U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
Moderator: anex
- munevera44
#351 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
...
Last edited by munevera44 on 04/10/2008 22:41, edited 1 time in total.
- fishtrija
#352 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
Dobro ba đe nestaše svi... kad kuglamo opet... odnosno nek bude bowling ovaj put, da iščašimo stepr 
- jennisjoplin
#353 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
evo i mene samo zakazite i ne zaboravite reci gdje i kada, mozda se zagriju one zimogrižljivicefishtrija wrote:Dobro ba đe nestaše svi... kad kuglamo opet... odnosno nek bude bowling ovaj put, da iščašimo stepr
- fishtrija
#354 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
nema zagrijave bez grijaćeg tijelajennisjoplin wrote:evo i mene samo zakazite i ne zaboravite reci gdje i kada, mozda se zagriju one zimogrižljivicefishtrija wrote:Dobro ba đe nestaše svi... kad kuglamo opet... odnosno nek bude bowling ovaj put, da iščašimo stepr![]()
- jennisjoplin
#355 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
grejnih tijela je i prosli puta bilo više nego inih koje treba zagrijavati, valjda i ovoga puta biDnefishtrija wrote:nema zagrijave bez grijaćeg tijelajennisjoplin wrote:evo i mene samo zakazite i ne zaboravite reci gdje i kada, mozda se zagriju one zimogrižljivicefishtrija wrote:Dobro ba đe nestaše svi... kad kuglamo opet... odnosno nek bude bowling ovaj put, da iščašimo stepr![]()
- fishtrija
#356 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
Grejala sam grejalaaaa grejala sam gaaaaa čekala sam čekalaaaaa ladno telo da mi daaaaaajennisjoplin wrote:grejnih tijela je i prosli puta bilo više nego inih koje treba zagrijavati, valjda i ovoga puta biDnefishtrija wrote:nema zagrijave bez grijaćeg tijelajennisjoplin wrote: evo i mene samo zakazite i ne zaboravite reci gdje i kada, mozda se zagriju one zimogrižljivice![]()
- milivoje
#357 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
fishtrija wrote: Grejala sam grejalaaaa grejala sam gaaaaa čekala sam čekalaaaaa ladno telo da mi daaaaaa
- dushmanka_sa
#358 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
Fishtrija tebi očito zima.

- jennisjoplin
#359 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
o ima li kod tebe grejalica ili si umota u ćebemilivoje wrote:fishtrija wrote: Grejala sam grejalaaaa grejala sam gaaaaa čekala sam čekalaaaaa ladno telo da mi daaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
- jennisjoplin
#360 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
'oš ti sutra na pos'o ili ćeš i dalje čatati po forumudushmanka_sa wrote:Fishtrija tebi očito zima.![]()
- dushmanka_sa
#361 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
A neću još dugo. Još koji post. Trudim se da ne zalazim na kaladont i asocijacije, da me ne optuže da nabijam postove.jennisjoplin wrote:'oš ti sutra na pos'o ili ćeš i dalje čatati po forumudushmanka_sa wrote:Fishtrija tebi očito zima.![]()
- jennisjoplin
#362 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
optužba ti svakako ne gine kada oroz zapjeva jal' 'vaka jal' 'nakadushmanka_sa wrote:A neću još dugo. Još koji post. Trudim se da ne zalazim na kaladont i asocijacije, da me ne optuže da nabijam postove.jennisjoplin wrote:'oš ti sutra na pos'o ili ćeš i dalje čatati po forumudushmanka_sa wrote:Fishtrija tebi očito zima.![]()
- fishtrija
#363 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH, POSLIJE BICIKLA - KUGLANJE
ne to mi je otpjevano nekoliko minuta prije no sam postirao, pa da podijelim strofu koju s rajom, rekoh...dushmanka_sa wrote:Fishtrija tebi očito zima.![]()