BSn wrote:Fenjer predajem veceras - ima da ubodem 9 boba u toku dana.
Ubo sam samo sest, al' sam fenjer pred'o @moderatoru i @Kristijanu.
Jesu mu se obradovali, k'o malo dijete lizalu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
BSn wrote:Fenjer predajem veceras - ima da ubodem 9 boba u toku dana.
Ocekivano, reklo bi se.pape wrote:Nakon 17 odigranih utakmica: .................................................. "Bekan software"
TABELA - TOP 30
01.@FootballCH. ............. 5+0+3+0+3+5+3+0+3+0+5+5+0+3+5+0+3 ............. 43

Sto jest`, jest`, od 25 kombinacija koje si postavio vakat je bio da nesta i potrefisFootballIsComingHome wrote:Ocekivano, reklo bi se.
i jaTrasimaco wrote:I ja sam 0:2 igrao. Pu!!!![]()
Prihvatas li opkladu u 100 eura da imam samo jednu "kombinaciju"?jutarnji wrote:Sto jest`, jest`, od 25 kombinacija koje si postavio vakat je bio da nesta i potrefisFootballIsComingHome wrote:Ocekivano, reklo bi se.![]()
Prvi dan da potrefim hasimagu
Što jes' jes', jutarnji, mora mu se priznati. Pape je nedavno izdao upozorenje za ove što su postavili više od jedne kombinacije.FootballIsComingHome wrote:Prihvatas li opkladu u 100 eura da imam samo jednu "kombinaciju"?jutarnji wrote:Sto jest`, jest`, od 25 kombinacija koje si postavio vakat je bio da nesta i potrefisFootballIsComingHome wrote:Ocekivano, reklo bi se.![]()
Prvi dan da potrefim hasimagu![]()
Sudija ce biti moderator. Jednostavno je.
De ne prepadaj raju bezze, evo u 1000 KM da ti ne gine diskvalifikacija.FootballIsComingHome wrote:Dizem ulog na 500 KM.
Ima li koji naivac za kladjenje? Bas bi mi dobro doslo za ljetovanja. A Pape ce presuditi ko govori istinu.
Super. nadam se da neces brisati post.jutarnji wrote:De ne prepadaj raju bezze, evo u 1000 KM da ti ne gine diskvalifikacija.FootballIsComingHome wrote:Dizem ulog na 500 KM.
Ima li koji naivac za kladjenje? Bas bi mi dobro doslo za ljetovanja. A Pape ce presuditi ko govori istinu.
Rijesi nas muke, dobices 10% provizije (stoja dobar dodjeburek_in_space wrote:Drzhite se Papetovih instrukcija, on je zaduzhen za Pool i sve oko njega, mada slutim o chemu se radi.
Ne mogu, razbice me Pape ako mu izbijem stoju iz dzepa.FootballIsComingHome wrote: Rijesi nas muke, dobices 10% provizije (stoja dobar dodje) : da li diskutant @FootballisComingHome, ima dupljaka na ovom Poolu ili ne?
Pare nećeš dobiti ako je jutarnji u pravu. Budući da si rekao da bi izbio Papetu stoju, to znači da je Ciki u pravu i da nema duplih računa u Poolu.burek_in_space wrote:Ne mogu, razbice me Pape ako mu izbijem stoju iz dzepa.FootballIsComingHome wrote: Rijesi nas muke, dobices 10% provizije (stoja dobar dodje) : da li diskutant @FootballisComingHome, ima dupljaka na ovom Poolu ili ne?
Majstore, trenutno ucim, bacam pogled na telku i povremeno refresham stranicu jer se tice direktno moje malenkosti Zadnja ponuda, jer nemam vremena za zajebanciju i ne zelim spamat temu: zelis li uci u igru i sa kojim ulogom?EdoI wrote:Pare nećeš dobiti ako je jutarnji u pravu. Budući da si rekao da bi izbio Papetu stoju, to znači da je Ciki u pravu i da nema duplih računa u Poolu.burek_in_space wrote:Ne mogu, razbice me Pape ako mu izbijem stoju iz dzepa.FootballIsComingHome wrote: Rijesi nas muke, dobices 10% provizije (stoja dobar dodje) : da li diskutant @FootballisComingHome, ima dupljaka na ovom Poolu ili ne?
![]()
Mystery solved
sad ces vidjeti grke u formaciji 5-5-0, nije nemoguc taj rezultatAdmir_1984 wrote:Gledaj meni prognoze grcka-nigerija 1-0![]()
![]()
Na kakvim li sam ja bio drogama
Najpostenije bi bilo da sam priznas sramotu i povuces se bez gubitaka.FootballIsComingHome wrote:Pametnom dovoljno.![]()
Idem otvoriti racun kod Raiffa, on mi je najblizi.