#374 Re: Komentatori i SP
kemo nazva dungu glupkom... 
- Obuca9
#375 Re: Komentatori i SP
"Kaka, Kaka, sebičan je sada Kaka i šutira Kaka, pogledajte samo ovaj šut Kake... pardon to je ipak bio Robinho"
Kemo, a ko bi drugi

Kemo, a ko bi drugi