Biseri iz izborne kampanje

Post Reply
macan prvi

#351 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Mi smo zainteresovani za naseg kandidata za Predsjednistvo, Prof. Dz. Latica.

Izet Hadzic, A-SDA (FTV, Odgovorite ljudima)

Dobro je da su zasad samo zainteresovani, o ljubavi i sexu pricamo na drugom forumu.
Samo ne zaboravite: poslije glasanja nema kajanja. :lol: :lol: :lol:
macan prvi

#352 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Narod treba zivjeti dosljednim zivotom.

Dakle, mojne mijenjati fiata za audija, bit cete nedosljedni. :D
macan prvi

#353 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Ne mozemo reci, kad imas dva ministra, onda si vlast.

Ovo bi mogao postati krunski biser izborne kampanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
udrch

#354 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by udrch »

A što si navalio na čovjeka..jeste vi u rodu šta? :D
Eborg

#355 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Eborg »

Sinoć je neki "stručnjak" rekao da su Bošnjaci najveća nacionalna manjina u BiH. Kada su ga ispravili ni dalje nije kontao. :lol:
Biznis

#356 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Biznis »

Nisam ja ovdje dosao da vi mene nesto ispitujete :shock: :?

clan SBiH, inace poslanik u Predstavnickom domu Parlamenta FBiH, u emisiji "Odgovorite ljudima" dan uoci pocetka predizborne kampanje-odgovor na pitanje sta je njegova stranka uradila u toku prethodne godine
Dozer

#357 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Dozer »

:lol: :lol: :lol:

Dobar je pacijent...dosao u emisiju koja se zove "ODGOVORITE ljudima", ali ne bi da odgovara :lol: :lol: :lol:

A za ove nacionalne manjine-vecine, q..ce-palce, to ne konta bar 80% gradjana ove zemlje, pa nije za iznenadjenje sto to ne kontaju ni oni koji sjede po parlamentima. Njima je sve to jos manje jasno :roll:
DaysleepeR

#358 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by DaysleepeR »

u 18:45 na TV1 Mirnes vs. Bajić, upalite Tv capture pa snimajte, biće bisera za izvoza
because_of_you

#359 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by because_of_you »

macan prvi wrote:
sumayya wrote:Meni je biser slijedeći: Kakve veze ima sa nama to što nekakva balerina favorizira Silajdžića? :-) :-) :-) :roll:
Vrlo jednostavno :mrgreen: Znas kako je dokazano da su u Visokom piramide? Tako sto su se manekenke slikale na njima. Jer kako bi se manekenke slikale na piramidama, ako istih nema? :roll: Shvatash. :mrgreen:
E isto tako ne moze balerina favorizirati Silajdzica ako on vec nije favorit. :lol: :lol: :lol:
Hvala joj vala... Al, ipak, neka, hFala :D
nellington

#360 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by nellington »

Slogan "Haris je naš" me tjera da kažem "Haris je vaš" kao nekad davno Bora Četalj...

al_akhisari

#361 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by al_akhisari »

Eborg wrote:Sinoć je neki "stručnjak" rekao da su Bošnjaci najveća nacionalna manjina u BiH. Kada su ga ispravili ni dalje nije kontao. :lol:
...taman ja htjedo hdopisati ovu izvalu :lol: ...od nje mi je jos jaci smjeh, cini mi se batka, na nmjegov odgovor :lol:
Eborg

#362 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Eborg »

Ma Batko se gušio od smijeha na ovu izvalu! :lol:
macan prvi

#363 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

To je izjavio neki Srdjan Rankic iz necega sto se zove Savez za demokratsku Srpsku, samo sto meni njegova izjava nije bila ni najmanje smijesna, nego naprotiv maltene prijeteca pa je nisam naveo ovdje. :-?
macan prvi

#364 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

udrch wrote:A što si navalio na čovjeka..jeste vi u rodu šta? :D
Iskreno se nadam da nit smo nit cemo ikad biti :lol: :lol: :lol:
macan prvi

#365 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Dzemaludin Latic (A-SDA) na BHT1: Pozivam Bosnjake da ne glasaju za hrvatskog clana Predsjednistva.
Dzemaludin Latic (A-SDA), 20 minuta kasnije: Pozivam Srbe iz Federacije da glasaju za mene.

:skoljka:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#366 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Chmoljo »

macan prvi wrote:Dzemaludin Latic (A-SDA) na BHT1: Pozivam Bosnjake da ne glasaju za hrvatskog clana Predsjednistva.
Dzemaludin Latic (A-SDA), 20 minuta kasnije: Pozivam Srbe iz Federacije da glasaju za mene.

:mrgreen: što ti je dosljednost...

u gluposti! :mrgreen:
kurty

#367 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by kurty »

Biser... Breza, lokalni izbori 2008

Image
udrch

#368 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by udrch »

kurty wrote:Biser... Breza, lokalni izbori 2008

Image

:thumbup: :lol: :lol: :lol:
BSn

#369 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by BSn »

macan prvi wrote:Dzemaludin Latic (A-SDA) na BHT1: Pozivam Bosnjake da ne glasaju za hrvatskog clana Predsjednistva.

to ti je ko ljubic u 60 minuta. "pozivam bosnjake da ne glasaju za komsica" u toku emisije.
na kraju emisije kada trebaju da predstave svog kandidata za predsjednistvo parafraziram: nas raguz je najbolji hr. kandidat i on ce osvojiti vecinu hrvatskih glasova i dobar dio bosnjackih.

:run: :bih:
tranquil

#370 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by tranquil »

BSn wrote:

to ti je ko ljubic u 60 minuta. "pozivam bosnjake da ne glasaju za komsica" u toku emisije.
na kraju emisije kada trebaju da predstave svog kandidata za predsjednistvo parafraziram: nas raguz je najbolji hr. kandidat i on ce osvojiti vecinu hrvatskih glasova i dobar dio bosnjackih.

:run: :bih:
Zapravo Latićeve izjave i nisu nedosljedne. Srbi u FBiH (i svi koji se ne izjašnjavaju kao Bošnjaci ili Hrvati) su "teoretski" slobodniji u odabiru jer nemaju "svoje" kandidate (rekoh "teoretski", jer praktično su svi slobodni da glasaju za bilo koga na listiću). Isto kao što će Hrvati i Bošnjaci u RS glasati za srpskog kandidata (ili neće ni glasati). Nije baš ista situacija kao sa Komšićem, gdje je glavni problem zašto Bošnjaci iz FBiH glasaju za njega ako na listiću već imaju "svoje" kandidate.

S druge strane, Ljubićeve izjave jesu nedosljedne, jer osporava da Bošnjaci glasaju za kandidata iz reda hrvatskog naroda kada nije njegova stranka u pitanju, ali s druge strane odobrava da Bošnjaci glasaju za kandidata iz reda hrvatskog naroda kada je njegova stranka u pitanju.
L@BuD

#371 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by L@BuD »

Evo Latić maše Kur`an-om u emisiji on mu je sud nakon toga pred kraj kaže pozivam Srbe da glasaju za mene :lol:
Last edited by L@BuD on 22/09/2010 22:18, edited 2 times in total.
Vrteska

#372 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Vrteska »

kurty wrote:Biser... Breza, lokalni izbori 2008

Image
Pa ne mogu da vjerujem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A meni smiješni ovi što pozivaju da se ne glasa za Komšića, de li zaista misle da će nešto postići? :-) Mene su samo još više ubijedili da glasam za istog. :)
Been

#373 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Been »

Džemo Latić je općenito najveća zvijezda kampanje, uz Mirnesa, upali mi mikrofon, Ajanovića... Ovo teatralno mlatarenje svetom Knjigom i bogohulno naklapanje o muslimanskoj državi je biser da nema većeg :D :D :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#374 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by PipiDugaDevetka »

Kako bi bilo da dodijelimo nagradu ''naj - biseru'' Izborne kampanje 2010.?

''Žohar'' Izborne kampanje 2010. Sarajevo-iksa!
probuseni $

#375 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by probuseni $ »

PipiDugaDevetka wrote:Kako bi bilo da dodijelimo nagradu ''naj - biseru'' Izborne kampanje 2010.?

''Žohar'' Izborne kampanje 2010. Sarajevo-iksa!
A kao mamac, navlakac , na sto "kvalitetnije izjave" ( jer oni citaju SA_X) ...1. nagrada 5000km...2. nagrada 3000km...3.nagrada 2000km...polomice noge dajuci naj-izjave .... :lol:
Post Reply