Komentatori i SP

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#351 Re: Komentatori i SP

Post by elSaik »

hz__semir wrote:I hoce li nam sad svaki komentator redom objašnjavati šta to kaže onaj mali dječak?
Hoće. :lol:
Rookie

#352 Re: Komentatori i SP

Post by Rookie »

Zux wrote: - dere se: Hamsiiiik Hamsik, a ono onaj celavac, gdje je Hamsik crne kose i potpuno razlicite konstitucije
E ovo mi nije jasno kako je zamijenio Hamšika i lika ošišanog na nulu! I "Hamšik" odigra pas za Hamšika i bi ofsajd. On samo nastavi "Lijepo bi bilo vidjeti da li je Hamšik bio u ofsajdu"...

A sad me je Šuko otjerao na forum. Hajde što je odmah fulio strijelca(zamijenio bijelca i crnca), već što proglašava gol neregularnim, a ako ništa superupitno je da li je onaj Reid dirao loptu. Ja mislim da nije.
odiol

#353 Re: Komentatori i SP

Post by odiol »

Naravno, niko se ne javlja na telefon u RTV FBIH. Ljudi, nemojte odustati od poziva da se ukloni neznalica Corsovic. Btw, ako usporedite sliku BHT ili FTV vidjecete da je za oko 25% uza nego na njemackom ARD-u.
Rookie

#354 Re: Komentatori i SP

Post by Rookie »

"Rotira svoja krila Lippi" Image
Mikado

#355 Re: Komentatori i SP

Post by Mikado »

Zux wrote:Pored svih gluposti komentatora sto smo se naslusali u zadnje vrijeme, ovo je bio najgori komentar jedne utakmice u zadnjih 15 godina. Toliko je gresaka napravio i gluposti izgovorio da je nemoguce sve popisati i popamtiti. Samo neke:
- vidimo jednu muhu a druga je na golu slovacke (neko je spomenuo to vec)
- AlcaZAR, a covjek je Alcaraz
- ko god je u napadu Paragvaja primio loptu zvao se Barrios
- dere se: Hamsiiiik Hamsik, a ono onaj celavac, gdje je Hamsik crne kose i potpuno razlicite konstitucije
- o vladimirima smo vec sve ispricali :D
- konstanto je prozivao Duricu da je on nesto odigrao, a uvijek je to bio Salata
nastavi slijed... :-D
Ne treba ni spominjati sve silne greske u govoru i lapsuse, nije sastavio tri recenice zaredom da na nesto lice.
Vrhunac je bio kad rece UEFA umjesto FIFA. :x
Šibicar

#356 Re: Komentatori i SP

Post by Šibicar »

Kaže mr. Šuko "razika izmedju Italije i N.Zelanda je gotovo 75 mjesta,na FIFA-inoj rang listi" :lol: Haj' da je 78-79,pa da kaže skoro 80 mjesta,ali skoro 75. :-) :mrgreen:
Vernes_AMG

#357 Re: Komentatori i SP

Post by Vernes_AMG »

fura se na Primus radio , na stadionu se nalazi oko 88.625 gledalaca :lol:
Rookie

#358 Re: Komentatori i SP

Post by Rookie »

Nema većeg Srbina od Šuke. Inače obožava da ističe i naglašava kako je neko REPREZENTATIVAC SRBIJE kad prenosi klupski fudbal. A evo sad poredi i ovu utakmicu sa ostalim gdje su se favoriti okliznuli protiv totalnog autsajdera, pa mu se omače i ubroja Srbiju. I onda fantastično vađenje:

"Nije Srbija bila autsajder, ali je Njemačka bila favorit u tom susretu!" :lol:
jasko_ba

#359 Re: Komentatori i SP

Post by jasko_ba »

Rookie wrote:Nema većeg Srbina od Šuke. Inače obožava da ističe i naglašava kako je neko REPREZENTATIVAC SRBIJE kad prenosi klupski fudbal. A evo sad poredi i ovu utakmicu sa ostalim gdje su se favoriti okliznuli protiv totalnog autsajdera, pa mu se omače i ubroja Srbiju. I onda fantastično vađenje:
"Nije Srbija bila autsajder, ali je Njemačka bila favorit u tom susretu!" :lol:
ubjedljivo najgori komentator :x
General_Jackson

#360 Re: Komentatori i SP

Post by General_Jackson »

Jeli neko slušao ovu "stručnu" analizu Alihodžić-Babić?
Prvo lupiše obojica "Novi Zeland dosada nije postigao nijedan gol na SP" (valjda se ona 2 protiv Škotske 82´ne priznaju)
A onda Alihodžić sam izvali kako je Novi Zeland u kvalifikacijama bio ispred Australije koja je morala u razigravanje :cry:
Mikado

#361 Re: Komentatori i SP

Post by Mikado »

General_Jackson wrote:Jeli neko slušao ovu "stručnu" analizu Alihodžić-Babić?
Prvo lupiše obojica "Novi Zeland dosada nije postigao nijedan gol na SP" (valjda se ona 2 protiv Škotske 82´ne priznaju)
A onda Alihodžić sam izvali kako je Novi Zeland u kvalifikacijama bio ispred Australije koja je morala u razigravanje :cry:
Vazda su nasi vrli komentatori imali strucne sagovornike koji su operisani od medjunarodnog fudbala :D
mikelandjelo

#362 Re: Komentatori i SP

Post by mikelandjelo »

Šuko je najbolji BH komentator, poslije njega Velid Spaho pa tek onda ostali
Mikado

#363 Re: Komentatori i SP

Post by Mikado »

mikelandjelo wrote:Šuko je najbolji BH komentator, poslije njega Velid Spaho pa tek onda ostali
O Zorane pa gdje si ti :mrgreen:
mikelandjelo

#364 Re: Komentatori i SP

Post by mikelandjelo »

Mikado wrote:
mikelandjelo wrote:Šuko je najbolji BH komentator, poslije njega Velid Spaho pa tek onda ostali
bez zezancije stvarno jest, ovi ostali su smece
hau jes no

#365 Re: Komentatori i SP

Post by hau jes no »

mikelandjelo wrote:
Mikado wrote:
bez zezancije stvarno jest, ovi ostali su smece
šuko je kloc koji me nasmije, spaho i ekipa su samo klocevi
Hunkar

#366 Re: Komentatori i SP

Post by Hunkar »

hau jes no wrote:šuko je kloc koji me nasmije, spaho i ekipa su samo klocevi
:lol: :lol: :thumbup:

ali poslije onog chetalja daleko najgori je kemo ... Boze dragi kako je dosadan ... cijelo vrijeme dok je on tu trazim po kanalima da haesovci nisu slucajno zaboravili zamraciti neki kanal ... al jok :(
reloader

#367 Re: Komentatori i SP

Post by reloader »

corsovic par puta golmana Muhu nazvo Buha, ja oplako :lol: :lol:
F.G.R.

#368 Re: Komentatori i SP

Post by F.G.R. »

Sad rece ova neka sa OBN-a na njihovoj emisiji da: "Neki igraci Francuske ne zele igrati sa GUFUKOM" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Valjda misli na Gourcuffa - Gurkufa)
F.G.R.

#369 Re: Komentatori i SP

Post by F.G.R. »

reloader wrote:corsovic par puta golmana Muhu nazvo Buha, ja oplako :lol: :lol:
Glupan :roll:
Zvezdas

#370 Re: Komentatori i SP

Post by Zvezdas »

velid spaho je jedini komentator u BiH kojem stvarno nemam zamjerki. dobar je i onaj sa hayata, ne znam kako se zove, sto prenosi spansku ligu. ovi ostali - nidje veze. corsovic malopre poce pricu o paragvaju sa povrsinom drzave... :-) samo on zna kakve to veze ima sa utakmicom :lol:
Bušman

#371 Re: Komentatori i SP

Post by Bušman »

Zvezdas wrote:velid spaho je jedini komentator u BiH kojem stvarno nemam zamjerki. dobar je i onaj sa hayata, ne znam kako se zove, sto prenosi spansku ligu. ovi ostali - nidje veze. corsovic malopre poce pricu o paragvaju sa povrsinom drzave... :-) samo on zna kakve to veze ima sa utakmicom :lol:
Ma daaaaaaj, pa taj nekad veze nema kako se zovu igraci koji igraju utakmicu, ne pogleda ni line-ups prije pocetka. Pocesto naginje nekim timovima (posebno Realu, jedan od one dvojice sigurno :D ).
General_Jackson

#372 Re: Komentatori i SP

Post by General_Jackson »

Bušman wrote:
Zvezdas wrote:velid spaho je jedini komentator u BiH kojem stvarno nemam zamjerki. dobar je i onaj sa hayata, ne znam kako se zove, sto prenosi spansku ligu. ovi ostali - nidje veze. corsovic malopre poce pricu o paragvaju sa povrsinom drzave... :-) samo on zna kakve to veze ima sa utakmicom :lol:
Ma daaaaaaj, pa taj nekad veze nema kako se zovu igraci koji igraju utakmicu, ne pogleda ni line-ups prije pocetka. Pocesto naginje nekim timovima (posebno Realu, jedan od one dvojice sigurno :D ).
Budimo realni ljudi mi uopšte i nemamo sportske komentatore nakon odlaska Bahe i Marjana, to su baš klocevi (stranački postavljeni) VD komentatora!!! :sad:
P.S.
I za mene je Spaho katastrofa nad katastrofama
Jokericious

#373 Re: Komentatori i SP

Post by Jokericious »

F.G.R. wrote:Sad rece ova neka sa OBN-a na njihovoj emisiji da: "Neki igraci Francuske ne zele igrati sa GUFUKOM" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Valjda misli na Gourcuffa - Gurkufa)
:lol:
Koji majstor...
:lol: :lol:
Zvezdas

#374 Re: Komentatori i SP

Post by Zvezdas »

kemo nazva dungu glupkom... :lol:
Obuca9

#375 Re: Komentatori i SP

Post by Obuca9 »

"Kaka, Kaka, sebičan je sada Kaka i šutira Kaka, pogledajte samo ovaj šut Kake... pardon to je ipak bio Robinho"

Kemo, a ko bi drugi :x :x
Post Reply